Astrologjia sot

Nga 8 deri në 16 qershor, Marsi do të jetë në bashkëpunim me Neptunin në shenjën e ëndrrave të Peshqve, një kënd i pafavorshëm për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarin dhe Peshqit, të lindur në dhjetë ditët e dyta të këtyre shenjave të zodiakut dhe për ata që kanë horoskop dhe/ose dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga g

Astrologjia sot

Nga 8 deri në 13 qershor, Dielli nga shenja e ajrore dhe komunikuese e Binjakëve formon një katror me Neptunin mashtrues nga Peshqit, një kënd i pafavorshëm për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarin dhe Peshqit, të lindur në dhjetë ditët e dyta të këtyre shenjave të zodiakut dhe për ata që kanë horoskop dhe/ose planetet personale (Hëna, Mërkuri,

Astrologjia sot

Nga i pari deri më 5 qershor, Afërdita e kundërt nga shenja komunikuese e Binjakëve formon një katror me Marsin tek Peshqit, një kënd të pafavorshëm për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarin dhe Peshqit, të lindur në dhjetë ditët e dyta të këtyre shenjave dhe për ata që e kanë horoskop dhe/ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Mars

Astrologjia sot

Nga i pari deri më 6 qershor, Dielli takon Afërditën e kundërt tek Binjakët, një kënd i favorshëm për Dashët, Luanët, Peshoret dhe Ujorët, dhe një kënd i pafavorshëm për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarin dhe Peshqit e lindur në dhjetditëshin e dytë të këtyre shenjave dhe për ata që kanë horoskop dhe/ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afë

Astrologjia sot

Nga i pari deri më 16 qershor, Dielli nga shenja komunikuese e Binjakëve formon një katror me Marsin nga Peshqit, një kënd i pafavorshëm për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarin dhe Peshqit, të lindur në dhjetë ditët e dyta dhe të treta të këtyre shenjave dhe për ato që kanë horoskop dhe/ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi