Shenjat dhe tema

Historikisht, shijimi i ushqimit lidhej me atë të dashurisë. Nuk është rastësi, ditën e të dashuruarve, në të gjithë restorantet mbizotëron menuja “afrodisiake”, ndërkohë që dhurata më e mirë për të dashurin apo të dashurën tonë është një kuti me cokollata në formë zemre.

Shenjat dhe tema

Lëreni veten tuaj të lirë dhe ndiqni mënyrën e jetesës që kanë qenët dhe instiktin e tyre, për të zbuluar kuptimin e vërtet të ekzistencës tuaj. Sjellja e shokëve shumë të dashur të njerëzve, është në pozitë të zbulojë shumë sekrete, për të jetuar më mirë!

Shenjat dhe tema

Duke marrë parasysh periudhën  që po kalon njerëzimi për shkak të izolimit të detyrueshëm në shtëpi që po jeton ashtu si shteti ynë, aq edhe shtetet e tjera të planetit, do kishte interes të qasnim psikologjinë, sjelljen dhe reagimet tona në kushtet e reja dhe fenomenin e pazakontë (për ditët e tona) të izolimit.

Shenjat dhe tema

Hëna e plotë! Një natë magjike, romantike, e vecantë. Sa herë na bëri të imagjinojmë histori sentimentale, që mund ndodhin në këtë dritë të shndritshme? Sa herëkemi menduar të rrëfehemi sentimentalisht ndaj personit që duam, poshtë nën shikimin e kësaj hëne ekskluzive?

Shenjat dhe tema

Dashi… Nervat e tij! Ilacet e tij! Dhe një taksi të ikë!!!