Afërdita tëk Binjakët

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/astrolog/public_html/includes/menu.inc).

Të gjitha lidhjet e ngushta që kemi me të tjerët do të ndryshojnë rrugëtim dhe rivlerësojmë në thellësi jetën tonë erotike pasi dashuria dhe lidhjet tona familjare, do të jenë epiqëndra e interesit tonë, do të llogjikojmë kë dhe c’farë vlerësojmë në jetën tonë dhe c’farë do të thotë realisht partneri për ne. Një dashuri e vjetër mund të hyjë përsëri në jetën tonë ose një lidhje karmike do të shfaqet ose mundet akoma dhe të humbasim dashurinë e partnerit nga gabimet tona, hamendësimet dhe egoizmat.

Nga data 13 Maj deri në 25 Qershor, fërdita do të jetë në vijë të kundërt në shenjën komunikuese dhe ajrore të Binjakëve, duke ndikuar më shumë Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqit që janë të lindur dhjetditëshin e parë dhe të dytë- por dhe ata që kanë planet nga grada e 5-të deri në të 21 të këtyre shenjave. Nga data 13 Maj deri në 9 Qershor, do të ndikohen të lindurit në dhjetditëshin e dytë dhe nga 9 deri në 25 Qershor, të lindurit në të parin. Afërdita e kundërt, gjithashtu, do të risjellë në dukje të gjitha ato që na shqetësojnë nga data 10 Prill deri në 12 Maj, ndërkohë që personat që kanë lindur me Afërditën e kundërt, do të munden të kenë një rrjedhë më të mirë dhe zhvillim në aktivitetet e tyre sentimentale (varet dhe nga tërësia e hartës së tyre astrologjike).

Afërdita e kundërt na ofron një zbulim të ri ose një mësim karmic, mund të ndihemi më thellë të lidhur ose përkundrazi të kuptojmë se nuk mundemi të vazhdojmë në të një drejtim.

Disa nga ne, do të kenë mundësi të takojnë ndonjë person plotësisht pa pritmas dhe të dashurohen kokë e këmbë. Të tjerë do mundeshin të kalojnë nga një procedurë e vështirë në lidhjet tyre ose mundet papritamas të rikthehet dikush nga e kaluara dhe lidhja të marrë një formë tjetër.

Këndet që do të krijojë Afërdita e kundërt nga Binjakët

Në 21 Maj Afërdita e kundërt do të krijojë katror me Neptunin, kështu që do të bëhen shumë gabime në lidhjet ndërpersonale dhe tundimet do të provojnë rezistencën e lidhjeve.

Në 22 Maj Merkuri do të takojë Afërditën e kundërt, duke sjellë mesazhe nga e kaluara jonë erotike, por nevojitet menaxhim më i saktë nga ana juaj.

Në 3 Qershor Afërdita e kundërt do të krijojë katror me Marsin, dhe klima tashmë e ngatërruar në lidhje do të bëhet e elektrizuar, ndërkohë që fakti se merr pjesë Dielli me këtë këndin, do të ndricojë ngjarjen vecanërisht me meshkujt.

Ndikimi i Afërditës së kundërt dhe shenjat e zodiakut

Dashi

Nga data 13 Maj deri në 25 Qershor Afërdita do të jetë e kundërt në shtëpinë e tretë diellore komunikuese dhe do mundej të sjellë rikonsiderata me shokët tuaj ose me kolegët tuaj ose kolegë. Ndoshta akoma largoheni nga rrethi juaj social pse ju nga ana juaj nuk do të jeni në gatishmëri për shokët, kur t’ju kenë nevojë. Ose përkundrazi, këshilla juaj me kuptim të mirë do të prekë telat e ndjeshme të një miku. Madje mund të jeni i përfshirë në një aktivitet apo hobi të vjetër. Kështu që për aq gjatë sa Afërdita do të rikthehet në shtëpinë tuaj të tretë komunikuese diellore dhe kërkon që t'i kushtoni vëmendje mënyrës sesi komunikoni dhe të jeni të kujdesshëm me fjalët tuaja, pasi keqkuptohen dhe krijohen konflikte. Idetë dhe mendimet tuaja do të ngatërrohen ndërsa këshillat e vetë-caktuara nuk do të pranohen.

Demi

Nga 13 Maji deri në 25 Qershor, Afërdita, udhëheqësja juaj, do të jetë prapavepruese në shtëpinë tuaj të dytë të parave, dhe kjo do të thotë se mund të shpenzoni për të krijuar një figurë ose për të krijuar konflikte në marrëdhëniet tuaja të parave, ose nuk do të jeni në gjendje për të mbyllur një marrëveshje fitimprurëse financiare. Shtëpia e dytë gjithashtu, rregullon vetëvlerësimin, kështu që kujdes nga çështjet e besimit që mund të lindin gjatë Afërditës së kundërt. Kështu që, për sa kohë që Afërdita është e kundërt në shtëpinë tuaj të dytë diellore, shmangni huazimin e parave dhe shpënzimet e tepruara, pasi tani do të keni oreksin për të prishur para në gjëra luksoze ose për të kaluar një kohë të mirë. Mund të blini një objekt të shtrenjtë që është i dëmtuar dhe nuk kthehet, prandaj mos u ndikoni nga mania juaj për të konsumuar.

Binjakët

Nga 13 Maji deri më 25 Qershor, Afërdita do të jetë e kundërt në shenjën tuaj dhe sjellja juaj ka mundësi të krijojë keqkuptime me partnerin tuaj ose me dikë që ju intereson. Prandaj, tregohuni shumë të kujdesshëm në lidhje me mesazhin dhe imazhin që u dërgoni të tjerëve. Gjëja më e mirë që mund të bëni është t’i kushtoni mjaft kohë vetes në mënyrë që të mund të rivlerësoni atë që kërkoni në jetën tuaj erotike. Pra, për sa kohë që Afërdita është e kundërt në shenjën tuaj të zodiakut dhe bëheni më e ndjeshme dhe introverte, prapë mund të jeni duke menduar intensivisht për një dashuri nga e kaluara. Për aq gjatë sa Afërdita sundon bukurinë, shmangni ndryshimet rrënjësore në pamjen tuaj pasi nuk do të kënaqeni. Jini gjithashtu të durueshëm dhe të kujdesshëm edhe me njerëz që nuk ju njohin vlerën.

Gaforrja

Nga 13 Maji deri në 25 Qershor, Afërdita do të jetë e kundërt në shtëpinë tuaj diellore të dymbëdhjetë, kështu që ju do të ndjeni nevojën urgjente për të shëruar plagët e shpirtit tuaj nga një dashuri e vjetër, që u soll me arrogancë dhe egoizëm. Universi ju kërkon të bëni një kontroll të thellë të brendshëm, të kërkoni veten, çfarë kërkoni nga dashuria dhe marrëdhëniet. Ndoshta do duhet të shpëtoni nga marrëdhëniet dhe situatat e sëmura, të pushoni shpirtin tuaj përpara se të hapni përsëri zemrën tuaj. Pra, për sa kohë që Afërdita është e kundërt në shtëpinë tuaj të dhembshur të dymbëdhjetë diellore dhe do të bëheni më të ndjeshëm dhe emocionues në dhimbjen e të tjerëve me rrezikun se mund t’ju shfrytëzojnë. Mund të përpiqeni të ndihmoni dikë, por dhënia e mbështetjes për njerëzit që nuk janë të gatshëm t'ju dëgjojnë, mund të çojë në zemërim dhe reagime të ashpra.

Luani

Nga 13 Maji deri më 25 Qershor, Afërdita do të jetë e kundërt në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë diellore,  miqësore dhe sociale, dhe do të tregoni forcën dhe epërsinë tuaj ndaj njerëzve. Tashmë do të përpiqeni të mbizotëroni një ekip ose thjesht të largoheninga shokët tuaj dhe t’i bëni vetë gjërat tuaja. Ose thjesht me diplomacinë tuaj, të merreni me tëdy palët e përfshira në konflikt, apo madje të largoni personin që e trondit mbarëvajtjen e saj. Për sa kohë që Afërdita është e kundërt në shtëpinë tuaj miqësore dhe të njëmbëdhjetë diellore, kërkon që të jeni të kujdesshëm në mënyrë që të mos dërgoni mesazhe kontradiktore në rrethintuaj shoqëror. Mund të arrini në ekstremin e kundërt dhe të distancoheni nga miqtë tuaj ose madje të bllokoheni në një turmë të drejtuar nga mentaliteti i turmës.

Virgjëresha

Nga 13 Maji deri në 25 Qershor, Afërdita do të jetë e kundërt në shtëpinë tuaj ambicioze, të dhjetë diellore, kështu qëdo t'ju duhet të kontrolloni lëvizjet tuaja impulsive dhe të shmangni dëshirën për të pushtuar. Balancimi dhe harmonia në marrëdhëniet tuaja profesionale, janë tronditur pasi do tëlindin grindje me një person ose koleg në pushtet i cili është kërkues dhe egoist. Për sa kohë që Afërdita kthehet në shtëpinë tuaj ambicioze të dhjetë diellore dhe kërkon që të mos përfshiheni në grindje në punë ose të merreni me situata negative që ju largojnë nga qëllimet tuaja ose mund të krijoni konflikt, dhe duke pasur parasysh se rrugëtimet e kundërta planetare shënojnë të kaluarën, ju mund të keni kontakte me një koleg të vjetër ose klient ose shef, veçanërisht nëse jeni në kërkim të një pune të re.

Peshorja

Nga 13 Maji deri më 25 Qershor, Afërdita, udhëheqësja juaj, do të rikthehet në shtëpinë tuaj të nëntë diellore zgjeruese dhe të sinqertë dhe do të guxoni të shprehni me pasion besimet dhe mendimet tuaja, por nuk do t’ju dalë për mirë. Arroganca juaj nuk do të jetë vetëm pengesë për njohjet e reja, por madje mund t'ju kushtojë një aleat të rëndësishëm profesional ose të krijoni distancë në marrëdhëniet tuaja, veçanërisht nëse fjalët tuaja janë fyese. Pra, për sa kohë që Afërdita është e kundërt në shtëpinë tuaj të nëntë të zgjeruar diellore dhe biznesi juaj madhështor, ëndrrat profesionale ose erotike çojnë në ngecje ose trazira, ju mund të hasni pengesa ose vështirësi ose ngadalësim në fillimin e një marrëdhënieje ose ndërmarrjeje të re. Kini kujdes për ato që postoni në internet, veçanërisht nëse ndiheni të stresuar dhe irrituar emocionalisht.

Akrepi

Nga 13 Maji deri më 25 Qershor, Afërdita do të jetë e kundërt në shtëpinë tuaj të tetë të pasurisë së përbashkët, duke bërë që shpenzime të jashtëzakonshme të trondisin kursimet tuaja. Mund të ketë gjithashtu, një vonesë serioze ose konflikt me një çështje të përbashkët të pasurive të patundshme, të tilla si, për shembull, njëri prej jush dëshiron të shesë / blejë një pronë, ndërsa tjetri dëshiron të presë. Pra, për sa kohë që Afërdita është e kundërt në shtëpinë tuaj të tetë diellore, tëburimeve të përbashkëta financiare, dhe krijon situata konfuze dhe të çuditshme në lidhje me paratë që ndani me të tjerët. Mund të përfundoni në disa nga partneritetet tuaja të biznesit ose thjesht mund të ketë një mosmarrëveshje në lidhje me fitimet ose shpërndarjen e parave ose të drejtave. Nëse gjërat nuk janë të qarta, sigurohuni që të sqaroni situatën dhe të mos shkaktoni konflikte.

Shigjetari

Nga 13 Maji deri më 25 Qershor, Afërditatë jetë e kundërt në shtëpinë tuaj të shtatë të lidhjeve ndërpersonale, dhe do mundej të zgjojë një pasion të vjetër dashurie. Madje mund të riktheheni përsëri me një bashkëpunëtor të vjetër ose me një person të rëndësishëm në jetën tuaj, i cili është larguar. Mund të keni çështje të pazgjidhura për të diskutuar, ose madje mund t'i kërkoni falje dikujt që ju ka lënduar në të kaluarën, ose t’ju kërkojë falje dikush që ju ka lënduar dhe tani është në rrugën e kthimit të tyre. Për sa kohë që Afërdita ështëe kundërt në shtëpinë e saj të shtatë diellore, mund t'ju rikthejë në të kaluarën, kështu që mos u habisni nëse një dashuri e vjetër del përsëri në sipërfaqe. Por duhet të mendoni në detaje nëse ky person meriton një shans të dytë dhe veçanërisht nëse keni ndërmend të mos përsërisni të njëjtat gabime.

Bricjapi

Nga 13 Maji deri më 25 Qershor, Afërdita do të jetë në drejtim të kundërt në shtëpinë tuaj të gjashtë të punës, dhe do të jetë e vështirë për ju të organizoheni në zyrë ose thjesht të bëni disa punë krijuese prapa skenave. Jeni të zënë dhe të shqetësuar me detajet në jetën tuaj të përditshme, do tëbëheni më të përpiktë në marrëdhëniet tuaja, veçanërisht ato profesionale. Nga ana pozitive, Afërdita e mirë, do të eliminojë ushqimet jo të shëndetshme me sheqer nga dieta juaj. Pra, për aq sa Afërdita do të rikthehet në shtëpinë tuaj të gjashtë të punëtorit dhe do të krijojë pengesa në projektet e reja në punën tuaj, tashmë jeni duke menduar me ankth se si të rrisni efikasitetin dhe produktivitetin tuaj. Ndoshta disa nga detyrimet tuaja ose planifikimi i keq do t'ju pengojë të përfshiheni në aktivitete të këndshme.

Ujori

Nga 13 Maji deri më 25 Qershor, Afërdita është e kundërt në shtëpinë tuaj të pestë diellore erotike dhe ndjekjet tuaja në marrëdhëniet tuaja mund të ndryshojnë. Nëse jeni beqarë, do tëktheheni pas në kohë, do tëmendoni intensivisht për një ish. Nëse ishte papjekuria dhe nxitja që prishën atë marrëdhënie, Afërdita e kundërt mund të hapte dyert e reja për ju. Për sa kohë që Afërdita është e kundërt në shtëpinë tuaj të pestë erotike diellore dhe krijon situata të paqarta dhe keqkuptime me partnerin tuaj, por do t'ju zbulojë atë që ju nevojitet nga një partner seksual për të qenë i lumtur. Madje, mund të jeni duke sqaruar sinjalet e paqarta që dikush po ju dërgon për të ekzistuar një interes erotik.

Peshqit

Nga 13 Maji deri më 25 Qershor, Afërdita në vijë të kundërt në shtëpinë e katërt diellore të familjes suaj dhe jeta në shtëpinë tuaj me ata me të cilët jetoni, do të bëhet më e veçantë. Do të përpiqeni të arrini paqe dhe harmoni me ata që janë më afër jush dhe mund të ndjeheni të largët emocionalisht, pavarësisht se mundoheni, nuk do keni mundësi të afroheni. Mund të ndiheni të vetmuar në çështjet e zemrës. Një anëtar i familjes tuaj tani do t’ju shtypë butonat. Nëse jeni duke menduar të rinovoni shtëpinë tuaj për një kohë të gjatë tani, mund ta dekoroni atë bazuar në një dizajn të vjetër ose një dekorues që tashmë e dini. Për sa kohë që Afërdita është e kundërt në shtëpinë tuaj të katërt, të shtëpisë, dhe do të jeni të hutuar në mënyrë që të vendosni për një zhvendosje. Ndoshta do tëkeni disa vizita në shtëpi nga njerëz nga e kaluara ose thjesht do të shkoni në një vend ku keni krijuar lidhje të forta emocionale.

Shiko gjithashtu