Afërdita në trekëndëshin me Jupiterin në 28/03… Tani feston dashuria

Afërdita në trekëndëshin me Jupiterin në 28/03… Tani feston dashuria

Nga data 25 Mars deri në 1 Prill, Afërdita në shenjën stabile të Demit do të ndodhet në një trekëndësh me Jupiterin nga Bricjapi, një kënd favorizues për Demat, Virgjëreshat, dhe Bricjapët kryesisht dhe për Gaforret, Akrepat dhe Peshqit, në rradhë dytësore, të cilët kanë lindur dhjetditëshin e tretë dhe/ose për ata që kanë horoskopin apo planetët personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 20-të deri në të 27 të shenjave të mësipërme.

Atëher, bëhet fjalë për një periudhë e cila rrezaton optimizëm dhe vetëbesim në ambjentin tuaj, dhe ky kënd ju ndihmon të fitoni fuqitë tuaja. Do të rritet brenda jush nevoja për tëndarë shumë ndjenja, me mëndje dhe zemër njëkohësisht. Afërdita është mënyra për të shprehur dashurinë tonë, veten dhe të tjerët, kështu në një kënd favorizues me Jupiterin e shumëanshëm, c’farë ndjejmë…rriten! Nëse jeni vetëm, janë ditë të shkëlqyera për dicka të re dhe të rëndësishme në gjërat tuaja personale, pasi nëse jeni tashmë në një lidhje, gjërat do të jenë akoma më favorizuese pasi Jupiteri do të zgjojë pasionin midis jush, dhe do të lini pas c’farë ju bënë për t’ju ftohur lidhjen në të kaluarën.

Ky kënd, realizohet në shenjat e Tokës, duke treguar se celësi I këtyre ditëve është vërtetimi dhe prova e plotë e ndjenjave, jo thjesht në fjalë të mëdha. Erdhi ora të shpreheni, të dërgoni mesazhet tuaja, por njëkohësisht të keni dhe antenat tuaja të hapura për c’farë të tjerët duan t’ju besojnë. E sigurta është se fati (Jupiteri) është me anën tuaj në anën personale(Afërdita) dhe kushtët ju zgjidhin duart. Paralelisht, do t’jushfaqet një mundësi dhe nëse llogarisni se planeti I Fatit bashkëpunon pozitivisht më planetin e dashurisë, ndoshta erdhi ora të bëni hapin e ardhshëm në lidhjen tuaj.

Gjithashtu, kjo periudhë ju siguron një humor të mirë, ju ofron të gjitha mundësitë për argëtim, dhe është e përshtatshme për blerje. Në fund, cështjet do t’ju zgjidhen pa vështirësi, ndërkohë që të tjerët do të na sillen mirë dhe pot ë pranojnë të na ndihmojnë, dicka që sjell dhe të ardhura në portofolin tonë, pasi dhe Afërdita lidhet me financat tona.

Shiko gjithashtu