Afërdita në trekëndësh me Uranin

Mundësi në para dhe dashuri

Nga 11 në 16 Janar, Afërdita në shenjën metodike të Bricjapit do të jetë në një trekëndësh me Uranin e kundërt tek Demi, një kënd i favorshëm kryesisht për Demin, Virgjëreshën, Bricjapin, dhe së dyti për Gaforren, Akrepin dhe Peshqit, të lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë horoskopin dhe / ose planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Venusi dhe Marsi) nga grada e 3-të në të 8-të të shenjave të mësipërme.

Energjia e lumtur dhe e ëmbël e Afërditës dhe ndikimi origjinal i Uranit kontribuojnë gjatë kësaj kohe në largimin e zhgënjimeve dhe kënaqësinë e dëshirës tuaj për të bërë diçka ndryshe dhe origjinale në jetën tuaj të dashurisë. Ju po mendoni se si të ndryshoni rutinën tuaj në jetën tuaj të dashurisë, por gjithashtu jeni të interesuar për zhvillimin tuaj personal. Ju keni të bëni me njerëz dhe aktivitete që ju bëjnë të pasionuar, por gjithashtu ju bëjnë të ndiheni të gjallë dhe entuziast. Një prej tyre është astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

Gjatë kësaj kohe ju anashkaloni detajet që kanë krijuar probleme në marrëdhënien tuaj, shihni pamjen e madhe të gjërave dhe bëni diçka ndryshe me partnerin tuaj, duke rinovuar lidhjen tuaj. Nëse jeni vetëm dhe ka aspekte të tjera në hartën tuaj në të njëjtën kohë, ky kënd mund t'ju sjellë një marrëdhënie me dikë nga një sfond tjetër, megjithatë kjo periudhë favorizon dashuritë që situatat e tyre u sollën pengesa, krahasuar me ato të reja njerëz që do të takoni papritmas.

Në përgjithësi, gjatë kësaj kohe jeni në humor për ngazëllim dhe aventurë, keni mundësi me njerëz me arsim të lartë dhe i befasoni të tjerët duke thyer rregullat. Sidoqoftë, Urani kërkon që ju të qëndroni larg marrëdhënieve sipërfaqësore, pasi kërkon thelbin në kontakte. Më në fund, një njohje e re që do të shfaqet këto ditë, fillimisht mund të duket si një dashuri e rrëmbyeshme, por përfundimisht ajo do të piqet më shumë në një miqësi të mirë. Eshtë një kënd i domosdoshëm në këtë periudhë të vështirë ku po provohet durimi i shumë marrëdhënieve.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu