Afërdita në trekëndësh me Uranin

Nga 9 deri në 12 Tetor, Afërdita në shenjën metodike të Virgjëreshës do të jetë në një trekëndësh me Uranin e kundërt në Dem, një kënd i favorshëm kryesisht për Demin, Virgjëreshën, Bricjapin, dhe së dyti për Gaforren, Akrepin dhe Peshqit tëv lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë Horoskopin dhe / ose planetët personalë (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga shkalla e 7-të në të 10-të të shenjave të mësipërme.

Energjia e lumtur dhe e ëmbël e Afërditës dhe ndikimi origjinal i Uranit kontribuojnë gjatë kësaj kohe në largimin e zhgënjimeve dhe kënaqësinë e dëshirës tuaj për të bërë diçka ndryshe dhe origjinale në jetën tuaj të dashurisë.Po mendoni se si të ndryshoni rutinën tuaj në jetën tuaj të dashurisë, por gjithashtu jeni të interesuar për zhvillimin tuaj personal.Ju keni të bëni me njerëz dhe aktivitete që ju bëjnë të pasionuar, por gjithashtu ju bëjnë të ndiheni të gjallë dhe entuziast. Njëri prej tyre është astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale

Gjatë kësaj kohe ju anashkaloni detajet që kanë krijuar probleme në marrëdhënien tuaj, shihni pamjen e madhe të gjërave dhe bëni diçka ndryshe me partnerin tuaj, duke rinovuar lidhjen tuaj. Nëse jeni beqar dhe ka aspekte të tjera në hartën tuaj në të njëjtën kohë, ky aspekt mund t'ju sjellë një marrëdhënie me dikë nga një sfond tjetër, megjithatë kjo periudhë favorizon dashuritë që situatat e tyre sollën pengesa, në krahasim me ato të reja.

Në përgjithësi, gjatë kësaj kohe ju jeni në humor për ngazëllim dhe aventurë, keni shanse të dyta me njerëz me arsim të lartë dhe i befasoni të tjerët duke thyer rregullat.Sidoqoftë, Urani i kundërt kërkon që ju të qëndroni larg marrëdhënieve sipërfaqësore, pasi kërkon thellësi në kontakte, ndërsa nga ana tjetër, Marsi i kundërt aktualisht gërmon në të kaluarën tuaj erotike dhe sjell fytyra nga e vjetra në të tashmen. Më në fund, një njohje e re që do të shfaqet këto ditë, fillimisht mund të duket si një dashuri e rrëmbyeshme, por përfundimisht ajo do të piqet më shumë në një miqësi të mirë.

Shiko gjithashtu