Afërdita në trekëndësh me Marsin

Dashuria lulëzon në vështirësi

Nga 7 deri në 12 Janar, Afërdita nga shenja serioze e Bricjapit do të jetë në një trekëndësh me Marsin në Dem. Ky kënd i favorshëm do të ndikojë pozitivisht kryesisht tek Demi, Virgjëresha dhe Bricjapi, së dyti tek Gaforrja dhe Peshqit të cilët kanë lindur në dhjetditëshin e tretë, por edhe ata që kanë horoskopin dhe / ose planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 0 deri në të 4-të e shenjave të mësipërme.

Eshtë një periudhë kur ju përjetoni më intensivisht sharmin dhe erotizmin, si rezultat i këtij këndi, pasi Marsi na shtyn të luftojmë për atë që besojmë se kemi të drejtë, për atë që meritojmë, ndërsa Afërdita tregon se ne e dimë se çfarë duam në marrëdhëniet dhe tani është koha ta pretendojmë. Marsi në këtë pozicion, megjithatë, përdor strategji dhe luan vetëm për të fituar! Kështu që këto ditë ju kërkoni të jepni dhe të merrni dashuri, ndërsa ajo që bëni duket tërheqëse për të tjerët.

Ju keni më shumë humor për të dalë dhe argëtuar, ndërsa një pikë shumë e rëndësishme e këtij aspekti është se ju jepen mundësi të shprehni një qëndrim të dashur ndaj personit për të cilin jeni të interesuar. Përveç kësaj, në këtë periudhë dashuria luan një rol kryesor në jetën tuaj dhe nëse jeni vetëm ose vetëm nuk përjashtohet të bëni një njohje të re, i dëgjoni ato në detaje nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

Tani ju jeni të apasionuar pas asaj që ju mbush brenda dhe në marrëdhëniet seksuale jo vetëm që mjafton kënaqësia për ju por keni nevojë edhe për një lidhje mendore. Nëse i përkisni atyre që tashmë janë në një lidhje, tani përsëri gjeni pasionin erotik mes jush dhe mund të ndani më rehat momente të bukura. Mbi të gjitha, tani është koha për kompromise që përfitojnë (Marsi në shenjën e Afërditës) më në fund të gjitha palët, ndërsa në të njëjtën kohë i afroheni imazhit ideal që keni për veten tuaj dhe korrni përfitime të konsiderueshme nga ky proces. Përveç kësaj, ato janë ditë të shkëlqyera për çështje financiare ose biznesi. Në të njëjtën kohë, megjithatë, në të njëjtën kohë kur ky kënd arrin kulmin, katrori negative i Marsit me Jupiterin gjithashtu arrin majat.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu