Afërdita në trekëndësh me Jupiterin

Nga 16 deri në 21 Tetor, Afërdita në shenjën metodike të Virgjëreshës do të jetë në një trekëndësh me Jupiterin nga Bricjapi ambicioz, një kënd i favorshëm kryesisht për Demin, Virgjëreshën, Bricjapin, dhe së dyti për Gaforren, Akrepin dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë horoskopin dhe/ose planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga shkalla e 16-të deri në 21-të të shenjave të mësipërme.

Ju rrezatoni optimizëm dhe besim në mjedisin tuaj, dhe ky aspekt ju ndihmon të rimarrni forcën tuaj. Afërdita është mënyra se si ne i shprehim dashurinë tonë, vetes dhe të tjerëve, kështu që në një kënd të favorshëm me Jupiterin e egër, ajo që ndiejmë... rritet! Nëse jeni tashmë në një lidhje, pasioni mes jush, zgjohet përsëri dhe lë pas jush atë që ju bëri të freskët në të kaluarën. Por marrëdhëniet e reja mund të mos funksionojnë, sepse Mërkuri është i kundërt për momentin. Eshtë vërtet një gjëzë dhe ju duhet astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale, për ta zgjidhur atë.

Ky kënd zhvillohet në shenjat e Tokës, duke treguar se çelësi për këto ditë është të menduarit praktik. Eshtë koha të flisni, të dërgoni mesazhet tuaja, por në të njëjtën kohë të keni antenat tuaja të hapura për atë që të tjerët duan të ju besojnë. Por kini kujdes sepse me këtë kënd tendenca drejt përtacisë është e fortë dhe mund të pushoni duke pritur gjithçka nga të tjerët.

Ajo që është e sigurt është se fati është në anën tuaj personalisht dhe rrethanat ju lëshojnë duart. Në të njëjtën kohë, lind një mundësi dhe nëse merr parasysh që planeti i Fatit bashkëpunon pozitivisht me planetin e dashurisë, mbase është koha të hedhësh hapin tjetër në marrëdhënien tënde! Më në fund, rastet trajtohen pa vështirësi, ndërsa të tjerët na trajtojnë me mirëbesim dhe pranojnë të na ndihmojnë, diçka që sjell të ardhura në portofol, pasi Afërdita gjithashtu lidhet me financat tona.

Shiko gjithashtu