Afërdita në takim me Uranin … Përse u zhduk?

Nga data 20 deri në 24 Prill, Afërdita do ndodhet në takim me Uranin në shenjën tuaj toksore të Demit, një kënd i vështirë për Demët, Luanët, Akrepët, dhe Ujorët që kanë lindur në fund të dhjetditëshit të parë, dhe për ata që kanë horoskop apo/dhe planet personal (Merkuri, Hëna, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 7 deri në të 12 të shenjave të mësipërme.

Nuk duroni asnjë kufizim dhe reagoni tek cilido që nuk pranon fuqinë dhe dëshirat tuaja. Me Afërditën, planetin që udhëheq dashurinë, bukurinë dhe romanticitetin në takim me revoltuesin Uran, prisni këtë periudhë të papriturën, vecanërisht në lidhjet tuaja. Rezultati në rastin më të mirë do jenë tensione shpërthyese dhe largim i përkohshëm, në të keqin akoma dhe ndaje, gjithnja varen nga harta e ditlindjes tuaj. Nëse jeni vetëm, mos ia jep zemrën tuaj personit të parë që shfaqet. Ndoshta më pas ju krijon ndjenjën e pakënaqësisë apo/dhe pasigurinë.

Afërdita dëshiron ndjenja dhe dashurinë, por Urani do liri dhe pavarsi. Kështu, këtë periudhë preferoni enthusiazmin dhe prekjet e dashurisë nga siguria dhe qëndrueshmëria. Urani shenjëstron pavarsinë, shokon Afërditën, kështu jeta juaj erotike dhe lidhjet tuaja më familjare do sprovohen me ngjarje plotësisht të paparashikueshme që do ndodhin. Tani thyeni rregullat e lidhjes tuaj, kërkoni pavarsinë tuaj pasi aq sa Afërdita edhe Urani nuk munden të pranojnë kufizime. Kini kujdeës ndjenjat tuaja të lëkundura dhe corientuara këtë periudhë dhe të mos përballet me partnerin e tij.

Më produktivi për tu përballur me këtë energji të vështirë, është të kuptpni se të gjitha lidhjet duhet të zhvillohen dhe të ndryshojnë, nuk munden të qëndrojnë stabile. Hidhini një sy lidhjes tuaj dhe shihni se ka “ngecur” dhe përpiquni të ndryshoni rrethanat, duke dëgjuar astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu