Afërdita në takim me Plutonin

Nga 25 deri në 30 Janar, Afërdita në shenjën e disiplinuar dhe të rreptë të Bricjapit do të jetë në bashkëpunim me Plutonin, një kënd i vështirë për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin e lindur në fund të dhjetditëshit të dytë dhe në fillim të tretit, dhe për ata që kanë horoskopin dhe / ose planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 20 deri në 26 të shenjave të mësipërme.

Planeti i Dashurisë "përqafohet" me planetin që sundon vullkanet tona dhe anët e errëta dëshmon vetëm: se gjatë kësaj kohe, ju përjetoni emocione të forta dhe situata dramatike në marrëdhëniet tuaja, disa nga anët e errëta të shpirtit tuaj shfaqen ose ballafaqoheni me anët e errëta të të tjerëve, prandaj kujdes. Në rastin më të keq, ju bëheni të fshehtë dhe përdorni kontroll dhe manipulim për të arritur qëllimin tuaj, dhe madje mund të bëheni të pamëshirshëm, detyrues dhe hakmarrës.

Por ka disa lajme shumë pozitive për disa, nëse horoskopi i tyre bie dakord pasi Afërdita dhe Plutoni kanë lidhje me pasurinë, fjalë për fjalë dhe në mënyrë figurative, kështu që ka shumë të ngjarë që ata të mbledhin disa fonde, të shlyejnë disa borxhe ose të marrin një vendimi të guximshëm për financat e tyre në përgjithësi. Plutoni prish të vjetrën për ta zëvendësuar me ekuilibra të rinj ose fytyra të reja dhe prek më shumë ata që janë tashmë në një lidhje. Tani ju keni fuqinë për të marrë përgjegjësi për rolin tuaj në suksesin ose dështimin e tij, në fund të fundit kjo pikë kyçe është ky kënd për ju.

Ajo që është e sigurt është se tani do të ndjeni më shumë nevojë për përkushtim por edhe për të provuar problemet e marrëdhënies tuaj, për të gjetur mënyra për të ekuilibruar gjërat por me shumë mundësi do të hasni rezistencë. Nëse jeni vetëm dhe ka kënde të tjera në hartën tuaj, diçka që duhet të flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  , gjatë kësaj kohe mund të gjeni një partner që ndez pasionin tuaj, por ky person do të ndryshojë jetën tuaj dhe ju do të fitoni shumë njohuri dhe përvoja nga marrëdhënia juaj.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu