Afërdita në kundërshtim me Neptunin

Nga 16 deri në 20 Tetor, Afërdita nga shenja tokësore dhe kompjuterike e Virgjëreshës formon një kontrast me Neptunin e mjegullt nga Peshqit, një kënd i vështirë për Binjakët, Virgjëreshën, Shigjetarin dhe Peshqit e lindur në dekadën e dytë dhe për ata horoskopi ose planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga shkalla e 15-të deri në të 20-të të shenjave të mësipërme.

Gjatë kësaj kohe ka shumë konfuzion në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe keni më shumë nevojë për të jetuar një histori dashurie, pavarësisht nëse jeni tashmë në një lidhje ose jeni në dispozicion për fytyra të reja.Por kjo përrallë ka një çmim, pasi ju refuzoni të shihni situatat dhe zgjedhjet tuaja siç janë në të vërtetë, gjë që çon në zhgënjime.

Në këtë kohë ju doni të shpëtoni nga konteksti i ngushtë dhe i mërzitshëm i jetës së përditshme, veçanërisht nëse jeni në një marrëdhënie të ndenjur dhe monotone, dhe dëshironi të takoni njerëz të rinj që kanë diçka "magjike". Por nën "pluhurin e artë" të tjetrit ka të meta, ngatërresa në situata konfuze ose një natyrë artistike bohem që në fund të fundit nuk dëshiron përkushtim, pa marrë parasysh sa do të dëshironit e kundërta. Këto ditë ka të ngjarë të sjellin shumë pabesi, pasi Neptuni ka të bëjë me të ndaluarën, ndërsa Afërdita tek Virgjëresha është shumë e ndrojtur për të pranuar pasionet e saj të forta, kështu që ajo drejton gënjeshtrat për të fshehur një marrëdhënie paralele.

Në të njëjtën kohë, ju thirreni të jeni më të kujdesshëm pasi është e mundur që disa njerëz zgjuar (Neptuni) të përfitojnë nga disponimi juaj i mirë për t'i mbështetur ata (Afërditën), materialisht ose emocionalisht.Gjithashtu, këto nuk janë ditë të mira për marrëveshje financiare, pasi Afërdita ka të bëjë me para dhe të mira materiale, kështu që ka më shumë të ngjarë që portofoli juaj të përfundojë i dëmtuar. Sidoqoftë, gjërat nuk janë aq të errëta, pasi ky aspekt ka aspektet e tij shumë pozitive, por së pari duhet të flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale, për të parandaluar kurthet e tyre.

Shiko gjithashtu