Afërdita në katror me Uranin

Nga 12 deri në 18 shtator, Afërditanga shenja e mrekullueshme e Luanit formon një katror me Uranin eksploziv nga Demi konservator, një aspekt i pafavorshëm për Demi, Luanin, Akrepin dhe Ujorin e lindur në dhjetë ditët e para dhe / ose ata që kanë horoskop dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 6-të në 13-të e shenjave të mësipërme.

Ky kënd sjell ngjarje të papritura dhe përplasje erotike të papritura, të cilat, megjithatë, janë me kohëzgjatje të dyshimtë dhe shqetësojnë jetën tuaj të përditshme, si rezultat i të cilave krijohen shumë probleme. Por bëheni nervozë (Urani) dhe ndonjëherë ju shkoni "jashtë vetvetes" në marrëdhëniet tuaja ndërnjerëzore (Afërdita).Gjithashtu, njerëzit e pazakontë dhe të papritur bëhen pjesë e jetës tuaj gjatë këtij aspekti, duke bërë që ju të provoni kufijtë tuaj.Ju veproni impulsivisht në dashuri pasi besoni se individualiteti juaj po testohet dhe dëshironi t’i bëni gjërat sipas mënyrës tuaj edhe nëse lindin konflikte, nëse dikush afër jush përpiqet t'ju ndalojë.Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretenduar të ftohtë, duke kultivuar më tej talentet tuaja unike.

Ndoshta disa situata negative të së kaluarës kufizuan shprehjen tuaj erotike dhe tani jeni duke bërë revolucionin tuaj.Luani është një shenjë shumë krenare dhe e ndjeshme e kritikës, por nën ndikimin negativ të Uranit ai bëhet tepër egoist dhe elastik, ai përjeton distancën dhe ftohtësinë e të tjerëve, madje edhe ekzagjerues. Për fat të mirë jeni përsëri në ekuilibër me këshillat që merrni nga astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale

Sidoqoftë, ju pëlqen të qëndroni në këmbë dhe të ndjeheni ndryshe, diçka që ju çon në ekstreme, ndërsa dukeni më eksentrike në marrëdhëniet tuaja.Tani jeni tërhequr nga njerëz të çuditshëm, ndërsa është e mundur që të konsideroni marrëdhëniet si obligacione.Më në fund, Afërdita është e lidhur edhe me paratë, kështu që këto ditë është e mundur të keni ngjarje të papritura që zvogëlojnë përmbajtjen e portofolit tuaj, plotësisht të papritur.

Shiko gjithashtu