Afërdita në katror me Neptunin

Nga data 23 deri në 30 Korrik, Afërdita nga shenja e ajrore dhe komunikuese e Binjakëve formon një katror me Neptunin e kundërt nga Peshqit, një kënd i vështirë për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarëtdhe Peshqit të lindur në dhjetditëshin e dytë dhe/ose ata që kanë horoskop, planetët personal (Hënën, Mërkurin, Afërditën dhe Marsin) nga grada e 17 deri në 22 e shenjave të mësipërme.

Tashmë ekziston një konfuzion i fortë në atmosferë pasi e keni të vështirë të përcaktoni se çfarë dëshironi në cështjet tuaja sentimentale, kush jeni saktësisht dhe në cilin drejtim po shkojnë lidhjet tuaja ndërnjerëzore. Ju përfshiheni në situata konfuze dhe tërhiqeni nga njerëz që nuk kanë sqaruar se çfarë duan nga ju. Në të njëjtën kohë, megjithatë, i doni të tjerët pa e pritur dashurinë e të tyre në shkëmbim, dhe falni gjithashtu. Në këtë drejtim, Neptuni është më i fortë se Afërdita dhe ju bën të shihni jetën tuaj personale përmes lenteve shtrembëruese, të kërkoni gjëra që janë joreale dhe ekzistojnë vetëm në poezinë romantike.

Kështu që pasoja natyrore është se të tjerët nuk mund t'i përgjigjen asaj që dëshiron zemra juaj, gjë që çon në trishtim dhe ankesa. Këto ditë, megjithatë, ato sjellin edhe zhgënjime, pasi keni krijuar një imazh në mendjen tuaj për një situatë dhe tani e shihni që nuk ishte e vërtetë.

Në përgjithësi, iluzionet që kemi sot janë të forta dhe kjo na jep terren të mirë për të rënë viktimë ndaj të tjerëve, pasi shpërqendrohemi më lehtë dhe një njohje e re që po bëhet tani mund të rezultojë më vonë e dëmshme. Në përgjithësi, me këtë aspekt, ju nuk mund të kuptoni se çfarë ju duhet nga jeta romantike dhe sociale dhe bini në kontradikta të vazhdueshme. Më në fund, pasi Afërdita është në shenjën e Mërkurit, ekziston rreziku për të humbur para këto ditë përmes këtij këndi të pafavorshëm, kështu që është më mirë të jeni të kujdesshëm, të kujdeseni më shumë për financat tuaja dhe t'i kushtoni vëmendje asaj që keni fituar!

Shiko gjithashtu