Afërdita në gjashtkëndësh me Jupiterin

Nga data 8 deri në 12 Prill, Afërdita në shenjën gjallërore të Dashit krijon gjashtkëndësh me Jupiterin tek Ujori, një kënd favorizues për Dashët, Binjakët, Peshoret dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetditëshin e tretë dhe pë rata që kanë horoskop apo planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 22 deri në të 27-tën e shenjave të mësipërme.

Fati duket se ju buzëqesh dhe mat ndikimin negative e pikave të tjera të vështira këtë periudhë në jetën tuaj. Optimizmi ju karakterizon, jeni shpirti shoqërisë dhe kjo ju sjell më pranë akomë me të tjerët pranë jush. Paralelisht, këto ditë mundësitë në cështjet erotike shfaqen njëra pas tjetrës, ndërkohë akoma dhe në vështirësi nuk jeni vetëm pasi të dy dashamirësit e sistemit planetar, Jupiteri dhe Afërdita krijjnë rrjetë mbrojtjeje për ju!

Këto ditë atëher takimet erotike që do bëhen, në c’do fushë ose personale ose shoqërore ose profesionale, do jenë shumë rikonstruktive dhe do t’ju ndihmojnë të zgjeroni horizontet tuaja nga ana shpirtërore. Gjithashtu, mund të njihni disa persona me plotësisht botkuptim të ndryshëm nga i juaji, nga vënde të largta apo persona që janë vecanërisht të arsimuar dhe të impresionoheni nga ta. Jupiteri gjithashtu në kënd ndihmues ju jep shtysë të merreni me lidhjet më të rëndëisshme, dhe tani nuk jeni vetëm në përpjekjet tuaja, pasi dhe keni aleatë në rrugën tuaj, me më të rëndësishmin astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale

Paralelisht, janë ditë me më shumë gëzim, ckujdes dhe argëtim, në kornizën e pengesave që hasni këtë periudhë. Për më tepër, bëni kontakte shumë interesante dhe takime këto ditë dhe një njohje e re do mundej t’ju ndihmojë të shihni gjërat nga një tjetër këndvështrim, akoma dhe në fushën sentimentale. Si përfundim, xhepi juaj do mund të përforcohej rëndësishëm pasi dhe Afërdita lidhet dhe me paranë.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu