Afërdita në Gaforre

Afërdita hyn në Gaforre më 7 gusht dhe do të mbetet në shenjë deri në 6 shtator, duke prekur kryesisht ata që kanë lindur në kryqin impulsiv (Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi) dhe ata që kanë planetë ose pika në shenjat e mësipërme. Gjatë kalimit të tij gradualisht do të ndikojë në dhjetë ditët e para të shenjave të zodiakut deri në 18/8, ata që kanë lindur në dhjetë ditët e dyta nga 18-28 / 8 dhe dhjetë ditët e treta nga 28/8 dhe derisa planeti të dalë nga shenja e Gaforres.

Afërdita në Gaforre është mbrojtëse në raport me të tjerët, por edhe në lidhje me veten e saj. Gjatë kalimit ne ndiejmë humor dhe kemi shumë ulje-ngritje në gjendjen shpirtërore dhe në punët tona romantike, kryesisht për shkak të ndjeshmërisë sonë në rritje dhe faktit që edhe ngjarje të thjeshta, siç janë biseda apo vështrimi, janë impresionuar thellë dhe ndikojnë tek ne. Zakonisht jemi më të butë dhe romantikë dhe lidhemi më shumë me personin që e duam. Ne ia kushtohemi vetes dhe i tregojmë dashurinë tonë përmes kujdesit, interesit dhe besimit tonë ndaj tij. E gjithë kjo, megjithatë, vetëm kur ndjehemi të sigurt dhe të sigurt.

 

Këndet e Afërditës gjatë kalimit

  • Gjashtëkëndësh me Uranin më 18/8. Atmosfera në përgjithësi është e paparashikueshme dhe shumë mund të bëhen...
  • Kundershtimi ndaj Jupiterit me 26/8. Në humor për kënaqësi dhe argëtim, është mirë të mos e humbasim plotësisht përqendrimin në qëllimet dhe planet tona.
  • Trekëndëshi me Neptunin në 28/8. Këndi krijon nevojën për të shijuar dhe ikur...
  • Kundërshtimi i Plutonit në 30/8. Ndërveprim intensiv me të tjerët. Ne i shprehim pikëpamjet tona, por u japim kohë dhe hapësirë ​​të tjerëve që të reagojnë.
  • Kundërshtimi i Saturnit në 2/9. Ditë për të bërë një pushim nga shoqërueshmëria dhe kontaktet dhe për t'i marrë miqtë dhe marrëdhëniet tona më seriozisht.
  • Katrori me Marsin në 4/9. Këndi është i lidhur padyshim me intensitetin, këto janë ditë të përshtatshme për të zbuluar se për çfarë jemi pasionuar në jetë.
  • Gjashtëkëndësh me Mërkurin më 4/9. Diskutimet rrjedhin mirë dhe përmes tyre vjen frymëzimi ose sqarimi.

 

Ndikimi i kalimit në shenjat e zodiakut

Dashi

Kalimi zhvillohet në shtëpinë e katërt diellore të horoskopit tuaj, një zonë e hartës që lidhet me çështje të sigurisë emocionale, bashkëngjitjes, instinktit, familjes dhe intimitetit. Puna dhe detyrimet shoqërore nuk ju lejojnë të shijoni kohën me tuajin, gjë që krijon tension pasi nuk mund të plotësoni dëshirat tuaja personale. Por mos u ndalni te gjenerali! Shkoni në www.astrologu.al/parashikime-personalepër të mësuar se si ndikoheni përmes hartës suaj.

Demi

Kalimi zhvillohet në shtëpinë e tretë diellore të horoskopit tuaj, një zonë e hartës që lidhet me çështje të perceptimit, të menduarit dhe të komunikimit dhe tregon mënyrën se si komunikoni dhe kontaktoni dhe dialogoni me mjedisin tuaj të menjëhershëm. Mendimet tuaja bëhen pesimiste dhe shihni vetëm pengesa, gjë që krijon shumë stres, megjithatë mund të veproni dhe ndryshoni të dhënat. Por mos u ndalni te gjenerali! Shkoni në www.astrologu.al/parashikime-personalepër të mësuar se si ndikoheni përmes hartës suaj.

Binjakët

Kalimi zhvillohet në shtëpinë e dytë diellore të horoskopit tuaj, një zonë e hartës që merret me çështje të sigurisë në një nivel material dhe emocional, me vlerat, vetëvlerësimin, talentin dhe aftësitë tuaja. Financat tuaja janë një çështje që do ju stresojë në periudhën tjetër dhe ju presion nga detyrimet dhe në pritje ndaj palëve të treta. Ju mund të gjeni zgjidhje që janë jashtë shtegut të rrahur. Por mos u ndalni te gjenerali! Shkoni në www.astrologu.al/parashikime-personalepër të mësuar se si ndikoheni përmes hartës suaj.

Gaforrja

Kalimi bëhet në shtëpinë e parë diellore të horoskopit tuaj, një zonë e hartës që lidhet me çështje të personalitetit, pamjes dhe trupit. Eshtë një periudhë kritike dhe jeni thirrur të merrni vendime të rëndësishme rreth çështjeve të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve. Stresi dhe veprimi i vazhdueshëm në fushën profesionale ju kanë lodhur, por ju mund të gjeni një rrugëdalje përmes njerëzve të veçantë që kanë ide të veçanta.. Por mos u ndalni në përgjithësi! Shkoni në ëëë.astrologu.al/parashikime-personale për të mësuar se si ndikoheni përmes hartës suaj.

Luani

Kalimi zhvillohet në shtëpinë e dymbëdhjetë diellore të horoskopit tuaj, një zonë e hartës që lidhet me tema fantazie, aftësitë tuaja mendore, shpirtërore dhe nënndërgjegjeshëm. Ajo ka një lidhje të ngushtë me gjithçka që fshihet, sekretet tuaja, prejardhja juaj dhe armiqtë tuaj të fshehur. Presionet në punën tuaj, por edhe në jetën tuaj të përditshme në përgjithësi janë të shumta dhe keni një nevojë të fortë për të shpëtuar për t'u çlodhur dhe për t'u marrë me veten tuaj. Por ngjarjet e papritura në punë rritin stresin tuaj. Por mos u ndalni te gjenerali! Shkoni në www.astrologu.al/parashikime-personalepër të mësuar se si ndikoheni përmes hartës suaj.

Virgjëresha

Kalimi bëhet në shtëpinë e njëmbëdhjetë diellore të horoskopit tuaj, një zonë e hartës që lidhet me çështje të veprimtarisë kolektive në kontekstin më të gjerë të shoqërisë dhe integrimin tuaj në grupe njerëzish që kanë ide dhe perceptime të ngjashme. Gjithashtu, kjo shtëpi flet për miqtë tuaj dhe marrëdhëniet që keni me ta. Periudha sjell vështirësi me çështjet e mësipërme dhe jeni thirrur të sqaroni situatat me miqtë që kanë takuar dhe nuk udhëheqin aty ku dëshironi. Idetë e reja ju mbushin. Por mos u ndalni te gjenerali! Shkoni në www.astrologu.al/parashikime-personalepër të mësuar se si ndikoheni përmes hartës suaj.

Peshorja

Kalimi zhvillohet në shtëpinë e dhjetë diellore të horoskopit tuaj, një zonë e hartës që lidhet me çështje ambicie, pritjet dhe suksesin tuaj, arritjet, njohjen, famën dhe prestigjin. Eshtë një tregues i karrierës suaj dhe zbulon identitetin tuaj në shoqëri dhe imazhin tuaj publik. Mbajtja e ekuilibrit midis jetës suaj profesionale dhe personale është gjithmonë diçka që ju shqetëson, por periudha tani bëhet edhe më e kërkuar për të dhe shfaqen shumë vështirësi dhe tensione. Por mos u ndalni te gjenerali! Shkoni në www.astrologu.al/parashikime-personalepër të mësuar se si ndikoheni përmes hartës suaj.

Akrepi

Kalimi zhvillohet në shtëpinë e nëntë diellore të horoskopit tuaj, një zonë e hartës që lidhet me tema të arsimit të lartë, udhëtime të gjata ose udhëtime të gjata, filozofi të jetës, fesë, moralit dhe ligjit shoqëror. Pasazhi ju vë në procesin e rishikimit dhe përshtatjes së planeve tuaja me kërkesat e jetës tuaj të përditshme, gjë që, megjithatë, sjell tensione dhe fërkime në punë, ndërsa çlirimi mund të vijë vetëm përmes partnerit. Por mos u ndalni te gjenerali! Shkoni në www.astrologu.al/parashikime-personalepër të mësuar se si ndikoheni përmes hartës suaj.

Shigjetari

Kalimi zhvillohet në shtëpinë e tetë diellore të horoskopit tuaj, një zonë e hartës në lidhje me çështjet e transformimit, rilindjes, burimeve të përbashkëta me partnerin dhe seksin. Eshtë një periudhë e kërkuar për financat tuaja, megjithëse në horizont ka ndihmë dhe lehtësira përmes një faktori të tretë. Jeta juaj e përditshme është këndshëm e paparashikueshme, ndërsa me partnerin mund të lindin tensione, me rastin e një personi të tretë. Por mos u ndalni te gjenerali! Shkoni në www.astrologu.al/parashikime-personalepër të mësuar se si ndikoheni përmes hartës suaj.

Bricjapi

Kalimi zhvillohet në shtëpinë e shtatë diellore të horoskopit tuaj, një sektor i hartës që lidhet me çështje bashkëpunimesh dhe kooperativash, me biznese dhe armiq të dukshëm, me angazhime me shkrim ose me gojë, me çështje ligjore, me padi dhe kundërshtarë. Cështjet e mësipërme në këtë kohë lehtësohen dhe ëmbëlsohen dhe mund të gjeni zgjidhje, nëse shkëputeni nga ato që dini dhe mbani një qëndrim më kreativ dhe të ndryshëm. Por mos u ndalni te gjenerali! Shkoni në www.astrologu.al/parashikime-personalepër të mësuar se si ndikoheni përmes hartës suaj.

Ujori

Kalimi zhvillohet në shtëpinë e gjashtë diellore të horoskopit tuaj, një zonë e hartës që lidhet me çështje të përditshme, me kushtet, qasjen dhe sjelljen në vendin e punës dhe marrëdhëniet tuaja me kolegët dhe punëdhënësit tuaj. Gjithashtu, shtëpia ka të bëjë me çështjet tuaja shëndetësore. Ndërsa doni të keni një kohë të mirë dhe të bëni sa më mirë që mundeni për veten dhe të tjerët, rrethanat nuk ju lejojnë të komunikoni dhe të tjerët nuk ju kuptojnë, gjë që krijon konflikte të brendshme të forta. Por mos u ndalni te gjenerali! Shkoni në www.astrologu.al/parashikime-personalepër të mësuar se si ndikoheni përmes hartës suaj.

Peshqit

Kalimi bëhet në shtëpinë e pestë diellore të horoskopit tuaj, një zonë e hartës që lidhet me çështje të krijimtarisë, argëtimit, çështjeve të dashurisë, argëtimit, rrezikut dhe anës së lumtur të jetës. Periudha dëshiron që ju ose të pastroni situatat që nuk ju pëlqejnë dhe ato ju bllokojnë me lidhjen tuaj ose të hapni vela për diçka të re. Të dy skenarët kanë një shans. Por mos u ndalni te gjenerali! Shkoni në www.astrologu.al/parashikime-personalepër të mësuar se si ndikoheni përmes hartës suaj.

Shiko gjithashtu