♦Tarot vjetor 2018♦

24/02/2018

♦Dashi Taro vjetore 2018

Dhjetë ditëshi I parë (Përmbajtja)

Jeta juaj sociale do të jetë veçanërisht intensive në 2018 dhe kjo hap horizonte të reja përpara jush.Do të doni të marrin gjërat nën kontrollin tuaj,veçanërisht  marrëdhëniet dhe bashkëpunimet,por disa faktorë të jashtëm do ta bllokojnë atë.Vetëm nëse jeni të vendosur të ndryshoni kushtet mbizotëruese dhe ta tregoni tek të tjerët,atëherë mund të arrini diçka të mirë.

 

 

 

Dhjetë ditëshi I dytë (Shenjtorja)

Në vitin 2018,puna dhe financat tuaja do të kënë një përmirësim të dukshëm,që do të ngrej moralin tuaj. Ju pret  shumë punë dhe nuk do të jenë të pakta herët që do  kërkoni qetësi dhe relaksim.Ata qe janë në një lidhje do të kënë mundesinë të kalojnë momente të bukura me bashkëshortin dhe të afrohet më shumë më ate.Ata që nuk janë në një lidhje,do kenë mundësin të shfrytëzojnë situatën,sepse krijohen kushtet e favorshme për njohje te reja.

 

 

Dhjetë ditëshi I tretë(Perandori)

Në 2018  duhet të jeni shumë të kujdesshëm,armiqtë e dukshëm dhe të fshehur duan tju dëmtojnë  dhe kryesisht nga gjinia femërore.Sekretet tuaja janë në rrezik dhe duhet të veproni me me mend për t’i mbrojtur.Nga Shkurti e më vonë,financat dhe karriera juaj do të gjendet në një rrugë pa dalje. Megjithatë mos u zhgënjeni,sepse ky fund duhesh dhënë.Shqyrtoni dhe pranoni ndryshimet.Përgatituni për mundësi dhe shpresa të reja për një fillim të ri,ne plane të bazuara në një bazë të shëndoshë.

 

 

 

♦Demi Taro vjetore 2018

Dhjetë ditëshi I parë(Magjistari)

2018 duhet të shmangni çdo lloj ekzagjerimi dhe teprimi,paraqitja e fanancave ndryshon shpenzimet rriten dhe mund të keni nevojë për të shpenzoni shume me kartat e kreditit ose të merrni hua për të përmbushur nevojat tuaja.Jeta juaj e sentimentale do të jetë intensive, pasi ndiheni shumë erotike dhe po e pasqyroni.Mund të përjetoni situata intensive plot pasion dhe pretendime në marrëdhëniet tuaja, ndërsa disa ndryshime mund të ndodhin me ardhjen e një personi të ri në jetën tuaj.

 

Dhjetë ditëshi I dytë(I dashuruari)

Në 2018 ju gjen ne medyshje,pasi do të pranoni dy sugjerime dhe nuk do të jeni të sigurt se cilen nga ato të dyja të zgjidhni.Marrëdhëniet tuaja personale do të jenë intensive dhe do kaloni shumë mirë,pasi do të ndjeheni shumë te dëshirueshëm nga të tjerët.Sigurohuni që të jeni besnik më njerëzit që doni dhe mos të tundoheni nëse jeni në një lidje. Në pjesën profesionale,do ju prezantohen mundësi të reja për zhvillim,do fitoni forcë dhe do të keni sukses financiar dhe relaksim.

 

 

Dhjetë ditëshi I tretë(Engjellori)

2018 do të jetë një vit me fat për ju,me një tendencë rritëse në të gjithë sektorët,gjatë gjithë vitit do të shikoni  të shpërblehen të gjitha mundimet,përpjekjet dhe puna e vështirë.Qëllimet tuaja plotësohen dhe ju pret një e ardhme brilante profesionale.Tërheqja që ju ushtroni tek  te tjerëve do të jetë e papërmbajtshme dhe do t’ju lejojë të fitoni atë që dëshironi.Eroticizmi juaj është I madh dhe ju mund ta shijoni atë me njerëzit e duhur.

 

 

 

♦Binjakët Taro vjetore 2018

 

Dhjetë ditëshi I parë(Arma)

Në vitin 2018 puna juaj do ju kërkojë të bëni disa kontakte më tepër edhe pse do të lodheni nga lëvizjet e shumta.Megjithatë,rezultatet e këtyre përpjekjeve do të jenë shumë të favorshme.Në vendin e punës keni nevojë për më shumë pavarësi dhe vendosmëria juaj do ju çojë për të bërë diçka krejtësisht tuajen. Ju që jeni të lidhur,do të shpenzoni kohën tuaj të lirë me interesa të reja që do të rrisin adrenalin dhe beqaret do të aprovoni aventura të rastit.

 

 

Dhjetë ditëshi I dytë(I vetmuari)

Në 2018 do ja dilni mban në pjesën e financave,pasi investimet tuaja do të shkojnë shumë më mirë.Ju do të keni një rritje të konsiderueshme në fondet tuaja dhe kapitalit qe zoteroni.Gjallëria juaj do të jetë në një nivel shumë të lartë si dhe aktiviteti juaj erotik.Njohuri dhe kontakte të reja ju ndihmojnë për të fituar sa më shumë të jetë e mundur.Ata qe janë ne një lidhje do të vijnë më afër me partnerin dhe do kalojnë momente të bukura  dashurie dhe ju që nuk e keni gjetur ende bashkëshortin,një njohje të re do të sjellë përsëri buzëqeshja tuaj.

 

Dhjetë ditëshi I tretë(Bota)

Në vitin 2018 kushtet do të jenë të tilla që do ju sjelli paqe dhe qetësi,kjo do të thotë fundin e një situate qe ju ka lodhur.Nëpjesën profesionale do të ndodhë një fakt shumë I rendesishëm qe ju lumturon. Të gjitha ndryshimet që do bëhën tani nuk duhet tju trembin edhe nëse janë disi të menjëhërshme, do të rezultojnë për të mirën tuaj.Ju qe janë ne një lidhje do dilni duke kaluar momente të bukura me partnerin tuaj,ndersa ju qe s’janë ne një lidhje do të merreni më jetën tuaj emocionale,sepse është koha e përshtatshme për njohuri te reja

 

 

 

♦Gaforrja Taro vjetore 2018

Dhjetë ditëshi I pare (I vetmuari)

Gjysma e parë e vitit 2018 reduktohen burimet e të ardhurave,por nga vjeshta e tutje është e mundur të fitoni para nga donacione apo trashëgimi.Marrëdhënia juaj me shtëpinë dhe familjen nuk do të jenë nga më të mirat.Disa situata të pakëndshme do të bëjnë që të vendosni të largoheni për të shpetuar.Ju qe nuk jeni ne një lidhje duhet të kërkoni një njohje të re dhe në asnjë rast nuk duhet të hyni në procesin e berjes e gjerave më formale.

 

 

 

 

Dhjetë ditëshi I dytë(Arma)

Në vitin 2018, dashuria ka të shfaqet gjatë një udhëtimi ose me një person te një shtetësie të ndryshme. Nëse keni një lidhje,do të shijojë gëzime te mëdhaja do të kaloni mirë së bashku dhe do të plotësoni të gjitha dëshirat tuaja.Është një vit i mirë për ata që janë të përfshirë në punë krijuese.Fitimi më i madh mund të vijë nga një punë e veçant që do të bëjë përshtypje tek shumë njerëz.

 

 

 

 

 

 

Dhjetë ditëshi I tretë(Forca)

Në vitin 2018 do të gjeni fuqinë për të realizoni planet tuaja dhe për të ecur përpara në sukses.Mund të krijoni kushte të reja në jetën tuaj,veçanërisht të favorshme për ju.Do fitoni fuqi të reja duke marrë iniciativa që do ju shkojnë shumë më larg nga çfarë jeni tani.Ky vit sjell shumë suksese në shtëpi dhe në familje dhe do ti shijoni ato.Probabiliteti i një lidhjeje të re ka gjasa të ndryshojë gjërat për më mirë.

 

 

 

 

♦Luani Taro vjetore 2018

Dhjetë ditëshi I pare (Ruleta e fatit)

2018 njerëzit e familjes do ju ndihmojnë dhe forcojnë psikologjikisht dhe fizikisht.Shitë-blerjet e pasurive të paluajtshme mund të sjellin përfitime të rëndësishme për financat tuaja.Provoni një bashkëjetesë, formimin e familjës ose një ndryshim shtëpie dhe të jeni të sigurt që do keni sukses pasi fati është në anën tuaj.Këtë vit,mund të ndërtoni gjëra mbi të cilat do të mbështeteni për një jetë.Dashuria që do të merrni nga të dashurit tuaj do të jetë e mjaftueshme për t’ju mbushur shpirtërisht dhe të ndiheni të plotë.

 

 

Dhjetë ditëshi I dytë(Drejtësia)

Një sërë konfliktesh në shtëpi dhe në punë do të jenë një shqetësim i veçantë për ju këtë vit.Është shumë e mundshme të ndermerrni një vendim shumë të rëndësishëm për të shpëtuar situatën.Nuk keni pse të keni frikë,nëse jeni të drejtë dhe korrekt.Është shumë e mundshme që një miqësi të kthehet në dashuri dhe të shkojë vërtet mirë.Mundësia për të bërë të gjitha ëndrrat dhe planet tuaja realitet është e madhe dhe prandaj duhet të guxoni.

 

 

Dhjetë ditëshi I tretë(Djalli)

Në vitin 2018,sektori sentimental dhe profesional do të kalojë një sërë provash të ndryshme që nuk do  jenë të kendshme.Ju duhet të mbroheni nga njerëzit ose nga një partener që është xheloz.Liria juaj mund të kufizohet ndjeshëm nga dikush që do ngjitet pas jush.Mos e bëni këtë tek vetja,pavarësisht se mund të jetë e vështirë,përpiquni të liroheni  qe në fillim.

 

 

 

 

 

 

 

♦Virgjëresha Taro vjetore 2018

 

Dhjetë ditëshi I pare (I çmenduri)

Në vitin 2018 do të keni nevojën për të bërë gjera pa përgjegjësi dhe të kaloni një periudhë pa shqetësime dhe detyrime.Një ndryshim i papritur dhe I momentit  në jetën tuaj emocionale,ose do ju trembë, ose do të ju japi shpresë.Një propozim i ri profesional dhe një njohje e re erotike do të plotësojnë zhvillimet  më mënyrë dhe më  të paparashikueshme.Mos investoni në sigurinë gjithçka do të jetë spontane dhe ndryshimet do të vazhdojnë.

 

 

 

Dhjetë ditëshi I dytë(Hëna)

Në vitin 2018, mjedisi juaj do të jetë ndihmë për ju dhe do të bëjë përpjekje për të krijuar besim,siguri dhe harmoni.Një rol të rëndësishëm do të luajë një dashuri e bukur,një flirtim që ju jep gëzim dhe qetsi shpirtit tuaj.Qëllimet dhe projektet tuaja në pjesën profesionale do të kenë performancën dhe rezultatin e suksesshëm që dëshironi.Mund të keni një bashkëpunim të ri që do ju ndihmojë në hapje të reja.

 

 

 

Dhjetë ditëshi I tretë(Vdekja)

Në vitin 2018,mund të krijoni një marrëdhënie me njerëz që jetojnë ose vijnë nga një vend krejt tjetër. Do të krijoni marrëdhënie me njerëz që janë krejtësisht të ndryshëm dhe kjo është pikerisht ajo që ju tërheqë  aq shumë.Në sektorin profesional,kushtet janë të favorshme,madje edhe për ata që dëshirojnë të krijojnë partneritete të reja,mjafton qe hapat qe do ndermerrni të jenë të matura.Çdo ndryshim që do doni të bëni kërkon kujdes të madh sepse përshtatja juaj nuk do të jetë aq e lehtë.

 

 

 

 

♦Peshorja Taro vjetore 2018

Dhjetë ditëshi I pare (Perandori)

2018 është viti i ndryshimeve të rëndësishme për ju,miqtë e rëndësishme,do të rrisin të gjitha përpjekjet tuaja dhe është një vit ideal për investime,partneritete dhe zgjerime profesionale që mund të kenë suksese të rëndësishme.Është shumë e mundshme që një miqësi të kthehet në dashuri dhe të shkojë vërtet mirë.Nëse jeni i martuar,mos u vononi,sepse ky viti është i përshtatshëm për të krijuar familje.

 

 

 

 

Dhjetë ditëshi I dytë(Kriza)

2018 është një vit me rezultate për jetën personale,profesionaledhe rritjen dhe përmirësimin ekonomik, kështu që planet tuaja të ardhshme duhet të jenë të kujdeshme dhe sekretet që të përfundojnë në mënyrë që të arrini të realizoni qëllimet tuaja.Nuk ka asnjë arsye për të pritur më gjatë për të kërkuar rritjen në detyrë dhe duhet një bashkëjetesë me synimin  martesën, sepse i dashur do të këtë nevojën për të ardhur më afër plotësimit të lidhjës.

 

 

 

 

Dhjetë ditëshi I tretë(I vetmuari)

Në vitin 2018 do të jetë një vit i lodhshëm dhe i ngutshëm për ju,mund të ketë një ndryshim shtepie ose lëvizje nga ana juaj që e konsideroni të nevojshme.Njerëzit në mjedisin e familjes suaj do t’ju mbështesin në të gjitha ndërmarrjet të reja qe do merrni.Fati është në anën tuaj,mund të marrë pak kohë për t’u shfaqur,por efekti i saj do të jetë I pranishëm gjatë gjithë kohës.Jeta juaj sentimentale,për shkak të mungesës së kohës,nuk do të jetë aq mirë dhe ju duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm.

 

 

 

 

♦Akrepi Taro vjetore 2018

Dhjetë ditëshi I pare (Perandori)

2018 është viti që do ju japi mundësi për të bërë gjëra të ndryshme në jetën tuaj të përditshme,për të shpëtuar monotoni.Në fushën profesionale,situata do të mbahet në të njëjtin nivel,pasi kushtet ende nuk do të jenë të përshtatshme për të bërë ndryshime.Ju që jeni ne një lidhjë do të ndiejni nevojën për të korrigjuar gabimet dhe të tregoni dashurinë dhe mirëkuptimin tuaj tek parteneri.Ata që ende nuk e kanë gjetur bashkëshortin e tyre të lirë nga problemet dhe me moral të mirë,së shpejti do të keni zhvillime të këndshme në jetën tuaj sentimentale.

 

 

 

Dhjetë ditëshi I dytë(Bota)

2018 është një vit i mrekullueshëm për të gjitha marrëdhëniet tuaja,erotike,miqësore dhe profesionale. Marrëdhënia juaj mund të kalojë në një fazë tjetër,atë të bashkëjetesës,fejesës madje edhe martesës. Nëse jeni të martuar,do të keni mundësinë të krijoni familje.Ju do të keni shumë suksese në bashkëpunime të reja dhe të vjetra.Nuk duhet të lejoni asgje t’ju shpëtojë tani që gjërat janë veçanërisht të favorshme për ju dhe të tjerët ju mbështesin dhe ofrojnë shumë dhurata dhe mundësi të reja.

 

 

 

Dhjetë ditëshi I tretë(Ylli)

Këtë vit,ju do të ndjeni kënaqësinë e plotë në vendin tuaj të punës,pasi të gjitha përpjekjet tuaja njihen dhe zënë vend.Një rritje në detyrë ose një sërë suksesesh në punën tuaj do ju bëjnë të ndjeni se jeni në rrugën e duhur.Të lidhurit do të formalizojnë marrëdhëniene tyre ose të krijojnë një familje.Për beqaret, një dashuri e re që do të bëjë zemrën tuaj të “fluturojnë” nga gezimi.

 

 

 

 

 

♦Shigjetari Taro vjetore 2018

Dhjetë ditëshi I pare (Kriza)

Jeta juaj sociale do të jetë intensive këtë vit dhe duhet të fitoni sa më shumë nga kontaktet që do të keni si ato profesionale dhe ato personale.Fitimet më të mëdha për vitin 2018 do të vijnë nga investimet e mëdhaja kapitale,testamentet,trashëgimitë,çështjet taksash dhe para nga të tjerë që do të jetë shumë bujar me ju.Jeta juaj sentimentale do të bëhet më interesante dhe aventuriere,megjithatë disa mendimet,shqetësimet dhe dilemat për zgjedhjet tuaja,do ju shqetësojnë dhe nuk do ju lejojnë të relaksoheni dhe të gëzoni këto momente të bukura pasioni.

 

 

 

Dhjetë ditëshi I dytë(Djalli)

Në vitin 2018 do të merrni frymë të thellë në të gjitha fushat,por ju duhet të jenë shumë të kujdesshëm, sepse ekziston rreziku që të mashtroheni ose të mashtroni njerezit rreth jush.Mosmarrëveshjet me të tjerët do të jenë shumë më të shpeshta këtë vit dhe mund të shkaktojë shumë tensionet. Ky intensitet mund të punojë pozitivisht në fushën erotike dhe të ndezë “flakën” që do të ketë rezultate shumë pozitive.Një udhëtim me partenerin do ju mbushi bateritë.

 

 

 

Dhjetë ditëshi I tretë(Kulla)

Në 2018 hapen mundësi të reja profesionale për ju,si një dhuratë për përpjekjet e shumëmta dhe punën e vështirë të së kaluarës. Ju keni frymëzim kreativ që do ju ndihmojë shumë në zhvillimin dhe rritjën fitimprurëse të punës suaj.Jeta juaj sentimentale do të kalojë një periudhë pasive dhe pezullohen çështje që kishit pritur se do coheshin një hap më tutje.Nuk është koha e duhur për të filluar krijimin e një familje dhe nëse keni fëmijë,marrëdhënia juaj me ta do të ketë disa probleme.Mos bëni vendime të nxituara,por prisni që të vijë moment I duhur.

 

 

 

♦Bricjapi Tarot vjetor 2018

Dhjetë ditëshi I pare (Kriza)

Në vitin 2018 fati do ju buzëqeshë në momentin e fundit,për t’ju shpëtuar nga situata të veshtira.Nëse keni aplikuar për një kredi ose doni ta bëni tani,do të miratohet.Megjithatë,vëmendje duhet t’i kushtohet transaksioneve që përfshijnë kreditë,kartat,investimet,sigurimet,tatimet dhe çështjet e trashëgimisë.Ky është viti më i mirë për bashkëjetesë,fejesë, martesë ose bashkëpunim.Nëse jeni beqar shumë shpejt do të krijoni një lidhje me baza të forta që do t’ju bëjnë të ndiheni të sigurt.

 

 

Dhjetë ditëshi I dytë(I varuri)

Të gjitha gjërat ndryshojnë rreth jush dhe kështu duhet të bëni dhe ju në 2018.Këtë vit do të bëni një rishikim të detyruar të  ideve,besimeve dhe marrëdhënieve tuaja në përgjithësi.Ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm për të mos u mashtruar apo zhgënjyer nga marrëdhëniet e dashurie.Qëndroni larg  marrëdhënieve të fshehura dhe pa rrugëdalje që vështirë se do të ndryshojnë formën dhe mund t’ju mërzisin herët a vonë.Puna juaj po rritet dhe tani ju mund të bëni disa transaksione dhe investime të suksesshme.

 

 

 

Dhjetë ditëshi I tretë(Hëna)

Në 2018 është e domosdoshme që të jeni pak skeptik sepse nuk janë të gjitha  ashtu siç duken apo ju janë paraqitur.Ndoshta zgjedhja e partnerit ose një takim i ri nuk është ai i duhur dhe ju jeni mashtruar. Është e nevojshme të marrin në konsideratë përsëri të gjitha ngjarjet e papritura që do të ndodhin në vendin e punës,shikoni për zgjidhje të reja dhe me disa ndryshime,të përgatisni kalimin në një situat të re,qe të mos ekzistojnë gabime dhe pengesa që do të jetë katastrofike për punën tuaj.

 

 

 

♦Ujori Taro vjetor 2018

Dhjetë ditëshi I pare (Perandari)

Ndryshimet që do të bëhen në vitin 2018 do t’ju tërheqin nga pasiviteti dhe do t’ju bëjnë të evoluoni në mënyrë të konsiderueshme.Një ndryshim shtepie ose rritje në detyrë do t’ju çlirojnë nga disa pranga që nuk ju pëlqejnë fare dhe ju japin më shumë liri lëvizje.Bashkëpunime te reja mund të rrisin nivelin e punës dhe financat tuaja.Ekskursione të vogla do ju ofrojnë juve dhe bashkëshortit tuaj kënaqësinë dhe qetësinë mendore që keni nevojë.Natyrisht,ekziston mundësia të paraqitet një dashuri më shikim të parë që do ju ngjallërojë mjaft,pa u shqetësuar për të nesërmen.

 

 

 

Dhjetë ditëshi I dytë (Perendia)

Në vitin 2018,ndjenjat në marrëdhëniet tuaj do të luajnë një rol dytësor,përballë dëshirave intensive dhe tërheqjes seksuale të papërmbajtshme.Pasioni intensive dhe syndimet erotike tani janë shumë më të forta se emocionet e pjekura.Në punë,gjërat do të shkojnë shumë më mirë në bashkëpunime të reja dhe të vjetra sesa në qoftë se keni një biznes tuaj.Marrëdhënie te reja kanë shumë të ngjasa të rrisin punën tuaj me ndihmën e një gruaje ose një organizate.

 

 

 

Dhjetë ditëshi I tretë(Engjellori)

 2018 për ju do të jetë një vit ku seksi do të luajë rol dominues në marrëdhëniet tuaja.Ju do të jeni veçanërisht krijues dhe kjo mund të shprehet në shumë forma,qoftë nëpërmjet punës apo jetës tuaj sociale,apo edhe sjelljën në jetë një famije.Aktivizohuni në sector qe ju ringjallinë interes të veçantë edhe nëse është e nevojshme të ndryshoni drejtimin që keni marrë.Me modesti dhe përulje, mund të arrini gjëra shumë të rëndësishme në hapësirën tuaj të karrierës dhe përparoni në mënyrë të konsiderueshme.

 

 

 

♦Peshqit Tarot vjetor 2018

Dhjetë ditëshi I pare (Ruleta e fatit)

Në 2018,provat që po kaloni tani do të fillojnë të largohen ngadalë.Megjithatë,duhet të jeni të kujdesshëm dhe të kufizoni tendencën tuaj për tu  nxituar ose spontanitetin  pa menduar pasojat e atyre qe thoni apo bëni.Është një periudhë e mirë për rritjen tuaj profesionale dhe financiare,prandaj planet tuaja të ardhshme duhet të jenë të menduara mirë dhe sekretet derisa të përfundojnë në mënyrë që të arrihen qëllimet tuaja.Një takim që ju bëni në një udhëtim apo një udhëtim ka gjasa të bëhet një lidhje dashurie,një dashuri të pastër,ndjenja te vërteta dhe perspektiva te favorshme përmartesë.

 

 

Dhjetë ditëshi I dytë (Dielli)

 Përpjekjet që bëni këtë vit do të jenë shumë të suksesshme,veçanërisht në fushat që lidhen me tregtinë,marrëveshjet e reja dhe udhëtimet.Do ju jepen shumë mundësi të reja për pavarësi më të madhe profesionale.Nëse po kërkoni të gjeni një punë ose një pozitë më të mirë,kjo është koha e duhur për te luftuar për atë.Ju mund të filloni një marrëdhënie flirtimi ose erotike me një koleg ose me dikë në vendin tuaj të punës.Ata që janë të lidhur do të formalizojnë marrëdhënien e tyre dhe do të krijojnë familje.

 

 

 

Dhjetë ditëshi I tretë(Forca)

2018 është një periudhë e shkëlqyer për të gjitha marrëdhëniet tuaja,pasi do të ndieni dashurinë dhe mbështetjen e të dashurve tuaj.Lumturia do të jetë e madhe për ata që kanë marrëdhënie të qëndrueshme dhe do të jenë shumë mirë dhe me harmoni me bashkëshortin e tyre.Për beqaret,ka një shans të madh për të njohur një dashuri të re që ka shumë për t’i dhënë dhe do të zgjasë për një kohë të gjatë.Krijueshmëria juaj do të rritet shumë dhe në kombinim me aftësitë unike ju mund të bëni gjëra shumë të rëndësishme.Këtë herë ju mund t’ju jepën përgjegjësi të reja,për të cilat do të përgjigjeni në mënyrën më të mirë.

Shiko gjithashtu