21/3-20/4
21/4-20/5
21/5-21/6
22/6-22/7
23/7-23/8
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/1
23/11-20/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Welcome to Astrologu

No front page content has been created yet.

Me te lexuarat

10/02/2018

A është ajo që tregojnë?

...

ASTROLOGJIA MJEKËSORE

Paraklesi (Paraclelsus ose Philipp Auroleus Theophrast Bombast...

Te fundit

Astra Weekend! Fusha sentimentale në fundjavë 4 deri 5/4/2020

Ju mirëpres për akoma një herë në...

01/04/2020 to 30/04/2020

Parashikimet e Muajit Prill 2020 Tarot

Tarot astrologjike na tregojnë se në Prillin e 2020 do të...

01/04/2020 to 30/04/2020

Numerologjia Prill 2020

U mbyllet, u dëshpëruat, qajtët, u gjëndet në rrugë pa krye… Këtë Prill, pavarësisht se problemet nuk mbarojnë dhe qëndroni...

AXHENTA  MUJOR PRILL 2020

Kalimet Kryesore Prill 2020...

PARASHIKIMET MUJORE PRILL 2020

...

 

Afërdita në trekëndëshin me Plutonin në 29/03… Para dhe fuqi

Nga data 26 deri 31 Mars,...

Astra Weekend! Cështjet...

Afërdita në trekëndëshin me Plutonin në 29/03… Para dhe fuqi

Nga data 26 deri 31 Mars, Afërdita...

Jeta erotike e Dashit

Mashkulli Dash

Jeni të Dashuruar me një mashkull Dash? Atëher keni...

Afërdita në trekëndëshin me Jupiterin në 28/03… Tani feston dashuria

Nga data 25 Mars deri në 1...

Hëna e Re në Dash në 24 Mars 2020

Lëshohuni me zemër, eliminoni pasionet tuaja!...

ASTROLOGJIA MJEKËSORE

Paraklesi (Paraclelsus ose Philipp Auroleus Theophrast Bombast uon...

Saturni në Ujor nga data 22/03…Periudhë provë për ndryshime

...

Astra Weekend! Ana sentimentale në Fundjavë 21 deri 22/3/2020

...

Marsi në shoqërimin me Plutonin në 23/03… Fuqia është në duart tuaja

Nga data 18 Mars deri në 26...

Video

Parashikime mujore dhe javore nga Jorgo Pulla

Sygjerime

Mund te lexoni gjithashtu si me poshte

Te pergjithshme

Postime dhe artikuj nga te gjithe fushat e astrologjise

Astra Weekend! Fusha sentimentale në fundjavë 4 deri 5/4/2020

Ju...

Parashikimet e Muajit Prill 2020 Tarot

Tarot astrologjike na...

01/04/2020 to 30/04/2020

Numerologjia Prill 2020

U mbyllet, u dëshpëruat, qajtët, u gjëndet në rrugë pa krye… Këtë Prill, pavarësisht se...

01/04/2020 to 30/04/2020

AXHENTA  MUJOR PRILL 2020

...

PARASHIKIMET MUJORE PRILL 2020

...

 

Afërdita në trekëndëshin me Plutonin në 29/03… Para dhe fuqi...

Afërdita në trekëndëshin me Plutonin në 29/03… Para dhe fuqi

Nga...

Pse të na zgjidhni neve

Astrologu.al është portali  më i ri i astrologjisë, është diçka e re ku çdo ditë informoheni për gjithçka lidhet me fushën astrologjike dhe jo vetëm. Portali astrologu.al  ju jep këshilla të vlefshme për gjithcka  që ju intereson, në fushën e biznesit, në atë ndërpersonale dhe në marëdhënie më të tjerët. Secili prej jush nëpërmjet astrologjisë mëson në detaje se si të përfitoni nëpërmjet yjeve, planetëve dhe kohës së përshtatshme,  dhe si mund të bëni për vete dashurinë e munguar si dhe shumë e shumë gjëra të tjera.
Mjafton një klikim në portalin tonë dhe do të informoheni në kohë reale (live) për çështje  nga më të ndryshmet që mund të keni.
Astrologu.al ka një ekip të shkëlqyer astrologësh me përvojë, brenda dhe jashtë vendit çdo ditë. Portali parashikon  tema të nxehta të fushave të ndryshme të astrologjisë  në Shqipëri  dhe në diasporë ku gjenden shqiptare ne te gjithe globin. Astrologët tanë  me përvojë dhe përkushtim zbulojnë se çfarë roli  luajnë planetët tek ju në kohëra të ndryshme, ju jep mundësinë të zgjidhni çdo dilemë që ju keni në marrëdhënie me punën, dashurinë, ekonominë, kohën e përshtatshme në çështje të rëndësishme për jetën.Të gjitha këto  jua zgjedhin astrologët tanë, me anë të një përshkrimi të hartës suaj astrologjike. 
 
Në astrologu.al vizitori ka një gamë të gjere opsionesh si: parashikime ditore, javore, mujore, vjetore dhe sociale, tendencat e përditshme të shenjave në fat, dashuri dhe seks, si dhe lidhjet që të kenë jetëgjatësi dhe të shkojnë deri në martesë, udhëtime dhe flirtime me orientimin e planetëve, analizë e plotë e horoskopit për të gjithë si  dhe personave  që bëjnë pjesë në jetën e tyre. Me anë të astrologu.al  të gjitha përgjigjet që kërkoni mund ti arrini vetëm me një klikim në cellular, kompjuter etj. 
Dhe mos harroni se  gjitcka fillon me nje “pyetje“cilës shenjë i përkisni?.. 

Informacione kryesore