Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Bëhet fjalë për një Hënë të re vecanërisht komunikuese dhe aktive, që do tëna japë mundësinë të zgjerojnë horizontet tona, të rrethohemi me shumë persona, të mbledhim informacione dhe të aktivizohemi në mënyrë të përshtatshme për të arritur secili prej nesh synimet tona.

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Nga data 14 Maj deri në 23 Shtator, Jupiteri do të jetë i kundërt në shenjën bujare dhe tokësore të Bricjapit, duke ndikuar më shumë Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët që janë të lindur dhjetditshin e dytë dhe të tretë- por edhe ata që kanë planete nga grada e 17 deri në të 27 të këtyre shenjave.

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Të gjitha lidhjet e ngushta që kemi me të tjerët do të ndryshojnë rrugëtim dhe rivlerësojmë në thellësi jetën tonë erotike pasi dashuria dhe lidhjet tona familjare, do të jenë epiqëndra e interesit tonë, do të llogjikojmë kë dhe c’farë vlerësojmë në jetën tonë dhe c’farë do të thotë realisht partneri për ne.

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Do të bëheni më sensitiv me personat rreth jush dhe më të ndjeshëm ndaj veprimeve, sa të tuajave ashtu dhe të tjerëve nga data 13 Maj deri në 28 Qershor, kur Marsi ndyrshon shenjë dhe nga Ujori hyn në shenjën ëndërrimtare të Peshqëve.

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Merkuri duke lëvizur tek Binjakët nga data 12 deri në 28 Maj, ndodhet në shtëpinë e tij, në shenjën që duhet të udhëheqë. Keshtu që, këtu Merkuri nuk lejon që ndjenjat e tij të bëhen pengesë për ato që duhet të bëhen, pasi dhe Binjakët janë një shenjë të mendimit kuptues.