Axhenda mujore

Plutoni, ky planet i vogël me një ndikim kaq të madh, fillon kursin e tij në retrograde më 29 prill 2022 në shenjën e Bricjapit, i cili do të zgjasë deri më 8 tetor 2022. Plutoni është planeti i lidhur me transformimin dhe ndryshimet rrënjësore që ndodhin në jetët tona dhe gjithmonë e fillon kursin e tij transformues nga brenda jashtë.

Axhenda mujore

A u menduat  një ditë te bukur  dhe vendosët të lini një punë me të cilën mund të mos keni kaluar mirë, por keni pasur frikë të rrezikoni? A e keni ndjerë papritur nevojën për t'u divorcuar, ndërsa ishit në një lidhje apo martesë të qëndrueshme? Apo ndoshta aty ku mendonit se do të mbeteshit vetëm erdhi një dashuri e zhurmshme që ndryshoi rrjedhën e jetës suaj?

Axhenda mujore

Hëna e plotë në Peshore më 16 Prill 2022: Si do të ndikojë tek 12 shenjat e zodiakut

Hëna e Plotë e Prillit zhvillohet në aksin Peshore-Dash më 16 Prill 2022 dhe synimi i saj është të gjejë ekuilibrin në jetën tonë dhe në çështjet që na shqetësojnë me çdo mënyrë dhe me çdo kusht.

Axhenda mujore

Besoj se duke ditur specifikat astrologjike të një muaji (kur kemi aspekte të rëndësishme, ndryshime në pozicionet zodiake të planetëve, fazat e Hënës, si Hëna e re apo eklipset), ne mund të planifikojmë më lehtë aktivitetet tona, por gjithashtu përshtaten energjikisht dhe emocionalisht. Ashtu si një parashikim moti që ju tregon se si të silleni në një ditë me shi ose cilat zona duhet të shmang

Axhenda mujore

Kush përfiton profesionalisht dhe financiarisht deri në fund të vitit 2021