Astrologji dhe tema

Horoskopi është një element bazik i personalitetit tonë dhe shumë i rëndësishëm për lidhjet tona me të tjerët. Eshtë “dera” për të gjithë horoskopin tonë. Tregon sesi i shohim gjërat ne, c’farë përcjellim tek të tjerët, por dhe c’farë shohin të tjerët tek ne. Eshtë “kopertina” e librit tonë të jetës.

Astrologji dhe tema

Aq sa e rëndësishme është të dimë karakteristikat e shenjës tonë, aq më shumë është të njohim vecanëritë e dhjetditëshit tonë. Dhe nëse pyesni vetem shumë herë “Përse disa njerëz që përfaqësojnë të njëjtën shenjë janë kaq të ndryshëm midis tyre?” , përgjigjja, fshihet dhe në dhjetditëshat.

Astrologji dhe tema

Brenda njohurive të astrologjisë, mundemi të mësojmë, të mendojmë dhe të ndihmojmë, akoma dhe në fushën e ndjenjave tona. Nëse atëher ndodheni në mendime dhe kërkoni përgjigje në lidhje se c’farë kerkoni nga një lidhje, për të ndjerë një lumturi të plotë, apo thjesht doni të mësoni dicka për personin që ju intereson, mjafton të dini horoskopin.

 

Astrologji dhe tema

Zbuloni ndjenjat e shenjave të zodiakut, sipas elementit që i përkasin. Si bashkohen me njëri tjetrin, me cilat kombinojnë, dhe me cilat jo.

Shenja të Zjarrit

(Dashi- Luani- Shigjetari)

Astrologji dhe tema

Dy momente të fuqishme, të rrënjosura thellë, që promovojnë jetën, lëvizjen parësore seksuale dhe instinktin, duket se po përshtaten me kulturat gjithnjë e më komplekse.Modestia dhe përmbajtja psikologjike e dëmshme tani janë zhdukur.Tani, nuk ka as turp dhe as hezitim për të rrëfyer dikush dëshirën e tij seksuale.