Ezoterika
18/04/2018

Një mënyrë e lehtë dhe e shpejtë për të mësuar personalitetin e një personi në mënyrë që të dini se çfarë saktësisht duhet të bëni është të dini ditën kur ai ka lindur!

Ezoterika
18/04/2018

Në mitologji, fluturat ishin shprehje e shpirtit njerëzor. Në Greqinë e lashtë, për shembull, njerëzit besonin se pas vdekjes shpirti i tyre do të transformohej në një flutur apo pëllumb.

Ezoterika
11/04/2018

Çdo shenjë ka një superfuqi që e karakterizon atë.

Mësoni superfuqinë e shenjës tuaj sipas shkrimtarit Samantha King.

Ezoterika
10/04/2018

Dhe Zoti tha…

Ligji karmik i dymbëdhjetë shenjave …