Numerologjia mujore

Parashikimet numerologjike për shtator 2021 tregojnë se muaji do të ju dergojë në përfundimin e asaj që ishte lënë në mes të periudhës se mëparshme. Gjatë muajit do të jepen shum mundesira  të rëndësishme që do të na ndihmojnë të gjejmë zgjidhje dhe të ndryshojme  gjithcka na ka lodhur me pare.

Numerologjia mujore

Parashikimet mujore numerologjike zbulojnë se Qershori shpalos dëshirën për komunikim, argëtim, rrjetëzim social dhe udhëtime! Në Qershor, na jepet mundësia të fitojnë një mënyrë mendimi më të lehtë dhe vperimi dhe sigurisht do arrijmë të dalim nga rutina që mbyt përditshmërinë tonë, duke gjetur mënyra inovative, për të kaluar mirë, por edhe të vendosim jetën tonë në një rrugëtim të ri!

Numerologjia mujore

Me bazë parashikimet numerologjike për muajin Maj 2021, pas luftës së ashpër të Prillit, ku “detyrimet” dhe “Dëshirat” na sollën përballë me vështirësi, tronditje dhe sqarime, Maji bën shfaqjen e tij, për të na falur rinovimin, gëzimin dhe lojën e flirtit që aq shumë e kemi të gjithë nevojë këtë periudhë.

Numri Majit: 9

Numerologjia mujore

U mbyllët, qatë, u demoralizuar, u gjëndet në dëshpërim… Këtë Prill, pavarsisht se problemet nuk ndalojnë dhe qëndroni të izoluar në shtëpinë tuaj, do gjeni mënyrë të shijoni të gjitha gjërat e thjeshta dhe përditshme që ju falin gjallëri, energji por edhe mirqënie! Prilli është plot lajme, mesazhe, kontakte dhe shumë rrjetëzim!

Numerologjia mujore

Optimizëm për të ardhmen