Endrra dhe tema

Kur ëndërroni fruta në dimër

Kur bën ftohtë imagjinojmë që jemi të mbledhur në kolltuk të rehatshëm duke pirë pije të ngrohta...Fruta dimërore pothuajse të gjitha në nuanca portokalli dhe kafe kur shfaqen në ëndrrat tona, sjellin me vete shumë simbolizma që duhet të zbulojmë...

Endrra dhe tema
13/02/2018

Cfare janë ëndrrat dhe pse ekzistojnë?