Tarot mujor

Sipas Tarove Astrologjike të Marsit, karta e Arkanës së Madhe e cila përfaqëson klimën e përgjithshme të muajit, është ajo e ARMES. Kjo kartë që lidhet me shenjën e Gaforres është shumë pozitive dhe favorizon komunikimin dhe shoqërimin me pe

Tarot mujor

Shkurt 2021 është një muaj me dinamikë të veçantë dhe veçanërisht në fushën e marrëdhënieve. Sa herë jeni gjendur në një situatë të vështirë ku nuk dini çfarë të bëni dhe si t'i menaxhoni punët tuaja? Me siguri mund të mbani mend shumë momente të tilla….

Tarot mujor

Tarot astrologjike të janarit 2021 zbulojnë se këtë muaj do të kemi mundësinë të reflektojmë për gabimet e djeshme, të përdorim përvojën që kemi fituar dhe të përcaktojmë të ardhmen mbi një bazë më të fortë! Muaji i parë i vitit është jashtëzakonisht pozitiv dhe do të shpërblejë cilindo që ka punuar vërtet shumë deri më tani.

Tarot mujor

Tarot astrologjike të Dhjetorit 2020 na zbulojnë se po vjen një periudhë që do të kontribuojë në përfundimin dhe lehtësimin e shumë njerëzve!

Tarot mujor

Sipas kartave tarot astrologjike, gjatë muajit nëntor 2020, ka më shumë përkushtim ndaj pjesës profesionale dhe financave, ndërsa disa marrëdhënie do të testohen për të parë nëse është e mundur që ata të qëndrojnë të bashkuar. Rrjedha e vjeshtës kërkon pjekuri dhe vendime serioze!

Karta tarot e muajit: SHENJTORI