Astrologjia sot

Nga data 21 deri në 23 Maj, Merkuri në shenjën komunikuese dhe ajrore të Binjakëve formon katror me Neptunin e turbullt nga Peshqit, një kënd të vështirë për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqit që kanë lindur dhjetditëshin e tretë ose/dhe ata që kanë horoskop dhe planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 18 de

Astrologjia sot

Nga data 21 deri në 23 Maj, Merkuri i kundërt do të ndodhet në takim me Afërditën e kundërt në shenjën komunikuese të Binjakëve, një kënd favorizues për dashët, Binjakët, Luanët, Peshoret, Shigjetarët dhe Ujorët që kanë lindur në fund të dhjetditëshit të dytë dhe për ata që kanë horoskop ose/dhe planet personal (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe

Astrologjia sot

Nga data e 20 deri në 24 Maj, në shenjën komunikuese të Binjakëve do të ndodhet në trekëndësh me Saturnin e kundërt, një kënd favorizuese për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetditëshin e parë dhe për ata që kanë horoskop ose/dhe planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 0 deri në 4 të sh

Astrologjia sot

Nga data 20 deri në 29 Maj, në shenjën sentimentale të Peshqëve, krijon gjashtkëndësh me Uranin nga Demi, një kënd favorizues për Demat, Gaforret, Akrepat dhe Peshqit që kanë lindur dhjetditëshin e parë dhe pë rata që kanë horoskop ose planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 5 deri në të 10 të shenjave të mësipërme.

Astrologjia sot

Nga data 15 deri në 20 Prill, Dielli në shenjën tokësore dhe të qëndrueshmë të Demit, në trekëndësh me Plutonin e kundërt në Bricjap.