Parashikimet

21/3-20/4
Dashi sot
12/11/2019

Të përgjithshmet

Hëna e plote ne aksin Akrep-dem  që po zhvillohet sot është në një pikë në horoskopin tuaj më pak të dukshëm që prek ekonominë e atyre që lidhen me palët e treta, qoftë borxhet ose paratë për të tjerët që në mënyrë indirekte ndikojnë në portofolin tuaj. Pra, kjo Hënë e Plote parashikon disa fillime të reja në këto zona, dhe nga mbrëmja e tutje keni më shumë liri dhe pakujdesje për të shijuar momentet me njerëzit tuaj të dashur.

Dashuria

Ju mund të jeni në kontakt me botën tuaj më të thellë emocionale dhe të zbuloni së pari atë që ju doni nga vetja dhe pastaj nga një marrëdhënie. Megjithatë, është e mundur që disponimi juaj erotik do të përmirësohet ose një njohje e re e natyrës seksuale do të vijë në të ardhmen e afërt.

Karriera dhe financat

Ju largoheni nga vështrimet dhe promovoni veprimet tuaja ndërkohë jeni mbështetur në pikat tuaja të forta, meqenëse sfondi rreth jush është mjaft intensive.

, ,