×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Numerologjia javore

Secili prej nesh ka një anë të dobët dhe një të fortë të karakterit tonë. Atëher si do ta mësojmë, se cila është ana jonë e fortë dhe cila e dobët? Ju citoj më poshtë, sipas Astrologjisë, elementet e “mira” dhe të “këqia” të karakterit tonë, sipas shenjës së zodiakut!

Dashi

Numerologjia javore

Luani: NDJESHMERIA KRYELARTE

Numerologjia javore

E dinit se nuk ekziston vetëm një tip Dashi?

Ja, për ktë nuk ngjasojnë të gjithë midis tyre, për ktë vërejmë dhe ndryshime!