Parashikimet javore nga 12 deri ne 18 Korrik 2021

Pasioni dhe sensualiteti i dergojne marrëdhëniet personale në nivelin me te lart !

 

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Pas disa javësh në shenjën e ajrit dhe komunikimit të Binjakëve, për shkak të kthimit te Merkurit ne  retrograd që zgjati pozicionin e tij të zakonshëm në shenjë, Mërkuri, planeti i komunikimit, lëvizjeve, kontakteve dhe I planeve afat gjat por edhe një tregues i drejtpërdrejtë i jetës sonë të përditshme, Merkuri kalon 11/07/2021 në shenjën e Gaforres ku do t

Axhenda mujore

Hëna e Re në shenjën e Gaforres në 10 korrik do të na bëjë më emocionues, por gjithashtu do të sjellë mundësi për të ripërcaktuar qëllimet tona dhe për të bërë fillime të reja që do të na çojnë në ëndrrimet tona.

Shenjat dhe tema

Shumë studime thonë se për një mashkull mjafton sekondi i parë ku do të shohi një femër për të kuptuar nëse i pëlqen apo jo.

Shenjat dhe tema

Shenja negative dhe pozitive në martesë!

Fillimisht lajmet e mira!