Tarot mujor
07/12/2018 to 31/12/2018

Tarot Astrologjike: Parashikimet e Dhjetorit 2018 për të gjitha shenjat.

Axhenda mujore
06/12/2018 to 31/12/2018

Axhenta astrologjike per  muajin  Dhjetore 2018

1 Dhjetor- Kundërshtimi Afërditës-Uranit . Kujdes nga marrëdhëniet tona, nervat, incidentet e papritura në marrëdhëniet, mos merrni vendime që mund të pendoheni. Dëshira për më shumë pavarësi, vështirësi. Preken Peshoret dhe Dashët. Merkuri tek Akrepi në 13:13

Shenjat dhe tema
26/11/2018

Viti i ardhshëm sjell suksese profesionale dhe erotike!

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot
07/11/2018 to 02/12/2019

Jupiteri tek Shigjetari nga 8 Nëntor 2018 deri më 2 Dhjetor 2019. Parashikimet për shenjat.

Axhenda mujore
01/11/2018 to 30/11/2018

Kalendari Astrologjik i muajit Nentor 2018

Mirëpresim më në fund Nëntorin optimist, i cili do ofrojë freski dhe rinovim për disa përfaqësues të shenjave!