Shenjat dhe tema

Diell, det, verë, pushime dhe flirtim… C’farë tjetër ju nevojitet për të kaluar mirë, për të dalë jashtë, por edhe për të përmbushur një dashuri të re, me të cilën do të keni mundësi të kaloni momente të bukura! A keni filluar të planifikoni dhe organizoni pushimet tuaja verore? A jeni i lirë dhe shpresoni se do të ndodhë me ju një njohje të re këtë verë?

 

Parashikimet javore nga 19 deri ne 25 Korrik 2021

Çështjet miqësore zgjidhen ne  nje menyr te theksuar  dhe te prerë!

 

Ezoterika

Eshtë i ditur kuptimi se njerëzit që kanë lindur të shtunën kanë aftësinë tu bëjnë efekt lutjet apo mallkimet e tyre, më tepër së të personave të tjerë. Vec kësaj ama, që mund të jetë dhe një parandalim i qetë në varësi të mënyrës sesi e shikon dikush, c’do ditë e javës ndikon në një farë mënyre sa kanë lindur në të.

Planetet

Kur këmbëngulja dhe varësia ju bëjnë lidhjen torturuese.

Astrologji dhe tema

Zbuloni ndjenjat e shenjave të zodiakut, sipas elementit që i përkasin. Si bashkohen me njëri tjetrin, me cilat kombinojnë, dhe me cilat jo.

Shenja të Zjarrit

(Dashi- Luani- Shigjetari)