Parashikimi për dashurinë sot
04/05/2018

Mirë se vini në takimi jonë për fundjavën e pare të Majit.Kemi hyrë në Muajin e luleve, pranvera po vazhdon, dielli rrallë mungon, ndihma e madhe për metabolizmin tonë e bën vendin tonë të veçantë. Por trupat qiellorë vazhdojnë valën e tyre dhe ne po shijojmë Harmoninë e Sferave Uraniane.

Parashikimi për dashurinë sot
30/04/2018

Për Dashin!

Parashikimi për dashurinë sot
27/04/2018

Shenjat e mia të keni të gjithë një fundjavë të mirë dhe të këndshëm.