Parashikimet

Akrepi mujor
01/07/2020 to 31/07/2020

Të përgjithshmet

Akrep të dashur, Korriku është një muaj që do të ofrojë mundësi për të marrë frymë, të ndryshojë shfaqje dhe të kaloni momente të bukura. Eklipsi hënor që do të zhvillohet në 5/7 në boshtin Gaforre-Bricjap do t'ju japë mundësinë për të zgjidhur një keqkuptim që ka ekzistuar me një person të dashur. Gjithashtu ka mundësi që të shfaqen disa "lëkundje" me njerëzit e rrethit tuaj më të gjerë, pasi do të kërkoni të mbani kontakte vetëm me disa persona specifik. Në 12/7, Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres dhe tashmë ka gjasa që disa çështje që lidhen me edukimin ose një udhëtim që keni menduar të bëni, të "lëvizin" dhe në periudhën e mëparshme ka pasur pengesa në to. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7, mund të krijojë një tokë pjellore për ju që të pranoni kritika dhe kjo kritikë do të bëhet arsyeja që ju të realizoni gjëra rreth vetes. Më 22 korrik, Dielli kalon në shenjën e Luanit dhe tregon se fusha profesional do të fitojë interesin tuaj - edhe gjatë verës - pasi ka gjasa të ketë mundësi për të.

Parashikimet në dashuri

Gjashtëkëndëshi midis Marsit tek Dashi dhe Afërdita tek Binjakët premton se nuk do të humbisni mundësitë në jetën tuaj personale. Ka mundësi të keni një aventurë romantike me një person nga e kaluara, por nëse po kërkoni diçka më shumë se kaq, duhet të jeni i sigurt që po lëvizni në të njëjtin drejtim, pasi keqkuptimet mund të ndodhin deri në mesin e muajit. Nga 12/7 kur Merkuri do të kthehet në vijë të drejtë, do të fillojë një periudhë më e mirë për njohjet që keni bërë dhe ka pasur pengesa në to. Nëse tashmë jeni në një lidhje, do të ishte mirë të shmangni konfuzione të së kaluarës, pasi do ta keni këtë prirje deri në mesin e muajit. Këto mund të jenë shkaku i tensioneve midis jush. Gjysma e dytë e muajit parashikohet të jetë shumë më e mirë për sa i përket komunikimit.

Parashikimet profesionale

Në fillim të muajit, ka mundësi që të ketë çështje në fushën profesionale që mund t'ju irritojnë. Mundohuni të mos lejoni që zhgënjimi juaj t’ju çojë në diskutime dhe takime profesionale, pasi ka gjasa të japë një pamje plotësisht të gabuar për ju. Nga 12/7, kur Mërkuri do të kthehet në vijë të drejtë, fillon një periudhë e mirë për ju që të negocioni për diçka që lidhet me punën. Më 22 korrik, kur Dielli hyn në shenjën e Luanit, ka mundësi të krijoni rrethana që do të drejtojnë interesin tuaj ekskluzivisht në fushën profesionale. Ndër skenarët e mundshëm është të keni disa mundësi që lidhen me punën.

, , ,