Parashikimi I Muajit Qershor2020

01/06/2020 to 30/06/2020

 

Parashikimet Mujore Qershor 2020

Vendime të rëndësishme na shtyjnë në fillime të reja dhe rishikime.

Qershori është e sigurt se do të sjellë zhvillime të rëndësishme në të gjitha nivelet e jetës tonë, pasi Eklipset që realizohen dhe zhvendosjet e planeteve nuk lënë shumë hapësira për apati dhe pavendosshmëri.

Fillimisht, Eklipsi Hënor në boshtin Binjakët-Shigjetari më 5 Qershor na fton të përqëndrohemi në çështjet e shpirtit, argëtimit dhe zhvillimit personal. Marrëdhëniet nga ambjenti më i gjerë dhe mjedisi miqësor kalojnë kriza ndërsa delin në sipërfaqe veprime të fshehta që do të na shqetësojnë shumë. I njëjti katror i Rrezatimit (Dielli, Hëna) me Marsin tek Peshqit e ngre nervozizmin dhe krijon rrethana për konflikte që ekzistojnë prej kohësh. Vëmendje duhet t'i kushtohet ulje-ngritjeve emocionale që nuk lënë vend për mendime të qarta.

Takimi i Diellit me Afërditën e kundërt tek Binjakët forcon subjektivitetin në nivelin e nevojave, por konflikti i brendshëm që ekziston nuk na lehtëson të vendosemi në atë që dëshirojmë me të vërtetë në jetën tonë personale. Ndikimi është i fortë në shenja si Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetari, Peshqit, që kanë lindur në mesine dhjetëditëshit të dytë.

Në 18 Qershor Merkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt tek Gaforrja duke ndikuar shumë shenjat si Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi. Në përgjithësi, do të kthejmë vëmëndjen tonë në gjëra që lidhen me familjen dhe në c’farë nuk na kënaq brenda saj. Mbyllja në vetvete dhe shoqërimi rriten dhe nuk përjashtohet të drejtojnë në kundërshtime për shkak të kuptimit keqkuptimit dhe komunikimi jot ë mirë. Mirëkuptimi duhet të rritet për të mundur të largohemi nga qëndrimet e ashpra dhe tensionet.

Në 21 Qershor Dielli kalon tek Gaforrja dhe realizohet Eklipsi Hënor tek Gaforrja në gradën e parë të kësaj shenje. Eklipsi në këtë ditë të solsticës së verës, ka një rëndësi të vecantë, pasi krijon rrethanat për fillime të reja të rëndësishme në lidhje me familjen, me rrenjët, me atdheun, me bazën tonë. Ne duhet të përmbajmë tensionet e mundshme dhe ndryshimet e humorit në mënyrë që të shmangim konfliktet dhe të investojmë në një fillim të ri që do të jetë pozitiv për mjedisin tonë të njohur. Ndikohen të lindurit në gradët e para të shenjat si Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi dhe ata që kanë lindur në gradat e fundit të shenjat si Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetari dhe Peshqit.

Në 25 Qershor Afërdita tek Binjakët kthehet në vijë të drejtë duke krijuar rrethanat për socializim dhe për të marrë iniciativa për të zbutur lidhjet me rrethin tuaj të afërt. Shijojmë argëtimin me persona që ndodhen rreth nesh dhe komunikimi na sjell humorin e mirë. Kujdes do duhet të kemi vecanërisht ditët e para në bisedime të mundshme për tema që na kanë shqetësuar periudhën e kaluar. Detyrohemi të jemi të qartë në mendimet tona në mënyrë që të tjerët dhe partneri jonë të kuptojnë se c’farë na problematizojnë.

Në 28 Qershor Marsi kalon në Dash ku do të qëndrojë deri në Janar të 2021. Marsi në shenjën e udhëheqjes së tij rrit dinamizmin, besimin, vendosmërinë dhe energjinë. Në të njëjtën kohë, na shtyn në sjellje përçarëse dhe impulsive që mund të krijojnë situata shpërthyese në të gjitha fushat e jetës sonë. Do të ketë një ndikim të veçantë në jetën personale dhe bashkëpunimet. Për tu informuar dita ditës, lexoni sot parashikimet ditore për shenjat e zodiakut. Muaj të mbarë të dashur miq!