Parashikimet

Ujori mujor
01/07/2020 to 31/07/2020

Të përgjithshmet

Ujorë të dashur, Korriku është një muaj që fillon me eklipsin hënor në boshtin Gaforre-Bricjap në 5/7 dhe tregon se nuk do të fillojë me shumë energji. Që nga fillimi i muajit, ka mundësi të ndiheni mjaft të lodhur dhe kjo do të shihet në çdo fushë. Mundohuni të gjeni kohë për pushimin tuaj pasi do të jetë shumë e rëndësishme për energjinë dhe humorin tuaj. Më 12/7, Merkuri kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, duke treguar se periudha tjetër është shumë e mirë për të zgjidhur disa çështje pune, në të cilat ka pasur keqkuptime ose pengesa në të kaluarën. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 20/7 tregon se në fund të muajit jeta juaj e përditshme duket se ndryshon dhe disa detyrime të tjera mund të lindin ose në punë ose në familje. Kjo nuk do të zgjasë shumë pasi më 22/7 hyrja e Diellit në shenjën e Luanit sjell një ajër rinovimi dhe në qëndrimin tuaj, por edhe për njerëzit përreth jush.

Parashikimet në dashuri

Gjashtëkëndëshi midis Marsit në shenjën e Dashit dhe Afërditës në shenjën e Binjakëve sjell njohje të reja dhe ka mundësi të sjellë një dashuri të re. Pas 12/7, gjërat do të jenë shumë më të mira për sa i përket komunikimit dhe do të jetë më e lehtë të arrini tek një person që ju intereson. Nëse jeni i lirë, nuk përjashtohet mundësia që të lindë një romancë në ambjentin tuaj të punës. Nëse jeni tashmë në një lidhje, duhet të përpiqeni të mos "humbni" kontaktin me partnerin tuaj, pasi muaji do të ketë disa detyrime që do të kërkojnë kohën tuaj të lirë. Më 22/7, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se si fillon një periudhë që do të jetë më e lehtë për t'i kushtuar kohën dhe vëmendjen që dëshironi në jetën tuaj personale.

Parashikimet profesionale

Këtë muaj ka mundësi që të lindin më shumë detyrime në punë sesa ato që keni pasur ndër mend, me rezultat të stresoheni. Deri në 12/7, përpiquni të bëni gjithçka që lidhet me detyrimet e kaluara dhe mos i lini ato për më vonë, pasi do të rëndojnë në orarin tuaj tashmë të ngarkuar. Pas 12/7 kur Mërkuri do të kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Gaforres, do të jetë më e lehtë për ju të rregulloni detaje praktike të detyrimeve profesionale dhe t'i menaxhoni më lehtë. Më 7/20, Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres tregon që jeta juaj e përditshme po ndryshon, si rezultat i një ndryshimi në lidhje me pjesën e punës.

, , ,