Parashikimet

21/3-20/4
Dashi javor
06/12/2021 to 12/12/2021

Java mund të nisë me një humor të fortë pasi në ditët e para duket se do të ketë zhvillime për çështje që shqetësojnë sektorin financiar dhe që ju kishin pushtuar gjatë periudhës së fundit të Nëntorit. Përfitoni nga disponimi juaj i mirë i komunikimit pasi do t'ju ndihmojë të rifitoni qetësinë dhe të "mbuloni" disa nerva që mund të shfaqen në situata specifike. Nga fundi i javës do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje gjërave që do të thuhen në bisedat me njerëz që janë jo vetëm në mjedisin tuaj të afërt, por edhe më të gjerë, pasi katerkendeshi i Diellit nga Shigjetari Dhe te Neptunit tek Peshqit të ngatërron, gjërat krijojne keqkuptime.

Dashuria

Këtë javë duket se do të ketë disa çështje që do ju shqetësojnë shumë dhe një ceshtje romantike, por takimi i Afërditës me Plutonin në shenjën e Bricjapit (11/12) nuk është një aspekt që do të nxisë qetësinë dhe durimin. Nëse jeni në një lidhje përpiquni të mos lejoni që disa mosmarrëveshje të zhvillohen në tensione, pasi rezultati i tyre do të jetë i vështirë të parashikohet. Nëse jeni të lirë, shmangni lojën e pushtetit në një njohje të sapofilluar, pasi këto nuk do të kontribuojnë aspak në zhvillimin e saj.

Puna dhe Ekonomia

Disa çështje që kanë të bëjnë me pjesën financiare të një çështjeje profesionale duket se ju angazhojnë shumë gjatë kësaj jave, veçanërisht në fillimet e saj. Gjashtëkëndëshi i Mërkurit në Shigjetar me Jupiterin në Ujor do t'ju ndihmojë të komunikoni në mënyrën më të mirë disa gjëra që dëshironi të thoni dhe të fitoni diçka përmes diskutimeve dhe takimeve. Në fund të javës mbani një shportë të vogël në rast se dëgjoni premtime të mëdha, nëse nuk ka të dhëna që mund t'i mbështesin ato.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,