Parashikimi për dashurinë sot
25/07/2019

UDHËHEQËS DASHURIELUANI (24/7-23/8)

Në veçanti

 

Parashikimi për dashurinë sot
18/05/2018

Mirë se erdhë në takimin tonë të rregullt në kolonën tonë për të parë së bashku se si do të shkojë kjo fundjavë edhe për ndjenjat tona.Është fakt se në ditët e fundit keni pasur disa fenomene të rëndësishme astrologjike, siç është hyrja e Uranit në Demi, i cili do të sjellë ngatërrimet për shtatë vjet, Marsi do të jetë

Parashikimi për dashurinë sot
11/05/2018

Le të kthehemi në një fundjavë tjetër dhe ju dhe ne të pranishëm dhe të qëndrueshëm në takimin tonë javor. Maji po afrohet në mes, na duken fenomene dhe fytyra astrologjike të ndryshme, por të tjerat kanë një peshë specifike veçanërisht të rëndë, por jo aq shumë, p.sh.