Zbuloni numrin e zemrës tuaj

27/07/2019

Zbuloni numrin e zemrës tuaj 

Zbuloni numrin e zemrës tuaj ...dhe njihni më mirë vetenShqiptimi i emrit tuaj, na zbulon veçantitë e personalitetit tuaj.Bëhet fjalë për numrin e zemrës tuaj i cili mund të ndriçojë karakterin tuaj që përgjigjet për aftësinë tuaj për të dashuruar dhe për të krijuar lidhje.Asnjëri prej nesh nuk është perfekt.Duke mësar numrat e zemrës, do të dini ku duhet të bëni përpjekje më të mëdha. Ky numër zbulon talentet që mund të keni dhe kushtet që duhet të vendosni.Mënyra me të cilën do të llogarisni numrin e zemrës tuaj, nuk është shumë e lehtë. Këshillohuni me tabelën që ju japim më poshtë për të llogaritur numrin e shkronjave që përmban emri juaj.Shtojini deri sa të arini në një numër njëshifror, ky është numri juaj i zemrës.Pastaj lexoni interpretimin e numrit tuaj në faqet që vijojnë dhe mësoni më tepër për mënyrën se si e konceptoni dashurinë.  Për shembull:Klodjana Kola 4+5+8+5+3+1+7+1+4+8+5+1=525+2=7Numri i zemrës i  Klodjana Kolës është  7.                                                     

 Interpretimi i numrit të zemrës tuaj1. Ky është numri i romantikëve, por personi që do të fitojë zemrën tuaj, duhet t’ju tërheq edhe fizikisht. Është e pamundur të njihni dikë kur udhëtoni, kur gjendeni larg shtëpisë ose në një ambjent mësimi.Nuk është e pamundur që nga një njohje e shpejt të drejtohet papritur drejt një martese. Mos lejoni që rutina të hyjë midis jush dhe bashkëshortit tuaj sepse kjo situatë mund t’ju çojë drejt një tradhëtie.2. Ky numër tregon një zgjedhje të kujdesshme të partnerit, sepse na paraqet një person që kërkon sigurinë dhe qëndrueshmërinë.Partnerë ideal për ju janë personat që janë të zgjuar dhe praktik, që janë në gjendje t’ju sigurojnë një jetë të mirë dhe pa probleme ekonomike.3.     Jeni idealist dhe dëshironi një lidhje të qëndrueshme që ka shumë mundësi të përfundojë me një martesë.Bëni zgjedhjen tuaj në bazë të instiktit tuaj.Zakonisht është i pagabueshëm, përderisa kuptoni shumë mirë synimet e tjetrit.Prandaj zgjedhni dikë me të cilin keni shumë pika të përbashkëta.4. Natyra juaj e theksuar shumë e ndjeshme dhe e kujdesshme, ju bën  dashamirës të martesës, por zgjedhja juaj mund t’ju sjellë pengesa. Dëshironi një bashkëshort energjik, dikë që mund të marrë vendime, por diku brenda jush, i urreni tipat fanatikë.Kështu ndoshta do të vështirësoheni për të veçuar të bukurën që ju kërkoni dhe atë që do t’ju bëjë të ndjeni te sigurt5.Kur të vendosni të martoheni do të jetë për të gjithë jetën, sepse jeni të sinqertë dhe të ndershëm.Edhe pse në të kaluarën mund të jeni zhgënjyer nga hipokrizia e partnerit, nuk mposhteni dhe nuk i shkelni  parimet tuaja.Më e rëndësishme në një lidhje për ju është shoqërimi.Kur përballeni me probleme, përpiqeni t’i zgjidhni ato me bashkëbisedim.Feja dhe filozofia ndikojnë denjësisht në jetën tuaj.6. Ky numër na paraqet një person që vonohet të krijojë personalitetin e vet.Jeni të turpshëm, ndaj vështirësoheni në të shprehur, edhe pse përbrenda ju digjeni ngadalë nga flakët.Kështu keni një frymëzim që vjen si rezultat i padurimit tuaj.Martesa juaj ka shumë mundësi që të jetë e suksesshme, nëse martoheni pas të tridhjetave.7.Të tjerët ju shohin si një person të paqëndrueshëm që adhuron flirtet.Kjo nuk është tërësisht e saktë, por nuk duhet të nxitoheni të martoheni përpara se të piqeni.Kur do vendosni që të fejoheni ose të martoheni, do jeni një partner besnik dhe i përkushtuarDo të kini shumë mundësi zgjedhjeje, falë paraqitjes së mirë dhe zgjuarsisë që keni8. Ky numër sjell udhëtime, ndryshime dhe variacion.Shqetësimet tuaja dhe urrejtja që keni për rutinën ju çojnë në një përfundim me më tepër se një martesë.Bashkëshorti ideal për ju duhet të jetë pak më i madh në moshë.

Numri 8 shfaqet shpesh tek ata persona që kanë pune të përbashkët me partnerin.

 9.   Martesa për ju është porta e cila duhet të kaloni për tu kompletuar dhe të gjitha mendimet apo dëshirat tuaja kanë si qëllim këtë gjë.Kujdesuni të paktën të siguroheni që ky është personi i përshtatshëm për ju sepse nëse zhgënjeheni rrezikoni që të zhgënjeheni thellë.Fakti që të gjeni numrin e zemrës tuaj është shumë interesant, për çështjet erotike do t’ju tregojë më tepër nëse e interpretoni të kombinuar me numrin e zemrës të partnerit tuaj ose të personit që ju intereson.

Atëherë gjeni të dy numrat, tuajin dhe të atij dhe në vazhdim lexoni interpretimin e kombinimit.

Kështu, do të dini se çfarë të zgjidhni!Tabela e harmonisëËshtë bashkëshorti juaj ky apo kjo lidhje është e destinuar të përfundojë?Duhet të dini se bashkëjetesa do të thotë gjëra të ndryshme për secilin.Disa preferojnë të kenë shumë pika të përbashkëta me partnerin e tyre dhe të tjerë ndoshta i nënshtrohen tundimit për tu lidhur me një person komplet të kundërt. Zgjedhja përfundimtare varet nga ju.(EKSPERIENCA).Kur një numër lëkundet nga tjetri, pëlqimi është shumë i theksuar dhe i njëjtë nga të dyja palët.Kur një numër tërhiqet nga tjetri, të dy personat ndihen njëlloj.Kur numri përplaset me tjetrin, do nevojitet shumë diplomaci që lidhja juaj të mos përfundojë në një luftë.Kur një numër thjesht shkon me një tjetër, do të thotë që në lidhjen e tyre nuk do të ketë ndryshime negative apo pozitive.

Numri 1.

 Lëkundet nga 9

Tërhiqet nga 4 dhe 8

Përplaset me 6 dhe 7

Shkon me 2, 3 dhe 5

 Numri 2

 Lëkundet nga 7

Tërhiqet nga 5, 6 dhe 9

Përplaset me 4 dhe 8

Shkon me 1 dhe 2

 Numri 3

 Lëkundet nga 7

Tërhiqet nga 5, 6 dhe 7

Përplaset me 4 dhe 8

Shkon me 1 dhe 2

 

Numri 4

Lëkundet nga 6

Tërhiqet nga 1 dhe 8

Përplaset me 5

Shkon me 2, 7, 9 dhe 3

 Numri 5

Lëkundet nga 5

Tërhiqet nga 3, 9 dhe 2

Përplaset me 4

Shkon me 1, 6, 7 dhe 8

 Numri 6

Lëkundet nga 4 dhe 2

Tërhiqet nga 3 dhe 9

Përplaset me 1 dhe 8

Përplaset keq edhe me 5

Shkon me 7

 Numri 7

Lëkundet nga 3 dhe 5

Tërhiqet nga 2 dhe 6

Përplaset me 1 dhe 9

Shkon me 4 dhe 8

 Numri 8

Lëkundet nga 2 dhe 5

Tërhiqet nga 1 dhe 4

Përplaset me 3 dhe 6

Shkon me 7 dhe 9

 Numri 9

Lëkundet nga 1

Tërhiqet nga 2, 3 dhe 6

Shkon me 4, 5 dhe 8

 

Shiko gjithashtu