Virgjëresha – Shenja e muajit

Ky muaj është muaji juaj i ditëlindjes! Ndaj ju urojmë nje muaj sa me te mbare dhe te begate Virgjeresha te nderuara  këtë cikël të ri që fillon që ta shfrytëzoni në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur grackat.

 Me rastin e ditëlindjes suaj, tani është një moment i mirë për t'u konsultuar me një astrolog dhe për të parë se çfarë premton grafiku juaj vjetor, ku jeni të favorizuar dhe cilat janë temat që do të lëvizin në jetën tuaj për dymbëdhjetë muajt e ardhshëm që fillojnë të numërohen për ju nga ditëlindjen tuaj këtë vit. Mësoni specifikimet e vitit tuaj të ditëlindjes!

 

Imazhi i parë për vitin tuaj të ditëlindjes

 

Fuqia e Hënës

Nëse keni lindur midis 25-29/8, energjia e Hënës së re që do të ndodhë më 27 gusht regjistrohet në grafikun tuaj të kthimit diellor dhe do të ndikojë tek ju brenda dymbëdhjetë muajve të ardhshëm nga ditëlindja juaj. Një vit dinamik, që përveç fillimeve të reja, është edhe një periudhë shumë pritëse, intuitive dhe magnetike gjatë së cilës mund të tërhiqni dhe shumë gjëra do t'ju jepen. Sektori i aktivizuar në grafikun tuaj të kthimit diellor nga Hëna e Re do të jetë shumë i rëndësishëm gjatë këtij viti pasi do të shihni që në çështjet e kontrolluara nga shtëpia në të cilën bie Hëna e Re do të lëvizni më fort, do të merrni iniciativa dhe ju bëni plane të reja. Mund të jetë viti i martesës ose i lindjes së një fëmije.

Nëse keni lindur midis 8-12/9, Hëna e Plotë më 10 Shtator është e kyçur në grafikun tuaj të kthimit diellor. Këtë vit ju shihni rezultatin e përpjekjeve dhe veprimeve tuaja dhe kuptoni se si duhet të ecni gjatë rrugës. Disa gjëra ose disa persona mund të largohen nga jeta juaj ose roli i tyre mund të ndryshojë tërësisht. Viti juaj karakterizohet nga nevoja për të bërë diçka ndryshe dhe do të jetë një periudhë dinamike dhe e rëndësishme në jetën tuaj me shumë veprime dhe shumë punë. Situatat theksohen dhe ndriçohen në mënyrë që të mund të sqaroheni.

 

Mendimi dhe logjika

Nëse keni lindur para datës 26/8, Mërkuri në tabelën tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj. Këtë vit do të jeni në gjendje të kuptoni dhe perceptoni gjërat dhe situatat në dimensionet e tyre të vërteta. Idetë tuaja do të jenë të sakta dhe komunikimi do të bëhet diçka e rëndësishme për ju, duke bërë që të mbani kontakte të shpeshta me miqtë. Ndoshta do të bëni disa udhëtime të shkurtra.

Nëse keni lindur midis 26/8 – 11/9, Mërkuri në tabelën tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë në Peshore. Këtë vit do t'ju duhet të ndryshoni disa herë pozicionet tuaja dhe të ripërshtatni idetë tuaja, të cilat do të jenë më shumë sesa mund t'i zbatoni. Një arsye tjetër për këto rregullime mund të jetë fakti që shpirti juaj mund të jetë i gatshëm, por trupi juaj jo. Nëse nuk bëni rregullime, atëherë shumë shpesh do të filloni gjëra që nuk do të arrini t'i përfundoni. Në këtë ciklin tuaj të lindjes, vetë-analiza dhe vetëdija do të jenë të rëndësishme pasi disa herë do të pyesni dhe keqinterpretoni veten dhe motivet tuaja. Dyshimet që do të keni për idetë dhe opinionet tuaja do t'ju bëjnë ose të mos jeni të gatshëm t'i ndani ato me të tjerët ose përmes kompensimit të tepërt t'i mbroni ato fuqishëm dhe plotësisht në mënyrë që të tjerët të mos kuptojnë se edhe ju vetë jeni konfuzë. Megjithatë, në përgjithësi, mendimi juaj do të jetë në gjendje të përshtatet me kushtet përreth.

Nëse keni lindur nga 11 shtatori e në vazhdim, Mërkuri në grafikun tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë në Peshoren retrograde. Ky është një vit kur do t'ju duhet të vini në kontakt me të kaluarën tuaj dhe të pastroni situata që për disa arsye janë ende pezull.

 

Ndjenja dhe financat

Nëse keni lindur para 5/9, Afërdita në tabelën tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë në Luan. Natyra juaj artistike do të shfaqet këtë vit si dhe ana juaj romantike. Do të lëvizni më rehat dhe do t'i shprehni ndjenjat tuaja në mënyrë të drejtpërdrejtë. Këtë vit dashuria do t'ju takojë papritur në një vend dhe në një mënyrë që nuk e prisni.

Nëse keni lindur nga 5/9 e tutje, Afërdita në tabelën tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj. Do jeni mjaft të shoqërueshëm dhe rrethi i miqve do zgjerohet. Ju do të dëshironi të kaloni një kohë të këndshme dhe të këndshme në jetën tuaj të përditshme dhe do të dëshironi të bëni përmirësime në lidhje me veten tuaj, si për shembull pamja juaj, të cilën do ta rinovoni ndjeshëm këtë vit. Do të jeni të prirur për të përvetësuar gjëra të bukura dhe bëni kujdes të mos shpenzoni më shumë se sa keni. Magnetizmi juaj personal rritet këtë vit dhe kjo do të krijojë shumë mundësi për afera romantike. Nuk do të jetë aspak e pamundur që të merrni flirte dhe ngjarje nga më shumë se një person. Vendimi dhe zgjedhja do të jenë në duart tuaja. Megjithatë, nuk do të jeni vetëm. Nëse, nga ana tjetër, tashmë jeni në një lidhje, atëherë lidhja do bëhet më harmonike dhe do ndani shumë momente lumturie dhe gëzimi me partnerin, pavarësisht çdo problemi që ju shqetëson në përgjithësi.

 

Veprimi dhe sipërmarrja

Marsi në grafikun e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë te Binjakët. Këtë vit do jeni më të vrullshëm dhe agresivë dhe do ju mungojë durimi. Do të jetë e vështirë në disa rrethana (kryesisht në sektorët e prekur nga Marsi në grafikun tuaj vjetor, por edhe në sektorët e shtëpisë së lindjes) të kontrolloni nervat dhe zemërimin tuaj pasi do të ndiheni nën presion dhe do të pengoheni të shpreheni dhe të lëvizni lirshëm. Mundohuni të mos bëni ose thoni asgjë për të cilën do të pendoheni më vonë dhe mendoni për mënyra alternative për t'u çlodhur, si palestër ose ushtrime fizike në përgjithësi, për të mbajtur ekuilibrin. Ka një tendencë për të qenë të paduruar dhe të pakuptueshëm me njerëzit që nuk ndajnë pikëpamjet tuaja, që nuk kuptojnë se çfarë doni të thoni, ose që nuk pajtohen dhe ju kundërshtojnë me argumentet e tyre. Aspekti i ashpër i Marsit ndaj Diellit tuaj mund të sjellë tensione, mosmarrëveshje, ndarje dhe konfrontime në marrëdhëniet tuaja në përgjithësi dhe në jetën tuaj personale mund të shfaqet xhelozi apo ndonjë skandal. Në çështjet e kontrolluara nga Dielli dhe Marsi në grafikun tuaj vjetor do të prireni të jeni më intensiv, më absolut, më i mprehtë dhe më agresiv. Kujdes nga aksidentet, rëniet dhe djegiet këtë vit. Sa më sipër vlen për të gjithë, por veçanërisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e parë ose të dytë të shenjës suaj të zodiakut.

 

Zgjerimi dhe mundësitë e vitit

Jupiteri në tabelën tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë në dekanin e parë të Dashit. Këtë vit mund ta gjeni veten duke ndryshuar shpesh pozicionin dhe qëndrimin tuaj ndaj situatave dhe duke u përpjekur të rregulloni rrugën tuaj sepse idealet dhe qëllimet tuaja afatgjata nuk kombinohen lehtësisht me atë që mund të arrini dhe arrini realisht dhe realisht. Ju mund ta gjeni veten në situata që përfundimisht nuk të çojnë drejt fitores ose fitimit dhe suksesit, dhe arsyeja e shëndoshë do t'ju pengojë të ndiqni ëndrrat tuaja. Sfida është të përqendroheni në një plan dhe t'i përmbaheni atij, në vend që të ndryshoni vazhdimisht planet tuaja. Për ta arritur këtë, këtë vit do t'ju duhet të vini në kontakt me veten dhe të kuptoni se çfarë mund të ndiqni me të vërtetë. Këtë vit ju duroni më shumë se zakonisht, pasi instinktivisht dini të ndryshoni dhe përshtatni sjelljen tuaj kur situatat e kërkojnë. Ju jeni më pak kokëfortë dhe të qëndrueshëm këtë vit dhe kjo ju jep një ndjenjë mbrojtjeje në sipërmarrjet tuaja. Por kënaqësia e vërtetë do të vijë jo kur jeni duke ndryshuar dhe përshtatur vazhdimisht, por kur të njihni dëshirat konfliktuale brenda jush dhe të gjeni mënyra për t'i kënaqur ato në mënyrë krijuese. Sa më sipër vlen për të gjithë, por veçanërisht nëse keni lindur midis 26-31/8.

 

Baza të qëndrueshme, kufizime dhe seriozitet

Saturni në grafikun tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë tek Ujori. Ky vit ka disa sfida dhe pengesa që do ta keni të vështirë t'i kapërceni dhe detyrimet dhe përgjegjësitë po ju mbytin. Do i shihni gjërat më seriozisht dhe është mirë të mbani një qëndrim pozitiv ndaj jetës. Njerëz me pushtet dhe autoritet do ju sjellin vështirësi dhe ndoshta këtë vit do të lindin probleme me babanë apo me një figurë baba në jetën tuaj. Në përgjithësi do të duhet durim dhe këmbëngulje pasi do të ketë shumë vonesa. Sa më sipër vlen për të gjithë, por veçanërisht nëse keni lindur mes datave 11-15/9.

 

Vetëdija dhe zhvillimi shpirtëror

Planetët ekzokronikë (Urani, Neptuni dhe Plutoni) punojnë me vetëdije dhe ju ndihmojnë të kuptoni aspekte më të thella të jetës suaj. Ata gjithashtu i referohen situatave që janë ndoshta përtej kontrollit tuaj dhe jashtë kontrollit tuaj. Nëse në grafikun e kthimit tuaj diellor për këtë vit, një planet ekzokronik bie në një shtëpi këndore (1-4-7-10), ai do të funksionojë më personalisht dhe do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje çështjeve që ai trondit si nga strehimi i tij. dhe nga qeverisja në tabelën natale dhe në grafikun e kthimit diellor.

Kreativiteti juaj është rritur këtë vit dhe kjo do të ndikojë pozitivisht në aktivitetet tuaja. Këtë vit do të angazhoheni në diçka të re dhe të veçantë që do t'ju zgjojë dhe do t'ju rinovojë mendërisht. Ju mund të tërhiqeni nga diçka që lidhet me shkencën, teknologjinë apo edhe astrologjinë. Këtë vit, ju futni elementë të rinj në jetën tuaj dhe qëllimi juaj është të rinovoni veten dhe të mos ngecni apo kufizoheni nga përditshmëria e pakuptimtë. Një vit që ju rinovon dhe ju sjell ndryshime pozitive si në nivel individual, ashtu edhe në atë shoqëror të njohjeve, miqve dhe grupeve përmes të cilave mund të krijoni. Sa më sipër vlen për të gjithë, por veçanërisht nëse keni lindur midis 8-14/9.

 Ju keni nevojë për kontakt me diçka më shpirtërore pasi është një kohë konfuzioni për drejtimin që duhet të merrni. Kjo krizë identiteti përfundimisht do t'ju ndihmojë të lini pas lidhjet e egos dhe të rishpikni veten. Pjesët e ndrydhura të personalitetit tuaj dalin në sipërfaqe duke ju kërkuar të përballeni me to, t'i pranoni dhe t'i transformoni. Sa më sipër vlen për të gjithë, por veçanërisht nëse keni lindur mes datave 13-20/9/9.

Këtë vit ju ndjeni më fort dëshirën për të eksploruar dhe deshifruar sekretet e universit dhe jetës. Kujtimet dhe përshtypjet nga e kaluara vijnë në të tashmen dhe qëndrimi juaj formohet nëpërmjet tyre. Është një periudhë ndryshimi pozitiv, transformimi dhe çlirimi që mund të bëhet edhe përmes ndonjë forme psikoterapie, nëse sigurisht që po mendoni për një gjë të tillë. Këtë vit jeni më të fortë dhe merrni vendimin për të ecur përpara duke lënë pas traumat e së shkuarës. Kjo rezulton që ju tani të lëvizni qartë, me fuqi dhe me grusht dhe të ndikoni fuqishëm tek të tjerët, të krijoni përshtypje të mira dhe të jeni në gjendje t'i bindni ata të adoptojnë idetë tuaja. Sa më sipër vlen për të gjithë, por veçanërisht nëse keni lindur midis 17-21/9.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu