Ujori - Shenja e muajit. Pacit të vit të mirë dhe krijues ditëlindjeje!

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Gëzuar ditëlindjen dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon që ta përdorni në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur kurthet. Pacit një vit të mire dhe krijues ditëlindjeje!

Me rastin e ditëlindjes suaj është tani një kohë e mirë për të konsultuar një astrolog dhe për të parë se çfarë premton grafiku juaj vjetor, ku jeni të favorizuar dhe cilat janë çështjet që do të lëvizin në jetën tuaj për dymbëdhjetë muajt e ardhshëm që fillojnë të llogariten për ju nga ditelindjen tende kete vit. Gjeni specifikimet e vitit tuaj të ditëlindjes! Flisni me astrologun tuaj duke telefonuar në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

Një imazh i parë për vitin tuaj të ditëlindjes

Fuqia e Hënës

Nëse keni lindur më datë 28 / 1 - 1 / 2, Hëna e plotë që do të zhvillohet më 28 janar mbyllet në hartën e kthimit tuaj diellor. Këtë vit ju shihni rezultatin e përpjekjeve dhe veprimeve tuaja dhe e kuptoni se si duhet të lëvizni gjatë rrugës. Disa gjëra ose disa njerëz mund të largohen nga jeta juaj ose roli i tyre mund të ndryshojë plotësisht. Viti juaj karakterizohet nga nevoja për të bërë diçka ndryshe dhe do të jetë një periudhë dinamike dhe e rëndësishme në jetën tuaj me shumë veprime dhe shumë punë. Situatat arrijnë kulmin dhe ndriçohen, kështu që ju të mund të qartësoheni.

• Nëse keni lindur nga data 9 - 13 / 2, energjia e Hënës së re që do të ndodhë më 11 Shkurt regjistrohet në hartën e kthimit tuaj diellor do të ndikojë tek ju brenda dymbëdhjetë muajve të ardhshëm të ditëlindjes tuaj. Një vit dinamik që përveç fillimeve të reja është gjithashtu një periudhë shumë e pranueshme, intuitive dhe magnetike gjatë së cilës ju mund të tërhiqni dhe do t'ju jepen shumë gjëra. Fusha që aktivizohet në hartën e kthimit tuaj diellor nga Hëna e re do të provojë të jetë shumë i rëndësishëm gjatë këtij viti pasi do të shihni se në çështjet e kontrolluara nga shtëpia në të cilën bie Hëna e Re ju do të lëvizni më fuqishëm, do të merrni iniciativa dhe ju bëni plane të reja. Mund të jetë viti i një martese ose lindjes së një fëmije.

 

Mendimet dhe logjika

• Nëse keni lindur deri më 31/1, Mërkuri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut dhe do të jetë i drejtpërdrejtë. Këtë vit do të jeni në gjendje të kuptoni dhe perceptoni gjërat dhe situatat në dimensionet e tyre të vërteta. Idetë tuaja do të jenë të drejta dhe komunikimi do të bëhet diçka e rëndësishme për ju, si rezultat i së cilës ju do të mbani kontakte të shpeshta me miqtë. Më shumë gjasa do të bëni udhëtime mjaft të vogla.

• Nëse keni lindur nga 31/1 e tutje, Mërkuri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut dhe do të jetë në vijë të kundërt. Ky vit është një vit që do t'ju duhet të kontaktoni me të kaluarën tuaj dhe të pastroni situatat të cilat për ndonjë arsye janë akoma në pritje.

• Nëse keni lindur veçanërisht nga data 7 - 10 / 2, Merkuri në vijë të kundërt do të jetë shumë afër Diellit tuaj të ditëlindjes dhe viti juaj personal karakterizohet nga padurimi dhe reagimet impulsive dhe të pamatura ndaj situatave që nuk ju pëlqejnë. Do të keni tendencë të mbërtheni dhe t'i qëndroni kokëfortësisë idetë tuaja, të cilat mund të çojnë në mosmarrëveshje dhe polemika me të tjerët. Gjithashtu, vendimet e momentit nuk do të kenë një rezultat të mirë për ju dhe mund të neglizhoni gjithçka që ka të bëjë me komunikimin, informacionin, letrat, vëllezërit e motrat ose miqtë.

 

Ndjenjë dhe financat

• Nëse keni lindur para datës 1 shkurt, Afërdita në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Bricjap. Natyra juaj artistike do të dalë në sipërfaqe këtë vit si dhe ana juaj romantike. Ju do të lëvizni më rehat dhe do të shprehni ndjenjat tuaja në një mënyrë të menjëhershme. Këtë vit dashuria do ju takojë papritur në një vend dhe në një mënyrë që nuk e prisni.

• Nëse keni lindur nga 1 Shkurti e tutje, Afërdita në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut. Do të jeni mjaft të shoqërueshëm dhe rrethi juaj i miqve do të zgjerohet. Ju do të dëshironi të keni një kohë të këndshme dhe të gëzuar në jetën tuaj të përditshme dhe do të dëshironi të bëni përmirësime që ju shqetësojnë, siç është pamja juaj që do të rinovoni ndjeshëm këtë vit. Do të keni tendencë të merrni gjëra të bukura dhe të bëni kujdes që të mos shpenzoni më shumë se ato që keni. Magnetizmi juaj personal po rritet këtë vit dhe kjo do të krijojë disa mundësi për çështje romantike. Nuk do të jetë aspak e mundshme që ju të pranoni flirte dhe ngjarje nga më shumë se një person. Vendimi dhe zgjedhja do të jenë në duart tuaja. Sidoqoftë, nuk do të mbeteni vetëm. Nëse nga ana tjetër jeni tashmë në një lidhje atëherë marrëdhënia do të bëhet më harmonike dhe do të ndani shumë momente lumturie dhe gëzimi me partnerin tuaj, pavarësisht nga ndonjë problem që ju shqetëson në përgjithësi.

 

Aksion dhe sipërmarrje

• Marsi në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Dem. Këtë vit do të jeni më impulsivë dhe agresivë dhe do ju mungojë durimi. Do të jetë e vështirë në disa rrethana (kryesisht në zonat që Marsi ndikon në hartën tuaj vjetore, por edhe në zonat e familjes lindore) për të kontrolluar nervat dhe zemërimin tuaj pasi do të ndiheni nën presion dhe parandalohen të shpreheni dhe të lëvizni lirshëm. Mundohuni të mos bëni ose të thoni asgjë për të cilën më vonë do të pendoheni dhe të mendoni për mënyra alternative për t'u çlodhur, siç është palestra ose ushtrimet në përgjithësi, në mënyrë që të mbani ekuilibrin tuaj. Ekziston një tendencë për të qenë i padurueshëm dhe i pakuptueshëm me njerëzit që nuk ndajnë pikëpamjet tuaja, të cilët nuk e kuptojnë se çfarë doni të thoni ose që nuk pajtohen dhe ju kundërshtojnë me argumentet e tyre. Këndi negativ i Marsit me Diellin tuaj mund të sjellë tensione, mosmarrëveshje, ndarje dhe konfrontime në marrëdhëniet tuaja në përgjithësi dhe në jetën tuaj personale mund të ketë xhelozi të qartë ose një skandal. Në cështjet që kontrollon nga Dielli dhe Marsi në hartën tuaj vjetore, ju do të prireni të jeni më intensiv, më absolut, më i prerë dhe më agresiv. Kini kujdes nga aksidentet, rrëzimet dhe djegiet këtë vit.

 

Zgjerimi dhe mundësitë e vitit

• Jupiteri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut. Këtë vit keni të bëni me zgjerimin, rritjen dhe përparimin në jetën tuaj, financat tuaja dhe profesionin tuaj. Rrjeti juaj social po rritet dhe rritja do të jetë e dukshme kryesisht në çështjet që lidhen me shtëpinë e sunduar nga Dielli në hartën e kthimit tuaj diellor. Kini kujdes kilet shtesë këtë vit! Të mësipërmet vlejnë për të gjithë, por veçanërisht për ata që kanë lindur deri në 4/2.

 

Themele të qëndrueshme, kufizime dhe seriozitet

• Saturni në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut. Përgjegjësitë dhe detyrimet këtë vit do të kufizojnë shumë lirinë tuaj. Ju do të duhet të organizoni jetën tuaj në mënyrë shumë rigoroze dhe do të jeni të preokupuar me situata që nuk i keni zgjidhur në të kaluarën. Sa më objektiv dhe realist të jeni këtë vit, aq më shumë do të fitoni dhe keni sukses. Një vit që ju pjek dhe do të jetë i rëndësishëm nga pikëpamja që ngjarjet ju ndihmojnë të sqaroni dhe rregulloni pikëpamjet dhe besimet tuaja dhe të formoni filozofinë e jetës që keni. Të mësipërmet vlejnë për të gjithë, por veçanërisht për ata që kanë lindur në janar.

 

Vetëdija dhe zhvillimi shpirtëror

• Planetët jashtëtokësorë (Urani, Neptuni dhe Plutoni) funksionojnë me vetëdije dhe ju ndihmojnë të kuptoni aspektet më të thella të jetës tuaj. Ata gjithashtu u referohen situatave që mund të jenë përtej kontrollit tuaj dhe që ju nuk mund t'i kontrolloni. Nëse në hartën e kthimit tuaj diellor për këtë vit një planet jashtëtokësor bie në një shtëpi qoshe (1-4-7-10-të) ai do të funksionojë më personalisht dhe do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje çështjeve që lindin nga familja e saj dhe nga qeveria në diagramin e ditëlindjes në një hartë kthyese diellore.

• Ky është një vit që tashmë ka mbledhur shumë dhe lirimi mund të vijë me shpërthime të papritura dhe të papritura që do të çojnë në zgjim dhe pavarësi. Ju ndoshta do të duhet të thoni lamtumirë për diçka të rëndësishme për ju siç është një marrëdhënie, një pozicion, mbrojtja dhe pranimi i familjes dhe shoqërisë, ose siguria e një të njohuri. Të mësipërmet vlejnë për të gjithë, por veçanërisht për ata që kanë lindur nga 25-31 / 1.

• Mundësia për të patur tendenca arratisjeje këtë vit është e lartë. Mundësitë për të kapërcyer atë që ju shqetëson do t'ju jepen gjatë vitit tuaj personal, por kini kujdes që të mos përpiqeni të largoni tensionin përmes pirjes ose varësive të tjera. Mos merrni përsipër më shumë sesa mundeni, pasi prirja juaj për të dëshiruar të ndihmoni të tjerët dhe të dukeni të dobishme do të jetë e madhe. Do të jeni mjaft të ndjeshëm dhe kjo lehtë mund të çojë në zhgënjim, lëndim ose ndjenjë se jeni viktimë e situatave. Mos i shtyni të tjerët të përfitojnë nga ju. Të mësipërmet vlejnë për të gjithë, por veçanërisht për ata që kanë lindur nga 7-9 / 2.

• Tendenca këtë vit është të jesh i paduruar dhe mbase pak më pak fleksibël se zakonisht. Kini kujdes që të mos humbni kontrollin kur përballeni me të tjerët dhe mos u përfshini në grindje dhe konflikte me njerëzit me pushtet. Njerëz të tillë do të përpiqen t'ju kontrollojnë dhe ju do të hyni në lojën e polemikave. Eshtë e rëndësishme këtë vit të mos përfshiheni në njerëz dhe situata që do t'ju krijojnë probleme serioze. Të mësipërmet vlejnë për të gjithë, por veçanërisht për ata që kanë lindur nga 13-15 / 2.
 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu