Udhëtime Astrologjike Shije dhe destinacione

Udhëtime Astrologjike  Shije dhe destinacione

Dashi

Profili udhëtues I Dashit

Dashët janë përparimtarët e zodiakut  dhe kjo duket dhe në udhëtimet që ata bëjnë .Përherë në lëvizje dhe në kërkim të veprimit Dashi është një qëllim I lëvizshëm .”Cfarë do të bëj sot. Është i vecantë ,i ndryshëm .i rrezikshëm , “ Këto janë pyetjet që do t`I bëjë vetes së tij Dashi kur është në udhëtim .Dhe nuk prêt shumë për të marrë përgjigjen se shumë shpejt do të gjendet diku tjetër.

Të gjithë ata që kanë lindur në simbolin e parë të rrethit zodiak duan të mësojnë pak e nga të gjitha , të mësojnë se kush e ndërtoi Akropolin , kur është koha e mirë për tu informuar , dhe përse-ja është dicka që e lënë për të tjerët.

Duke u hedhur nga një anë në tjetrën e nga një cështje në tjetrën ,Dashët e organizojnë axhentën e tyre të veprimeve dhe presin që të tjerët ti ndjekin nga pas .Por Dashëve ju pëlqen që të udhëtojnë vetëm .Shoqëri do të gjejnë në rrugë , akoma për të ngrënë apo për të kaluar një natë.Meqënëse janë dashnorë është keq që të kalojnë natën vetëm fare.Së fundi , njohja me njerëz dhe vende të tjera është ajo që parapëlqen më shumë një Dash në udhëtimet e tij, dhe sa më të shumta të jenë ato aq më mirë .

 

Destinacionet e Dashit

Dashi do të shkojë në sa më shumë vende që është e mundur në udhëtimet e tij  dhe në vende me veprimtari.Udhëtimet në gërshetim me kampet është gjëja më e mirë për ta , sepse është shumë e lehtë për ta që të ndërrojnë vend.Peripecitë në gërshetim me ushtrimin janë thellë në zemrat e tyre  kështu që nuk thonë jo për një ngjitje në majë të Olimpit.

 

Veprimtaritë e Dashit

Me një fjalë –Dashi do të lëvizë.Si udhëtar ai është gjithnjë I pari , ndaj nuk I shkojnë për shtat grupet.Axhenta e një Dashi është gjithnjë e vecantë  dhe përmban shumë ndalesa.Kërkimi është I rëndisishëm dhe kështu që për të një udhëtim në cfarë do lloj vendi përmban vizita në vendet më të bukura  , por dhe në ato më pak të njohura.Dashët mund të harxhojnë shumë lekë sa andej këtej pa kuptuar se si ndodhi kjo.Por sigurisht që do të  kenë kaluar në mënyrë fantastike .Motivet e tyre janë shumë të rëndësishme , kështu ai që udhëton me këtë njeri kaq veprues , duhet të jetë I gatshëm për lëvizje të vazhdueshme dhe me njohje të plotë .Dhe mos harroni që të merrni atletet tuaja me vete , sepse me Dashin ndiheni si në palestër.

 

Ushqim dhe Dash

Do të preferonte një Dash fast food?Sigurisht jo,sepse të lindurit në këtë shenjë dëshirojnë që ushqimi I tyre të ketë interes.Është e mundur që ai të pyesë një vendas për restorant me ushqim të krahinës.Durimi nuk bën pjesë në fjalorin e tij , sepse do të thotë pritje dhe zhurmë .Nuk ka kohë për ta .Për Dashin është kënaqësi që të hajë në rrugë dhe të ulet përsëri në stacionin tjetër.

 

Qëndrimi I Dashit

Hotele kuksoze ?Kurrë !Të paktën është një nga përzgjedhjet e tij të pamundura , sepse do të thotë rehat e qetësi .Mendimi I ngadalshmërisë së Dashit më tepër se sa duhet është mallkim për të .Një hotel në qendër , një cadër apo më mirë një shtëpi me rrota është një zgjidhje ideale për të .Udhëtimi me një Dash nuk është për asnjë , por do të ishte një udhëtim fantastik.

 

Demi

Profili udhëtues I Demit

Hapat e një demi në udhëtim janë të ngadaltë dhe të qëndrueshëm.Është I kujdesshëm në plane , duke njohur shumë mirë se cfarë nevojitet, për një udhëtim të suksesshëm dhe të një mundimi që ja vlen .Që të bëjnë Demat një udhëtim , nuk është dicka e vogël , pasi ata do të harxhojnë kohë për të lexuar hartat dhe guidat turistike për një organizim sa më të mirë të udhëtimit.Mos kjo do të thotë se  një udhëtim me një Dem  është që të kalojë përherë e tija .? Pra është e vërtetë që I quajnë “kokëshkretë “.

Kjo do të thotë se të “përkëdhelurit”Dema janë të aftë që të organizojnë një udhëtim të tërë plot me kënaqësi – në hotelet më luksoze ,vafte të mrekullueshme dhe një natë në opera - janë disa nga gjërat që mund të prisni .Akoma dhe bagazhet do të jenë nga më të mirat, ose janë luksoze ose janë sport.

Demi do të harxhojë mjaft në pushimet e tij , por jo më tepër se sa do ti mbajë xhepi I tij.Është e mundur që Demët të presin një jetë, për të bërë  udhëtimin e wndrrave së tyre.Ndoshta , për ta udhëtimi është ajo që do të donin ata në të vërtetë.

 

Destinacionet e Demit

Një gjë është e sigurt për Demat , se  udhëtimi do të zëjë vendin e parë , dhe do të përmbajë sa më shumë që të jetë e mundur kujtime .Demi interesohet për bukurinë rreth tij , ndaj për të muzetë dhe muzika janë të lidhura me hotele të mira , verë të mirë me ushqim.Kampingu dhe toka nuk përjashtohen nga Demi , por të jeni të sigurt se “krevati “në cadrën e tij do të jetë plot ëndrra .Udhëtimet në grup ndoshta mund ti interesojnë Demit , me qëllim se do ta bëjë ai programin .

Kudo që të shkojnë Demat , me sjelljen e tyre do të bëhen përfaqësues të atdheut të tyre.

 

Veprimtaritë e Demit

Duke pasur si fillim kënaqësinë , Demat do të bëjnë udhëtimin vetëm se u bën mirë.Që të flejë deri vonë në mëngjes është një mënyrë e mirë për të filluar mirë ditën , meqë dhe hoteli do të jetë luks.Sapo të dali jashtë , do ta kalojë ditën në vende të bukura dhe duke e përfunduar atë me një drekë të mirë vonë në pasdite.Vizitat në vendet kulturore dhe politike kanë rëndësi të vecantë për Demët , dhe nëse janë të pasura akoma më mirë .Nuk do të mungonte në ekspozitën e një piktori të njohur , një vizitë në muzeun e Bizantit , apo në ndonjë festival.Si shenjë e tokës , Demi do të kënaqet që të bëjë alletikë , alpinizëm ,ciklizëm dhe cdo lloj sporti që ka lidhje me tokën.Ndoshta është e pamundur që të bëjnë më tepër se sa munden në kërkim të peripecisë-këta tipa janë seriozë në udhëtime ashtu sic janë seriozë dhe në shtëpinë e tyre .

 

Ushqim dhe Dema

Lirshmëritë janë në krye të listës për një Dem dhe kjo përmbledh dhe ushqimin .Një vakt luksoz me shumë pjata është një parajsë urgjente për Demat  dhe është e mundur që të dinë me saktësi se ku mund ta gjejnë , në sajë të parapërgatitjes së tyre për udhëtim.Pa pasur fare lidhje me llojin e kuzhinës , shija e mirë është ajo që Demat kërkojnë .Cmimet nuk kanë shumë rëndësi për ta , .Duke udhëtuar nëpër ishuj , peshku I ditës nuk do të mungojë ,dhe mishi I vicit nëse udhëtojnë në vendet malore.Prestigji është gjëja kryesore për ta Dhe të jeni të sigurt se nuk do t`I ndjekin nga restoranti për veshjen jo të mirë të tyre.

 

Qëndrimi I Demit

Demi adhuron lirshmërinë dhe luksin .Pra , I dini ato hotele ku shkojnë biznesmenët dhe personalitetet e njohura ?Atje do të kalojë natën një Dem , dhe të jeni të sigurt se ditën tjetër mëngjesi do të shkojë me room service .Kjo gjithmonë me idenë se Demi i njeh mirë kufijtë e tij ekonomik e s`do të shpenzojë më tepër se sa duhet.Një motel në anën tjetër të rrugës do të jetë thjesht një biletë për një udhëtim të gjatë në fshat, mjafton që të jetë I pastër dhe të ketë gjërat më të nevojshme .Por për të mirë apo të keq , Demi ynë I ndjeshëm do të ketë me vete dhe peceta .Nëse luksi është ai që kërkoni , atëherë shoqëria me një Dem në udhëtim ,është partneri më I mirë .

 

Binjakët

Profili udhëtues I Binjakëve

Pushimet 2-ditore është e sigurt se u zbuluan nga Binjakët.Aspak fanatikë të udhëtimeve të gjata , Binjakët parapëlqejnë të hypin në makinë dhe të mbërrijnë në destinacion sa më shpejt që të jetë e mundur , për të filluar xhirot  në vendet që pëlqejnë deri sa të bien përtokë .Binjaku I cuditshëm shpirtëror , është përherë gati të mësojë nga udhëtimet e tij  dhe një nga mënyrat më të mira , është që të flasi me vendalinjtë ku shkon .

Binjakët shijojnë në udhëtime vetëm për të pasur dikë për të folur.Të gjithë ata që janë të lindur në këtë shenjë , nuk kanë nevojën që të mësojnë informacionin më të vogël , kur udhëtojnë .U mjafton që të hedhin vetëm një sy e të shkojnë në vendin tjetër, apo në veprimtarinë që kanë në programin e tyre .Do të marri me vete shumë gjëra , e pamundur,edhe pse valixhja e tyre është e lehtë si era.Karakteristikë që mbizotëron në shenjën e tyre .

Është me të vërtetë mirë që të keni në shoqërinë tuaj një Binjak sepse kanë vecantinë e tyre që të shtojnë informacione  në mënyrë të qartë e të lehtë .Kanë një ndjenjë të shëndetshme logjike shoqërore , por ecin mjaft , fakt ky që gërshetohet në mënyrë perfekte me udhëtarin e pathyeshëm.

 

Destinacionet e Binjakëve.

Është e sigurt se Binjakët vihen në lëvizje nga Mërkuri , nga zoti mesazhsjellës.Në mitologji Mërkuri lidhej ngushtë me udhëtimin dhe transportin , dhe për këtë nuk  kishte krahë në këmbë .Pra si Mërkuri dhe Binjakët duan të cohen dhe të “Ikin”.Vizita nw shumë vende në të njëjtën kohë është pushimi në ëndrrat e tyre .Kështu një udhëtim me tren nga njëra anë në tjetrën të një vendi , përmban ndalesa në shumë qytete  që ai do të gjejë para .Vizitat në vendet me vlerë është një nga qëllimet e tyre në udhëtime  Që të mos ikin larg shtëpisë së tyre është një e mirë tjetër e tyre .Një udhëtim në fundjavë jashtë qytetit është një mënyrë rigjenerimi për ta . Udhëtimi rreth botës,- nuk është për tipin e tyre – do të zgjaste tej mase.

 

Veprimtaritë e Binjakëve

Cfarë të mos bëjnë është pyetja më e saktë për Binjakët , sepse kanë zakon që të bëjnë gjithcka në udhëtimet e tyre .Të mësojnë gjithcka për vendet që vizitojnë është zbavitje për gjysmën e kësaj shenje .Emri I lojës së tyre është informacioni për botën.Po kështu dhe eksperiencat e reja janë lojë për ta , dhe alpinizmi është një pjesë plotësuese e që të përmbushi udhëtimin e tyre .Meqë ndikohen nga Mërkuri nevojitet që të lëvizin pak më tepër në udhëtimet e tyre për të qenë të kënaqur .Binjakët janë gjithashtu tepër kuriozë ndaj dashurojnë dhe ftesat.

 

Ushqim dhe Binjakë

Nëse kërkoni për një partner të peripecive mund të jeni të sigurt se I tillë është vetëm një Binjak Të gjithë të lindurit e kësaj shenje dashurojnë eksperiencat e shumë gjërave dhe shijeve të ndryshme , vetëm për të kënaqur kuriozitetin .Kur shkojnë shëtitje në një panair , nuk ngurojnë që të tregojnë një ushqim krejt të panjohur duke thënë “Do ta provoj dhe këtë “.Mund ti quani “provuesit “tuaj personal.Orët e vakteve kalohen mjaft mirë nëse ka akoma më tepwr njerëz, dhe nëse qëndrojnë vetëm në tavolinë janë të aftë që të mbledhin njerëz rreth tyre .Darka është një fakt shoqëror.

 

Qëndrimi I Binjakëve

Qëndrimi në një vend të përsosur nuk është në parapëlqimet e Binjakëve kur  udhëtojnë .Udhëtimi  ka shumë rëndësi kurse hoteli s`është gjë tjetër vecse shumë gjumë për këta tipa kaq të lëvizshëm .Një hotel I  mesëm por I besuar është shumë I mirë , po ashtu dhe një kabinë në mal për 12 veta , do të kishte më tepër kënaqësi po të shoqërohej me zjarr jashtë në darkë  dhe shumë histori .Binjakët e zgjuar mund ta kthejnë cdo lloj banese në suitë të ëndrrave tuaja  sepse shoqëria ka shumë vlerë për ta .

 

Gaforja

Profili udhëtues I Gafores

Udhëtimet e kolltukut ndoshta janë thënë për Gaforet që u pëlqen më mirë të qëndrojnë të sigurt dhe ngrohtë në guackën e tyre të besuar.Nuk janë nga pjestarët e peripecive të rrethit zodiak , dhe të gjithë ata që kanë lindur në këtë shenjë ndihen të lumtur që të qëndrojnë në shtëpin , ose të zgjedhin një destinacion të afërt pranë  shtëpisë së tyre , kur vendosin që të udhëtojnë .Mund të vini bast lehtë se nuk do të shkojnë vetëm – gjithë familja ndjek kur udhëton Gaforja , që të mbizotërojë ndjenja e sigurisë që ata e kanë nevojë aq shumë .

Kështu shtëpia makinë do të marri rrugën me komfortin  e një shtëpie , si jastëk , mbulesa dhe ushqime .Qeni do të jetë shtrirë poshtë dhe gjyshi u thotë përralla fëmijve të vegjël.Gaforet do të përpiqen që të mbajnë sa të jetë e mundur ndjenjën familjare në pushimet e tyre .Edhe pse të dhembshur, Gaforet mund të kenë fuqinë e dëshirës , dhe për këtë arsye do të jenë ata që do të bëjnë programin e pushimeve të tyre .Nuk do të shpenzojnë shumë  sepse Gaforet e dinë mirë vlerën e lekut.Udhëtimet sentimentale karakterizojnë Gaforen , nëse udhëtimi u përshtatet atëherë ata do të nisen .

 

Destinacioni I Gafores

Mbrojtja dhe siguria kanë rëndësi të madhe për Gaforen , kështu që nuk keni shumë mundësi që ta gjeni në  një nga zonat më të nxehta të planetit .Buxheti është shumë I rëndësishëm për  gaforen ekonomiste , kështu që pushimet 2-ditore kanë shumë rëndësi për , edhe pse një biletë aeroplani do të mund ti conte nga karrigja e tyre .Me dobësinë që kanë për  udhëtimet familjare  këta njerëz është e sigurt se do të shkojnë në3 cdo lloj parku kanë fëmijë ose jo .Meqë Gaforja është shenjë e ujit , të gjithë ata që kanë lindur në këtë shenjë e ndjejnë bregdetin si shtëpinë e tyre , dhe nëse e kanë afër bregun e detit aq më mirë për ta .

 

Veprimtaritë e Gafores

Veprimtaritë në grup kanë rëndësi jetësore për Gaforet .Ata qëndrojnë larg veprimtarive të rrezikshme .Sportet e detit qëndrojnë në krye të listës , barkat , serfing dhe zhytjet nën ujë janë kënaqësi për adhuruesit e ujit .Gjithë programi I gafores është hartuar me mendimin se këta njerëz nuk janë spontanë Por , kur duhet të planifikosh për shumë njerëz , organizimi ndihmon.Gaforet drejtohen nga Hëna, ndaj dëshirat e tyre ndryshojnë me pozicionin që merr Hëna .Një këshillë për ta është : lëjini që të përcaktojnë vetë drejtimin e tyre , do të jenë më të lumtur kur e bëjnë vetë thjeshtë këtë .

 

Ushqim dhe Gafore

Nëse Gaforet kanë mundësinë që të gatuajnë në rrugë dta bëjnë këtë .Po përse ta bëjnë atë , kur e din ë se cfarëv ju pëlqen .Gaforja përcakton ushqimin dhe tretjen , kështu që gjellët e mira janë kyc për ta .Nuk është e pazakontë për Gaforet që të udhëtojnë me ushqimet e tyre të preferuara sepse duan të sigurohen që  do të hanë atë që u pëlqen .Dhe ajo që u pëlqen është përherë e shijshme .Kur hanë jashtë , mos u cudisni se do të zbulojnë restorantet më fantastike dhe të gjitha do të kenë vlerë të madhe .Jo ushqim të huaj dhe dosido , por ushqim të mirë familjeje .

Qëndrimi I Gafores

Qëndrimi më I mirë për Gaforet nuk është gjë tjetër përvec shtëpisë së tyre .Por , pushimet në shtëpi nuk bëhen ndaj Gaforet marrin me vete gjithë familjen .Jo të gjithë shtëpinë por gjëra që t`ju kujtojnë shtëpinë  si p.sh. fotografi , librin , etj.Kurrë nuk do ti shohësh në hotele luksi dhe nëse I pyesni do të përgjigjen “kujt I nevojitet gjithë ai luks”.Janë më të kënaqur që të shkojnë kamping.

 

Luani

Profili udhëtues I Luanit

Luanët dinë sit ë udhëtojnë me stil, ta ketë emrin “Orient Ekspress” apo një konkord luks.Përgjithësisht u pëlqen që t`ju sillen sikur të jenë mbretërdhe kjo ndodh sepse në botën e tyrendihen si mbretër., dhe prej kësaj kur udhëtojnë janë përherë në vend të parë .Megjithëse I karakterizon një forcë fizike  dhe rezistence , u pëlqen që të kenë një mjet trasporti me shofer  I cili duhet të dijë gjithcka dhe t`ja tregojë Luanit të përkëdhelur.

Përsa I përket shoqërisë së tij dhe kjo është analoge , se Luani duhet të ketë një oborr ku tu bëjë shoqëri , por do të jetë I rreptë me urdhërat dhe mësimet e tij.

Fatmirësisht për “oborrtarët “ programi do të jetë I mirë nga të gjitha anët  sepse dhe Luanit I pëlqen që të kalojë mirë  dhe të zbavitet në mënyrë moderne ..

 

Destinacioni I Luanit

Përsa u përket destinacioneve , ato nuk luajnë shumë rol për Luanët sesa të jetë bashkë me njerëzit e mirë …Kështu destinacionet e tyre janë të ndryshme në mënyrë analoge me dëshirat e tij :ose për Dolce Vita , ose për lojra fati , ose për romantizëm në destinacione të kufizuara.

Zgjedhja përfundimtare do të jetë dicka që nuk do të ketë lidhje me mizerjen , varfërinë dhe vuajtjen, situate që Luani I largon me mani.

Veprimtaritë e Luanit

Luanët nuk bëhet fjalë që të djersijnë për të parë bukuritë me vlerë .Sigurisht që është e rëndësishme për ta që të shohin disa prej tyre por është gjithashtu e rëndësishme që të jenë të freskët e në formë për frekuentimet  në mbrëmje të pabeve apo darkave ,por dhe të konferencave me përmbajtje politike në krahinat që vizitojnë .

 

Ushqim dhe Luani

Nëse vështirësoheni që të gjeni tavolinë në një restorant me shumë lëvizje , atëherë mund të thërrisni një Luan I cili ka mënyrën që të rregulloj gjithcka .Di gjithmonë cfarë do dhe më të mirën ..akoma dhe se kjo do ti kushtojë kolisterolit të tij.

 

Qëndrimi I Luanit

Të gjithë ata që kanë lindur në këtë shenjë zgjedhin luksin që nga sapuni e peceta ndaj zgjedhin përherë hotelin më të mirë të  zonës.Dhe nëse zona nuk ka një të tillë , kjo tregon se zona nuk është për ta , dhe thjesht ndërrojnë destinacion .

Në përgjithëse nëse doni pushime të kategorisë së parë  merrni me vete një Luan.

 

Virgjëresha

Profili udhëtuesi Virgjëreshës

Kushdo që udhëton me një Virgjëreshë nuk ka nevojë që të ketë me vete orë , sepse Virgjëresha ka orë të brendshme që prek përsosmërinë .Kur është koha që të udhëtojë një Virgjëreshë nukbëhet fjalë që të shkojë ndonjë gjë shtrembër , sepse zgjohet në orën e duhur , do të përgatitet e do të jetë në destinacion kur duhet .Mbi të gjitha janë tepër të organizuar  dhe dashurojnë rutinën edhe kur udhëtojnë .Një udhëtim me një Virgjëreshë është një përzierje vizitash në vende me vlerë , grumbullinformacioni dhe njohjeje, por dhe një zbavitje .

Zoti ta ruajë atë që do të prishi programin e një Virgjëreshesepse adhurojnë rregullin dhe se planifikojnë udhëtimet e tyre mjaft mirë më përpara.

Së fundi , duan që të shijojnë sa më shumë në udhëtimet  , por që  këto të hyjnë në programet e tyre ., dhe t`ja vlejnë për shpenzimet që bëhen.

Është e sigurt se kudo që të shkojnë do të vizitojnë muzeumet më të mëdha .Ikarakterizon rregulli dhe kjo duket dhe n ëorganizimin e bagazheve të tyre .Edhe pse kënaqen jashtë mase që të udhëtojnë me shoqëri , nuk kanë asnjë problem që të udhëtojnë dhe vetëm.

 

Destinacioni I Virgjëreshës

Të gjitha shtetet që funksionojnë si orë si p.sh. Zvicra përbëjnë destinacionin e dashur për një Virgjëreshë .Po është e mundur ta gjeni atje të eci në rrugët epastra apo të shijojë ajrin e freskët të Alpeve.Gjermania mund ta mbulojë nshumë mirë , po ashtu dhe DisneyËorld , meksika por dhe vende të tjera  ku ngjyra e natyrës mund të zëvendësojë pastërtinë .Të gjithë Virgjëreshat kërkojnë rregull dhe pastërti për të qenë të lumtur.Destinacionet me interesa të pasura historike dhe kulturore është karakteristikë e tyre .Tibeti p.sh. është shumë interesant pët një Virgjëreshë , po ashtu dhe Skandinavia  apo dhe vendet më pak të populluara të Kenias.

 

Veprimtaritë e Virgjëreshës

Gjithë veprimtaria e Virgjëreshës është që të bëjë shumë gjera në udhëtimet e sajKoha e humbur për ta është gjëja më e keqe që mund t`ju ndodhë , kështu që përpiqen të organizojnë axhentën e tyre sa më mirë para se të mbërrijnë në destinacion .Është e qartë se do të blejnë nja dy kujtime në udhëtimine tyre , dhe këto kujtime do të jenë cilësore .

Nëse një Virgjëreshë vendos që të shplodhi këmbët e tij të lodhura , do të ulet në një kafe e do të studiojë rrugën që I ka mbetur .Virgjëreshat janë gjithashtu tifozatë një shëndeti të mirë , kështu që kur udhëtojnë përpiqen që të bëjnë dhe sporte të ndryshme si ciklizëm nëpër kodrat e Anglisë së re për shembull.Nëse destinacioni I tyre është një qytet I madh , do të përpiqen që të gjejnë hotel me palestër me qëllim që të bëjnë gjimnastikën e tyre të përditshme .

 

Ushqimi dhe Virgjëreshat

Janë të cuditshëm Virgjëreshat Ndoshta po sepse këta njerëz quhen mendjemprehtë përsa I përket ushqimit.Një Virgjëreshë pranon të mos prishi shumë lekë për ushqim , por me gjithë këtë do që ushqimi të jetë I mirë .

Një Virgjëreshë kur niset për udhëtim ëndërron që të zbulojë një shef kuzhine të vecantë por dhe ekonomik.Nëse gjenden në një ambjent të huaj Virgjëreshat do të pëlqejnë një ushqim të thjeshtë dhe të sigurt, si oriz  dhe gjithcka tjetër që nuk do t`ju trazojë stomakun e tyre .

Virgjëreshat janë më tepër se të lumtur që të marrin me vete ujë mineral.

 

Qëndrimi I Virgjëreshës

Shtresat e pastra dhe të rregullta janë karakteristikë e tyre.Filialet e hoteleve si Hilton dhe Mariot janë bërë për për ta meqë kanë vulën e cilësisë dhe të vetbesimit.

 Punëtori  I mirëpritjes përbën një  imtësi të rëndësishme të tyre , sepse presin nga ai një këshillë për programin e tyre të organizuar mirë .

Hotelet ekzotike dhe pansionet e vogla janë në mes të parapëlqimeve të tyre , dhe nëse ka fekura në dollape mbulesat do të jenë parajsë për ta !!Nëse doni të jeni në destinacionin tuaj në orën e caktuar dhe të fusni gjithcka nëprogramin tuaj udhëtoni menjë Virgjëreshë !!!

 

Peshorja

Profili udhëtues I Peshores

Peshoiret nuk duan që të jenë në qendër të interesit dhe për këtë bëhet fjalë edhe kur janë në pushime .Të gjithë ata që kanë lindur në këtë shenjë nuk duan që të udhëtojnë vetëm , duke pëlqyer një shoqëri të vecantë .Është e sigurt se do të përshtaten me bashkëudhëtarin dhe shprehjet e tyre “I dashuri imp o je ti I lumtur do të jem dhe unë “ janë të zakonshme që I dëgjojmë nga goja e tyre .Njësoj si peshorja që është symbol I I kësaj shenje ,ashtu dhe Peshoret kërkojnë harmoninë  dhe ekuilibrin në pushimet e tyre .Si pasojë e asaj më lartë , është e mundur që Peshoret të bëjnë një program që do të përshtatet plotësisht me atë të partnerit  kështu që mund të evitojnë lehtë përplasjet.Dhe meqë flasim për flijime , një udhëtim me tam und të kushtojë mjaft , sepse Peshoret adhurojnë luksin të drejtuar nga Afërdita , mretëreshën e dashurisë , të bukurisë dhe të shijimit .

Hotelet me 5 yje dhe ushqimi I mirë të shoqëruar me verë të mirë , është vetëm fillimi –është e cuditshme se në sa gjëra të vogla vendoset kujdesi I tyre .Për të paguar udhëtimin e tyre  duhet të ketë xhepa të mëdha dhe shumë lekë fallco .

Për mëtepër Peshoret duhen të jenë dhe tepërt të mbajtur për të shkuar me pushime .Natyra e tyer shoqërore do t`I cojë në shumë mitingje ndaj në valixhet e tyre kanë përherë kostume smoking dhe veshje mbrëmjesh .Dhe natyrisht do të komentojnë të gjithë ata që ndodhen rreth tyre , e kjo është mëse e sigurt!

 

Destinacioni I Peshores

Peshoret do ti gjejmë në vendet më të gëzuara që u përshtaten mjaft mirë dëshirave të tyre për një kënaqësi të tepërt.Një udhëtim në Monako për të blerë një BMË dhe që duhet në të ardhmen ta dorëzojnë , dhe sigurisht xhiro në mes të Monakos Brenda një makine, ju duket plotësisht fisiologjike , njësoj sikur të vizitojnë karnavalin në Rio  ose Pablonën në në gjuetinë për e demave .

Hong Kongu është një destinacion shumë I mirë për ta  nëse përmban dhe qëndrimin në hotelin MandarinËshtë një bast që fitohet se Peshoret kanë bërë plane për ditën para Vitit të Ri , për të siguruar destinacionin më të mirë për ta .Peshoret interesohengjithashtu për kultura të ndryshme , dhe është plotësisht logjike të udhëtojnë në Nepal , Marok dhe në shumë vende të tjera ekzotike .

 

Veprimtaritë e Peshores

Duke qenë të jashtëzakonshëm që të sjellin pranë tyre njerëz , Peshoret kënaqen me veprimtaritë në grup .Si të bëhet fjalë për një ftesëv në opera si për të kaluar një mbrëmje meshoqëri , Peshoret kënaqen njësoj .Kostua nuk është problem kur bëhet fjalë për një veprimtari .Dinë përherë se cfarë duhet të thonë duke pasur pasugurinë se cfarë do të thonë të tjerët për ta .Meqë dashurojnë luksin , nuk do të mungojnë vizitat e tyre nëpër muze , kështjella apo kasha moderne , qendrat tregëtare po kështu dhe në qendrën e Mekkës.Peshoret u pëlqejnë të vizitojnë vende si Nju Jorku , Parisi e Roma .Ata mund të merren dhe me ndonjë sport në pushimet e tyre .

 

Ushqimi I Peshores

Një nga pyetjet e Peshores kur është me pushime e që bëhet fjalë për të ngrënë është “është më  e mira “.Dhe nëse merr përgjigjen po ,atëherë do ti gjeni atje .Ushqimi I këtyre tipave llupsa është ai që është gatuar në mënyrë ideale e serviret me kënaqësi për syrin .Veshja gjithashtu për të shkuar në restorante ka rëndësi për ta , harroni vendet ku mund të shkosh me xhinse . Në shampanjën e  Evropës dhe havjari, bërxolla më e mirë në Teksas , dhe orizi I skuqur në Shangai është përgjigjja e Peshkut për pyetjen “ku” dhe “cfarë” .

Duke kërkuar gjithmonë harmoninë , restoranti që ai zgjedh duhet ti pëlqejë dhe partnerit të tij për në udhëtim , ndryshe eksperienca nuk do të jetë e plotë .

 

Qëndrimi I Peshores

Sa yje gjenden pranë hotelit ku do të qëndroni ?Nëse nevojiten dhe të pestë gishtat përe ti numëruar , atëherë atë do ta gjeni atje .Duhet të jetë luks vendi ku ai do të qëndrojë .Në të kundërt nëse udhëtoni me një Peshore duhen dy vete për të bërë transportin e bagazheve të tij.Duke shtuar një xhakuz dhe një krevat super dopjo që udhëtimi t`ja vlejë .Peshoret nuk mund të bëjnë kamping , ndaj kur rezervojnë dhomë ata mendojnë pëtrherë një suitë .Udhëtimet me Peshoret janë gjithmonë luks ndaj përpiquni që të dukeni të bukur !!!

 

Akrepi

Profili udhëtues I Akrepit

Po ,Akrepi është ai njeri misterioz në tren me syza të zeza dhe me pardesy.Të gjithë që janë të lindur në këtë shenjë janë tipat “shkoj kudo “ dhe “bëj gjithcka “.Dhe tek e fundit janë eksperiencat ato që maten për ta .

Me Plutonin si Udhëheqës , që është planeti I rigjenerimit , Akrepat do të ndryshojnë nga ana e brendshme dhe kur të kthehen nga pushimet do të jenë njerëz të tjerë .Për ta ka rëndësi udhëtimi I brendshëm sa ai I vërtetë .Akrepi është e vështirë që të lidhet me një program , ndaj I pëlqen që të udhëtojë vetëm , por nëse vendos që të udhëtojë me shoqëri , është e sigurt se do të zbatohet programi I tij .Duan jo vetëm që të kalojë e tyre , por dhe eksperiencat e tyre të jenë të plota .Fatmirësisht që këta njerëz kanë mjete të ndryshme ( ose lekë  ose me mënyra të tjera )për të marrë atë që duan .Për Akrepin pasionant  udhëtimet janë një dëshirë eëmbël e jetës.

 

Destinacionet e Akrepit

Udhëtimi për Akrepat e cuditshëm dhe pasionant janë një menu e plotë me propozime të ndjeshme .Cfarëdo looj vendi që mund ti japi eksperienca të cuditshme , është ajo që ata kërkojnë .Kështu ai bëhet I kuptueshëm shumë lehtë , përse këta tipa udhëtojnë gjithmonë vetëm .

Gjithashtu , Akrepat kanë një teori se atë që fillojnë duhet ta cojnë deri në fund  dhe nuk do ta lënë kurrë në mes.

 

Veprimtaritë e Akrepit

Kushdo që të jetë destinacioni është  e sigurt se Akrepi do të dojë rregullat e tij .Që të ëndërrojnë e të bëjnë realitet një udhëtim të egër është gjithmonë në planet e tij Plot besim në vetvete  Akrepat janë dhe tepër pranues dhe vendosin marrdhënie me të huajt , akoma dhe pse mund të jenë të rrezikshëm , vetem e vetëm për ti treguar vetes se mendja e tyre u prêt akoma .Përherë të gatshëm në ftesat që u bëhen , janë persona që do të udhëtojnë deri në anën tjetër të botës për të bërë  ekstreme sports.Është shkalla e vështirësisë që I intereson këtyre tipave  dhe që e bën të gjithë lojën kënaqësi .

 

Ushqimi I Akrepit

Me kaq passion për të zbuluar Akrepi mund të thotë “ora për të ngrënë  dhe pastaj “?Pas pak do të besoni se këta njerëz mund të jetojnë vetëm me ajër . Ushqimi dhe rrëmuja që mund të shkaktohet gjatë ngrënies nuk u intereson fare , kur udhëtojnë ,sepse ka raste më të mira në rrugën e tyre.Akoma dhe pot ë jetë kështu , të gjithë duhet të hanë nganjëherë , dhe kur të merren me këtë , do ta bëjnë shumë shpejt .Flasim për njerëz me passion !Nxitojnë që të zbulojnë vende të pashkelura , do të gjenden shpesh që të provojnë pjata ekzotike me përbërje të panjohur.

 

Qëndrimi I Akrepit

Për Akrepin vendi ku do të flejë është aq I rëndësishëm sa vendi ku do të hajë . Mjafton që të ketë një dyshek dhe ujë të rrjedhshëm .Akrepi seksi mind të kalojë natën me personin që ka përballë në bar dhe të mësojë dicka nga kultura e zonës së tij…Nëse ju pëlqen që të kalojnë natën vetëm , duhet të kenë shumë lekë për të mbuluar atë që thonë se ju përshtatet më tepër.Nuk do ti gjeni në suita , por një hotel me tre yje është ajo  që duhet për ta .

 

Shigjetari

Profili udhëtues I Shigjetarit

Duke qenë shenja e  udhëtimit , Shigjetari nuk dashuron asghë tjetër se sat ë marri rrugët në kërkim të njohjes dhe peripecisë .Shigjetari do të  përjetojë gjërat I pari për të kaluar mirë .Histori për peshkatarët nuk do të thotë asgjë  nëse Shigjetari nuk do të hajë bukë e kripë  me ta .Vetëm atëherë do t`ju bëjë përshtypje .Si filozofëqë janë , Shigjetarët presin me padurim për të bërë udhëtime .Nuk I gjen ata tipa në parqe lodrash për fëmijë , porn ë ngjitje faqesh mali apo në zhytje nën det  nëpër shpella .

Që të udhëtojnë vetëm u intereson më mirë , kjo gjë e mirë  sepse të tjerët nuk mund ti ndjekin nga pas .Imagjinoni një të ri me një cantë në sup të iki nga shtëpia për të kërkuar peripecitë.Ky është Shigjetari .Sapo dalin në rrugë Shigjetarët duan të hapin krahët e të fluturojnë , dhe pot ë kapen pas kuptimit të jetës akoma aq më mirë për ta .Udhëtimat dhe eksperiencat e reja janë shumë të rëndësishme për ata tipa dhe natyra e tyre shoqërore I detyron që të kalojnë mirë me ato veprimtari.

Destinacionet e Shigjetarit

Pyetja do të ishte se ku nuk mund të shkojnë Shigjetarët , sepse nuk ka dhe shumë vende ku nuk do të donin që të shkonin.Kjo do të thotë se sa më ekzotik që të jetë vendi aq më mirë për ta .Shigjetari kërkon peripecinë dhe rigjenerimin shpirtëror dhe duhet që të gjitha të jenë të reja .Në udhëtimet e tyre janë gjithmonë në vend të parë .Nuk u pëlqen asnjëherë që të udhëtojnë me familjen , dhe destinacionet familjare nuk janë gjëja më e mirë për ta .

 

Veprimtaritë e Shigjetarëve

Mendoni një udhëtar në rrugë që të pyesi dhe të bëjë kërkime për të arritur në zemër të faktit.Këtë do të bëjë Shigjetari kur udhëton , të mësojë sa më tepër që të jetë e mundur .Si tepër shoqëror që është bëjnë lehtë shokë  në udhëtimet e tyre  dhe që do ti ndihmojnë për të kaluar mirë në pushimet.

 

Ushqimi I Shigjetarit

Ushqimi për Shigjetarët është e keqja më e madhe për tan ë udhëtime por përpiqen që ta shijojnë atë .Ushqimi mund t`ju harxhojë kohë nga kërkimet më interesante , sit ë bëjnë shokë të rinj dhe të ndajnë së bashku eksperiencat.Në bazë të kësaj ora për të ngrënë gjatë udhëtimit është një mundësi për peripeci.Shigjetari nuk do të ngurojë që të hajë gjellët më të cuditshme dhe të pijë pijet më fantastike .Rëndësi për të ka vetëm eksperienca .Të gjithë ata qëjanë të lindur në këtë shenjë janë mjaft të cuditshëm , për të vlerësuar kuzhinën që është më e guximshme se e tyre , edhe pse ju pëlqen apo jo.

 

Qëndrimi I Shigjetarit

Shigjetari nuk është aspak luksoz .Për të ka rëndësi qëndrueshmëria dhe lëvizja .”Sa shpejt mund të shkojë deri tek qyteti tjetër”?- është pyetja që mund të bëjë një Shigjetar.Ideja më e përsosur për një udhëtim është ajo me një cantë në shpinë dhe një sleeping bagpër në bdarkë.Dhe hoteli është një ide e mirë për ta , rëndësi ka që të jetë afër e ti shërbejë .Kërkimet e së vërtetës nuk duan që ti zbukurojnë gjërat për  Shigjetarët në interest ë tyre .Dhe nuk ka gjë më të mirë për ta që të flenë poshtë yjeve.Kërkoni për një peripeci në jetën tuaj ,mund të ndiqni pas një Shigjetar!

 

 

Bricjapi

Profili udhëtues I Bricjapit

Që të udhëtojnë me stil është gjithë kuptimi që kanë Bricjapët nëse vendosin që të udhëtojnë Të gjithë që kanë lindur në këtë shenjë ose janë tepër punëtorë, të vendosur për të nxjerrur lekë dhe për të ndërtuar perandorinë e tyre .Por kur vendosin që të udhëtojnë Bricjapët janë tepër të organizuar dhe hartojnë me kujdes planet ne tyre .Gjithashtu do të jetë një udhëtim I rangut të parë nga fillimi deri në fund.Këta tipa interesohen shumë për profiling e tyre shoqëror.Një xhiro rreth qyteteve të mëdha është një nga planet në axhentën e tyre Bricjapët janë persona që duan të udhëtojnë në grup dhe nuk ndihen keq që të drejtojnë dhe anën ekonomike.Këta persona janë biznesmena të vërtetë .Është mëse e sigurt se do të ketë para në dusrt e tij që të paguajë gjithcka më parë .Bricjapi I qëndrueshëm dhe I përkushtuar është njeriu ideal për të kaluar pushimet , sepse është shumë I aftë që të ndaj shqetësimet e grupit, duke I bërë gjërat më të lehta për gjithë grupin .Jo, nuk do të ketë peripeci të egra me një Bricjap , por është e sigurt se do të kaloni mjaft mirë .

 

Destinacionet e Bricjapit

Siguria, ndjeshmëria dhe qetësia janë ato që I interesojnë një Bricjapi.Nuk I pëlqejnë vështirësitë ,dhe për këtë nëse vizitojnë një zonë të “egër”do të kujdesen që të qëndrojnë në një hotel të vjetër port ë pasur.Duke ndjekur statusin shoqëror do të jenë kudo në brendësi të gjërave .Duke u rritur Bricjapët do ti gjeni që të frekuentojnë vende të qeta për moshatarët.

 

Veprimtaritë e Bricjapit

Cfarëdo që të vendosi që të bëjë një Bricjap në udhëtimet e tij një gjë është e sigurt se do ta shijojë atë me rritme të ngadalta.Vizitat organizuara tërheqin shumë këta njerëz të ndjeshëm dhe metodikë , kështu që vizitat në muze dhe qendra historike është gjithmonë në plan të parë të tyre  .Duke ecur gjithmonë ngadalë u pëlqen që të sjojojnë cajin e tyre në shoqëri tëq një libri  ose të shplodhen në një kruazierë një ditore .Duke p[asur antipati për rreziqet , bricjapët  janë të pamundur që të marrin pjesë në peripecira .Në të kundërtën do të provojnë një verë të mirë “kjo është jetë “-do të thonë .sepse do të ndihen shumë mirë me veten e tyre .Edhe pse janë tipa tëb qëndrueshëm  do të ndiejnë pak antagonizmin në ndeshjet sportive me skuadra .Beach Volleydhe golfi me shoqërinë e tyre do ti kënaqi por do tju ndezi dhe pak gjakrat.

 

Ushqimi I Bricjapëve

Është e re , është në modë , është e mrekullueshme ? Këto janë pyetjet që do të bëjë një Bricjap kur të jetë momenti për të zgjedhur restorantin .Nuk është se janë tepër llupsa por u përqen që ti shohin në vendet më të mira , dhe sigurisht ndihen mjaft mirë .Një vakt I mirë me pjata të zgjedhura është ajo që dëshirojnë se sa një bërxollë e thjeshtë .Ah, po ,imazhi ka shumë rëndësi për Bricjapët udhëtarë.Gjithashtu këta tipa duhet të njohin se cfarë ka në pjatat e tyre .Do të lënë mënjanë njohuritë mbi shijet e do të merren për kohë të gjatë me vaktin e tyre . 

 

Qëndrimi I Bricjapit

Fatmirësisht , që Bricjapër kanë para për të qëndruar atje ku dëshirojnë , sepse hotelet që ata zgjedhin zakonisht kushtojnë .Njohës të zinxhirë hotelesh në të gjitha qytetet, por dhe të atyre më të vegjël  , mbeten të kënaqur nëse kanë ato që duan .Ka të bëjë shumë me stilin dhe me rehatinë e tyre por jo me reklamimin.Gjithashtu Bricjapër kanë zakon që të udhëtojnë me shumë valixhe , ndaj dhoma e tyre duhet të jetë e madhe dhe e lirshme .Së fundi , Bricjapët praktikë vlerësojnë shumë imtësitë në cmimet e mira .Doni që të lini organizimin e udhëtimit tek ndonjë tjetër ?Udhëtoni me një Bricjap.

 

Ujori

Profili udhëtues I Ujorit

Nëse udhëtoni me një ujor do të jeni me flamurtarët e rrethit zodiac.Të gjithë ata që janë të lindur në këtë shenjë , janë të ndryshëm , të gatshëm për të shkuar kudo , me këdo dhe për cdo farë arsye.Nëse shkaku I udhëtimit ka të bëjë me ndjenjën e tyre shoqërore , aq më mirë , sepse Ujorët janë njerëz të besuar , dhe të gatshëm për të ndihmuar ata që janë më pak me fat.

Shpëtimi I planetit është një ide e mirë , ndaj Ujorët mund ti shohësh në përpjekjet e tyre për të mbrojtur pyjet nga zjarret.Kuptoni , se zyrat turistike janë krijuar vetëm për ta .Ujorët janë krijesa të shoqërueshme , bëjnë lehtë miqësi dhe janë të gatshëm të ndajnë gjithcka me të tjerët.Janë të gatshëm që të udhëtojnë në grup , dhe pse nuk janë komandantë janë në gjendje të drejtojnë programin e udhëtimit .

Një gjë që Ujori nuk mund të bëjë dot , janë imtësitë , sepse Ujorët merren vetëm me cështje të mëdha , kështu që të jetë dikush tjetër që të merretme oraret e trnave.

 

Destinacionet e Ujorit

Ku nevojitet  më tepër ndihma ime “është pyetja që do të dëgjojmë nga goja e tij kur bëhet fjalë se do të udhëtojë .Të gjithë që kanë lindur në këtë nshenjë interesohen për botën dhe se sit ë tjerët do të jetojnë me të drejtën e tyre në këtë botë .Nga vetë natyra e tyre ai nuk do të lëjë gjë pa provuar një herë .Aspak tifozë të luksitb , Ujorët munden shumë lehtë të udhëtojnë me një fugon  ose një xhip më mirë akoma ,për të njohur më tepër vended he kështu për të mësuar më tepër.Meqë ju pëlqen komunikimi me njerëz nukkanë problem që të frekuentojnë qytete me popullsi të dendur.

 

Veprimtaritë e Ujorit

Cfarë do të bëj një Ujor në udhëtim .Natyrisht do të ndryshojë botën Të gjithë ata që kanë lindur në këtë shenjë janë parashikues dhe kanë një sër idesh për të përmirësuar jetët e njerëzve. Shpërndarja e ideve të tyre është tepër e rëndësishme si për një vend ku bëhet peshkim ashtu dhe në një bar kafe.Gjëja e parë që një Ujor doështë të marri informata për njerëzit dhe zonën ku do të shkojë për pushime ., meqëllim që të ndihmojë nëse ëshë e nevojshme .Kur të vijë koha për tu qetësuar , Ujorët do të merren me sporte në grup ose duan të merren me dicka të re .

 

Ushqimi I Ujorit

Ujorëve që udhëtojnë u pëlqen cdo gjë e re dhe e vecantë .Do të provojnë të gjitha specialitetet e zonës sado të cuditshme që të duken .Për ata ka rëndësi “Sa më e cuditshme aq më e mirë “Me zghuarsinë e tyre I bëjnë të tjerët që të shohin me këndvështrimin e tyre , dhe është e mundur që dhe bashkëudhëtarët e tjerë të provojnë të hanë ato gjëra të cuditshme që pëlqejnë Ujorët.Fatmirësisht , Ujorët kanë stomak të fortë .

 

Qëndrimi I Ujorëve

Kur udhëton për në fshatra të largëta është e pamundur që të qëndrosh në hotele luksoze.Asnjë problem nuk ka për ta , pasi qëndrimi në një cadër është po aq I këndshëm sa në një hotel me 5 yje.Përshtatja është fjala që u shkonatyre kur janë në udhëtim .Akoma më tepër ju pëlqen që të shijojnë gjithcka sikur janë vendalinj , ndaj parapëlqejnë që të qëndrojnë në banesa tradicionale për të kaluar natën e tyre .Paralelisht Ujorët lëvizin vazhdimisht , ndaj nuk do ti shihni kurrë me valixhe , por nuk do të kërkojnë shumë gjëra kur të mbërrijnë në destinacionin e tyre .Jeni të paduruar për të shpëtuar botën ? Gjeni një Ujor dhe filloni .

 

Peshqit

Profili udhëtues I Peshqëve

,Mëqë është shenja e ujit , Peshqit ndjekin rrjedhën kur udhëtojnë, dhe kur nuk krijojnë trazira .Gjithmonë duhet të jetë dikush tjetër që tu tregojë rrugën , ndryshe Peshqit nuk do të arrijnë kurrë në destinacionin e tyre .Të gjithë ata që kanë lindur në këtë shenjë janë ëndërrimtarët e rrethit zodiac., që duan të fusin imagjinatat e tyre në një situatë jot ë zakontë .Kur “zgjohen” qëllimin I tyre është që t`ju shërbejnë të tjerëve .Peshqit nuk shohin arsye që t5ë organizojnë axhentën e tyre dheu pëlqen që të lënë cështjet ekonomike  dhe praktike tek bashkëudhëtarët e tyre .Ëndërrues sic janë , duan që programin ta hartojë dikush tjetër jo që ju intereson Peshqëve është qetësia e tyre shpirtërore dhe të jenë të nevojshëm për botën .Nga ana artistike ju pëlqen që të luajnë muzikë në ndonjë bar në anë të detit .Së fundi , këtyre njerëzve u pëlqen që të gjenden përherë pranë detit .Dhe kjo I bën notarë dhe zhytës të mirë .

 

Destinacionet e Ujorit

Si tepër miqësorë , Peshqit duan të shkojnë atje ku nevojiten më tepër Që të jenë pjestarë në Kryqin e Kuq dhe Mjekë pa kufij u përshtatet mjaft mirë .Të mund të jetojnë për një arsye është gjithë kuptimi .Duke kaluar mesazhin me veprimet e tyre , shumica e tyre dëshiron që të tregojë simpatinë për të tjerët dhe ti ndihmojnë me këdo mënyrë që të jetë e mundur .Është ai që do të mbledhi nga rruga të gjithëata që do të bëjnë auto –stop , ndoshta dikë që ëe sheh botën si ai.Cdo destinacion me interes kulturor dhe artistic do të tërheqi Peshqit , sepse ata kanë dammar artisti.Së fundi , Peshqit duhet që të kujdesen për këmbët e tyre , pjesët e trupit që lëvizin më tepër , ndaj një palë këpucë të lehta  është ajo që duhet për udhëtim.

 

Veprimtaritë e Peshkut

Që të ndihmojë të tjerët është qëllimi kryeor I Peshkut.Nuk do ti dëgjoni që të flasin kurrë për veten e tyre sepse janë të qetë e të turpshëm.Shpesh do ti gjeni që ttë ndihmojnë vendasit ku gjenden .Ka dhe raste kur ata duan që të qetësohen e të përqëndrohen .Kjo mund të ndodhi kur duan që të lexojnë ndonjë libër të bisedojnë , të vizatojnë apo të dëgjojnë muzikë .Këto shpirtra të qetë kanë një dozë romantizmi Brenda tyre , kështu që një darkë e qetë për dy veta është një ndalesë e këndshme në cdo udhëtim të tij.

 

Peshqit dhe ushqimi

Peshqit nuk tregojnë asnjëherë rëndësi për ushqimin e tyre pasi ndjekin gjithmonë rrjedhën.Si të hajë një hamburger apo një peshk do të jenë njësoj I kënaqur.Meqë udhëtojnë shpesh në vende të panjohura , nuk kanë idenë se cfarë do të përmbajë vakti tjetër .Fantazia dhe krijimtaria e tyer I lejon q        ë të organizojnë një  festë të vërtetë vetëm me pak gjëra .Meqë përherë është dikush që regullon cështjet ekonomike , Peshku ëndërrimtar , nuk do të shqetësohet kurrë se cfarë duhet paguar apo jo.Shumë herë mund të jetë një darkë e shtrenjtë  dhe herë dicka më e lirë .Por në të dyja rastet do të jetë I kënaqur.

 

Qëndrimi I Peshqëve

Këta njerëz mund të qëndrojnë e të flenë ku të munden Ndjehen mirë me ndjenjën se nuk janë të qetë .Një dyshek I vjetër nuk do të vihet re , meqë do të jenë të zënë me ëndërrat e tyre , kurse një cadër që pikon do t`ju japi kënaqësinë që erdhën në kontakt me cilësinë e tyre “ujin”.Nëse kërkoni një udhëtim “shpirtëror “ është rasti që ta bëni me një Peshk.                                                     

Shiko gjithashtu