Parashikimet

Peshqit vjetor 2019

Peshqit 2019 Parashikimet Vjetore Astrologjike

NEPTUNI TEK PESHQIT (për të lindurin në mes të dhjetë ditëshit të dytë)

Ju keni ardhur në një periudhë të jetës suaj që jeni thirrur për të zbuluar veten tuaj të vërtetë, sepse ka më shumë mundësi që ju të mos dalloni se kush jeni dhe çfarë mundësisht keni. Neptuni në shtëpinë tuaj të parë zbulon dimensionet reale të personalitetit tuaj, nëpërmjet ndjeshmërisë, intuitës, emocionit intensiv që keni.Marrëdhëniet me njerëzit tuaj të dashur janë veçanërisht të prekur, veçanërisht në aspektin e jetës suaj personale dhe profesionale, pasi tentoni të idealizoni njerëzit dhe situatat dhe të nxiteni kryesisht nga emocionet dhe jo logjika, që ka më shumë mundësi të çojë për gabime që do t'ju kushtojnë.Katalitike do jetë për ju në këtë kohë që të angazhoheni në kërkimin shpirtëror, meditimin dhe artin, sepse  do të jenë rrugëdalje të rëndësishme për fantazinë që ju mban, duke dhënë mundësinë për të punuar me sy hapur dhe pastër në jetën reale.Ajo që ju duhet të kuptoni është se ka ardhur koha përmes një procesi të fuqishëm shpirtëror që vetëm mund t'ju ofrojë, përndryshe halucinacionet dhe iluzionet do të çojnë në zhgënjime të forta që nuk do të jenë lehtë për t'u kapërcyer.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurin në dhjetë ditëshin e dytë)

Me Saturnin duke zgjeruar shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, është koha për të sqaruar marrëdhëniet në mjedisin tuaj miqësor, pasi ka shumë mundësi të largojë njerëzit që kanë qenë kaq të rëndësishëm në jetën tuaj, duke gjetur se ata nuk ju japin asgjë dhe nuk mund t'i përgjigjen për atë që keni nga marrëdhëniet tuaja miqësore.Qëllimet, aspiratat dhe ëndrrat mund të arrihen vetëm nëse bëni me të vërtetë shumë përpjekje dhe punoni shumë, përndryshe ata do të bien para jush për të mësuar se përpjekjet duhet të bëhen do të arrihen vetëm nën kushte të caktuara dhe një qëndrim të përgjegjshëm.Pjesëmarrja juaj në aktivitete kolektive mund të jetë një katalizator në evoluimin e kursit të tyre, ndërkohë tregoni se mund të bashkoheni dhe të punoni në grup, por nuk do të hezitoni të jeni absolut dhe të rreptë kur keni nevojë për ta mbrojtur atë.Një mundësi e shkëlqyeshme jepet për të vendosur qëllime dhe ëndrra të reja, por duhet të vendosni themele të forta dhe të tregoni qasjen e përgjegjshme, të punës dhe metodike. Atëherë do të shihni arritjen e tyre dhe do të jetë një moment i madh gëzimi dhe kënaqësie për ju.

NDIKIMI I JUPITERIT

Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor, keni mundësinë për të dhënë një kontribut më të madh në karrierën tuaj dhe imazhin publik. Është fakt se mundësitë që do të vijnë do të jenë unike dhe mirë do bëni për t'i rrëmbyer, sepse kanë më shumë mundësi të mos përsëriten.Optimizmi dhe mjeshtëria janë të kombinuara në një mënyrë unike, por një gjë për t'u mbajtur mend është që të mos mbivlerësohet duke synuar pozicionet profesionale që do të jenë të vështira për t'u arritur, sepse keni më shumë mundësi të bien nga lart dhe të keni një mënyrë jonormale për ju.Njerëzit që vijnë përmes mjedisit të biznesit mund t'ju ndihmojnë të rritni karrierën tuaj dhe të luani një rol të rëndësishëm në jetën tuaj personale.Prej 3 Dhjetorit, Jupiteri kalon tek Bricjapi dhe e ktheni vëmendjen tek qëllimet dhe aspiratat që keni dhe doni të keni sukses. Përpjekjet që dëshironi të paguani drejtohen nga favorit universal, i cili mund të "përkthehet" nga prania e njerëzve miqësorë pranë jush ose njohjeve të reja të rëndësishme që do të përcaktojnë çdo zhvillim.Rrethi juaj miqësor po zgjerohet, shoqëria juaj rritet dhe janë shumë ata që do t'ju afrohen juve për t'u bërë pjesë e jetës suaj. Gjithashtu është shumë e rëndësishme të merrni pjesë në veprime të përbashkëta dhe përpjekje kolektive që do të hapin rrugë të reja të rëndësishme.

EKLIPSET 2019

Eklipset në aksin e Gaforres - Bricjapit këtë herë (eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar, Eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik, eklipsi i Hënës në aksin e Gaforres - Bricjapit më 16 korrik, eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) ju merrni vendime të rëndësishme për jetën tuaj të dashurisë, marrëdhëniet tuaja miqësore, qëllimet dhe ëndrrat që ju interesojnë.Kushtet do të jenë të ngutshme, por kjo do të çojë në ndryshime të rëndësishme, nisje të reja ose mbyllje të rretheve që do të jenë kritike për karrierën tuaj personale.Eklipsi Hënor më 21 Janar në aksin Ujori-Luani mbyll çështjet e punës dhe punët e përditshme që ju shqetësojnë ose situatat e kaluara që mund t'ju dëmtojnë.Përparime dhe ngjarje të papritura mund të ju befasojnë, mbajeni durimin tuaj dhe nëse mundeni, bëni vetën tuaj të parë që ta rrëzoni atë në mënyrë që të filloni zhvillimet në mënyrën tuaj.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Merkuri retrospektiv në shenjën tuaj prej 6 Marsit deri më 29 Mars nuk ju ndihmon të shprehni mendimet në mënyrën më të mirë të mundshme, kjo ka mundësi të sjellë reagime dhe disponimi konfliktues nga bashkëshorti ose bashkëpunëtorët që do ju çojnë në kundërshtime.Keqinterpretimet dhe keqkuptimet mund të vonojnë planet tuaja, mos u zhgënjeni dhe të përpiqeni të hartoni lëvizjet tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme. Shmangni marrëveshjet e reja para se Merkuri të kthehej në një rrugë të drejtë, sepse ka më shumë mundësi që të mos arrijë pritshmëritë.Peshqit :Këtë vit të ri hyn me Dielli dhe Merkurin tek Bricjapi më 06/01/2019. Me mbështetjen e miqve tuaj, do të jeni në gjendje të bëni disa nga planet që keni pasur në mendjen tuaj për një kohë të gjatë.Prej 15/02/2019 me Marsin duke hyrë tek Demi dhe me ndihmën e të afërmve tuaj këtë herë, do të jeni në gjendje të zgjidhni një çështje familjare. Në këtë kohë favorizohen lëvizje dhe udhëtime. Kryesisht për arsye biznesi.Gjithashtu nëse jeni duke u shqyrtuar, do të jeni favorizues. Frymëzim do të kenë shkrimtarë dhe poetë! Nëse keni pasur konflikte me të afërmit tani është një kohë e pajtimit! Përfitoni nga këto ditë.Merkuri nga 18/04/2019 dhe Afërditatek Dashi nga 21/04/2019 do të ndikojë në financat tuaja! Ajo do të paraqesë likuiditet dhe paqëndrueshmëri! Ju duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm në lidhje me mënyrën e menaxhimit të financave tuaja. Do të vijë një periudhë kume të vërtetë do të keni nevoj për para.Me Marsin duke hyrë tek Demi më 17/05/2019 do të keni mundësi të vini në kontakt me shumë njerëz. Shoqëria juaj do të jetë në horizont. Ju do të jeni veçanërisht të sjellshëm dhe të arritshëm për të tjerët. Ju do të rrezatoni një bukuri dhe ka shumë mundësi të bëni njohje të mirë erotike.Prej 15/09/2019 me hyrjen e Merkurit dhe Afërditës tek Peshorja do të ketë një përçarje të brendshme. Do zgjohen kujtimet që nuk doni të mbani mend.Këto janë disa ngjarje që ju i kishit mbaruar dhe shihni se disa po i riprodhojnë ato. Një fakt që ju sjell përball me ta.Me hyrjen e Merkurit tek Akrepi nga 04/10/2019 deri në 09/11/2019, do të dëshironi të jeni me njerëz që do t'ju japin njohuri! Do të ketë një interes të madh për t'u informuar në përgjithësi për gjithçka që ndodh rreth jush.

Eklipset 2019

Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë tek Peshqit të lindur nga data 24/02 deri 13/03. Ata preken kryesisht në mënyrë profesionale. Eklipsi Hënor në 21/01/2019 do të ndikojë kryesisht Peshqit të lindur nga 19/02 deri 28/02. Kujdes për punën dhe çështjet shëndetësore.Eklipsi Diellor i periudhës 02/07/2019 do të ndikojë tek Peshqit të lindur nga 21/02 deri 11/03.Favorizojnë marrëdhëniet e dashurisë kryesisht. Favorizohen lojrat e fatit. Eklipsi Hënor i periudhës 16/07/2019 do të ndikojë Peshqit të lindur nga 06/03 deri më 20/03. Vështirësitë në shoqërinë tuaj profesionale, por edhe sociale!

Karma

Shumë aventuresk  viti 2018. Mos kini frikë! Guxoni dhe shkoni. Periudhat e vetme të eklipseve kujdesen, veçanërisht më 21/01/2019

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Utanit nga shtëpia e 8-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e tetë do të sjellë ndryshime në financat tuaja nëse ato varen nga palët e treta. Pra, nëse jeni financiarisht i varur nga bashkëshorti ose një bashkëpunëtori juaj, ju duhet të jeni të përgatitur për mirë apo edhe për të keqen. Nuk është ende e çuditshme të pranohet ndonjë trashëgimi.Shmangni, megjithatë, marrjen e një kredie në këtë kohë, sepse ajo do të ishte e padobishme, ose të përpiqeni të ndani pronën.Është shumë e mundshme që gjatë këtij efekti të Uranit, një njohje e re do të shquhet në fushën e aktivitetit seksual me origjinalitetin dhe pasionin që e karakterizon, por është i destinuar të mos ketë kohëzgjatje.Së fundi mund të merreni me psikologjinë, parapsikologjinë, ose merrni pjesë në disa grupe me perceptime dhe aktivitete revolucionare ose konspirative.

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 11-të.Pas testimit të aftësive tuaja profesionale gjatë dy viteve e gjysmë të fundit, tani do të kërkoni dhe do të punoni për të arritur idealin tuaj nëpërmjet ekipeve, sindikatave dhe organizatave. Sigurisht që duhet të bëni vetë-kritika strikte për të shmangur të metën në sjelljen tuaj.Joshje do ndjeni për njerëzit e moshuar, si dhe shumë përvoja që do të merrni prej tyre. Edhe miq të mirë mund t'ju ndihmojnë në kërkesat tuaja, ndërkohë miqësitë që nuk kanë themele të ngurta ka mundësi të shpërbëhen.

1 Janar 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 12-të.Koha që vijon do ju afrojë më afër me të vërtetën, pasi do ta gjeni veten ballë për ballë me njerëz dhe situata dhe do të mësoni të vërtetën qoftë për ta ose për veten tuaj.Pranoni gjërat siç janë dhe provoni këtë hapësirë për të përfituar nga kërkimi i së vërtetës, në mënyrë që vendosja juaj përfundimtare në jetë të jetë e drejtë nga këtu e tutje.Për shumë njerëz, kërkimi për të vërtetën mund të ketë përmasa më të thella fetare dhe shpirtërore, pasi do të vijnë në kontakt me mjeshtrat shpirtërorë, ose nëpërmjet kërkimit metafizik.

 

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 7-të.

Kalimi i Uranit nga dita e shtatë do ta trondisë martesën tuaj ose një bashkëpunim të ngushtë. Pra, nëse këto janë konvencionale, nëse ato bazohen në obligacione sipërfaqësore dhe nuk kanë rrënjë më të thella, ato kanë mundësi të shpërndahen.Por marrëdhëniet e shëndetshme mund të tronditen gjithashtu nga një marrëdhënie e papritur, por e përkohshme. Kjo periudhë gjithashtu mund të sjellë konfrontime të hapura me armiqtë tuaj të dukshëm dhe disa përpjekje ligjore. Gjithë këtë kohë do të mbizotërojë liria dhe ndryshimi.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 11-të.

Në të ardhmen, idealet, shpresat dhe pritjet tuaja për të ardhmen do të luajnë një rol të rëndësishëm për ju. Por edhe miqtë dhe grupet shoqërore dhe sindikatat do të jenë mënyra përmes së cilës do të shprehni veten.Përpjekjet tuaja nuk do të kenë karakterin e ndjekjes së përfitimeve të drejtpërdrejta personale, por të një natyre më të përgjithshme humanitare.Fitimi juaj do të jetë të njiheni me më shumë njerëz, brenda grupeve që do të lëvizni, shumë prej të cilave do të jenë të dobishme për ju, si dhe vlerësimin tuaj në tërësi dhe pranimin e vlerës tuaj. Ndoshta për shumë njerëz kjo do të thotë popullaritet i madh në një mjedis më të gjerë shoqëror.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e parë. Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t'ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek ata përreth jush. Është paqja dhe qetësia juaj, dhe mungon disponimi i mërzitshëm. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merrni disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë për veten tuaj. Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje që nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja, ku sjellja juaj ndryshon.Kini kujdes me shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike dhe të shkaktojë që të merrni infeksione. Në fushën e seksit, më në fund, përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Periudhen e ardhshme do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkuri nga shtëpia e 12-të.Periudha e ardhshme do të nxjerrë në pah disa sekrete dhe një tendencë të caktuar për të izoluar dhe larguar. Ju do të shmangni turmën dhe do të preferoni "botën tuaj endërrimtare".Mënyra më e mirë për t'u përballur me këtë kohë, sipas mendimit tim, të strehoheni në një mësues ose instruktor shpirtëror, ose të lexoni një libër që do t'ju sjell dobi mendërisht. Përtej kësaj, ka edhe organizata bamirëse që mund t'ju ushqejnë më shumë.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të.Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje që nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja, ku sjellja juaj ndryshon.Kini kujdes me shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike dhe të shkaktojë që të merrni infeksione. Në fushën e seksit, më në fund, përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Periudha e ardhshme do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse.Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të. Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë jetën tuaj, që do të perceptohet si në partneritetin tuaj ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja me partnerin tuaj. Ajo që duhet të shikoni është gjendja juaj e humorit, mos u grindni me partnerët tuaj ose bashkëpunëtorin tuaj. Tregoni disa kompromise dhe gjithmonë ekziston një zgjidhje.Pastaj këto konflikte mund të vijnë në sipërfaqe, e cila është më e mira për t'u zgjidhur tani. Çdo gjë është gjithmonë për të treguar shpirtin tuaj të shoqërimit.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja.Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Periudha e ardhshme do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse.Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, , disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 6-të. Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i theksuar. Është koha për terapi profesionale. Problemi është se do të ishte më mirë nëse puna që ofron nuk duhet të bëhet për dikë tjetër, sepse kjo ju shqetëson.Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i theksuar. Do të ishte më mirë nëse nuk jeni të vetëpunësuar, të ndërmerrni një punë të njëpasnjëshme, kështu që mendoni se punoni vetëm për veten tuaj. Gjithashtu, kini kujdes me punën e tepërt, të cilat mund të dobësojnë qëndrueshmërinë tuaj dhe thyen shëndetin tuaj.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-tëPeriudhen e ardhshme., ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj.Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.

 

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer.Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të.Kjo periudhe karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për të imponuar personalitetin tuaj. Ndjeni se jeni qendra e botës dhe po lironi çdo frikë apo pezullim.Nëse jeni të përfshirë me sporte, kjo është koha më e mirë. Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entusiazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme.Shmangni gjithashtu bixhozin. Por mund të argëtoheni, të shprehni talentet dhe të shijoni dashurinë që është më e rëndësishme për ju. Ndoshta në këtë kohë një problem lind në marrëdhënien tuaj me fëmijët, prandaj shikoni sjelljen tuaj ndaj tyre.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën.Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.

21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj.Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga 4-të. Herën tjetër karakterizohet si e vështirë, pasi kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e katërt do të thotë disa ngatërresa të situatave të kaluara, të cilat natyrisht nuk mund të zgjidhen tani.Vetëm puna e vështirë në shtëpi ose në zyrë do t'ju japë një rrugëdalje, por mos u mundoni të zgjidhni çështjet familjare ose pronësore. Kjo periudhë nuk është e favorshme.Mundohuni të provoni sjelljen tuaj për këtë kohë, për të shmangur grindjet  sepse të tjerët nuk janë të gatshëm të pranojnë sjelljen tuaj .

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të. Herën tjetër do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë.Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejoni vetes të jetoni këto ditë.Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

Parashikimet në dashuri

Me Neptunin në shenjën tuaj, shpesh krijoni një realitet virtual në lidhje me jetën tuaj personale dhe ka shumë mundësi të ju çojë në zhgënjim, sepse iluzionet nuk do të mbahen për një kohë të gjatë dhe do të detyroheni ta shihni realitetin.Kjo mund të ndikojë në marrëdhënien tuaj tashmë ekzistuese ose në një njohje të re, Është gjithashtu e mundur që të demistifikoni partnerin që keni në jetën tuaj dhe të shpërndajë marrëdhënien tuaj kur zbuloni se nuk mund të vazhdoni me jetën.Eklipset në aksin e Gaforres-Bricjapit ju bëjnë të përqendroni interesin tuaj në jetën tuaj erotike dhe të krijoni parime të reja ose të mbyllni marrëdhëniet personale nën kushte emocionale të ngarkuara me rreptësi që kanë më shumë mundësi të punojnë për ju.Ajo që nuk mund të duroni me siguri është manipulimi dhe shtypja, që do ju çojë në largimin tuaj.Është gjithashtu e mundur që të jeni ju ai që doni të keni kontrollin absolut, duke e udhëhequr lidhjen tuaj me konfliktin përfundimtar. Nëse jeni vetëm, është e këshillueshme që të jeni të vëmendshëm ndaj njohjeve të reja, sepse ata kanë ardhur për të lënë shenjën e tyre dhe kjo "monedhë" mund të ketë dy anët.Jupiteri tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor ju jep mundësinë për të zgjeruar mjedisin tuaj shoqëror, për të depërtuar në mjedise të reja, veçanërisht në lidhje me karrierën tuaj, që mund të ketë njohje të rëndësishme të reja për ju në jetën tuaj personale. Ju që keni një partner nuk mund të merrni vendime të rëndësishme për evoluimin e marrëdhënies tuaj, siç është formalizimi, duke ndryshuar imazhin tuaj publik në mjedisin më të gjerë shoqëror.Marsin tek Virgjëresha nga 19 Gusht deri më 4 Tetor do të rrisë ndjeshëm tensionin në jetën tuaj personale, duke sjellë në ballë konturet dhe rivalitetet me bashkëshortin tuaj që do ta bëjnë atmosferën tuaj më të vështirë.Është një ide e mirë të përpiqeni të mbani tonin e ulët dhe mos lejoni që egoizmi t'ju tronditë, sepse pasojat do të jenë të pakëndshme.Afërdita në shenjën tuaj më 27 Mars deri më 20 Prill ju mbush me gëzim, hijeshi dhe nevojën për të shprehur veten përmes flirtimit dhe dashurisë.Njohjet janë shumë të mundshëm, pasi nuk mund të shkohet pa u vënë re. Ju që keni një partner, është mirë të mos humbni veten për nevojat tuaja personale duke injoruar nevojat e partnerit tuaj. Në vitin 2019, është një vit i rritjes sociale dhe personale, pas një periudhe që mund të tensionoheni. Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do të jetë ndihmësi juaj i madh dhe do t'ju ndihmojë të tregoni veten tuaj dhe personalitetin tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme.Ajo ende do të sjellë njohje të reja dhe të shquara rreth jush dhe ju që i përkisni beqarëve të subjektit tuaj, është gjithashtu e mundur të filloni një marrëdhënie me dikë që ka një status të fortë shoqëror. Flirtimi për ju do të jetë një punë e përditshme pasi do të gjeni kohë dhe humor për ta praktikuar atë shumë shpesh, edhe nëse keni shumë detyrime profesionale.Më 3 Dhjetor, Jupiteri do të kalojë në shenjën e Bricjapit, duke inauguruar një periudhë të re në çështjet tuaja sentimentale, duke zhvendosur interesin tuaj në mjedisin tuaj miqësor.Njohjet me miqtë tuaj të dashur mund të fshehë marrëdhënien tuaj të ardhshme, madje nuk përjashtohet një marrëdhënie me dikë që lëviz në mjedisin tuaj miqësor.Neptuni i cili është në shenjën tuaj, do të prekë ju të lindurit gjatë dhjetë ditëshit të ardhshme dhe ju fton të jeni të kujdesshëm pasi ju mund të zbukuroni njerëzit dhe situatat duke besuar se është ajo që kërkoni, por me kalimin e kohës do ta kuptoni se përfundimisht thesari ishte qymyr.Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtoni juve që i përkisni beqarëve të subjektit tuaj, pasi ka mundësi të hyni në procesin e krijimit të një marrëdhënieje me një person të lidhur me mjedisin tuaj profesional dhe më vonë të gjeni se ajo nuk i plotëson pritjet tuaja dhe mund të krijoni një problem në karrierën tuaj profesionale.Ju që e keni gjetur partnerin tuaj përsëri duhet të jeni të kujdesshëm pasi ka mundësi të rrezikoni marrëdhënien tuaj - e cila ka qenë e vërtetuar në jetën tuaj - për një dëshirë të përkohshme që do të shpërbëjë shpejt.Urani, i cili do të jetë tek Demi që nga 6 Marsi, do të krijojë një bazë të mirë për njohje dhe befasi në jetën tuaj personale.Takimet shoqërore, marrëdhëniet me publikun dhe interneti do të luajnë një rol të rëndësishëm në çështjet tuaja emocionale, pasi përmes tyre mund të krijoni diçka të veçantë për ju.Saturni, i cili është dhe këtë vit tek Bricjapi, është zëri i arsyetimit për ju që vjen nëpërmjet miqve tuaj të dashur.Mos hezitoni të konsultoheni për çështje të një natyre sentimentale dhe të merrni seriozisht mendimin tuaj, edhe nëse nuk ju pëlqen ajo që po dëgjoni.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh

DHJETË DITËSHI I PARË

2019 edo jetë një vit i mirë plot mundësi, zgjerime dhe ngritje sociale. Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, favorizon çështjet profesionale dhe çështjet që lidhen me karrierën tuaj.Ka ende mundësi që të rritë reputacionin tuaj dhe të krijojë kushtet e duhura për njohje sociale. Ju që keni gjetur tahme një partner nuk përjashtohet një sugjerim për të marrë një hap më tej në marrëdhënien tuaj.Ju që jeni beqar njohjet e reja, të cilat do të shoqërohen nga një status i fuqishëm shoqëror, nuk do t'ju lënë indiferentë. Më 3 Dhjetor, Jupiteri kalon në shenjën e Bricjapit, duke krijuar kushte të duhura për të zgjeruar mjedisin tuaj miqësor me shtesa të reja, për t'u angazhuar me grupe dhe klube dhe për të rritur reputacionin tuaj!Saturni - i cili është ende tek Bricjapi - vitin e kaluar ju tregoi disa gjëra rreth njerëzve që përbëjnë ambientin tuaj miqësor. Këtë vit, e cila nuk ndikon në dhjetë ditëshin tuaj, do të ishte mirë të mos harroni mësimet që ju dha, pasi do të jenë të vlefshme.Urani më në fund do të kalojë në shenjën e Demit më 6 Mars, duke krijuar një bazë të mirë për vendime të papritura në lidhje me çështjet e edukimit dhe udhëtimit. Disa nga mendimet tuaja të veçanta mund të jenë një arsye për t'u shkëputur me njerëz në mjedisin tuaj të ngushtë pasi nuk jeni të gatshëm të bëni mbrapa.Eklipset e vitit bëhen më së shumti në aksin Gaforre-Bricjapi dhe sjellin njohje karmike dhe dashuri të re për beqarët në shenjën tuaj.Eklipsi që ndodh më 21 Janar në aksin Ujor-Luan do të nxisë çështje që ju bëjnë nervoz, gjë që do të ndikojë në disponimin tuaj dhe në jetën tuaj të përditshme.

DHJETË DITËSHI I DYTË

2019, është një vit që do t'ju mbushë me përvoja të reja, si dhe Saturni, Mjeshtri i Madh është tek Bricjapi në shtëpi të lidhur me miqtë, aktivitetet kolektive dhe grupet. Ju mund të jeni në procesin e negocimit të pjesëmarrjes tuaj në një grup ose edhe të vendosni ta ndaloni nëse mendoni se nuk jeni duke punuar më.Ndjenja e detyrës do të jetë intensive gjatë gjithë vitit dhe do të jetë një pikë konfrontimi, pasi miqtë tuaj mund ta konsidrojnë të tepruar.Këtë vit, jeni të ftuar për të vlerësuar njerëzit që përbëjnë mjedisin tuaj miqësor, ndërkohë kuptoni se disa njerëz nuk duhet të jenë në të. Në rastin e njohësve të rinj duhet të mbani mend se këto janë bërë në kohën më të mirë dhe kanë gjithçka për të mbajtur me kalimin e kohës.Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do të përfitojë veçanërisht nga çështjet tuaja të biznesit dhe nuk përjashtohett’ju oftojnë sugjerime të vlefshme për përmbajtjen e biznesit, madje edhe një promovim në punën tuaj. Përfitoni nga favori tuaj dhe lëvizni çështje të lidhura me profesionin tuaj.Neptuni, i cili është në shenjën tuaj këtë vit, do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj - krijon sfondin e duhur për zgjedhje të gabuara. Duhet të jeni të kujdesshëm pasi iluzionet nuk do ndihmojë as ju dhe zgjedhjet tuaja.Është e këshillueshme që të mos nxitoni për të nxjerrë përfundime sidomos për njerëzit që tani do të hyjnë në jetën tuaj, pasi nuk jeni të sigurt për qëllimet e tyre.Eklipsi i vitit bëhet më së shumti në aksin e Gaforres dhe Bricjapit dhe tregojnë se çështjet tuaja sentimentale do të luajnë një rol të veçantë këtë vit. Shmangni të luani me karta të fshehura dhe preferoni sinqeritetin, përndryshe ka mundësi të jeni të ekspozuar ndaj dikujt që ju intereson.

DHJETË DITËSHI I TRETË

2019 është një vit që ju bën thirrje që t'i kushtoni vëmendje të veçantë çështjeve tuaja të biznesit, pasi Jupiteri, i cili është tek Shigjetari, do të jetë jashtëzakonisht i dobishëm në këtë fushë. Deri më 2 Dhjetor, që do të qëndroj atje, përfitoni nga mundësitë që do t'ju jepen, pasi mund të fitoni shumë nëpërmjet tyre.Përfitimet financiare që do të shoqërojnë këto mundësi do të jenë veçanërisht joshëse. Neptuni i cili është në shenjën tuaj do të turbullojë gjykimin tuaj dhe mund t'ju bëjë të bëni vendime të gabuara për çështjet personale dhe të biznesit.Saturni, i cili do të jetë tek Bricjapi këtë vit, sugjeron që miqtë e vërtetë do të jenë atje për ju, prandaj mos hezitoni t'i konsultoni ato në mënyrë specifike për tema që janë shumë të mira për të qenë të vërteta. Urani, i cili do të jetë në gradat e fundit të Dashit, sugjeron se në tremujorin e parë të vitit gjendja në financat tuaja do të ndryshojë dhe do të jetë e vështirë të stabilizohet.Më 6 Mars kalon në fund në shenjën e Demit, duke e lënë sektorin financiar të stabilizohet. Mendimet dhe besimet tuaja do të jenë shkak i tensionit mes jush dhe fytyrave të mjedisit tuaj të ngushtë. Nëpërmjet tyre do t'ju jepet mundësia të shihni gjëra cilët njerëz ja vlen të qëndrojnë pranë jush.Eklipset e vitit bëhen më së shumti në aksin Bricjapi-Gaforre, që tregon se do të ketë "lëvizshmëri" në çështjet erotike dhe çështjet që lidhen me miqtë tuaj.Eklipsi Hënor që do të zhvillohet më 16 Korrik në aksin e Gaforres dhe Bricjapit tregon se mund të takoni një dashuri që do të njiheni përmes një personi miqësor, ose mund të kuptoni se jeni të dashururar me një mikun tuaj, pasi do të krijohen kushteqë do t'ju sjellin afër.

 

Ujori vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Ujori 2019 Parashikimet Vjetore Astrologjike

URANI TEK DASHI (për të lindurin në fillim të dhjetë ditëshit të parë)

Urani do të kaloj përgjithmonë në shtëpinë tuaj të katërt që nga 6 Marsi dhe vjen me disponimi të egër për të nxitur klimën në një nivel familjar dhe për të përmbys çdo perceptim të vendosur që familja juaj ka futur dhe po pengon zhvillimin tuaj personal. Konfliktet nuk duhet të përjashtohen, ashtu siç duhet të priten dhe të përqëndrohen në shtëpi, ose me atë që e keni krijuar vetë. Është gjithashtu e mundur që ngjarjet e papritura do të ndodhin që do t'ju detyrojnë të përshtatni qëndrimin tuaj, t'ju kthejnë rreth e qark, t'ju çojë në lëvizje drejt drejtimeve të reja të panjohura për ju deri më tani. Natyra juaj revolucionare dhe konfrontuese bëhet më intensive brenda kontekstit familjar dhe nuk duket i prirur të përmbaheni nga normat dhe obsesionet shoqërore që duan të imponojnë mbi ju. Përkundrazi, ju nuk do të hezitoni të thyeni lidhjet dhe të ndiqni një rrugë të ndryshëm për ju, larg kufizimit të lirisë suaj. Lëvizjet janë të mundshme dhe nuk mund të përjashtohen jashtë vendit, larg nga njerëzi tuaj. Është e sigurt se ndryshoni në thelb, ju i habitni njerëzit rreth jush, por edhe vetën tuaj me zhvillimin tuaj personal.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurin në dhjetë ditëshin e dytë)

Është fakt që me Saturnin në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë psikologjia juaj ka ndryshuar. Ju jeni bërë më të mbyllur, ka raste kur trishtimi dhe pesimizmi mbizoterojnë. Jeeni thirrur të përballeni me faktin se po fshiheni mirë brenda vetes, me plagë, trauma dhe në të kaluarën që mund të veproni si fantazma në të tashmen tuaj dhe është e sigurtë se kjo nuk është diçka që mund të bëhet me lehtësi. Thoni vetes tuaj për të mbyllur kapitujt që vetëm peshë ju ofrojnë dhe mund ta bëni tani. Sa do e komplikuar mund të jetë, sa shumë mund të merrni, është e qartë se në fund të udhëtimit do të zbuloni se sa lehtë punon për ju dhe nuk do të zhgenjeheni.

NDIKIMI I JUPITERIT

Jupiteri tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor tregon interesin tuaj për qëllimet dhe aspiratat që dëshironi të arrini, në mjedisin tuaj miqësor, në veprimet grupore në të cilat doni të merrni pjesë. Është një kohë ideale për të vendosur synime të reja dhe të rëndësishme që do të kenë pëlqim universal me pjesën e tyre dhe kjo do të manifestohet qoftë nëpërmjet rrethanave pozitive që do të ekzistojnë ose nëpërmjet njohjeve të reja që do të lindin dhe duan të qëndrojnë për çdo përpjekjen tuaj. Njerëz të rinj hyjnë në mjedisin tuaj miqësor, i cili do të japë ide të reja, t'ju ndihmojë të krijoni ëndrrat e reja. Veprime të rëndësishme për të cilat mund të merrni pjesë në një grup dhe që mund të jenë çështje sociale dhe politike. Prej 3 Dhjetorit, Jupiteri kalon tek Bricjapi dhe punon jashtëzakonisht mbrojtës për psikologjinë tuaj, duke dhënë mundësinë për të mbyllur plagët e së kaluarës ,çdo pengesë që mund të gjeni në rrugën tuaj nuk është e aftë për të ju minuar  dhe jeni të sigurt për të qëndruar në këmbët tuaja në një mënyrë unike. Ndjenjat janë intensive, si dhe gëzimi që ju dallon dhe kjo bëhet më intensive se sa mund të bëheni me fqinjët tuaj. Ky proces duhet të jetë i dobishëm, prandaj mos kini frikë të shihni thellë brenda jush.

EKLIPSET 2019

Eklipset në aksin e Gaforres - Bricjapit (Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar, eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik, eklipsi i Hënës tek Gaforrja - Bricjapi më 16 Korrik, eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) sjellin përsëri çështjet e së kaluarës dhe jetës së përditshme ju jeni në ballë dhe nuk mund të thirreni për të marrë vendime të rëndësishme që do t'ju çojnë në finalizimin e rasteve në pritje dhe ndryshimeve në vendin e punës.Eklipsi i Hënës më 21 Janar në aksin tuaj me Luanin është vendimtar për ju që keni lindur në tre ditët e para të shenjës dhe jeni thirrur të mbyllni qarqet e marrëdhënieve, profesionale dhe personale, që mendoni se nuk kanë më për t'ju ofruar. Kujdes sepse situatat subversive dhe sjelljet e papritura mund t'ju bëjnë të bini në dashuri.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Mekruri retrospektiv tek Luani nga 4 deri më 19 Korrik mund të shkaktojë tensione dhe mospërputhje në marrëdhënien tuaj dhe bashkëpunimet tuaja. Njerëzit nga e kaluara mund të duan një shans të dytë në jetën tuaj. Kujdes nga nënshkrimi i kontratave sepse kjo periudhë është e papërshtatshme.Ujori :Me hyrjen e Jupiterit dhe Afërditëstek Shigjetari fillon në 2019 për ju. Ngjarje të këndshme për të pritur në sektorin tuaj profesional dhe social. Sa i përket profesionit tuaj.Efikasiteti dhe performanca juaj do të jetë në një pikë të tillë që do t'ju pëlqejë dhe do të befasojë këndshëm punëdhënësit tuaj. Këtë herë, fati do të luajë lojën e saj.Nga 02/03/2019 me hyrjen e Afërditës në shenjën tuaj, do të jeni veçanërisht të dashur!

Gjithkush do të kërkojë shoqërinë tuaj dhe shoqërinë tuaj. Flirtimi dhe takimet erotike do të jenë në horizont.Ju do të zgjidhni nuk do jetë e kundërta! Sa për financat tuaja, kujdes shpenzimeve të panevojshme! Mos kini frikë, sepse mund të gjendeni me minus në xhepin tuaj.

Me hyrjen e Merkurit në 18/04/2019 tek Dashi dhe Afërditës përkatësisht më 21/04/2019 çështjet e përditshme do ju shqetësojnë. Çështjet me punët e dashurisë ose me vëllezërit do të zgjidhen. Do të diskutohen planet e ardhshme.Debatet dhe për trashëgimi ose çështjet e pronësisë. Prej 17/05/2019 me Marsin dhe Gaforen, çështjet tuaja të punës do të jenë në një rregull.

Kjo deri më 02/07/2019. Do të ketë stabilitet dhe siguri në mjedisin tuaj të biznesit.Ndoshta një çështje shëndetësore po del përpara. Diçka për të cilën duhet të merreni.Me hyrjen e Marsittek Virgjëresha më 19/08/2019 dhe përgjithësisht mbarojnë në Gusht me hyrjen e Diellit, Merkurit dhe Afërditës tek Virgjëresha, gjendja juaj në përgjithësi do të ndikohet.Kjo do të zgjasë deri më 04/10/2019. Ju gjithashtu do të jeni të interesuar për çështjet financiare.

Kryesisht me njerëz nga mjedisi i familjes suaj.Kujdes nga marrëdhëniet sekrete. Kini kujdes se në cilat persona besoni sekretet tuaja. Nga 05/10/2019 në 19/10/2019 ju do të kaloni një kohë të mrekullueshme!Me hyrjen e Marsi tek Peshorja, shumë mundësi të papritura dhe lajme të këndshme do t'ju habisin pozitivisht. Sidomos për sipërmarrësit dhe të vetëpunësuarit. Do të ketë një hyrje të konsiderueshme të të ardhurave dhe rritjes së të ardhurave.Puna e ashpër dhe shumë fitime! Marrëdhëniet me publikun do të jenë në horizont! Ju do të takoni njerëz prestigjozë.

Eklipset 2019

Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë Ujorët, të cilët kanë lindur nga data 26/01 deri 12/02. Ndikon çështjet shëndetësore, por edhe në marrëdhënie sekrete dhe të paligjshme.Eklipsi Hënor i periudhës 21/01/2019 do të ndikojë Ujorët, të cilët kanë lindur nga 21/01 deri 29/01. Marrëdhëniet personale preken. Si erotike ashtu edhe profesionale.Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Ujorët, të cilët kanë lindur nga data 24/01 deri më 12/02. Kryesisht çështjet e punës.Eklipsi Hënor i periudhës më 16/07/2019 do të ndikojë Ujorët, të cilët kanë lindur nga 05/02 në 19/02.

Karma

Vit i vështirë viti 2018! Por do kaloni një vit të lumtur dhe interesante në 2019 që po vjen! Sidomos profesionalet! Ju do të ndihmoheni nga miqtë dhe të njohurit. Ndihma e palëve të treta do të jetë tipar i vitit 2019.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Uranitnga shtëpia e 5-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e pestë do të sjellë ndryshime në marrëdhëniet tuaja me gjininë tjetër në fushën erotike. Megjithëse shumë mund të ndodhin gjatë gjithë ndikimit të saj, e cila zgjat rreth shtatë vjet, lidhjet që do të krijohen nuk do të zgjasin.Më shumë mundësi, në fazën e ndalimit të përkohshëm të një marrëdhënie të përhershme, do të ketë një tjetër, e cila do të jetë emocionuese por e përkohshme. Një fushë tjetër që do të pranojë ndikimin do të jetë talenti juaj artistik dhe krijues, i cili tani do të shprehet në mënyrë më novatore.

1 Janar 2019 Kalimi i Jupiteritnga shtëpia e 11-të.Në të ardhmen, idealet, shpresat dhe pritjet tuaja për të ardhmen do të luajnë një rol të rëndësishëm për ju. Por edhe miqtë dhe grupet shoqërore dhe sindikatat do të jenë mënyra përmes së cilës do të shprehni veten.Përpjekjet tuaja nuk do të kenë karakterin e ndjekjes së përfitimeve të drejtpërdrejta personale, por të një natyre më të përgjithshme humanitare.Fitimi juaj do të jetë njohja me më shumë njerëz, brenda grupeve që do të lëvizni, shumë prej të cilave do të jenë të dobishme për ju, si dhe vlerësimin tuaj në tërësi dhe pranimin e vlerës tuaj. Ndoshta për shumë njerëz kjo do të thotë popullaritet i madh në një mjedis më të gjerë shoqëror.

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 12-të.Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e dymbëdhjetë mbyllet një rreth Saturni, dhe tani është koha për meditim dhe llogari. Çfarë keni arritur?Ku keni dështuar dhe pse? Nuk kanë nevojë për zhgënjim nëse rezultatet nuk ishin aq të mira sa prisnin ata. Ju tashmë keni më shumë përvojë. Ju mund të mësoni nga gabimet tuaja, nëse janë bërë, dhe t'i shmangni ato në fillimin tuaj të ri.Është koha për mendim dhe vetëdije. Mos harroni se çfarëdo që ndodh, një faqe është e mbyllur dhe një tjetër është e hapur, duke pritur që të shkruani shumë më mirë se herën e kaluar.

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 4-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e katërt, e cila do të zgjasë rreth shtatë vjet, do të thotë përmirësime dhe ndryshime për ju në shtëpi dhe në familje.Ndryshimet mund të nënkuptojnë ndryshime në shtëpinë tuaj, ndryshimin e vendbanimit ose ndryshimin e dinamikës familjare.Është emundur që marrëdhënia juaj me prindërit tuaj të ndryshojë. E vetmja gjë që mund të bëni është të pranoni ndryshimet me njëfarë shpirti filozofik dhe të mos i luftoni ato. Çfarë do të bëhet do të bëhet.

30 Nentor 2019 Kalimi i Jupiteritnga shtëpia e 12-të.Koha që vijon do ju afrojë më afër me të vërtetën, pasi do ta gjeni veten ballë për ballë me njerëz dhe situata dhe do të mësoni të vërtetën qoftë për ata ose për veten tuaj.Pranoni gjërat siç janë dhe provoni këtë hapësirë për të përfituar nga kërkimi i së vërtetës, në mënyrë që vendosja juaj përfundimtare në jetë të jetë e drejtë nga këtu e tutje.Për shumë njerëz, kërkimi për të vërtetën mund të ketë përmasa më të thella fetare dhe shpirtërore, pasi do të vijnë në kontakt me mjeshtrat shpirtërorë, ose nëpërmjet kërkimit metafizik.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të.Periudha e ardhshme karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për të imponuar personalitetin tuaj. Ndjeni se jeni qendra e botës dhe po lironi çdo frikë apo pezullim.Nëse jeni të përfshirë me sporte, kjo është koha më e mirë. Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entusiazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme.Shmangni gjithashtu bixhozin. Por mund të argëtoheni, të shprehni talentet dhe të shijoni dashurinë që është më e rëndësishme për ju. Ndoshta në këtë kohë një problem lind në marrëdhënien tuaj me fëmijët, prandaj shikoni sjelljen tuaj ndaj tyre.

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të.Periudhen e ardhshme çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm.Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 11-të.Periudha e ardhshme është e përshtatshme për një shkëmbim idesh, sidomos me të rinjtë, në të cilat do të kaloni idetë tuaja, por edhe idetë e shumëfishtave të tjerë që do të përfitoni.Ky shkëmbim do t'ju ndihmojë të vlerësoni si duhet aftësitë tuaja dhe sa mund të vendosni për veten tuaj, ose keni nevojë për ndihmën dhe idetë e të tjerëve për të përmbushur qëllimet tuaja.

1 Janar 2019 Kalimi i Dielli nga shtëpia e 12-të.Periudhen e ardhshme do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të.Periudha e ardhshme karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për të imponuar personalitetin tuaj. Ndjeni se jeni qendra e botës dhe po lironi çdo frikë apo pezullim.Nëse jeni të përfshirë me sporte, kjo është koha më e mirë. Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entusiazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme.Shmangni gjithashtu bixhozin. Por mund të argëtoheni, të shprehni talentet dhe të shijoni dashurinë që është më e rëndësishme për ju. Ndoshta në këtë kohë një problem lind në marrëdhënien tuaj me fëmijët, prandaj shikoni sjelljen tuaj ndaj tyre.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të. Herën tjetër, ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj.Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse.Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-të.Periudha e ardhshme karakterizohet si e vështirë, pasi kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e katërt do të thotë disa ngatërresa të situatave të kaluara, të cilat natyrisht nuk mund të zgjidhen tani.Vetëm puna e vështirë në shtëpi ose në zyrë do t'ju japë një rrugëdalje, por mos u mundoni të zgjidhni çështjet familjare ose pronësore. Kjo periudhë nuk është e favorshme.Mundohuni të provoni sjelljen tuaj për këtë kohë, për të shmangur grindjet dhe grindjet sepse të tjerët nuk janë të gatshëm të pranojnë sjelljen tuaj.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Dhe tani është koha, pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore.Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kalorit".Një veçori e ditëve do të jetë edhe t'u shërbejë të tjerëve, qofshin ata bashkëpunëtorë, klientë ose mjedisi juaj i afërt.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer.Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj.Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën.Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 3-të. Kini kujdes për herën tjetër, sepse luftimi juaj, padurimi juaj dhe nervozizmi mund të ju përballoj me njerëzit që tregoni, ose me të afërmit ose fqinjët.Shqetësimet e ditëve, kërkimi i vazhdueshëm dhe ndryshimi, oreksi për disa nga çështjet tuaja, përfundimisht komplikojnë dhe jo zgjidhjen e problemeve tuaja. Besoj se disa vepra shpirtërore do ndihmonte lehtësimin për ta bërë atë më lehtë.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të. Në kohën e ardhshme, do të merreni me shtëpinë dhe me familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje të lëna në pritje janë tani koha për t'u zgjidhur.Ka mundësi të jeni në një nivel më të thellë me shtëpinë tuaj. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shqyrtoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen pas disa vetë-përqendrimit dhe vetë-analizës.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të.Periudhen e ardhshme do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e mobiljeve, por mos u fshihni në tregjet e panevojshme që lidhen me to. Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre. Kini kujdes me dietën tuaj. Numëroni kaloritë tuaja sepse kilogramet shtesë po ankohen.

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 2-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e dytë do të nxjerrë në pah pasurinë tuaj materiale dhe emocionale. Të dyja financat tuaja do të ndikohen shumë, pasi në këtë fushë do të tentoni të veproni impulsivisht dhe të bëni për shembull, pazaret tuaja dhe emocionet tuaja, ku tendenca juaj për të dhënë gjithçka në mënyrë spontane, mund t'ju dëmtojë më vonë dhe t’ju lërë një boshllëk të madh. Kini kujdes, , tregoni pak përmbajtje dhe shmangni vendimet e nxituara në këto dy fusha.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të. Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Do merreni me çështjet aktuale dhe do të jeni një shfaqje e tillë që do t'ju kushtojë 24 orë në ditë për të bërë gjithçka. Kini kujdes! Megjithëse është një kohë e mirë, duket pak kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira. Ka shumë mundësi të bëhen disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të. Periudha e ardhshme do t'ju bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj. Ju do të keni shkëmbime mesazhe, thirrje telefonike ose me postë. Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Të pakëndshmet mund të presin.

            21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të. Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja.Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato të përkeqësohen nëse përdoren për shfaqjen tuaj personale (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj.).

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e parë. Në periudhën e ardhshme do të karakterizoheni me pushtet të papërmbajtshëm, vetëbesim dhe liri. Ju nuk jeni lodhur nga puna e vështirë për të zgjeruar interesat tuaja ose pretendoni të drejtat tuaja, pavarësisht nëse jeni të prekur nga sjellja juaj. Gjatë kësaj periudhe, vetja juaj dhe liria juaj personale mbizotërojnë. Nuk do të ishte e shëmtuar të devijonit disa nga energjitë e tepërta në sporti ose në punë manuale, me kujdes për të shmangur një aksident.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 2-të. Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja, por gjithashtu do të keni një moment të shpenzimeve të panevojshme, veçanërisht nëse përfshini marrjen e sendeve me vlerë. Pra, përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë.Moti është i përshtatshëm për disa "investime" të shtrenjta, nga piktura apo sende të dekorimit tuaj të shtëpisë, në disa pjesë të reja të veshjes tuaj që do të dallohen për bukurinë e tyre. Por kini kujdes me këto tregje të mos e tejkalojnë lirinë tuaj financiare.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e parë. Që nga sot dhe për pothuajse një muaj, është koha të merreni me veten dhe me çështjet tuaja. Ju do të gjeni se personaliteti juaj është i theksuar dhe në proporcion me përshtypjen që do t'i bëni të tjerëve. Kini kujdes, megjithatë, sepse kjo gjithashtu mund t'ju krijojë disa grinje, por edhe reagimi i të tjerëve mund ta shkaktojë atë. Kujdesuni për çështjet tuaja dhe më mirë vetëm, sepse partneritetet nuk janë favorizuar për shumicën e kësaj kohe.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë. Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t'ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek ata përreth jush. Është paqja dhe qetësia juaj, dhe mungon disponimi i mërzitshëm. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merrni disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë për veten tuaj. Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të. Këtë përiudhë duhet të jeni në dorë për të shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës.Do të jetë një periudhë e tensionit dhe trazirave mendore, por është më mirë të merreni me një libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht. Pra kini durim.

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse.Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Periudhen e ardhshme do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Periudhen e ardhshme do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Herën tjetër çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm.Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Do kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të. Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni, nëse nuk jeni një profesioniste e mirë, për të shmangur këputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj. Atletët, ushtarakët, inxhinierët,

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Periudhen e ardhshme do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse.Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 17-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer.Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Periudhen e ardhshme do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

Parashikimet në dashuri

Saturni në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë ju fton të mbyllni brenda vetes çështjet sentimentale të së kaluarës që ende ju lëndojnë. Është e sigurt se kjo nuk do të jetë një proces i lehtë, janë shumë herë që do të ndiheni të zhytur në ndjenjat tuaja dhe vetminë dhe nuk do të jetë e lehtë për të gjetur dritën brenda jush.Gjithçka mund të jetë një moment humori për ju, por duhet të kuptoni se nëse nuk e merrni këtë proces, nuk do të jeni në gjendje të gjeni vendet e duhura për të lënë pas vetes për jetën tuaj emocionale.

Jupiteri tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor ju jep mundësinë të largoheni nga rrugët e vështira mendore. Grupe miqësorë mund të jenë ato që do t'ju ndihmojnë të njihni njerëz të rinj dhe pse jo një person i cili padyshim do t'ju ndihmojë të jeni të lirë nga çfarë ju mbante të mahnitur emocionalisht.Shoqatat dhe grupet shoqërore janë një fushë e lavdisë për jetën tuaj erotike, mjafton të mos kapeni në tendencat intensive të pavarësisë dhe reagimit që mund të ju dallojnë.

Njerëzit pioniere me një mënyrë ndryshe të të menduarit dhe perceptimit se zakonshmit, më e mira për ju, vijnë në jetën tuaj për t'ju nxjerr nga rruga se t'ju mbajnë të mbyllur ndaj marrëdhënieve të pafundme.Marsi tek Luani nga 2 Korriku deri më 17 Gusht mund të shkaktojë situata konflikti dhe sjellje konkurruese dhe nuk do të jetë e lehtë për të shmangur grindjet nëse nuk funksiononi me logjikën dhe humor të qetë.Duhet të jeni gjithashtu të vëmendshëm ndaj qëndrimit tuaj, sepse egoizmi intensiv që mund të dalloni mund të jetë shkaku i grindjeve pa arsye thelbësore. Nga 20 Dhjetori deri në fund të vitit, Afërdita në shenjën tuaj josh gjendjen tuaj shoqërore dhe kjo nuk mund të kalojë pa u vënë re, kështu që mund të lindin njohje të reja që do të ndryshojnë rrjedhën e jetës suaj personale .

Eklipsi Hënor më 21 Janar në aksin tuaj me Luanin ndikon kryesisht tek i lindur në ditët e para, duke ju ftuar të merrni vendime të rëndësishme dhe duke mbyllur qarqe të caktuara të marrëdhënieve që nuk mund t'ju japin ato që ju mbulojnë.Është mirë të jeni të përgatitur për situata dhe sjellje subversive që do t'ju befasojnë nëse nuk jeni ju që do të bëj hapin e parë, prandaj merrni vendime që mund të ndryshojnë rrjedhën e jetës tuaj, por në kohë të gjatë do të shihni se keni zgjedhur menyrën më të përshtatshme.

Në 2019 është një vit kur kuptoni se keni dëshira të fshehura dhe emocionalisht të mërzitshme që do të jenë në ballë. Këto do të jenë në gjendje të shkaktojnë trazira në marrëdhënien tuaj dhe gjithashtu të luajnë një rol të rëndësishëm në zgjedhjet tuaja për ju që nuk e keni gjetur të arsyeshme.Jupiteri  i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, ka mundësi të krijojë kushtet e duhura për të filluar një marrëdhënie sensuale me një mik, pasi fakti që i njihni reagimet e tij, dobësitë e tij dhe pikat e tij të forta do t'ju vënë në procesin e të menduarit nëse do mundeni për të bashkëjetuar edhe emocionalisht.Një tjetër skenar që Jupiteri mund të sjellë nga Shigjetari është njohja e rëndësishme përmes njerëzve tuaj miqësore.

Gjallëria juaj dhe komunikimi do të jetë e dobishme për to dhe për ju që i përkisnibeqarëve të shenjës tuaj do të jenë shumë me fat!Saturn i cili do të jetë tek Bricjap gjatë gjithë vitit do të sjellë disa shqetësime që ju kanë mbetur nga marrëdheniet e kaluara dhe nuk keni arritur të menaxhoni ato. Ju duhet t'i lini ata në të kaluarën dhe të mbani vetëm mësimin që keni mësuar prej tyre, përndryshe do të ndikojnë negativisht në një marrëdhënie të re.Urani do të kalojë tek Demi më 6 Mars, duke krijuar humorin tuaj revolucionar në gjithçka që i përket "nevojës sociale". Nuk përjashtohet për shkak të gjendjes suaj për të mbajtur distancën nga njerëzit që mendojnë se po përpiqen të vendosin një model të caktuar për ju, madje edhe nëse jeni keq me partnerin tuaj për shkak të prioriteteve të ndryshme.

Dashuria e papritur është në programin e Uranit tek Demi, por duhet të mbani mend se mund të kenë një çmim që mund të jetë mjaft i madh. Mos merrni vendime nga reagime si dhe duhet të mbani mend se do të jeni marrësit e efekteve të tyre.Eklipsi që ndodh më 21 Janar në aksin tuaj Ujori-Luani do t'ju vë në procesin e pyetjes nëse jeni me partnerin e duhur dhe nëse ai / ajo që keni njohur kohët e fundit - ju që jeni beqarë - plotëson nevojat tuaja.Ajo që duhet të jeni të kujdesshëm janë vendimet egoiste, siç do të shihni se ata nuk do ju ndihmojnë as çështjet tuaja sentimentale. Mundohuni të merrni ndonjë vendim të bazuar në argumente racionale pasi do të gjykojë rrjedhën e mëvonshme të çështjeve tuaja sentimentale.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Dashi 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Këtë vit, do të keni një ndihmë të madhe pasi Jupiteri është tek Shigjetari dhe nga ky vend do të sigurohet që të dërgoni miq besnikë, të cilët do të jenë të gatshëm t'ju ndihmojnë me çdo gjë që kërkoni.Jupiteri nga ky post gjithashtu do t'ju ndihmojë të zgjeroni mjedisin tuaj miqësor dhe të krijoni aleanca të reja qoftë personalisht ose në nivel profesional.Më 3 Dhjetor Jupiteri do të kalojë në shenjën e Bricjapit dhe do të jetë një engjëll kujdestar për ju, duke parandaluar situata të vështira edhe në minutën e fundit. Saturni vazhdon karrierën e tij tek Bricjapi ngre shqetësime në intervale që mund të mos kenë një bazë të arsyeshme, por do të jenë në gjendje të lodhen.Terapia në punë është një zgjidhje e mirë pasi do ta mbajë mendjen larg shqetësimeve dhe stresit pa logjikë.Urani do të kalojë me siguri shenjën e Demit më 6 Mars, duke krijuar një bazë të mirë për ndryshime në lidhje me shtëpinë tuaj dhe "përbërjen" e shtëpisë. Ka mundësitë keni gjetur një partner dhedo vendosni të bashkëjetoni ose nëse jetoni me familjen tuaj vendosni të bëheni të pavarur.E vetmja siguri është se Urani do të krijojë bazën e duhur për të revolucionarizuar gjithçka që ju shqetëson. Kjo mund të krijojë grindje me njerëzit tuaj dhe ka mundësi të krijojë distanca mes jush.Eklips Hënor që do të ndodh më 21 Janar në aksin tuaj (Ujori-Luani) do t'ju kërkojë të rishikoni marrëdhëniet dhe partneritetet për të parë nëse punojnë për ju.Ju duhet të jeni të kujdesshëm me vendimet tuaja, pasi do të përcaktojnë peizazhin në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale për një kohë mjaft të gjatë.

DHJETË DITËSHI I DYTË

Në vitin 2019, është një vit që do të jetë shumë i dobishëm për të zgjeruar mjedisin tuaj miqësor, për të bërë marrëdhënie me publikun dhe për të njohur një botë të re, pasi Jupiteri, i cili është tek Shigjetari, krijon një bazë të mirë për "aleancat".Viti është i madh dhe nëse jeni të angazhuar në veprime, ju keni një rol aktiv në një grup ose klub si Jupiteri do të kujdeset për rritjen e hijeshisë tuaj dhe për të sjellë njerëzit rreth jush të cilët do ju shohin në sy.Përfitoni nga peizazhi deri më 2 dhjetor, kur Jupiteri do të qëndrojë tek Shigjetari pasi do të ofrojë mundësi të shkëlqyer përmes partneriteteve, grupeve dhe miqve. Saturni, i cili vazhdon karrierën e tij tek Bricjapi, ju fton të zgjidhni situata dhe njerëz që ju kanë mërzitur në të kaluarën dhe deri tani brenda jush pa mundur ta lini pas.Zgjedhja e vetëdijshme për të lënë gjithçka që ju ka dëmtuar në të kaluarën do t'ju lërë hapësirë dhe humor për t'u marrë me të tashmen, gjë që duket qartë më e mirë pasi ju takon ta bëni atë që dëshironi.Kalimi i Uranit tek Demi më 6 Mars sugjeron se do të ketë raste kur do të doni ta bëni indiferencën tuaj ndaj kostos! Kjo do t'ju shpëtojë, por me siguri do t'i habisni të tjerët madje edhe të afërmit tuaj, njerëzit tuaj.Eklipsi i vitit më së shumti do të zhvillohet në aksin e Gaforres dhe Bricjapit dhe do t'ju tregojë se si t'i zgjidhni situatat e kaluara, në mënyrë që të përqendroheni në të tashmen dhe të ardhmen.Gjendja juaj egoiste mund të mos ju lejojë të bëni atë, prandaj duhet të ushtroni dëshirën tuaj për të arritur qëllimin tuaj.Eklipsi që do të zhvillohet më 6 Janar tek Bricjapi sugjeron se një çështje e së kaluarës do të shfaqë edhe një debat. Ju duhet të pranoni gabimet tuaja në lidhje me këtë dhe jo vetëm të kërkoni përgjegjësi nga të tjerët.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Në 2019, është një vit që mund të lëvizni përpara vetëm nëse keni përfunduar me situata të paplota dhe të kundërshtuara nga e kaluara. Saturni, i cili është ende tek Bricjapi, kërkon që të merrni përgjegjësinë pasi është mënyra e vetme për të marrë mësimin tuaj që do t'ju ndihmojë të zhvilloni më tej.Plutoni, i cili është gjithashtu tek Bricjapi këtë vit, do të fillojë të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj dhe ka mundësi të ndiejë mungesë besimi, gjë që mund t'ju mbajë përsëri në çështje shumë të rëndësishme.Ndikimi pozitiv i këtij ndikimi do të jetë intuita juaj e shkëlqyer që duhet dëgjuar. Jupiteri do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, duke pasuruar jetën tuaj sociale me ftesa, fytyra të reja dhe tifozë.Urani do të jetë në ditët e fundit të Dashit deri më 5 Mars, duke treguar nevojën tuaj për udhëtime, ekskursione dhe kontakte me njerëzit në mjedisin tuaj. Më 6 Mars, Urani do të kalojë tek Demi, duke krijuar terren për revolucion.Pikëpamjet tuaja të pazakonta për disa çështje mund të jenë një arsye për t'u çliruar me njerëzit tuaj të afërt dhe përfundimisht të krijojnë distanca, por jeni të vendosur të ndryshoni diçka që nuk ju përshtatet.Eklipset e vitit bëhen më së shumti në aksin Bricjapi-Gaforre, gjë që tregon se dyshimi juaj do të rritet herë pas here, dhe në kombinim me subjektivitetin tuaj do të dalin probleme për ju dhe për të tjerët rreth jush.Kini kujdes të veçantë sepse kjo do të ketë një ndikim negativ në çështjet e përditshme dhe kontaktet me njerëzit në mjedisin tuaj të punës.

Bricjapi vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Bricjapi 2019 Parashikimet Vjetore Astrologjike

PLUTONI TEK BRICJAPI (për të lindurin në fillimet dhe në fundtë dhjetë ditëshit të dytë)

Transformuese janë ndryshimet që po ndodhin dhe po kaloni një fazë rilindje që ka një kosto të konsiderueshme mendore. Plutoni ndryshon për ju në një mënyrë universale radikale dhe kjo bëhet menjëherë e dukshme për partnerët tuaj dhe shoqëruesit tuaj, pasi nuk do të hezitoni të veproni fort, bëhuni absolut duke dashur të lëvizni drejt epokës së re.Plagët do të lënë shenjën e tyre, por ato do t'ju japin një pjekuri unike për të menaxhuar jetën tuaj prej tani e tutje. Ju mund të jeni manipulues, dominues, i ngurtë në mendime (po ...  mundeniedhe më shumë), por ju e dini se kjo do t'ju kushtojë dhe duhet të jeni gati për të paguar çmimin.

URANI TEK DASHI (për të lindurin në fund të dhjetë ditëshit të tretë)

Përplasjet e njohura sjellin Uranin në shtëpinë tuaj të katërt deri më 6 Mars, duke ftuar të ndryshoni mendësinë, normat dhe obsesionin që mund të keni "trashëguar" nga familja.Nuk do të jetë e lehtë për ju për shkak të stabilitetit që kërkoni, por është e sigurtë që nëse nuk ecni në mënyrë dinamike për të përmbysur skenën, ajo do të kujdeset për veten, me fakte që do të jenë gjithpërfshirëse dhe nuk do të jeni në gjendje të kontrolloni. Ndryshimet në shtëpi apo lëvizjet jashtë vendit nuk mund të përjashtohen, duke qenë të gatshëm për gjithçka.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurin në dhjetë ditëshin e dytë)

Ju natyrisht keni një personalitet të strukturuar, por duhet të kaloni nëpër një periudhë reformimi, rivendosni veten dhe kolegët tuaj, sidomos bashkëpunëtorët dhe partnerët.Përgjegjësitë mund të jenë shumë, nuk mund të jetë pesimiste për t'ju paguar disa herë, por do ta pranoni mirë se është koha që gjyqtari i madh të vlerësojë veprimet tuaja, punën tuaj, përpjekjet që keni bërë në të kaluarën dhe se nuk ka baza të forta për të qëndruar në jetën tuaj.Mendoni thellësisht nëse partneri apo bashkëpunëtorët tuaj kanë një vend në rrjedhën e re që ju filloni dhe jeni i sigurtë se nuk do të hezitoni të largoheni nga çdokush që nuk mund t'i plotësojë kërkesat dëshirat tuaja.

 

NDIKIMI I JUPITERIT

Jupiteri tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor është jashtëzakonisht mbrojtëse për ju ashtu siç është afër jush në momente të vështira për t'ju ndihmuar të kapërcyer ndonjë pengesë, reale ose psikologjike, duke arritur të qëndroni në këmbët tuaja me vështirësi.Është gjithashtu një kohë kur mund të notoni në shpirtrat e shpirtit tuaj dhe të përballeni me plagët që keni ... me dashuri! Po ... me dashuri, sepse qëndrimi juaj do të jetë vendimtar për ju që të mbyllni atë që ju godet psikologjikisht dhe progresi i çliruar nga çfarëdo peshe ju mbajnë prapa.Prej 3 Dhjetorit, Jupiteri kalon në shenjën tuaj dhe krijon kushtet e duhura për ju që të ndërmarrni hapa të rëndësishëm për të zgjeruar partneritetet dhe marrëdhëniet tuaja.Optimizmi, gëzimi dhe shoqëria ju karakterizojnë dhe kjo ka një ndikim në të gjitha aspektet e jetës tuaj, vetëm kujdesuni për ekzagjerime dhe optimizëm të tepruar sepse ato do t'ju çojnë në gabime.

EKLIPSET 2019

Eklipsi Diellor në shenjën tuaj më 6 Janar sjell ndryshime të rëndësishme brenda dhe rreth jush përmes proceseve intensive që do t'ju çojnë në vendime të vështira dhe absolute që janë vendimtare për jetën tuaj. Ndikohet i linduri në mes të dhjetë ditëshit të dytë.Eklipsi Diellor mbi Gaforren më 2 Korrik ju shtyn të filloni në çdo gjë që lidhet në marrëdhëniet dhe partneritetet, pasi mund të merrni vendime pas mendimit të pjekur dhe absolut për njerëzit që nuk mund të qëndrojnë më me ju ose do të vijnë në jetën tuaj.Ndikoheti linduri në fund të fillimit dhe fillimit të dhjetë ditëshit të tretë.Eklipsi Hënor në aksin tuaj me Gaforrn më 16 Korrik mund të sjellë ndryshime vendimtare në jetën tuaj personale dhe profesionale duke mbyllur qarqet e marrëdhënieve që do të lënë shenjën e tyre. Ndikoheti linduri në dhjetë ditëshin e tretë.Eklipsi Diellor në shenjën tuaj më 26 Dhjetor krijon kushte për fillime të favorshme në të gjitha fushat e jetës suaj, që do të punojnë në mënyrë të shtrirë dhe çliruese për ju. Ndikoheti linduri në fillim të dhjetë ditëshit të parë.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Nga 20 Korriku deri më 1 Gusht, Merkuri kthehet tek Gaforrja dhe shkakton keqkuptime, vonesa dhe keqkuptime me bashkëshortin dhe bashkëpunëtorët tuaj, kështu që të jeni të qartë në atë që thoni. Shmangni marrëveshjen e partneriteteve të reja.Bricjapi :Viti i Ri fillon me Marsin tek Dashi deri më 15/02/2019. Në lidhje me Afërditën tek Shigjetari nga 08/01/2019, do të merreni me çështjet familjare.Çështje që keni lënë pas dore për kaq kohë. Ndoshta një anëtar ka nevojë për më shumë kujdes. Ndoshta një problem shëndetësor ndodh në një anëtar.Mos u shqetësoni! Sidomos nëse janë të moshuar.Nga 18/04/2019 hyrja e Merkurit dhe më 21/04/19 Afërdita tek Dashi. Çështjet e biznesit do të përballen me një qëndrim negativ të kolegëve tuaj. Vështirësitë me bashkëpunime! Ju keni më shumë gjasa të jeni të hutoheni!Qëndroni të qetë! Kjo është ajo që konkurrentët dhe armiqtë tuaj po kërkojnë! Ju sjellin jashtë kontrollit dhe të merrni veprim të gabuar! Mos i lejoni ato.Me hyrjen e Afërditës tek Binjakët nga 10/06/2019, do të ketë një përmirësim në situatën tuaj të punës. Klima do të normalizohet. Mos u shqetësoni. Ju do të merrni një dorë ndihmëse nga kolegët dhe partnerët dhe një aleancë të papritur.Ndoshta këtë herë po merreni me një çështje shëndetësore. Me hyrjen e Merkurit tek Akrepi nga 09/10/2019 deri në 09/11/2019, shoqëria juaj do të rritet veçanërisht. Komunikimi do t'ju sjellë përfitime të rëndësishme dhe do t'ju ndihmojë  në mënyrë profesionale dhe personalisht.Rruga juaj miqësore do të zgjerohet më shumë dhe do të vini në kontakt me njerëz të rinj që mund t'ju promovojnë në një nivel profesional. Nuk mund të hyni në një komunitet ose grup. Do të përfshiheni në aktivitete të ndryshme. Sa për emocionet, është një kohë ideale për kërkimin e partnerit.Një partner me interesa dhe mendime të përbashkëta. Për ata që janë të përkushtuar, është koha kur marrëdhëniet me një udhëtim duhet të rinovohen. Do të ketë çështje të reja në marrëdhënien tuaj.

Eklipsi 2019

Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë Bricjapët të lindur nga 27/12 deri 13/01. Kjo do të ndikojë kryesisht në disponimin dhe psikologjinë e Bricjapit. Shqetësim për imazhin e tyre ndaj të tjerëve. Eklipsi Hënor i periudhës më 21/01/2019 do të ndikojë Bricjapitët e lindur nga 22/12 deri 31/12. Çështjet e prekura nga trashëgimia, çështjet ekonomike, marrëdhëniet sekrete dhe të paligjshme.Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Bricjapitët e lindur nga 25/12 deri në 10/01. Kjo do të ndikojë kryesisht në marrëdhëniet ndërpersonale.Profesionale por edhe emocionale. Eklipsi Hënor në 16/07/2019 do të ndikojë Bricjapi të lindur nga 05/01 deri në 20/01. Psikologjia e tyre preket kryesisht.

Karma

2018 ishte një vit i rëndësishëm për Bricjapin. Kompleks, por gjithashtu shumë konstruktiv. Në 2019 ajo do të jetë si një vazhdim i vitit 2018. Pika më pozitive. Ju thjesht nuk duhet të nxitoheni.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 2-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e dytë do të thotë ndryshime në sektorin financiar, por edhe në atë që konsideroni si vlerë në jetën tuaj. Ndryshimet në financat tuaja mund të kuptojnë fitime për ju, por gjithashtu mund të dëmtojnë.Natyra e Uranit është e tillë që nuk mund të përcaktojë saktësisht efektin e saj. Mesazhi nuk është t'i rezistojë këtyre ndryshimeve.Nëse ndërroni punë, lajmet tuaja mund të lidhen me elektronikë, kompjutera, astrologji etj. Megjithatë, brenda kuadrit të punës tuaj, mund të bëni këto ndryshime, të cilat do të jenë të papritura dhe të paparashikueshme.

1 Janar 2019 Kalimi i Saturni nga shtëpia e 5-të. Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e pestë shënon një ndryshim në punët tuaja të dashurisë. Pra, ndoshta mund të sqaroni disa nga marrëdhëniet tuaja erotike që ishin të gjata, por nuk keni një themel të qëndrueshëm, ndoshta keni një marrëdhënie me një person më të moshuar se ju, ose ndoshta ktheheni tek njerëz që keni qenë nga këtu deri tani, sepse tani i shihni faktet e tyre pozitive. Fëmijët mund t'ju ngarkojnë më shumë përgjegjësi, ndërkohë krijimet ju premtojnë stabilitet dhe qëndrueshmëri.

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 2-të. Koha që vijon do të ju afrojë me të vërtetën, pasi do ta gjeni veten ballë për ballë me njerëz dhe situata dhe do të mësoni të vërtetën e vërtetë qoftë për të tjerët ose për veten tuaj.Pranoni gjërat siç janë dhe provoni këtë hapësirë për të përfituar nga kërkimi i së vërtetës, në mënyrë që vendosja juaj përfundimtare në jetë të jetë e drejtë nga këtu e tutje.Për shumë njerëz, kërkimi për të vërtetën mund të ketë përmasa më të thella fetare dhe shpirtërore, pasi do të vijnë në kontakt me mjeshtrat shpirtërorë, ose nëpërmjet kërkimit metafizik.

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e parë. Kalimi i Uranit nga Horoskopi juaj do të thotë një ndryshim i madh në sjelljen tuaj. Është koha e revolucionit tuaj. Do të çliroheni nga kufizimet dhe komoditetet, qoftë nga familja apo nga shoqëria. Mos ju trembky ndryshim.Ju vetëm duhet të gjeni se cilat janë elementet e jetës tuaj që janë reale, të cilat do të mbani dhe cilat duhet të zhbllokoni.Ndoshta në këtë kërkim, mbështeteni në astrologjinë, meditimin, yoga etj., Ose në ndonjë mënyrë tjetër që mund t'ju sjellë afër dijes së vërtetë, arma e vetme për rrugën tuaj të ardhshme.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiteri nga shtëpia e 5-të.Në dashuri, kjo nuk do të thotë se patjetër do të krijojë një marrëdhënie të re, por që marrëdhëniet po krijohen tani do të kenë premtimin e qëndrueshmërisë.Megjithatë, marrëdhënia juaj me fëmijët përmirëson këtë kohë dhe suksesi i tyre ju mbush me krenari. Nëse i përkisni hapësirës artistike, ka më shumë premtime për sukses ekonomik. Gjithsesi, krijon një tendencë të caktuar ndaj pakujdesisë dhe kënaqësisë.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 2-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e dytë do të nxjerrë në pah pasurinë tuaj materiale dhe emocionale. Të dyja financat tuaja do të ndikohen shumë, pasi në këtë fushë do të tentoni të veproni impulsivisht dhe të bëni për shembull, pazaret tuaja dhe emocionet tuaja, ku tendenca juaj për të dhënë gjithçka në mënyrë spontane, mund t'ju dëmtojë më vonë dhe t’ju lërë një boshllëk të madh. Kini kujdes, , tregoni pak përmbajtje dhe shmangni vendimet e nxituara në këto dy fusha.

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj.Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 12-të.Periudha e ardhshme do të nxjerrë në pah disa sekrete dhe një tendencë të caktuar për të izoluar dhe larguar. Ju do të shmangni turmën dhe do të preferoni "botën tuaj të ëndrrave". Mënyra më e mirë për t'u marrë me këtë kohë është, sipas mendimit tim, të strehoheni në një mësues ose instruktor shpirtëror, ose të lexoni një libër që do t'ju sjell dobi mendërisht. Përtej kësaj, ka edhe organizata bamirëse që mund t'ju mbushin më shumë.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse.Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të. Në kohën e ardhshme, do të merreni me shtëpinë dhe me familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje të lëna në pritje janë tani koha për t'u zgjidhur.Ka mundësi të jeni në një nivel më të thellë me shtëpinë tuaj. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shqyrtoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen pas disa vetë-përqendrimit dhe vetë-analizës.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të. Herën tjetër do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë.Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejoni vetes të jetoni këto ditë.Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e parë.Në periudhën e ardhshme do të karakterizoheni me pushtet të papërmbajtshëm, vetëbesim dhe liri. Ju nuk jeni lodhur nga puna e vështirë për të zgjeruar interesat tuaja ose pretendoni të drejtat tuaja, pavarësisht nëse jeni të prekur nga sjellja juaj. Gjatë kësaj periudhe, vetja juaj dhe liria juaj personale mbizotërojnë. Nuk do të ishte e shëmtuar të devijonit disa nga energjitë e tepërta në sporti ose në punë manuale, me pak kujdes për të shmangur një aksident.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të. Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Do merreni me çështjet aktuale dhe do të jeni një shfaqje e tillë që do t'ju kushtojë 24 orë në ditë për të bërë gjithçka. Kini kujdes! Megjithëse është një kohë e mirë, duket pak kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira. Ka shumë mundësi të bëhen disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.

1 Mars2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të.Në ditët e ardhshme do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Ju do të jeni të interesuar në dekorimin e mobiljeve, por mos u fshihni në tregjet e panevojshme që lidhen me to. Marrëdhëniet tuaja me prindërit janë m të afrueshme dhe mund të shpresoni për simpatinë e tyre. Kini kujdes me dietën tuaj. Numëroni kaloritë tuaja sepse kilogramet shtesë po ankohen.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpiae 2-të. Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja.Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato të përkeqësohen nëse përdoren për shfaqjen tuaj personale (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj.).

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpiae 3-të. Periudha e ardhshme do t'ju bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj. Ju do të keni shkëmbime mesazhe, thirrje telefonike ose me postë. Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Të pakëndshmet mund të presin.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpiae 12-të. Këtë përiudhë duhet të jeni në dorë për të shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës.Do të jetë një periudhë e tensionit dhe trazirave mendore, por është më mirë të merreni me një libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht. Pra kini durim.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e parë.Që nga sot dhe për pothuajse një muaj, është koha të merreni me veten dhe me çështjet tuaja. Ju do të gjeni se personaliteti juaj është i theksuar dhe në proporcion me përshtypjen që ju do t'i bëni të tjerëve. Kini kujdes, megjithatë, sepse kjo gjithashtu mund t'ju krijojë disa mërzitje, por edhe reagimi i të tjerëve mund ta shkaktojë atë. Kujdesuni për çështjet tuaja dhe më mirë vetëm, sepse partneritetet nuk janë favorizuar për shumicën e kësaj kohe.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpiae parë. Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t'ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek ata përreth jush. Është paqja dhe qetësia juaj, dhe mungon disponimi i mërzitshëm. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merrni disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë për veten tuaj. Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpiae 11-të. Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpiae 12-të. Herën tjetër do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpiae 12-të. Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse.Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

 21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpiae 11-të. Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të. Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni, nëse nuk jeni një profesioniste e mirë, për të shmangur këputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj. Atletët, ushtarakët, inxhinierët,

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpiae 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të. Herën tjetër, kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Herën tjetër çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm.Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpiae 9-të. Herën tjetër është më e mira për ta shfrytëzuar atë për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin.Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime, të marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpiae 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë.

23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpiae 9-të. Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja.Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpiae 10-të. Herën tjetër çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm.Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpiae 10-të. Herën tjetër, kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpiae 10-të. Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni, nëse nuk jeni një profesioniste e mirë, për të shmangur këputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj. Atletët, ushtarakët, inxhinierët,

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpiae 11-të. Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpiae 12-të. Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse.Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpiae 11-të. Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpiae 12-të. Herën tjetër do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpiae 5-të. Herën tjetër do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë.Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejoni vetes të jetoni këto ditë.Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpiae 4-të.Herën tjetër do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e mobiljeve, por mos u fshihni në tregjet e panevojshme që lidhen me to. Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre. Kini kujdes me dietën tuaj. Numëroni kaloritë tuaja sepse kilogramet shtesë po ankohen.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpiae 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj.Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

Ndikimet në dashuri

Plutoni në shenjën tuaj po punon për ju, ndërkohë ndryshoni rrënjësisht mendimet, prioritetet, mendimet dhe veprimet, dhe kjo ka një ndikim të drejtpërdrejtë në marrëdhëniet tuaja personale.Plutoni në shenjën tuaj po transformohet për ju, ndërkohë ndryshoni rrënjësisht mendimet, prioritetet, mendimet dhe veprimet, dhe kjo ka një ndikim të drejtpërdrejtë në marrëdhëniet tuaja personale.

Saturni në shenjën tuaj ju fton të rishikoni jetën tuaj personale me kritere të rrepta dhe të marrin vendime të rëndësishme për marrëdhënien tuaj.Nëse ka themele të forta, është e sigurtë që do të trondisin, por do ta mbajë të drejtë, por nëse themelet janë të prishura, atëherë ka shumëmundësitë mbyllni kapituj të rëndësishëm të jetës suaj që do jeni të vendosur herët e tjera në vazhdim.

Eklipset që do të ndodhin në aksin tuaj me Gaforren krijojnë kushtet për ngjarjet karmike dhe do të tregojnë ndryshime në jetën tuaj erotike. Vendime të rëndësishme do të merren, por në rrethana të vështira, si pesimizmi, errësira, humor për pushtet dhe trajtim mund të fuqizojnë klimën.Çfarë do që të jetë, është e rëndësishme të mbani mend se pavarësisht vështirësive, zhvillimet në afat të gjatë do të tregojnë se vetëm dobia mund të funksionojë për ju.Jupiteri tek Shigjetari mund t'ju shfaqet një partner që do të vijë si një engjëll kujdestar në jetën tuaj, t'ju befasojë pozitivisht duke sjellë paqen dhe qetësinë që aq shumë e dëshironit.Ju që keni një partner, mund të shijoni momente unike me të, si dashuri, romantikë, mbingarkesë intime e emocioneve.

Me Jupiterin nga 3 Dhjetori, optimizmi, gëzimi, dridhja që lëshoni do të veprojë si një magnet dhe njohjet e reja do të jenë shumë dhe do të rigjeni vetëbesimin tuaj.Kujdesi duhet të tregoni nga 17 Maji deri më 1 Korrik, me Marsin që është tek Gaforrja dhe krijimin e kushteve për polemika dhe sjellje konkurruese që mund të shkaktojnë tensione dhe të fuqizojnë klimën në jetën tuaj personale. Mbani tonin e ulët dhe shmangni sjelljet e përqendruara në vetvete që mund të punojnë vetëm në mënyrë agresive.

Me Afërditën nga 27 Nëntori deri në 10 Dhjetor në shenjën tuaj, hijeshia juaj niset dhe shfaqet kudo që të shkoni duke tërhequr vëmendjen dhe duke fituar përshtypjet.Në vitin 2019 do të jetë vazhdimi i një periudhe të gjatë plot vetëdije personale dhe emocionale që filloi vitin e kaluar. Kjo do të ndihmojë Saturnin, i cili do të jetë në shenjën tuaj, këtë vit do të ndikojë më shumë ju që keni lindur në dhjetë ditëshin e dytëtë shenjës tuaj dhe do t'ju bëjë të kuptoni se duhet punë për të ndërtuar atë që dëshironi.Ato që duhet të bëni si hap të parë është që të merrni përgjegjësinë për zgjedhjet tuaja dhe ato të së kaluarës, duke shmangur lëvizjen e tyre diku tjetër, por edhe të kuptoni se këto janë mësime të vlefshme për të tashmen dhe për të ardhmen.

Këtë vit, ka mundësi që të keni shumë përgjegjësi personale dhe profesionale, dhe kjo do t'ju bëjë të rreptë dhe t me partnerin tuaj dhe me njerëzit që do të duan të afrohen me ju. Ju duhet të mbani mend se jeta juaj personale do të jetë një frymë për ju dhe programin tuaj të ngarkuar për këtë, mos e nënvlerësoni atë.Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj, ky vit do të jetë një shenjë e "çfarë do të vijë" në marrëdhënien tuaj derisa të hyni në procesin e vlerësimit që nga fillimi atë që keni ndërtuar deri më tani. Ju që i përkisni beqarëve të shenjës suaj, do të jeni shumë të entisiazuar me njerëzit që do t'ju lejojnë të afroheni për të bërë zgjedhjen më të mirë.Ajo që duhet të shikoni është se nuk duhet të humbni ekuilibrin dhe gjeni të gjitha defektet pa ekzistuar.

Urani, i cili do të jetë tek Dashi deri më 5 Mars, do të ofrojë bazë të mjaftueshme për tensionet në shtëpi, gjë që gjithashtu do të ndikojë në jetën tuaj emocionale.Më 6 Mars do të kalojë në shenjën e Demit, duke krijuar nevojën për të thyer zinxhirët që ju mbajnë rob disa kontrolle sociale. Në rast se nuk jeni mirë në marrëdhënie me bashkëshortin tuaj, por e mbani atë për disa arsye nuk përjashtohet ta lini prapa, pasi Urani ju kërkon që të liroheni.Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do të kujdeset për trupin tuaj, shpirtin tuaj, energjinë tuaj dhe do të lërë një dëshirë optimizmi për çfarëdo që të ndodhë dhe do t'ju ndihmojë të shmangni zgjedhjet e gabuara madje minutën e fundit.Hyrja në shenjën tuaj më 3 Dhjetor keni një kohë të mrekullueshme për ju plot me mundësi për marrëdhënie, dashuri, flirtim dhe emocione të forta në jetën tuaj personale.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Bricjapi 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Në 2019 është një vit inkurajues për ju, pasi Saturni që do të mbani nuk do të ndikojë më  dhjetë ditëshin tuaja, kështu që patjetër do të ndjeni ndryshimin gjatë vitit të kaluar.Këtë vit do të keni mundësi të shihni më mirë marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe të kuptoni ndryshimet që mund të bëhen vitin e kaluar pasi të gjitha kaluan nga kriza e "Zotit i Karmës" të Saturnit.Plutoni, i cili është ende në shenjën e tij, ndikon tjetër dhjetë ditësh, kështu që është një mundësi e mirë për ju të kuptoni epokën e re që ka filluar për marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do të jetë shumë i dobishëm për psikologjinë tuaj dhe do t'ju japë vitalitet dhe mirëqenie që nuk do të kalojnë pa u vënë re.Më 3 Dhjetor, Jupiteri do të shkojë në shenjën tuaj, duke nisur një periudhë të re plot me mundësi për partneritete, marrëdhënie emocionale, marrëveshje financiare dhe çfarëdo që të keni për qëllim. Urani patjetër do të kalojë tek Demi më 6 Mars, duke krijuar nevojën për të hedhurtabelat dhe shoqërisht "duhet" duke punuar më autonomi dhe liri.Kjo do të ketë një ndikim më të madh në çështjet e jetës suaj personale dhe në zgjedhjet tuaja sentimentale. Eklipsi Diellor më 2 Korrik tek Gaforrja mund të shkaktojë presion mes jush dhe partnerit tuaj.Ju duhet të rifitoni vetëkontrollin tuaj në mënyrë që të mos thoni dhe të mos bëni gjëra që përfundimisht do të kthehen si bumerang tek ju. Më 26 Dhjetor, eklipset Diellore që behet në shenjën tuaj do t'ju bëjnë mjaft të rrept dhe kritik ndaj të tjerëve që krijojnë polemika.

 

DHJETË DITËSHI I DYTË

Në 2019 është një vit që do t'ju tregojë në çdo mënyrë ndryshimet që duhet të bëni në fushat e rëndësishme të jetës suaj dhe në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Saturni, i cili është në shenjën tuaj, këtë vit do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj, duke krijuar situata kufizuese në marrëdhëniet dhe partneritetet, duke ju detyruar mjaft here të ndryshoni atë që keni pasur në mendje.Është e mundur të keni nevojë të merrni më shumë përgjegjësi ose në marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj ose bashkëpunëtorët tuaj dhe kjo do t'ju çojë të filloni të pyesni veten nëse sakrificat tuaja vlejnë. Mundohuni të kuptoni nëse jeni në marrëdhënie, sepse ju e dëshironi ose pse duhet t'i shërbeni disa standardeve sociale.Me Saturnin në shenjën tuaj jeni thirrur të merrni përgjegjësitë tuaja dhe pastaj të merrni vendime për marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.Jupiteri do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, duke krijuar një optimizëm të thellë dhe duke ju ndihmuar të gjeni një pamje të lehtë edhe në situatat më të vështira. Më 3 Dhjetor, ajo do të kalojë në shenjën tuaj dhe do të fillojë një periudhë veçanërisht të favorshme për ju.Urani kalon në shenjën e Demit më 6 Mars duke krijuar kushte ideale për të ndryshuar peizazhin e jetës tuaj sentimentale dhe për të kërkuar lirinë tuaj dhe hapësirën tuaj personale edhe në një marrëdhënie.Eklipsi do të zhvillohet më 6 Janar në shenjën tuaj do t'ju bëjë mjaft të kërkuar me të tjerët dhe kjo mund të shqetësojë ekuilibrin në marrëdhëniet tuaja.Një tjetër eklips që do të ndikojë tek ju është 2 Korrik tek Gaforrja, i cili do të sjellë ankesa nga partneri juaj dhe bashkëpunëtorët tuaj.Mundohuni të jeni objektiv me atë që do dëgjoni dhe mos u zemëroni, sepse mund të thuhet e vërteta.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Në 2019 është një vit që tregon se si është koha për të menduar edhe më shumë, pasi Plutoni i cili është tek shenja tuaj dhe këtë vit, fillon të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj dhe ju fton të merrni vendime që mund të jenë "të dhimbshme" nëse ato lidhen me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.Është e mundur të ndiheni nën presion nga njerëzit rreth jush, ose të ndjeni se nuk jeni më të përshtatshëm me disa prej tyre për këtë, dhe duhet të vendosni të prisni lidhjet që ju mbajnë pas. Kjo mund të mos jetë aq e lehtë, siç duhet të realizoni çmimin që paguani duke qëndruar në partneritete dhe njerëz me të cilët nuk keni më elementë të përbashkët.Saturni, i cili është edhe shenja juaj, ju nxit që të jeni të kujdesshëm dhe të merrni vendime të bazuara në maturi dhe logjikë, duke lënë mënjanë impulsin tuaj pasi mund të krijojë probleme.Ajo që duhet të mbani mend është se mund të jeni në një fazë të trazirave të brendshme dhe të jashtme dhe ndiheni sikur lëvizni në rëra thithëse, por në fund peizazhi do të sqarohet vetëm për ato që ja vlen.Urani do të jetë në gradat e fundit tek Dashi deri më 5 Mars, duke krijuar disa thashethemet e fundit në shtëpinë e familjes. Më 6 Mars, patjetër kalon në shenjën e Demit, dhe gjërat që lidhen me shtëpinë dhe njerëzit tuaj do të marrin një kthesë tjetër, shumë më të qetë.Eklipset e vitit janë kryesisht në aksin tuaj (Gaforrja-Bricjapi), gjë që tregon se marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do ta mbajnë interesin tuaj të pashqetësuar gjatë gjithë vitit.Kushtojini vëmendje të veçantë eklipsit Hënor që do të zhvillohet më 16 Korrik pasi mund t'ju bëjë të kuptoni se nevojat tuaja nuk janë në përputhje me njerëzit që keni zgjedhur për të qenë pranë jush. Dialogu është shpëtim për ju dhe mund të zgjidhë shumë çështje.

Shigjetari vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Shigjetari 2019 Parashikimet Vjetore Astrologjike

NDIKIMI I NEPTUNIT TEK PESHQIT (për të lindurin në në mes të dhjetë ditëshit të dytë)

Me Neptunin duke zgjeruar shtëpinë tuaj të katërt, gjithçka është idealizuar në një nivel familjar ndjeni fuqishëm nevojën e kontaktit me rrënjët tuaja, atdheun tuaj, familjen tuaj, pasi kjo është diçka që krijon siguri të fortë, por gjithashtu ju nxit të jepni butësi, mirëkuptim, dhembshuri, mbështetje mendore personi juaj ka nevojë.Përmes këtij procesi mund të afroheni më pranë njerëzve të rëndësishëm për ju ose në situata që do të demistifikojnë këta njerëz, duke krijuar plagë dhe zhgënjime të forta.Trishtimi, vetmia bëhet më intensive se kurrë, ashtu si nevoja për të hyrë në kontakt me të kaluarën dhe për ta bërë atë të bukur. Mos e bëni këtë, veçanërisht për njerëzit që nuk e meritojnë atë, sepse faktet do t'ju detyrojnë të shihni realitetin e përgjakshëm dhe të shpërndani atë që keni ndërtuar në mendjen tuaj.Është gjithashtu e këshillueshme që të jeni të kujdesshëm në lidhje me pasuri të paluajtshme ose ndërtim, korrigjime që mund të ekzistojnë, pasi rreziku është me kalimin e kohës për të zbuluar mangësitë dhe gabimet që do t'ju kushtojnë materiale dhe psikologjike. Ideal do të ishte një blerje ose një lëvizje në një vend bregdetar ku do të mbushet me paqe dhe qetësi.

URANI TEK DASHI(për të lindurit në fund të dhjetë ditëshit të tretë)

Deri në 3 Mars në shtëpinë tuaj të pestë, Urani do të kujdeset për të përmbysur çdo qasje anakronike që keni dashur për dashurinë, pasi ka ardhur koha që të ndryshoni dhe kjo do të bëhet përmes marrëdhënieve dhe situatave që do të kenë një element të fortë të papritur. Fakt është se njerëzit dhe marrëdhëniet që do të dalin gjatë kësaj kohe nuk do të njihen për stabilitetin e tyre, por ky proces do t'ju pjekë dhe do t'ju çojë në një filozofi të re. Nuk përjashtohetfakti qw marrëdhënien tuaj ekzistuese ta rishikoni dhe të vendosni se është koha për të mbyllur një cikël të rëndësishëm në jetën tuaj.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurin në dhjetë ditëshin të dytë)

Me Saturnin që është në shtëpinë tuaj të dytë, ndiheni të kufizuar në nevojat tuaja materiale dhe emocionale. Duhet tw vlerësoni statusin e materialit, por gjithashtu të sqaroni me vetveten se imazhi juaj personal nuk varet nga të ardhurat që keni dhe sa i keni humbur, por nga vlera e personalitetit. Për të qenë i pjekur në menaxhimin financiar mund të ketë kufizime, siç është reduktimi i punës, kështu që çfarë duhet të bëni është trajtimi sipas prioriteteve dhe nevojave tuaja reale.Ju mund të mendoni se nuk po e shpërbleheni siç duhet, se nuk ia vlen dhe se e gjithë kjo do të çojë në një krizë identiteti që do t'ju kufizojë. Mos harroni ... tani është koha që të zbuloni vlerën tuaj të vërtetë në të gjitha nivelet.

NDIKIMI I JUPITERIT

Është fakt !! Nga viti i kaluar deri më 3 Dhjetor, Jupiteri është në shenjën tuaj dhe natyrisht hap optimizëm, por gjithashtu ju jep mundësinë për të bërë hapa të rëndësishëm në të gjitha fushat e jetës suaj të tilla si jeta juaj personale, familja juaj, karriera juaj.Njerëzit që do të shfaqen në këtë periudhw do tw mbushin pozitivisht bateritë. Partneritetet dhe marrëdhëniet janë në qendër dhe keni potencial për të arritur maksimumin përmes tyre.Çfarë është e mirë është optimizmi i tepruar dhe humor që mund të bëni gjithçka ... pasojat e pakëndshme nuk përjashtohen.Prej 3 Dhjetorit, Jupiteri kalon tek Bricjapi dhe "prek" nevojat materiale dhe emocionale që mund të keni të kufizuara.

EKLIPSET 2019

EKlipset që do të kryhen në aksin e Gaforre - Bricjapi(Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar, Eklipsi Diellor tekGaforrja më 2 Korrik, eklipsi i Hënës në aksin e Gaforres - Bricjapi më 16 Korrik, Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) ju fton të fokusoheni se ajo ka të bëjë me çështjet ekonomike që kanë të bëjnë me ju dhe do të filloni një rrugë të re, nëpërmjet vendimeve kyçe që do t'ju duhet të merrni ose ngjarjeve vendimtare që nuk do t'ju lënë hapësirë.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Nga 3 Marsi deri më 29 Mars, Merkuri mund t'ju shkaktojë ndërhyrje intensive, ndryshime në humor dhe vështirësi në komunikimin me njerëzit në mjedisin tuaj familjar që do të krijojnë konflikte dhe mospërputhje. Shmangni marrëveshjet dhe nënshkrimit të kontratave në lidhje me pasurinë e patundshme, sepse ka më shumë gjasa të mos zhvillohet pozitivisht.

Shigjetari:Së bashku me Marsin tek Dashi nga 02/01/2019 do të jetë një kohë e këndshme. Ju do të merrni vazhdimisht lajme të këndshme.Do të ketë stabilitet dhe siguri në vendin tuaj të punës. Njohjet që do të bëni do të jenë tw shumta dhe flirtimi është i mjaftueshëm. Ju nuk mund ta injoroni dashurinë e jetës suaj dhe të krijoni një marrëdhënie afatgjatë.Prilli fillon me hyrjen e Merkurit dhe Afërditës tek Peshqit deri më 20/04/2019. Çështjet familjare që ishin në pritje në vitin 2018 do të gjejnë zgjidhje përfundimisht. Me hyrjen e Marsit në 17/05/2019 tek Gaforrja deri më 02/07/2019 çështjet trashëgimore mund të dalin nw sipwrfaqe! Ju mund të tundoheni për të shkuar në një marrëdhënie të paligjshme-sekrete! Është thjesht seksuale Këtë periudhë mund të mashtroheni.Në fund të Gushtit, dhe sidomos me hyrjen e Marsittek Virgjëresha në 19/08/2019 deri në 04/10/2019 dhe në lidhje me hyrjen e Diellit, Merkuri dhe Afërdita në të njëjtën shenjë, do të ketë ndryshime radikale në profesionin tuaj.Do t'ju jepet shumë mundësi për të treguar veten tuaj dhe për të bërë progres të rëndësishëm. Gjithmonë me ndihmën e eprorëve tuaj. Ka një rast për një udhëtim pune ose një ndryshim biznesi.Prej 05/10/2019 me hyrjen e Marsittek Peshorja, do të merrni ndihmë të rëndësishme nga rrethi juaj miqësor. Çështje të ndryshme do të zgjidhen deri më 19/11/2019. Këtë herë do të jeni veçanërisht dinamik dhe do të jeni në çdo gjë.Ju do të jeni të shqetësuar për çështjet sociale. Prej 10/12/2019 do t'i jepet mundësia me Merkurin në shenjën tuaj për të përmbushur një dëshirë që keni për një udhëtim jashtë vendit. Atje do të takoheni dhe do të merrni kontakt me njerëz me personalitet dhe prestigj të fortë.

Eklipset 2019

Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë Shigjetarin e lindur nga 01/12 deri më 15/12. Çështjet financiare do të preken.Eklipsi Hënor i periudhës më 21/01/2019 do të ndikojë kryesisht Shigjetarët të cilët kanë lindur nga 23/11 deri në 30/11. Zgjidhjet në çështjet gjyqësore.Mirësi për nxenësit dhe studentët.Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë kryesisht Shigjetarwt të cilët janë të lindur nga 23/11 në 13/02.Kjo kryesisht ndikon në çështjet e trashëgimisë, cështjet ekonomike dhe Marrëdhëniet e fshehta dhe lidhjet seksuale. Eklipsi Hënor i periudhës më 16/07/2019 do të ndikojë kryesisht Shigjetarwt, të cilët kanë lindur nga data 09/12 deri në 22/12. Ndikohen çështjet ekonomike dhe pronësore.

Karma

Viti 2018 ishte një vit neutral për Shigjetarin. Por ofroi shumë përvoja dhe mësime! Në vitin 2019 kemi hyrjene Jupiterit!

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 2-të.Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e dytë ju fton të peshoni vlerat reale të jetës,qoftë për pasuri materiale, ose shpirtërore dhe morale.Sidomos në fushën e financave, do t'ju duhet një menaxhim i mirë dhe një ndjenjë e ekonomisë, sepse në dy vjet e gjysmë të këtij pasazhi, sektori financiar do të testohet më shumë.Përtej kësajduhet të peshoni se cilat janë nevojat tuaja reale, të cilat mund të jenë mjaft ndryshe nga ajo që keni menduar deri më tani.

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 3-të.Jeta e përditshme bëhet më interesante për ju. Përvojat e përditshme, rehatia në komunikimet tuaja të përditshme, gjerësia e ideve, do t'ju çojë në udhëtime të tjera, në njohjen e plotë të jetës së përditshme, dhe në organizimin e jetës suaj të përditshme për ta bërë më të rehatshme.Perceptimi i vërtetë i asaj që po ndodh rreth jush do të thotë disa rishikime për ju, si dhe disa plane të reja për të ardhmen. Së fundmi, me njerëzi tuaj të afërm dhe fqinjët do të ketë më shumë komunikim dhe mirëkuptim.

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 11-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia e njëmbëdhjetë do t'ju sjellë një tendencë për të shpëtuar nga konservatizmi. Miqtë e vjetër humbasin dhe të tjerët vijnë me ide të tjera dhe interesa të reja.Mund të bëni kërkime të reja novatore në fusha të cilat më parë nuk keni qenë të interesuar, si astrologjia, aviacioni, kinema, arritjet e reja shkencore. Kini kujdes nga miqtë tuaj, sepse liria juaj e madhe mund t'ju çojë në qëndrime dhe veprime ekstreme.

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 10-të.Kalimi i Uranit nga Shtëpia e dhjetë do të thotë ndryshime në fushën tuaj profesionale. Këto mund të jenë disa teknika të reja që do t'ju japin përvoja të reja, por shpejt do t'i braktisni. Nëse keni pasur një mendim të tillë për një kohë të gjatë, është më mirë, pas një mendimi të pjekur, të vazhdoni vetë ndryshimin, sesa t'ju imponohet nga të tjerët.Mesazhi i Uranit ju fton për të përgatitur dhe pranuar ndryshimet, pa u habitur prej tyre. Gjithashtu shmangni çdo veprim që mund të çojë në një skandal.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 2-të.Financat tuaja janë të favorizuara, në kuptimin që do të keni mundësi për t'i përmirësuar ato, por kini kujdes nga lakmia, nga njëra anë, dhe tendenca për shpenzime nga ana tjetwr.Mos u zhytni në ndjekjen e përmirësimit të financave.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja.Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme, do të ketë aktivitet intensiv në njohje të reja, biseda, komunikime, përditësime, udhëtime dhe më shumë kontakte me të afërmit ose fqinjët. Me nxitim tuaj mund të bëni gabime të rëndësishme.Prandaj më mirë kushtoni kohën tuaj në komunikim dhe informacion, por mos merrni vendime, pasita keni menduar si fillim.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të.Në kwtw periudhw duhet të merreni me politikë, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja.

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhw do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi.Por dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund t’ju zhgënjejë.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të.Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e rwndwsishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të.Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t'ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek ata përreth jush. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale.Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e parë.Që nga sot dhe për pothuajse një muaj, është koha të merreni me veten dhe me çështjet tuaja. Ju do të gjeni se personaliteti juaj është i theksuar dhe në proporcion me përshtypjen që do t'i bëni të tjerëve. Kujdesuni për çështjet tuaja dhe më mirë vetëm, sepse partneritetet nuk janë favorizuar për shumicën e kësaj kohe.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 2-të.Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja, por gjithashtu do të keni një moment të shpenzimeve të panevojshme, veçanërisht nëse përfshini marrjen e sendeve me vlerë. Pra, përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë.Nuk wshtw koha e përshtatshme  për disa "investime" të shtrenjta, nga piktura apo sende të dekorimit tuaj të shtëpisë.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të.Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj psikologjike, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të riparw qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë.Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj. Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Të pakëndshmet mund të presin.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj.. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhw do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi.Jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të.Herën tjetër është më e mira për ta shfrytëzuar atë për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin.Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime, të marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër, kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm.Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të.Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje që nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja, ku sjellja juaj ndryshon.Kini kujdes me shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike dhe të shkaktojë që të merrni infeksione. Në fushën e seksit, më në fund, përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të.Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja.Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë.

21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të.Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, , disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të.Herën tjetër është më e mira për ta shfrytëzuar atë për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin.Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime, të marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Herën tjetër, do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërcehni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj.Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në disponimin tuaj. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të.Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja.Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të.Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni, nëse nuk jeni një profesioniste e mirë, për të shmangur këputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj. Atletët, ushtarakët, inxhinierët,

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm.Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.

23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër, kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse.Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të. Periudha e ardhshme do t'ju bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj. Ju do të keni shkëmbime mesazhe, thirrje telefonike ose me postë. Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Të pakëndshmet mund të presin.

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të. Këtë përiudhë duhet të jeni në dorë për të shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës.Do të jetë një periudhë e tensionit dhe trazirave mendore, por është më mirë të merreni me një libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht. Pra kini durim.

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Domerreni me çështjet aktuale dhe do të jeni një shfaqje e tillë që do t'ju kushtojë 24 orë në ditë për të bërë gjithçka. Kini kujdes! Megjithëse është një kohë e mirë, duket pak kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira. Ka shumë mundësitë bëhen disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.

26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 2-të.Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja, por gjithashtu do të keni një moment të shpenzimeve të panevojshme, veçanërisht nëse përfshini marrjen e sendeve me vlerë. Pra, përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë.Moti është i përshtatshëm për disa "investime" të shtrenjta, nga piktura apo sende të dekorimit tuaj të shtëpisë, në disa pjesë të reja të veshjes tuaj që do të dallohen për bukurinë e tyre. Por kini kujdes me këto tregje të mos e tejkalojnë lirinë tuaj financiare.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë.Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t'ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek ata përreth jush. Është paqja dhe qetësia juaj, dhe mungon disponimi i mërzitshëm. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merrni disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë për veten tuaj. Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të. Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja.Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato të përkeqësohen nëse përdoren për shfaqjen tuaj personale (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj.).

Parashikimet në dashuri

Jupiteri në shenjën tuaj deri më 3 Dhjetor ju furnizon me pozitivitet, optimizëm dhe humor intensiv për lojëra erotike, diçka që do të jetë plotësisht freskuese për jetën tuaj personale.Është e qartë se qasja pozitive e gjërave tuaja do të ndihmojë shumë në pengesat dhe vështirësitë me të cilat mund të hasni në marrëdhënien tuaj dhe është e rëndësishme që të merrni vendime të rëndësishme për zhvillimin e saj, gjë që është kryesisht për faktin që ju ndiheni të lumtur dhe të lumtur personin që është protagonist në jetën tuaj erotike.

Natyrisht, është e mundur që disponimi juaj erotik të zgjerohet përtej lidhjes, duke shkaktuar probleme, prandaj është mirë të jemi të kujdesshëm dhe të qetë. Ju që jeni vetëm keni mundësinë të njihni dashurinë e jetës tuaj, personin që do të ju çojë dhe do të ndjeni që me të mund të arrini gjithçka.

Me Marsin tek Dashi, nga 2 Janar deri në 14 Shkurt, është i mbushur me vetëbesim, dinamizëm dhe energji, duke krijuar kushte më të mira të mundshme për ta kthyer lojën erotike, pasi keni aftësinë për të bërë përshtypje dhe për të pasur shumë njerëz të rrinj në jetën tuaj që tregojnë interesin e tyre.Ju që keni një parntner , ju mund të punoni këtë kohë shumë freskues dhe jepni një shtysë të re për marrëdhënien tuaj, duke shijuar pushimetbashkë me të, duke u argëtuar që mund të ndikojë pozitivisht në erotizmin, pasioninl.

Duhet të jeni shumë të kujdesshëm nga 1 Prilli deri më 16 Maj, ku Marsi do të jetë tek Binjakët dhe mund të krijojë gjendje humoresh konkuruese, konflikte dhe situata shpërthyese në jetën tuaj personale, duke shkaktuar probleme serioze.Mirë është të mbani tonin e ulët dhe do të kufizoni tendencat egoiste, sepse vetëm do ta keqësojnë situatën dhe nuk do të ndihmojnë në zgjidhjen e ndonjë problemi që mund të lindin.Vlerësoni nëse reagimi është më i rëndësishëm se evolucioni i marrëdhënies tuaj dhe duke treguar freski ndaj konkurrencës potenciale që do të intensifikojë klimën.Me Afërditën në shenjën tuaj nga 2 Nëntori deri më 26 Nëntor, të gjithë sytë janë mbi ju. Bukuria juaj, vetëbesimi krijojnë kushte të shkëlqyera, dhe njohje të reja ka mundësi të shënojnë një kapitull të ri në jetën tuaj.Veçanërisht i kujdesshëm, duhet të jeni në një qëndrim dhe nënshtrim fort egoist se vetëm vështirësitë do të shkaktojnë ndonjë nga kontaktet tuaja. Ju keni një ndeshje, mos përqendroheni vetëm në nevojat tuaja personale, gjeni ekuilibrine duhur me partnerin tuaj dhe nuk do të humbisni.

Në vitin 2019 mund të themi se është viti juaj, pasi sundimtari juaj Jupiteriu kthye më në fund në shtëpinë e tij, që është shenja juaj dhe bashkë me të ka sjellë dhurata! Rezervat tuaja do të rriten vazhdimisht këtë vit dhe do t'i shpengoni duke bërë shumë njohje të reja me njerëz veçanërisht interesantë, të cilët do ta mbajnë interesin tuaj.Gjendja juaj do të rritet dhe do të jetë një pol tërheqëse për njerëzit rreth jush, pasi optimizmi juaj do të fitojë përshtypjet. Ju që tashmë keni gjetur një partner janë duke u përgatitur për një vit të mrekullueshëm, sigurisht, për sa kohë që jeni të ndjeshëm dhe mos i jepni tundimeve dhe ekzagjerimeve të të gjitha llojeve.Ju që jeni beqar do të keni mundësinë për të bërë një marrëdhënie vetëm ashtu siç dëshironi që do t'ju entusiazoj.Dashuria e papritur është po aq e mundshme, por në çdo rast duhet të jeni të kujdesshëm pasi do të keni tendencën të bini në dashuri me njëri-tjetrin për një kohëzgjatje të kufizuar!Konfirmimi që merrni nga njerëzit rreth jush do të rrisë vetëbesimin tuaj dhe rritjen e vetëbesimit do t'ju ndihmojë të bëni zgjedhjen më të mirë që mundeni në një nivel sentimental.

Saturn i cili do të jetë tek Bricjapi do të jetë një faktor balancues për zgjedhjet tuaja dhe për teprimet që ju do të dëshironi të bëni, pasi ju fton të ndjekni marrëdhënie kuptimplote dhe jo situata të përhershme, duke jo të detyruar të "ngadalësoni shpejtësinë".Për ta bërë këtë, duhet të bëni një analizë të vetes që do të jetë e nevojshme për të kuptuar nevojat e një marrëdhënieje.Neptuni i cili është ende tek Peshqit, do të prekë më shumë ju, që keni lindur në dhjetë ditëshin e dytë të shenjës tuaj  - dhe krijon një gjendje të paqartë në gjithë këtë lumturi të Jupiterit.Ju duhet të jeni të kujdesshëm pasi mund t'i zbukuroni situatat dhe njerëzit që nuk e meritojnë atë dhe përfundimisht do të zhvendosen dhe do të investojnë emocionalisht pa asnjë gjurmë.Nëse arrini të tejkaloni barrierën e Neptunit dhe të mos investoni në marrëdhënie dhe njerëz që do të duken të përsosur pa qënë, atëherë do t'ju presë një vit vërtet i bukur.Ajo që duhet të mbani mend gjatë vitit nuk është të premtoni gjëra që nuk do të jeni në gjendje të mbani dhe të mos josheni nga njerëzit që duken të përsosur, si dhe jo çdo gjë që ndriçon është ar.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Shigjetari 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Në 2019 do të jetë viti juaj si qëndrimi i Jupiterit në shenjën tuaj deri më 2 Dhjetor sugjeron një vit të shkëlqyer plot mundësi për qëllime personale dhe profesionale dhe argëtim natyrisht!Por duhet të jeni të kujdesshëm pasi do ju çojnë në teprime, kështu që nuk do të jeni në gjendje të gjeni veten në periudhën afatgjatë të fituar nga dhuratat e Jupiterit. Një bashkëpunim i rime shenja shumë të mira dhe madje edhe një martesë janë disa nga dhuratat që Perëndia e fatit dhe zgjerimi mund t'ju sjellë.Mund të sjellë disa kilogram shtesë  ju që keni horoskop Shigjetarin dhe për këtë të silleni me mençuri! Saturni, i cili vazhdon të jetë tek Bricjapi, nuk ndikon direkt në dhjetë ditëshin tuaj, dhe kjo është shumë e mirë për ju për të fituar disa para shtesë.Megjithatë, duhet të mbani mend se do t'ju duhet të punoni për të arritur rezultate të qëndrueshme në fushën ekonomike. Urani më në fund kalon tek Demi me 6 Mars, duke krijuar sfond të duhur për ndryshime në jetën tuaj të përditshme.Ju ka mundësi të dukeni çmendurisht në mënyra për ta bërë atë më funksional për ju. Nëse nuk mundeni të keni rutinën tuaj të përditshme, nuk do të hezitoni të ndryshoni mjedisin e punës, të cilat duhet të mendoni shumë mirë para se të bëni një gjë të tillë.Eklipset e vitit bëhen më së shumti në aksin e Gaforres-Bricjapit, duke treguar që do të ndjeni mungesë vetëbesimi kohë pas kohe, kështu që mund të shqetësoheni edhe për gjërat më të thjeshta.Eklipsi që do të zhvillohet më 21 Janar në aksin Ujori-Luani sugjeron se mund të hapë një kapitull të ri për ju në jetën tuaj personale, veçanërisht interesante!

DHJETË DITËSHI I DYTË

Në vitin 2019, do të jetë viti i Shigjetarit, pavarësisht ngjarjes dhjetë-ditore, por e vërteta është se dhjetë ditët tuaja do të favorizohen për më gjatë për shkak të kujtesës së Jupiterit në të. Jupiteri tek Shigjetari është pra dhurata juaj për këtë vit që do t'ju japë optimizëm, do të rrisë disponimin tuaj dhe do të përmirësojë më tej hijeshinë tuaj.Përfitoni nga prania e Jupiterit për të arritur ndonjë qëllim që keni në mendje, veçanërisht nëse është e lidhur me marrëdhëniet ndërpersonale. Nuk përjashtohet të merrni vendimin për t'u martuar ju që keni një partner, ose edhe ju beqarët të dini se ka një shans të bini në dashuri dhe të martoheni në një kohë të shkurtër!Kujdes nga optimizmi, abuzimet dhe teprimet, pasi këto do të jenë ana tjetër e monedhës! Neptuni, i cili është tek Peshqit që ndikon në dhjetë ditëshin tuaj, tërheq vëmendjen tuaj, pasi mund të turbullojë gjykimin tuaj, duke e bërë atë jorealiste për të parë gjërat ashtu siç janë.Kini kujdes, pasi keni shumë mundësi të jeni të mashtruar nga mashtrimet dhe iluzione. Kushtoni vëmendje të veçantë për të bërë njohje të reja personalisht këtë vit, pasi ka mundësi të keni pritjet e ekzagjeruara prej tyre dhe përfundimisht të zhgënjeheni.Saturni, i cili është tek Bricjapi, sjell mbajtje çështje financiare dhe ju kërkon që të kurseni shpenzimet, sepse nëse nuk bëni llogaritjet e duhura, do të shtrengoheni shumë financiarisht.Eklipset e vitit që janë bërë më së shumti në aksin e Gaforres-Bricjapit tregojnë se do të ketë disa momente në vit që mund të ndiheni fuqishëm nevojën për të shprehur ndjenjat tuaja më të thella.Ajo që ndodh më 6 Janar tek Bricjap dhe 2 Korrik në Kanceri ju tregon të njëjtën gjë. Mundohuni të mos u largoni nga nevoja juaj për të kontrolluar njerëzit tuaj të dashur dhe mos harroni se kjo është diçka që nuk ju pëlqen fare kur ata ja u bëjnë.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Ky vit është viti juaj në çdo dhjetë ditësh dhe nëse jeni si prania e Jupiterit në shenjën tuaj, ajo ju mbush me optimizëm, oreks dhe humor për t'u marrë me gjithçka! Jupiteri do të sjellë lajme të këndshme për marrëdhëniet profesionale dhe personale, por do të krijojë kushte ideale për të bërë njohje të reja në çdo nivel!Ajo që duhet të mbani mend është që duhet të shmangni ekseset e të gjitha llojeve dhe veçanërisht abuzimet, pasi Jupiteri mund t'ju bëjë të humbni veten.Plutoni, i cili është tek Bricjapi, ka mundësi të ju bëjë që të ndryshoni perceptimin tuaj për atë që në fund të fundit është ajo që është e vlefshme për ju dhe të kuptoj se paraja është e rëndësishme, por jo gjithçka. Plutoni, natyrisht, mund të sjellë mundësi për marrëveshje financiare dhe ju takon të arrini t'i shihni ato.Urani, i cili do të jetë në gradat e fundit të Dashit deri më 5 Mars, mund të sjellë dashuri flirtim dhe nevojën për të pasuruar pak jetën tuaj personale.Ndoshta ju i përkisni beqarëve, të ëni njohje të reja kur keni nevojë për njerëz të rinjë në jetën tuaj. Ju që keni gjetur partnerin tuaj nuk mund të filloni të angazhoheni me të me një aktivitet të këndshëm në mënyrë që të mos lejoni që rutina e jetës së përditshme të ndikojë në marrëdhënien tuaj.Eklipsi Hënor që ndodh më 16 Korrik në aksin e Gaforres-Bricjapi do të krijojë pasiguri dhe mund t'ju bëjë presion me njerëzit që doni, nëse jeni partneri juaj ose njerëzit që përbëjnë familjen tuaj.Mundohuni ta kontrolloni atë pasi është e mundur të krijoni reagime që do të prishin ekuilibrin.

Akrepi vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Akrepi 2019. Parashikimet Vjetore Astrologjike

Urani tek Dashi(për të lindurit në fillim të dhjetë ditëshit të parë)

Tashmë është e njohur për ju ajo që do të pasojë në jetën tuaj personale dhe bashkëpunimet tuaja.Të rëndësishme do të jenë uljet dhe ngritjet në marrëdhënien tuaj, ndërkohë do të tregoni se jeni gati të largoheni nga njerëz të cilët nuk ju bëjnë të ndiheni mirë. Madje, do të ketë njerëz që do të zgjedhin të largohen nga ju në mënyrë të papritur. Njohje të reja ka mundësi të lindin dhe do të vijnë në jetën tuaj për të ndryshuar rrjedhën e saj. Gjendja juaj personale do të jetë me një pavarësi të fortë dhe kjo është diçka që njerëzit përreth jush duhet të mësohen, pasi do tja bëni të qartë të gjithëve se doni hapësirën tuaj personale dhe nuk do të pranoni askënd që ta cënojë atë

SATURNI TEK BRICJAPI(për të lindurit në dhjetë ditëshin të dytë)

Pjekuria që karakterizon mënyrën tuaj të të menduarit dhe shprehja komplekse e fjalëve është gjithashtu diçka që do tju karakterizojëgjatë kësaj periudhe pasi Saturni është në shtëpinë tuaj të tretë dhe ju fton të mendoni seriozisht dhe ti shprehni pikëpamjet tuaja të tjerëve, pasi ju do keni një ndjenjë vetësiguruie. Kur ju të shprehni mendimet dhe pikpamjet tuaja, është e qartë se do të jetë pas një mendimi të mirë menduar.Marrëdhëniet me mjedisin dhe rrethin tuaj të afërt do të jenë më të qarta dhe më të qeta.Të rëndësishme mund të jenë marrëveshjet tregtare që mund të vendosni, por ajo që është e sigurt është se do duhen shumë përpjekje dhe shumë punë nga ana juaj..

NDIKIMI I JUPITERIT

Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor, keni mundësinë të merrni lajme të mira nga përpjekjet që keni bërë për bashkëpunime vitin e kaluar.Financat tuaja do të përmirësohen dhe do tju japin sigurinë që duhet, në mënyrë që të jeni në gjendje të përmbushni detyrimet tuaja.Ajo të cilës duhet t'i kushtoni vëmendje janë humbjet që mund tju ndodhin, të cilat mund të vijnë si rezultat i dëshirës tuaj për të përmbushur nevojat e luksit, por që do të ndikojnë në mënyrë negative në buxhetin tuaj dhe përfundimisht do t'ju shkaktojnë probleme.Që nga 3 Dhjetori e tutje, Jupiteri shkon tek Bricjapi dhe fokusohet në zhvillimin dhe zgjerimin e marrëveshjeve tregtare, për të cilat ju kani interes si per shembull për çështjet e komunikimit, marrëdhëniet me publikun, pasi keni një mundësi unike për partneritete në fusha të caktuara.Ju gjithashtu keni mundësinë të keni njohje të reja që do t'ju japin njohuri dhe informacione të rëndësishme.

EKLIPSET 2019

Eklipsi që do të zhvillohet në aksin Gaforre - Bricjap (eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar, eklipsi Diellor tek Gaforrja në 2 Korrik , eklips Hënor në aksin Gaforre - Bricjap më 16 Korrik, eklips Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) la mundësi të jetë pika e fortë kur bëhet fjalë për mardhëniet personale dhe  marrëdhënietmiqësore. Ju nuk mund të përjashtoni njerëzit e rinjtë cilët janë futur në jetën tuaj, por nga ana tjetër do të merrni vendime për të lënë marrëdhënie, erotike ose miqësore, që kanë përfunduar ciklin e tyre dhe prej të cilave ju e ndjeni se nuk mund të përfitoni më asgjë.Më i rendësishëm është eklipsi që do të ndodhë më 21 Janar në aksin Ujor-Luan, i cili sjell çështje shumë të rëndësishme për familjen dhe profesionin.Vendimet që do të merrni do të jenë katalizatorë për rrjedhën e jetës tuaj, prandaj duhet ti kushtoni vëmendje konflikteve, por edhe ngjarjeve të papritura të cilat mund të ndryshojnë rrjedhën e gjërave.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Në Nëntor, Merkuri retrospektiv në shenjën tuaj mund t'ju bëjë shumë agresive dhe veçanerisht në mënyrën se si do të shpreheni, do të jeni të përqendruar vetëm në veten tuaj, dhe kjo gjë do të sjellë konflikte dhe përplasje me bashkëshortin dhe bashkëpunëtorët. Shmangni fillimet e reja në partneritete.

Akrepi :Viti i Ri fillon për ju me Jupiterin dhe Afërditën tek Shigjetari nga 08/01/2019. Lajm i këndshëm do të vijë në lidhje me çështjet tuaja financiare! Në këtë fazë, të ardhurat tuaja do të rriten nga një faktor që keni pritur prej një kohe shumë të gjatë.Me hyrjen e Marsit tek Demi më 15/02/2019, do të shfaqen sërisht në skenë çështjet e bashkëpunimit. Nga 17/05/2019 deri 02/07/2019 kur Marsi hyn në shtëpinë tuaj të 9-të, do të ballafaqoheni me një polemikë ideologjike. Ju haptazi dhe pa frikë do të sfidoni shumë gjëra sidomos në temat që lidhen me metafizikën dhe fenë. Është një periudhë shumë e mirë për mësuesit dhe studentët! Pasuria do të jetë në anën e tyre nga 19/08/2019 me hyrjen e Marsit tek Virgjëresha. Në fund të Gushtit, me Diellin, Merkurin dhe Afërditën në të njëjtën shenjë, do të bëhen ndryshime të këndshme kryesisht në profesionin tuaj. Me shumë mundësi do të keni promovime të rëndësishme. Kjo zgjat deri në 04/10/2019. Prej 9/10/2019 me hyrjen e Afërditës tek Akrepi, personaliteti juaj do të magnetizohet.Ju do të jeni shumë tërheqës dhe do tërheqni seksin e kundërt. Do jeni i gatshëmpër njohje të reja shoqërore. Në veçanti Akrepat që merren me marrëdhëniet me publikun do të kenë rezultate pozitive.

Eklipset 2019

Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë tek Akrepat të cilëtkanë lindur nga 01/11 deri 15/11. Ky eklips do të ndikojë në jetën e përditshme, marrëdhëniet dhe udhëtimet. Eklipsi Hënor i 21/01/2019 do të ndikojë Akrepat e lindur më 24/10 deri në 31/10. Ai do të prekë çështjet profesionale dhe sociale.Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Akrepin, që ka lindur nga26/10 deri në 11/11.Ky eklips do të lidhet meshqetësimet intelektuale, gjykimet dhe çështjet e autoritetit. Eklipsi Hënor i periudhës 16/07/2019 do të ndikojë Akrepat e  lindur nga 09/11 deri në 22/11 dhe do prekë më shumë jetën  e përditshme si Dashurinë dhe marrëdhëniet familjare.

Karma

Në përgjithësi, viti 2018, u karakterizua nga situata të paqarta për Akrepin.Kishte mundësi të këndshme, por të vështira, veçanërisht në eklipset e verës.Viti 2019 do të jetë një vit krijues ku. vëmendje e veçantë i kushtohet Akrepave të lindur nga 24/10 deri në 02/11. Urani do të ndikojëfushën e marrëdhënieve ndërpersonale.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 8-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e tetë do të sjellë ndryshime në aspektin financiar nëse ato varen nga palët e treta. Pra, nëse jeni financiarisht i varur nga bashkëshorti ose partneri, duhet të jeni të përgatitur për mëmirë por edhe për më të keqen..Shmangni, marrjen e një kredie gjatë kësaj periudhe, sepse do të ishte e padobishme.Është e mundur që gjatë këtij efekti të Uranit, një njohje e re do të shquhet në fushën e aktivitetit seksual me origjinalitetin dhe pasionin që e karakterizon, por është i destinuar të mos ketë kohëzgjatje.

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 11-të.Pas testimit të aftësive tuaja profesionale gjatë dy viteve të fundit, tani do të kërkoni dhe do të punoni për të arritur idealin tuaj nëpërmjet ekipeve dhe organizatave. Sigurisht që duhet të bëni vetë-kritika strikte për të qënë sa më realist. Ju do të ndiheni të tërhequr nga njerëzit e moshuar, si dhe nga shumë përvoja që do të merrni prej tyre. Edhe miqtë e mirë mund t'ju ndihmojnë në kërkesat tuaja, ndërkohë miqësitë që nuk kanë themele të forta ka mundësi të shpërbëhen dhe të mos kene kohëzgjatje.

1 Janar 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhë do të ju afrojë me të vërtetat, pasi do ta gjeni veten ballë për ballë me njerëz dhe situata nga të cilat do të mësoni të vërteta. Pranojini gjërat siç janë dhe shfrytëzojeni këtë periudhë për të përfituar nga kërkimi i së vërtetës, në mënyrë që qëndrimet tuaja përfundimtare në jenëtë drejta.Për shumë njerëz, kërkimi për të vërtetën mund të ketë përmasa të thella fetare dhe shpirtërore.

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 7-të.Kalimi i Uranit do ta trondisë martesën tuaj ose një bashkëpunim të ngushtë. Pra, nëse këto mardhënie bazohen në obligacione sipërfaqësore dhe nuk kanë rrënjë të thella, ato kanë mundësi të prishen.Marrëdhëniet e shëndetshme mund të tronditen gjithashtu nga një marrëdhënie e papritur, por e përkohshme.Kjo periudhë gjithashtu mund të sjellë konfrontime të hapura me armiqtë tuaj të dukshëm. Gjatë kësaj kohe do të mbizotërojë liria dhe ndryshimi.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 11-të.

Idealet shpresat dhe pritjet tuaja për të ardhmen do të luajnë një rol të rëndësishëm për ju. Por edhe miqtë dhe grupet shoqërore do të jenë një mënyrë përmes së cilës do të shprehni veten.Përpjekjet tuaja nuk do të kenë në thelb përfitimet të drejtpërdrejta personale, por do të jenë të një natyre më të përgjithshme humanitare.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë.Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja personale të cilat do të jenë më intensive dhe do t'ju shtyjë të shprehni ndjenjat dhe ndjesitë tuaja njerëzit përreth jush. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme dhe përgjithësisht do jeni pjesë e ambienteve miqësore shumë shoqërore. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose personale, të gjeni pak kohë për vetentuaj , ose akoma më mirë mund tju lindë dëshira ti bëni një dhuratë vetes tuaj. Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje të cilat nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira ose në ekstremin tjetër, shumë të këqija. Kini kujdes me shëndetin, sepse mund tju krijohet një gjendje shumë e keqe psikologjike. Në aspektin seksual, më në fund do të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi në një marrëdhënie të butë dhe delikate.

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Këtë periudhë do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit që ju rrethojnë. Ju e kuptoni sa e rëndësishme është bashkëpunimi dhe shoqëria, dhe të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen në këtë fushë, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqësisë dhe të keni një vendosshmëri për të përhapur idetë tuaja në këtë rreth miqësor, ide të cilat tani do të jenë të pranueshme. Nëse jeni udhëheqës i një grupi apo nëse keni të bëni me politikë, do të jetë mundësia që gjatë kësaj periudhe të keni një njohje dhe pranueshmeri me të lartë nga të tjerët.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhë do të nxjerrë në pah disa sekrete. Ju do të shmangnivendet e mbipopulluara dhe me shumë njerëz dhe do të preferoni "të qëndroni në botën tuaj" . Mënyra më e mirë për t'u marrë këtë periudhë është të shkoni në një mësues ose instruktor shpirtëror, ose të lexoni një libër pozitiv që tju motivoje psikologjikisht dhe tju ngrejë moralin.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhë karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashuri për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet gjesteve të bamirësisë.Jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga një njohje e re, e cila mund të mos jetë e vlefshme. Nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por duhet të keni shumë kujdes sepse më vonë mund t‘ju zhgënjejë.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të. Kujdesuni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën për të korrigjuar gabimet e mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju pavarësisht se nuk ju mungon besimi për detyra të rëndësishme, duhet t’i përballoni dhe ti merrni atoseriozisht.Peshoni forcat tuaja dhe kini vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të.Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Do të përforconi marrëdhëniet me të afërmit. Marrëdhënia juaj personale do të marrëngjyrim më të mirë, pasi partneri juaj bëhet i njohur në fushën ku ushtron aktivitetet e tij.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të. Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë jetën tuaj, që do të ndikojë si në partneritetin dhe mardhëniet e biznesit, ashtu edhe në marrëdhënien me partnerin. Ajo që duhet të shikoni dhe ti kushtoni rëndësi është gjendja e humorit, mos u grindni me partnerin ose bashkëpunëtorët tuaj. Bëni kompromise sepse gjithmonë ekziston një zgjidhje.

 

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të.Gjatë kësaj kohe do të favorizohen çështjet tuaja të biznesit. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i vlefshëm.Ndërkohë disa barriera do të rezohen kështu që mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Në rend kryesor do të jenë financat që lidhen me trashëgiminë.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja apo shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për të kombinuat relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të. Ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale apo sociale. Në mënyrë të drejtë ju mund të peshoni nevojat dhe ti plotësoni boshlleqet. Ju do të udhëhiqeni nga fryma e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që me të njëjtën frymë do të shikoni edhe marrëdhënien tuaj.Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i vlefshëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesë, nëqoftëse keni kohe që po e mendoni një gjë të tillë ose të zyrtarizoni një mardhënie afatgjatë.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një njohje  të re, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer.Në biznes, duhet të jeni në gjendje të bëni dallimet ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo konflikt të mundshëm.

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të.Më e mira që mund të bëni është që ta shfrytëzoni këtë periudhë për përparimin shpirtëror, informim dhe angazhim në punë intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin.Nuk është moment i mirë për të filluar betejat ligjore ose gjyqet.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të.Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Në rend kryesor do të jenë financat që lidhen me trashëgiminë.

 

21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të.Në ditët e ardhshme, do të merreni me studime, politikë ose fe.Nuk përjashtohet mundësia që të bëni një udhëtim të largët, për të qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të vendosur kontakte të reja me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore, të cilat do ju bëjnë të ndiheni më mirë.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të.Kjo periudhë ju jep një mundësi të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni gjitha mundësitë për të arritur sukses.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin në fushat e artit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja apo shfaqje të tjera. Kjo është një periudhë shumë e mirë për të kombinuat relaksin me dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë shpesh.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Kujdesuni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën për të korrigjuar gabimet e mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju pavarësisht se nuk ju mungon besimi për detyra të rëndësishme, duhet t’i përballoni dhe ti merrni ato seriozisht.Peshoni forcat tuaja dhe kini vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të.Gjatë kësaj kohe do të favorizohen çështjet tuaja të biznesit. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i vlefshëm.Ndërkohë disa barriera do të rezohen kështu që mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në këtë periudhë, duhet të merreni me politikë, ose për të mirën e një tërësie të gjerë.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e rëndësishme për ju, dhe për njerëzit me të cilët ndani interesa të njejta. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Gjatë kësaj kohe do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e rrethit të afërt. Duke qënë se ju e kuptoni sa e rëndësishme është bashkëpunimi dhe shoqëria, të gjitha përpjekjet që do të bëhen, do të bëhen si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të përhapni idetë tuaja në rrethin e miqve, ide të cilat tani do të jenë më të pranueshme se kurrë. Nëse jeni udhëheqës i një grupi apo nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohje më të madhe në këtë fushë.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhë karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashuri për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet gjesteve të bamirësisë. Jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga një njohje e re, e cila mund të mos jetë e vlefshme. Nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por duhet të keni shumë kujdes sepse më vonë mund t‘ju zhgënjejë

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Këtë periudhë do të kërkoni të keni përmirësime që kanë të bëjnë me anën psikologjike, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja apo subkoshienca juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta do i riktheheni dhe do angazhoheni me kërkime metafizike ose studime.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimet tuaja, siedhe për të ndarë të tashmen nga e kaluara dhe për të nisur një fillim të ri.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të. Këtë përiudhë duhet të jeni i gatshëm për të shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës.Do të jetë një periudhë tensionesh dhe trazirash mendore, por është më mirë të merreni dhe të angazhoheni me ndonjë libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata të vështira. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima do të ndryshojë rrënjësisht. Pra kini durim.

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë.Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t'ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja tek ata përreth jush. Miqtë tuaj do të ndihmojnënë krijimin e një klime të këndshme. Ju mund të keni takime profesionale ose emocionale,apo të rezervoni disa momente për tju dedikuar vetes. Eshtë e rëndësishme të fokusoheni në aktivitetetë cilat do ju japin kënaqësi.

23 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë.Që nga sot dhe për pothuajse një muaj, është e rëndësishme të merreni me veten dhe me çështjet tuaja personale. Kujdesuni për çështjet tuaja personalisht,pa angazhuar persona të tjerë, sepse angazhimi i personave të tjerë nuk është i favorizuar për shumicën e kësaj kohe.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhë karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashuri për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet gjesteve të bamirësisë. Jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga një njohje e re, e cila mund të mos jetë e vlefshme. Nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por duhet të keni shumë kujdes sepse më vonë mund t‘ju zhgënjejë

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e parë.Kjo periudhë do tju karakterizojë me pushtet të papërmbajtshëm, vetëbesim dhe liri. Gjatë kësaj periudhe, liria juaj personale do të mbizotërojë. Nuk do të ishte keq sikur energjitë e tepërta ti largonit duke u marrë me aktivitete fizike apo sport. Gjithsesi gjatë këtyre aktiviteteve duhet të keni kujdes të shmangni aksident apo incidentet e vogla të cilat mund tju lendojnë fizikisht.

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Këtë periudhë do të kërkoni të keni përmirësime që kanë të bëjnë me anën psikologjike, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja apo subkoshienca juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta do i riktheheni dhe do angazhoheni me kërkime metafizike ose studime. Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimet tuaja, si edhe për të ndarë të tashmen nga e kaluara dhe për të nisur një fillim të ri.

26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të.Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të.Gjatë kësaj kohe do të favorizohen çështjet tuaja të biznesit. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i vlefshëm. Ndërkohë disa barriera do të rezohen kështu që mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Gjatë kësaj kohe do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e rrethit të afërt. Duke qënë se ju e kuptoni sa e rëndësishme është bashkëpunimi dhe shoqëria, të gjitha përpjekjet që do të bëhen, do të bëhen si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të përhapni idetë tuaja në rrethin e miqve, ide të cilat tani do të jenë më të pranueshme se kurrë. Nëse jeni udhëheqës i një grupi apo nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohje më të madhe në këtë fushë.

Parashikimet në dashuri

Me Uranin tek Demi, që nga 3 Marsi, në marrëdhëniet personale parashikohen ulje dhe ngritje të konsiderueshme, të cilat do të përcaktojnë edhe vazhdimësinë e mardhënies tuaj. Temperamenti juaj dhe nevoja për pavarësi në marrëdhënie do ju bëjnë që të reagoni ndaj shtypjes në mardhënie, nëqoftëse mendoni se mardhënia ka filluar të bëhet e pa durueshme dhe shtypëse e individualitetit tuaj.Ka mundësi që përgjatë vitit të keni një dashuri me shikim të pare, e cila do ju bëjë të ndjeni rrahje të çmendura të zemrës, megjithatë këshillohet që të tregoheni të kujdesshëm, sepse papritmas ky person mund të largohet nga jeta juaj në mënyrë të menjëhershme dhe pa parajlajmërim, duke lënë kështu një lëndim të madh tek ju.

Do të kenitërheqje të fortëpër njerëz që janë ndryshe, apo që kanë qasje të ndryshme ideologjike me ju. Duhet të dini si të kontrolloni dhe të shmangni situatat konfrontuese dhe konfliktualenëqoftëse jeni të interesuar të mbani njerëzit e dashur në jetën tuaj.Jupiteri tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor krijon tek ju një gjendje me humor shumë të mirë, e cila do të jetë diçka shumë e mirë dhe për jetën tuaj personale, ku së bashku me bashkëshortin juaj do të krijoni atmosferën më të mirë të mundshme.Dashuria dhe pasioni i fortë do t'ju nxisë të krijoni skena dhe surpriza të ëmbëla për  njeriun tuaj të zemrës.

Me Marsin në shenjën tuaj prej 20 Nëntorit deri në fund të vitit ju nuk do të hezitoni të kërkoni atë që dëshironi.Ju ecni në mënyrë dinamike duke i dalë situatave në ballë dhe kjo është diçka që ju karakterizon, duke krijuar një tërheqje të fortë sensuale të gjinisë së kundërtdrejt jush. Veçanërisht i kujdesshëm, duhet të jeni në një qëndrim i fortë egoist që mund t'ju çojë në konfrontime dhe konflikte të pafundme.Nga 9 Nëntori deri më 2 Dhjetor, Afërdita në shenjën tuaj nxit hijeshinë, intensifikon jetën tuaj sociale, ju nxjerr nga guaskaku mund të keni qëndruar i mbyllur dhe ju lejon të hyni në lojëra intensive erotike.Diçka që duhet ta mbani parasysh është që egoizmi dhe gjendja subjektive, për të përmbushur nevojat tuaja, mund të shkaktojnë probleme.

Në vitin 2019, do të keni një një shpërblim për veprimet që keni bërë vitin e kaluar, veçanërisht ato që kanë të bëjnë me çështje personale dhe emocionale.Jupiteri tani është larguar nga shenja juaj dhe ka shkuar tek Shigjetari ku do të qëndrojë deri më 2 Dhjetor, por të jeni të sigurt se ai ka lënë dhuratat e tij. Pavarësisht se do të shkojë tek shenja e Shigjetarit, Jupiterido të vazhdojë tju favorizojë pasi do t'ju japë një vetbesim që do të ketë ndikim të drejtpërdrejtë në ndjenjat tuaja.

Ju që jeni beqarë nuk mund të përjashtoni një marrëdhënie që do të jetë një shpërblim për ju, ajo do të rrisë më tej vetëvlerësimin tuaj dhe do t'ju japë një nxitje për t'u bërë më mirë. Ju që keni gjetur partnerin tuaj do të keni mundësi të kaloni momente shumë të këndshme me të gjatë gjithë vitit.Saturni i cili do të jetë tek Bricjapi dhe këtë vit do të jetë i dobishëm për ju, edhe nëse nuk e kuptoni ashtu si dhe do t'ju mbajë të ulur duke shmangur sa më shumë të jetë e mundur trazirat emocionale që do të fillojnë të shumohen me ardhjen e Uranit në shenjën e Demit.Mendimi juaj racional i cili do të forcojë edhe më shumë Saturnin do të jetë shumë i dobishëm për eklipsin e 21 Janarit në aksin Luan-Ujor, i cili mund t'ju sjellë përmirësime të personalizuara.

Ky eklips do të jetë një mundësi e mirë për të njohur marrëdhënien tuaj "të gabuar" ose mënyrën e gabuar që keni erdhur në kontakt me dikë që ju intereson. Nuk është kurrë tepër vonë për të bërë ndryshime për sa kohë  kuptoni se çfarë ndryshimesh doni të bëni.Kjo do të ndihmojë Uranin, i cili do të kalojë tek Demi më 6 Mars dhe do të krijojë nevojën për të ndryshuar këtu dhe tani çdo gjë që ndjeni dhe nuk ju bën, sidomos ju që keni lindur gjatë dhjetë ditëshit të parë të shenjës suaj.Nuk përjashtohet të merrni vendimin për të ndaluar një vit marrëdhënie, veçanërisht nëse mendoni se po ju shtyn dhe brenda jush nuk mund të jeni vetëvetja.Sidoqoftë, nuk mund të largoheni nga një moment në tjetrin nga njohjet që mendoni se nuk i përmbushin pritjet tuaja.Urani sjell kthesa të cilat vijnë për të sqaruar peizazhin, në mënyrë që t'i kuptoni më mirë nevojat tuaja.Sidoqoftë, duhet të jeni të kujdesshëm pasi do të keni tendenca për të krijuar trazira herë pas here dhe të bëheni rebelë pa shkak!

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Akrepi 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

2019 është një vit në të cilin do të kuptoni dhuratat që Jupiteri ka sjellë shenjën tuaj vitin e kaluar.Jupiteri do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor dhe mund të mos jetë në shenjën tuaj drejtpërsëdrejti, por sigurisht që ju prek pozitivisht, veçanërisht në fushën që lidhet me çështjet financiare. Jupiteri do të kujdeset që Investimet, rritjet dhe marrëveshjet e reja financiare të shkojnë më së miri. Ajo që duhet të mbani mend është se edhe nëse ndiheninë situatë të vështirë ekonomike, diçka do të ndodhë dhe në munutën e fundit do ju zgjidhë vështirësinë financiare.Përfitoni nga kushtet e favorshme që mund të krijohen për të rritur fitimet tuaja monetare. Saturni është ende tek Bricjapi dhe do ju ndihmojë të kuptoni më mirë se cilët njerëz meritojnë të jenë pranë jush dhe të cilët duhet të largohen njëherë e përgjithmonë nga jeta juaj. Urani, i cili do të kalojë në shenjën e Demit më 6 Mars, është një shenjë se do të fillojë një periudhë në të cilën do të ketë ndryshime në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet.Ju duhet të shihni të vërtetën dhe të mos insistoni në mbajtjen e njerëzve apo mardhëneve vetëm sa për tja bërë qejfin të tjerëve ose thjesht sa për sy të botës.Duhet të mbani mend se Urani do tëndihmojë të zbuloni shumë gjëra të reja.Eklipsi që do të zhvillohet më 21 Janar në aksin Ujor-Luan mund të krijojë një trazirë në çështjet e biznesit. Ju duhet të kuptoni se çfarë  përgjegjësish keni, në mënyrë që të jeni  në gjendje të ndërmerrni veprimet e nevojshme korrigjuese në kohë.

DHJETË DITËSHI I DYTË

Në vitin 2019, është një vit kalimtar në të cilin jeni të ftuar të shihni përvojat që keni fituar që nga viti i kaluar dhe të kuptoni se çfarë keni nevojë për të ecur përpara..Jupiteri do të jetë tek Shigjetari gjatë gjithë vitit, duke ofruar ndihmë të rëndësishme financiare. Ju këshillojmë, të mos lodheni dhe të mos e ekzagjeroni pasi ndonjëherë do të menaxhoni financat tuaja në mënyra shumë të gabuara duke shpenzuar për blerjet e panevojshme.Më 3 Dhjetor, Jupiteri kalon në shenjën e Bricjapit dhe do të kujdeset për të sjellë njerëz të rinj për të mbushur "boshllëqet" e mbetura nga Saturni.Eklipset e vitit do të jenë të rëndësishme për ju dhe do tju sjellin mundësi për të marrë vendime në lidhje me një largim të mundshëm jashtë vendit apo edhe për të bërë një udhëtim të gjatë që do të luajë një rol vendimtar në mënyrën se si i shihni gjërat.Urani, mundëson fillimin e një periudheku do të ketë përmirësim të marrëdhënieve ndërpersonale.

DHJETË DITËSHI I TRETË

2019 është një vit që do t'ju ndihmojë dhe mund t'ju sjellë mundësi që do të ndihmojnë shumë në përmirësimin e situatës financiare.Përfitoni nga rrethanat që do të prezantohen për të punuar për qëllime financiare afatgjata dhe jo vetëm për ato afatshkurtra.Duhet të mësoheni të tregoni vetpërmbajtje në harxhimin e të ardhurave sepse mund ta teproni me shpenzime të pa nevojshme. Saturni i cili do jetë ende tekBricjapi, do krijojë kushtet e duhura për të marrë një diplomë të re ose për të filluar një gjuhë të huaj, pasi favorizon çështjet arsimore.Ajo që duhet të mbani mend është se asgjë nuk mund të bëhet pa punë, por në fund rezultatet që do merrni do ja vlejnë dhe do merrni shpërblimin e merituar.Urani, i cili do të jetë në ditët e fundit të Dashit deri më 5 Mars, sugjeron që mund të ketë ndryshime në çështjet e punës ose mund të keni dëshirën për të lënë punën që keni aktualisht. Duhet të jeni shumë të kujdesshëm dhe të mos  tërhiqeni nga vendimet impulsive.Eklipset e vitit do jenë kryesisht në aksin e Gaforres-Bricjapit, duke sugjeruar që njerëzit do të luajnë një rol të rëndësishëm në vendimet tuaja.Eklipsi Hënor që do të zhvillohet më 16 Korrik mund të krijojë tensione mes jush dhe njerëzve në mjedisin tuaj familjar për shkak të mendimeve të ndryshme. Sygjerohet të silleni me kujdes dhe vëmendje.

Peshorja vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Peshorja 2019 Parashikimet Vjetore Astrologjike

PLUTONI TEK BRICJAPI (për të lindurit në fillim dhe në mes të dhjetë ditëshit të tretë)

Me Plutonin që kalon në shtëpinë tuaj të katërt, jeni duke bërë ndryshime rrënjësore në familje dhe në mënyrën si mendoni.Është e rëndësishme që të largoni prej jush perceptimet, dhe të veproni duke krijuar themele të reja.Ka shumë mundësi që marrëdhëniet me njerëz të afërm të jenë të tensionuara në këtë kohë, pasi duke bërë ndryshime personale, ju nuk do të hezitoni të ndërmerrni veprime konfliktuale, dhe këto veprime mund të bëjnë që njerëzit të largohen nga ju.

URANI TEK DASHI (për të lindurit në fund të dhjetë ditëshit të tretë)

Urani do të jetë në shtëpinë e marrëdhënieve tuaja dhe partneriteteve deri më 6 Mars për të qartësuar përfundimisht marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.E sigurtë është se nuk do të jeni më të gatshëm të duroni dhe të bëni kompromis në marrëdhëniet që mendoni se nuk janë të përshtatshme për ju, që nuk ju ofrojnë mirëkuptim dhe bashkëpunim.Gjendja juaj kontradiktore mund të çojë në prishje të mardhënieve, ndërkohë ju do revoltoheni menjerëzit që mendoni se nuk mund të vazhdojnë të ekzistojnë në jetën tuaj.

SATURNI TEK RICJAPI ( për të lindurit në dhjetë ditëshin e dytë)

Me Saturnin që ndodhet në shtëpinë tuaj të katërt, ka më shumë mundësi që ju të merrni përgjegjësi që do t’ju rëndojnë nga ana psikologjike dhe do t'ju mbushin me ankth.Çështjet familjare po kthehen përsëri si prioritare dhe mirë është të keni një qëndrim të qartë, të jeni të drejtë dhe të jeni të pjekursi  dhe të mendoni me logjikë për të arritur të mbani ekuilibrin dhe të jepni rrugëdalje për problematikat që mund të lindin.Përndryshe, kontradiktat e mundshme kanë mundësi të shfaqen, duke krijuar kushte të favorshme për t'u larguar nga njerëz të rëndësishëm për ju.Çështjet e pronës do t'ju shqetësojnë dhe potencialisht do t'ju çojnë në shpenzime për mirëmbajtje. Por gjëja kryesore është që mund të merrni vendime katalizuese, të tilla si krijimi i familjes.

NDIKIMI I JUPITERIT

Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor, ju keni mundësinë të zgjeroni njohuritë tuaja, të gjeni interesa të reja, të takoni njerëz të rinj që mund të komunikojnë me ju dhe t'ju përcjellin gjërat që ju interesojnë drejtpërsëdrejti, të argëtoheni, të flirtoni, të jeni në humor dhe në qejf.Ju keni mundësinë të komunikoni me njerëzit në mjedisin tuaj të ngushtë (vëllezërit e motrat, kushërinjtë, miqtë) dhe mund të rivendosni marrëdhëniet që mund të kenë qenë në të kaluarën.Udhëtimet hyjnë në programin tuaj dhe nuk do të hezitoni të bëni atë që keni ëndërruar, madje edhe duke udhëtuar në vende të largëta. Pas këtij pasazhi, do të ndiheni më të mençur, më të plotë dhe përvojat që do të keni në jetën tuaj, do të sjellinnjerëz që mund të transmetojnë gëzim dhe gjallëri.Me Jupiterin tek Bricjapi më 3 Dhjetor, ndjeni paqe dhe qetësi dhe kjo pasqyrohet qartë në mjedisin tuaj.Çdo pengesë që mund të gjeni në rrugën tuaj mund të trajtohet në një mënyrë absolutisht të suksesshme, pasi keni besim tek vetja.Zhvillim i rëndësishëm mund të jetë edhe në kuadrin e një pasurie të paluajtshme, siç është shitja ose qiraja e një shtëpie të re.Zhvillimet mund të keni edhe në marrëdhënien tuaj, pasi mund të vendosni për të filluar një bashkëjetesë të re me personin e zemrës.

EKLIPSET 2019

Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar sjell dështime të rëndësishme familjare dhe nuk do të hezitoni të merrni vendime që janë të vështira dhe do të lënë shenjën e tyre. Ndikohen të lindurit në dhjetë ditëshin e parë.Eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik nxjerr në pah një fillim të ri në kujdesin tuaj profesional që do të jetë në kushte të vështira dhe në konflikt, pasi ka njerëz që do të përpiqen të vënë pengesa. Ndikohentë linduri në fund dhe në fillim të dhjetë ditëshit të dytë.Eklipsi Hënor në aksin e Gaforre - Bricjap më 16 Korrik ju çon në mbylljen e kapitujve të rëndësishëm në fushën e familjes dhe profesionale që do të lenë gjurmë brenda jush, pasi do të jenë rezultat i emocioneve intensive, plagëve dhe zhgënjimeve.Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor krijon kornizën për fillimin e një familjeje të re në kushte të favorshme, duke mbyllur një kapitull të jetës suaj dhe duke hapur një të ri, me disponim të fuqishëm revolucionar dhe tendenca të pavarësisë.Ky eklips Ndikon të lindurit në fillim të dhjetë ditëshit të parë.

 

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Mirë do jetë që të jeni shumë të kujdesshëm nga data 3 Mars deri më 29 Mars, sepse Merkuri tek Peshqit arrin ambientin e financave dhe çështjeve tuaja të dashurisë, dhe kjo mund të sjellë vonesa dhe mospërputhje që do t'ju kushtojnë shumë nga ana monetare për shkak të konflikteve intensive.

Peshorja:Me hyrjen e Marsit në shtëpinë tuaj të 7, Viti i Ri për ju fillon më 14/02/2019. Marrëdhëniet ndërpersonale do të testohen në mënyrë profesionale dhe personale.Së bashku me Merkurintek Bricjapi prej 06/01/2019 deri 24/01/2019, do të ketë një tendencë për t'u shqetësuar.Më 02/03/2019 me hyrjene Afërditës deri në 26/03/2019, fati do të jetë në anën tuaj.Marrëdhëniet tuaja shoqërore do të jenë në horizont. Do të jetë një periudhë mjaft produktive dhe krijuese që do të favorizojë Peshorettë cilat janë të angazhuar në art. Gjithashtu do të ketë frymëzim për shkrimtarët dhe poetët. Marrëdhëniet emocionale do jene në fokus!Më 17/05/2019 me hyrjen e Marsittek Gaforrja, do t'ju jepet zgjidhje për çështjet që kanë të bëjnë me profesionin tuaj. Qëndrimii mëparshëm do të zëvendësohet me një periudhë lëvizjeje dhe ndryshimi.Do të përballeni me rregullime. Do të kërkoni shpjegime dhe shumë diskutime do të mbahen këtë herë.Mos u shqetësoni për këtë. Dhjetë ditëshi i fundit i Gushtit, me shumë planete tek Virgjëresha, është një periudhë që do të kërkojë një vëmendje pak më të madhe. Ndoshta mund të prekeni përkohësisht nga një çështje shëndetësore ose një person shumë i afërt.Kjo do të jetë deri më 04/10/2019. Marrëdhëniet e paligjshme mund të zbulohen gjatë kësaj periudhe! Kujdesuni që t'i besoni sekretet tuaja njerëzve të duhur.Ndoshta do të jetë një kohë kur ktheheni te metafizika ose feja.Prej 20/11/2019 deri në fund të Dhjetorit me Marsin që hyn tek Akrepi, do të ketë një favor financiar. Kjo do t'ju ndihmojë të ndikoni shumë pozitivisht në psikologji. Do t'ju bëjë të jeni në gjendje të ndihmoni familjen tuaj ose aty ku ka nevojë të menjëhershme në këtë kohë.

Eklipset 2019

Eklipsi Diellor i periudhës 06/01/2019 do të ndikojë Peshoren, e lindur nga 01/10 në 18/10.Eklipsi Hënor i periudhës 21/01/2019 do të ndikojë Peshoren, e cila ka lindur nga 24/09 në 02/10. Do të ndikojë marrëdhëniet shoqërore dhe publike.Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Peshoret, të cilët kanë lindur nga 25/09 deri 11/10. Eklipsi Hënor në 16/07/2019 do të ndikojë Peshoret, të cilët kanë lindur nga 10/10 deri në 23/10.Kjo kryesisht ndikon çështjet familjare dhe marrëdhëniet.

KARMA

Vit i vështirë në vitin 2018! Ndryshime rrënjësore, sidomos me kalimin e Saturnit në dhjetë ditëshin e parë. Saturni do të hyjë tek Peshoret e dhjetë ditëshit të dytë. Nga 03/10/2019 deri 14/10/2019 do të jetë më i butë me Shigjetarin tek Jupiteri.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 7-të.Kalimi i Uranit do ta trondisë martesën tuaj ose një bashkëpunim të ngushtë.Pra, nëse këto janë konvencionale, nëse ato bazohen në obligacione sipërfaqësore dhe nuk kanë rrënjë më të thella, ato kanë mundësi të shpërndahen.Por marrëdhëniet e shëndetshme mund të tronditen gjithashtu nga një marrëdhënie e papritur, por e përkohshme.Kjo periudhë gjithashtu mund të sjellë konfrontime të hapura me armiqtë tuaj të dukshëm dhe disa përpjekje ligjore. Gjithë këtë kohë do të mbizotërojë liria dhe ndryshimi.

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 8-të.Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e tetë do të thotë se do të ketë disa konflikte në vlera materiale dhe vlera të tjera. Në veçanti, duhet të jeni të përgatitur për të zvogëluar ose anuluar paratë kur kjo varet nga një palë e tretë, pavarësisht nëse ajo është një hua, një bonus, etj.Ju duhet të mbështeteni vetëm në pikat tuaja të forta dhe të mos prisni ndihmë nga askush.Kjo  do të jetë diçka e e vlefshme pas 5 vjetësh,kurSaturni do të ndikojë në profesion dhe në karrierën tuaj.

1 Janar 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 9-të.Periudha e ardhshme është më e përshtatshme për zgjerimin e njohurive tuaja, nisjen e studimeve mbi çështjet filozofike ose fetare, dhe për udhëtime të gjata.Për botuesit, gazetarët, shkrimtarët, etj kjo do të thotë sukses dhe reputacion, por për të tjerët, do të thotë përmirësim përmes njohurisë dhe besimit, i cili do të zëvendësojë paragjykimet. Gjithashtu, është një kohë e mirë për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja me të afërmit tuaj.

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 8-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e tetë do të sjellë ndryshime në financat tuaja nëse ato varen nga palët e treta. Pra, nëse jeni financiarisht i varur nga bashkëshorti ose partneri juaj, duhet të jeni të përgatitur për mirë apo edhe për më keq.Nuk është befasuese të pranohet ndonjë trashëgimi. Shmangni, marrjen e një kredie në këtë kohë, sepse do të ishte e padobishme.Është shumë e mundshme që gjatë këtij efekti të Uranit, një njohje e re do të shquhet në fushën e aktivitetit seksual me origjinalitetin dhe pasionin që e karakterizon, por është i destinuar të mos ketë kohëzgjatje.Së fundi mund të merreni me psikologjinë, parapsikologjinë, ose merrni pjesë në disa grupe me perceptime dhe aktivitete revolucionare ose konspirative.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 8-të.Për vitin e ardhshëm, është planifikuar të përmirësoni financat tuaja, nga paratë që merrni nga palët e treta.Një hua, grant apo trashëgimi është e mundur.Dhe tani po zbuloni fuqi të reja, të cilat ju japin besim dhe optimizëm për jetën.

 

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të.Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë jetën tuaj, që do të perceptohet si në partneritetin tuaj ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja me partnerin .Ajo që duhet të shikoni është gjendja juaj e humorit, mos u grindni me partnerët ose bashkëpunëtorët.Tregoni disa kompromise dhe gjithmonë ekziston një zgjidhje.E mira është që çdo konflikt  të zgjidhet në moment para se konfliktet të fillojnë të dalin në siperfaqe.

1 Janar 2019.Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 7-të.Periudha e ardhshme favorizon arsimin e lartë, ndjekjen e një diplome, takimin me personat që mbajnë një pozitë të shquar ose janë të lidhur me ligjin. Ju mund të merrni pjesë në ekspozita, ligjërata, etj, ndërkohë mund të shihni dhe pasuroni njohuritë tuaja. Periudha e mirë për shkrimtarët, botuesit, avokatët, edukatorët dhe agjentët e udhëtimeve.

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Në periudhën që vijon, çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz superiorë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni.Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i lartë.Ndërkohë disa barriera janë rrezuar, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit.Nëse përsëri nuk krijohet një lidhje e tillë është shumë e mundur që njohjet të jenë të vlefshme.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të. Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë jetën tuaj, që do të perceptohet si në partneritetin tuaj ashtu edhe në marrëdhëniet me partnerin tuaj. Ajo që duhet të shikoni është gjendja juaj e humorit, mos u grindni me partnerët tuaj ose bashkëpunëtorët. Tregoni disa kompromise dhe gjithmonë ekziston një zgjidhje për çdo situatë.Konfliktet mund të vijnë në sipërfaqe,  dhe është më e mira për të zgjidhen në moment. Çdo gjë është gjithmonë për të treguar shpirtin tuaj të shoqërimit.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të. Herën tjetër, ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj.Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesë ose një marrëdhënie të përhershme.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të. Herën tjetër, do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërceni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj.Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë tek ju. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje që nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja. Kini kujdes me shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike deri në sëmundje indektive. Në mardhëniet seksuale,më në fund,do  përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi më shumë se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të.Tani është koha, që pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund ta keni lënë pas dore.Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kaloritë".

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer.Në biznes, do të jeni në gjendje të bëni dallimin ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga ky nënshtrim që të mos e konsideroni atë si dobësi.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të.Ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale.Në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet që lejojnë.Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj.Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesë  ose një marrëdhënie të përhershme.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të.Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë.Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën.Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të.Eshtë më e mira për ta shfrytëzuar për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin.Mos filloni në këtë moment pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore.Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime, të marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja. Kryefjalëe kësaj kohe do jenë financat që lidhen me trashëgiminë mund të fitoni.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të. Herën tjetër, do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike shpesh do të kapërcejë kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj.Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë tek ju. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të. Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni për të shmangur shkëputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme, do të merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose fe.Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

9 Qërshor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja dhe shfaqje të tjera. Ju gjithashtu mund të keni njohje të reja me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.

21 Qërshor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër, kujdesuni  për imazhin që ju i paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikë, korrigjo gabimet e mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht.Peshoni forcat tuaja dhe kini vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në këtë periudhë, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e nevojshme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Në periudhën që vijon, çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz superiorë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të ecni përpara.Ju mund të keni një favor nga një person. Ndërkohë disa barriera janë rrëzuar, ju mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse përsëri nuk krijohet një lidhje e tillë, është shumë e mundur që njohjet të jenë të vlefshme.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Do të merreni më shumë me miqtë dhe njerëzit e tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni iniciatore për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme prej tyre. Veçanërisht, nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohje më të madhe në këtë fushë.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të bukura pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të forconi marrëdhëniet e tua, do të bësh paraqitje më sociale. Marrëdhëniet e tua do të marrin një ngjyrim më të mirë, dhe ndoshta një marrëdhënie e re do të krijohet në mjedisin tuaj miqësor.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të. Këtë përiudhë duhet të shmangni komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës.Do të jetë një periudhë tensioni dhe trazirash mendore, por është më mirë të merreni me një libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata të tilla. Mos harroni se pas disa muajsh, Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht. Pra kini durim.

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhë do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi. Këtë mund ta shprehni edhe nëpërmjet pjesmarrjes tuaj në organizata bamirëse.Edhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga një njohje, e cila mund të mos jetë e duhur. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë kjo lidhje mund të ju zhgënjejë pafund. Kështu që tregohuni të matur.

 

23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Këtë periudhë do të kërkoni përmirësime në mënyrën se si i shikoni gjërat dhe sesi i mendoni ato, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Mund të ndiheni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshme ose të përjetoni konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të.Ditët e ardhshme janë më të bukura pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të forconi marrëdhëniet e tua, do të bësh paraqitje më sociale. Marrëdhëniet e tua do të marrin një ngjyrim më të mirë, dhe ndoshta një marrëdhënie e re do të krijohet në mjedisin tuaj miqësor.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Do të merreni më shumë me miqtë dhe njerëzit e tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni iniciatore për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme prej tyre. Veçanërisht, nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohje më të madhe në këtë fushë.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në këtë periudhë, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një komuniteti më të gjerë.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e nevojshme për ju, dhe për njerëzitme të cilët ndan të njejtat interesa. Mund të perballeni me reagime të ndryshme nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet që keni.

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Në këtë periudhë favorizohen çështjet që kanë të bëjnë me biznesin. Partneritetet tuaja do të bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia që keni me njerëz më superiorë në hierarki ose në një rend më të lartë shoqëror do ju ndihmojë tëecni përpara..Ndërkohë disa barriera janë rrëzuar kështu që mund të krijoni një lidhje erotike me një person më të lartë në hierarki ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse nuk krijohet një lidhje e tillë, përsëri është shumë e mundur që njohjet të jenë të vlefshme.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Kujdesuni për imazhin që ju paraqesni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikë, korrigjoni gabimet e mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund tju besohen detyra të rëndësishme, por këto detyra duhet t’i përballoni seriozisht.Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit.Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja.Ndoshta është një kohë e mirë për festa që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë.Ju gjithashtu mund të zgjeroni njohuritë, me njerëz të huaj.

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të.Kjo periudhë ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por nëse nuk jeni një profesionist i mirë duhet të keni kujdes që të shmangur shkëputjen me shefat ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë.

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme, do të merreni me studime të larta, politikë ose fe.Nuk ështëaspak e çuditshme që të bëni një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Këtë periudhë do ti jepni rëndësi fushës erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërceni kufijtë.Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose ana juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer.Në biznes, do të jeni në gjendje të bëni dallimet ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo shkëputje të mundshme. Kini kujdes nga ky nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Mund të përfitoni financa që lidhen me çështje trashëgimie.

Parashikimet në dashuri

Saturni tek Bricjapi shënon kushtet e reja në aspektin e familjes dhe shtëpisë.Ju keni më shumë mundësi të merrni vendime të rëndësishme në lidhje me zhvillimin dhe ecurinë të marrëdhënies tuaj dhe të bëni hapin për të krijuar familjen tuaj duke krijuar themele të reja në jetë.Nga ana tjetër, konfliktet dhe konfrontimet me partnerin në aspektin e bashkëjetesës mund të ju çojnë në zhvillimin e një kapitali të rëndësishëm për ju, i cili do të ketë një kosto.Jupiteri tek Shigjetari ju jep humor dhe mundësi për të zgjeruar shoqërinë tuaj.Mos humbisni një mundësi për të shkuar në evenimente të ndryshme kulturore ose një darkë mes miqsh.

Nuk përjashtohet mundësia që një person në jetën tuaj t'ju bëjë të ndjeni rrahje zemre sikur të jeni adoleshent.Përcaktimi dhe optimizmi që ju dallon do të jetë një magnet për dinamikat e reja qe priten të vijnë në jeten tuaj, por duhet të mbani mend është që nuk duhet të fokusoheni vetëm në dëshirat tuaja, por duhet të të kuptoni edhe dëshirat e të tjerëve.

Afërdita në shenjën tuaj prej 5 Tetorit deri 9 Nëntor do ju bëjë më joshës.Është e rëndësishme të kërkoni të plotësoni nevojat tuaja, duke mbajtur gjithmonë parasysh se edhe ju duhet të jepni nga vetja juaj në mënyrëqë të përmbushen edhe nevojat e të tjerëve.Ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë eklipseve të datave 6 Janar, 2 Korrik, 16 Korrik dhe 26 Dhjetor, pasi tensionet që mund të ekzistojnë në nivel profesional dhe familjar nuk do të jenë të lehta për tu zgjidhur.Mundohuni që nëpërmjet dialogut dhe komunikimittë zgjidhni problemet dhe mosmarrveshjet me partnerin , në vend që të konfliktoheni sepse këto konflikte nuk do t'ju ndihmojnë, por mund tju ngarkojne nga ana psikologjke.

Këtë vitdo të merrnivendime të rëndësishme për jetën tuaj personale. Do të ndërprisni lidhjet  që ju mbajnë në të kaluarën dhe nuk ju lejojnë të ecni para. Saturni do të jetë gjatë gjithë vitit tek Bricjapi dhe do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur gjatë dhjetë ditëshit të dytë të shenjës suaj, gjë që do t'ju ndihmojë të sqaroni çfarë është ajo që dëshironi në nivel personal.Natyrisht, kjo do t'ju bëjë të reptë dhe mjaft kritike për veten dhe për partnerin. Ju do e rishikoni edhe një herë një marrëdhënie që keni, në rast se mendoni se diçka nuk shkon ose nuk ndiheni me sikur jeni pjesë e asaj mardhënieje.

E vërteta është se këtë vit,do të jeni ose në lartësi ose thellësi pra në  dy ekstremet e mundshme, kështu që ka mundësi që të habisni njerëzit në rrethin tuaj të ngushtë duke njoftuarnjë bashkëjetesë me partnerin tuaj ose një largim përfundimtar prej tij.Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do të sjellë një  mundësi për të ekspozuar veten dhe për tu reklamuar në mënyrën më të mirë. Do të ketë njohje të reja, njerëz interesantë dhe mundësi për flirtim.Nëse jeni beqar , ka shumë mundësi jo vetëm të krijoni një marrëdhënie të re, por edhe të zgjidhni midis disa kandidatëve! Ajo nga e cila duhet të keni kujdes është tendenca që keni për tu entuziazmuar lehtë, mos u entuziasmoni që në fillimet e njohjes, sepse mund të ketë edhe zhgënjime që mund të sjellin jo stabilitet të ndjenjave tuaja.

Urani tek Dashi deri më 5 Mars sugjeron se do të jetë njëperiudhë  e çuditshme për marrëdhëniet tuaja emocionale sidomos për ju që keni lindur në dhjetë ditëshin e tretë.Acarimi dhe trazirat që Urani ju shkakton nga ky pozicion mund të krijojnë probleme në një marrëdhënie të rëndësishme të jetës suaj, madje edhe ju të cilët kohët e fundit keni filluar një marrëdhënie të re, mund të mos i shpëtoni kësaj situate.

Eklipset qëdo të bëhen në shenjat (Gaforre-Bricjap) do të ndikojnë në sektorin tuaj profesional dhe gjithashtu në marrëdhëniet tuaja personale.Shmangni shpërthimet e zemërimit dhe mos i transferoni çështjet e biznesit në jetën tuaj personale dhe anasjelltas anasjelltas në mënyrë që të mbani një klimë të qetë.Nëse shihni se klima e qetë nuk arrihet, atëherë është koha të mendoni nëse duhet të ndryshoni drejtimin qoftë në nivel profesional apo personal.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Peshorja 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

2019 është një vit më i lehtë se 2018, pasi Saturni mund të jetë akoma tek Bricjapi, por nuk ndikon më drejtpërdrejtë në dhjetë ditëshin tuaj.Kjo do të thotë qëdo të shikoni zhvillime të reja në jetën tuaj, veçanërisht zhvillime që lidhen me çështjet familjare. Jupiteri, i cili do të jetë në shenjën e Shigjetarit deri më 2 Dhjetor, do të jetë jashtëzakonisht i rëndësishëm pasi do të kujdeset për afrimin e njerëzve që do të jenë të gatshëm tju ndihmojnë për çdo gjë që ju nevojitet.Më 3 Dhjetor, Jupiteri do të kalojë në shenjën e Bricjapit dhe ky pozicion do tju ndihmojë për çështje të jashtëzakonshme që lidhen me transaksionet e pasurive të paluajtshme, lëvizjet dhe çdo gjë që lidhet me shtëpinë tuaj. Ju që jeni në dhjetë ditëshin e parë do ndjeni drejtpërdrejt efektin pozitiv.Urani, i cili do të shkojë tek Dashi më 6 Mars, sugjeron që duhet të jeni të kujdesshëm në çështjet që kanë të bëjnë me organet publike dhe bankat, pasi ka mundësi që një veprim i gabuar të ketë një ndikim negativ në çështjet financiare.Gjatë gjithë vitit duhet ti kushtoni vëmendje të ardhurave dhe shpenzimeve dhe të bëni ndërhyrjet e nevojshme sa herë që është e nevojshme.Eklipsi i vitit janë në aksin e Gaforres-Bricjapit, do të thotë se do të ndikojë në çështjet familjare dhe të biznesit.Eklipsi Diellor që do të zhvillohet më 2 Korrik tek Gaforrja mund të krijojë tensione brenda familjes dhe duhet të tregoni kujdes dhe qetësi.Eklipsi tjetër Diellor më 26 Dhjetor tek Bricjapi do të sjellë çështje profesionale .Duhet të jeni shumë të kujdesshëm pasi vendimet impulsive nuk do të ndihmojnë.

DHJETË DITËSHI I DYTË

Viti 2019, është një vit vendimtar për ju, pasi energjitë e disa planeve do ndikojnë drejtpërdrejt tek ju, kjo tregon se këtë vit do të jeni mjaft aktivë në fushat e rëndësishme të jetës suaj. Saturni tek Bricjapi sugjeron që gjatë gjithë vitit do të merrni përgjegjësi për punët dhe detyrimet që vijnë nga shtëpia.Gjithashtu, nuk përjashtohet mundësia që një person i moshuar i familjes suaj të ketë nevojë për ndihmën tuaj.Plutoni, i cili favorizon,ata që kanë lindur në dhjetë ditëshin e fundit, krijon mendime intensive për një lëvizje dhe një ndryshim të ambientittë shtëpisë tuaj. Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, është jashtëzakonisht i rëndësishëm për jetën tuaj shoqërore dhe një kundërpeshë të fuqishme ndaj Saturnit, pasi do ju çlodhëdhe t'ju ndihmojë që kontaktet me miqtë dhe të afërmit tju rregullojnë humorin!Një njohje e re për ju që jeni beqar nuk mund të përjashtohet.Eklipsi Diellor i 6 Janarit tek Bricjapi do të sjellë një çështje që lidhet me shtëpinë tuaj dhe mund tju duhet të merrni më shumë përgjegjësi në të njejtën kohë.Eklipsi Diellor që do të zhvillohet më 2 Korrik tek Gaforrja ndikon sektorin profesional.. Mënyra se si reagoni ndaj eprorëve do të luajë një rol të rëndësishëm në zhvillimin tuaj.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Viti 2019 është një vit në të cilin do ju duhet të gjykoni objektivisht, në mënyrë që të merrni vendimet e duhura në fusha të rëndësishme të jetës suaj. Saturni është tek Bricjapi, por këtë vit nuk ka ndikim të drejtpërdrejtë në dhjtë ditëshin tuaj, por mund të ndikoheni në mënyrë të tërrthortë nga energjia e tij pasi mund të lindin më shumë përgjegjësi që lidhen me shtëpinë dhe familjen tuaj.Plutoni, sugjeron se gjërat mund të ndryshojnë në familje.Ju mund të vendosni të qëndroni vetëm në një shtëpi të re ose, për ju që keni gjetur partnerin tuaj, nuk përjashtohet të filloni të bashkëjetoni me të. E vetmja gjë e sigurt është se do të bëhen ndryshime , gjë që do të ndikojë në modelin e jetës familjare.Urani, do të  verë vulën e tij, duke treguar edhe më qartë se është vit i ndryshimeve jo vetëm në nivel familjar por edhe në aspektet tuaja ndërpersonale.Shokë të rinj mund të vijnë e të vjetër të largohen.E njejta gjë mund të ndodhë dhe në aspektin persaonal me partnerët tuaj.Ajo që duhet të bëni është të mos këmbëngulni në gjëra që tregojnë se nuk mund të qëndrojnë në jetën tuaj.Çdo gjë që lidhet me shitjet, shitjet në internet dhe marrëdhëniet me publikun do të jetë shumë mirë këtë vit, pasi Jupiteri do të jetë një ndihmës i vlefshëm.Eklipsi Hënor më 16 Korrik në aksin e Gaforre-Bricjap mund të ngrejë çështje në balancimin mes karrierës dhe familje.

Virgjëresha vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Virgjëresha 2019  Parashikimet Vjetore Astrologjike

NEPTUNI TEK PESHQIT (për të lindurit në mes të dhjetë ditëshit të dytë)

Është fakt se me neptunin që lëviz në marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja, nuk është e lehtë të keni një pasqyrë të plotë, një pamje të qartë të asaj që mund të ndodhë në jetën tuaj personale dhe profesionale. Si i perceptoni ju njerëzit rreth jush, njerëzit e rëndësishme të jetës suaj, është gjëja kryesore për t'u përqëndruar, sepse tendenca për të idealizuar të gjithë dhe gjithçka me karakteristika fantastike dhe dimensionet e ëndrrave është e dukshme. Por mbani mend se mund të demistifikoj me lehtësi të madhe dhe të shkaktojnë zhgënjime të mëdha dhe plagë intensive. Sekrete, të mëdha apo të vogla, janë zbuluar dhe ndoshta jeni përballur me një realitet të ashpër për ju që do t'ju çojë në trishtim dhe izolim të fortë. Mos endërroni shumë dhe dëgjoni intuitën tuaj që do t'ju udhëheqin në mënyrë unike dhe do t'ju japë sloganin për çdo njeri që vjen në jetën tuaj, nëse duhet ta besoni atë apo jo. Marrëdhëniet e rëndësishme në jetën tuaj personale dhe profesionale mund të ndahen, por mos harroni se vetëm përmes këtij procesi do të kaloni në fazën tjetër, do të jeni të detyruar të shihni të vërtetën. Një e vërtetë që shmangni shumë do vijë në këtë periudhë të veçantë të jetës suaj.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurit në fund të dhjetë ditëshit të tretë)

Me Saturnin duke kaluar në shtëpinë tuaj të pestë, dashuria, krijimtaria do jenë aspekte  më të dominuara. Përgjegjësia dhe serioziteti është ajo që ju karakterizon në menaxhimin e jetës suaj personale, në çështjet që mund të lidhen  me fëmijët tuaj, me aspektin e aktiviteteve artistike dhe projekteve që mund të keni. Dashuria tani për ju nuk është diçka e pakujdesshme, e papërgjegjshme, përkundrazi, nëse doni që të mbetet në jetën tuaj duhet të keni baza të forta, t'ju mbush me siguri, t'ju japë besim. Ju nuk mund të jeni me një shok i zgjuar i cili ka vendosur në pikëpamjet e tij dhe atë që dëshiron të bëjë në jetën e tij. Nëse ka njerëz që do t'ju sillen në mënyrë të papërgjegjshme, keni mendjen që Saturni do të jetë i rreptë me ju dhe do të kujdeset për "mësimin" që do të merrni. Do jetë e rëndësishme për të njohur qartë kuptimin e dashurisë dhe si dhe do vendosni një marrëdhënie të rëndësishme dhe të qëndrueshme në jetën tuaj. Nëse jeni vendosur me partnerin tuaj dhe keni marrë vendime për zgjerimin e familjes suaj, është një kohë e shkëlqyer për një kontraktues, pasi nuk mund ta trajtoni këtë jetë të re vetëm me dëshirën për ta sjellë botën me ndërgjegje dhe absolute. Ajo që duhet të mbani mend është se pas kalimit të Saturnit gjithçka do të jetë ndryshe dhe do të keni arritur të gjeni një ekuilibër midis gëzimit dhe përgjegjësisë në dashuri, diçka që do të marrë shumë përpjekje për ta arritur, por rezultati do t'ju shpërblejë.

NDIKIMI I JUPITERIT

Me miratimin e Jupiterit tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor ju keni aftësinë për të krijuar klimën më të mirë të mundshme në shtëpi, në familje, në marrëdhënien tuaj me vetëbesimin dhe ndjenjën që njerëzit tuaj ju mbështesin çdo përpjekje. Çështjet që mund të kenë të bëjnë me familjen duket se zgjidhen, marrëdhëniet me njerëzit e mjedisit të njohur duket të jenë zbutur dhe nuk mund përjashtohet vendimi i rëndësishëm për të bashkëjetuar me partnerin tuaj që dëshiron të fillojë dhe të zgjerojë familjen tuaj. Gjëja më e rëndësishme është që të ndjeni qetësi brenda vetes dhe kjo të lëshohet në mjedisin rreth jush, në familjen tuaj, në shokun tuaj dhe në hapësirën profesionale. Është e mundur që të vendosni të filloni punën tuaj dhe të formoni një hapësirë që ju të ndiheni si në shtëpinë tuaj, ku të vendosni përpjekjet tuaja atje. Ajo që është më karakteristike e këtij pasazhi është mbrojtja, që ju jepet në çdo vështirësi dhe kjo do të jetë e dukshme kur tëarrini të tejkaloni ndonjë pengesë. Me Jupiterin që shkon tek Bricjapi që prej 3 Dhjetorit, jeta juaj personale bie, ndiheni më i dëshirueshme dhe më të dashur se kurrë, diçka që bëhet e dukshme për njerëzit tuaj të dashur, pasi shikoni të shijoni çdo moment me partnerin tuaj dhe bëni çdo përpjekje për të shijuar përvoja unike së bashku. Ju që jeni vetëm, protagonist dhe joshni në çdo mjedis që gjeni, është e sigurt që në mesin e pushimeve të reja do të gjeni  personin e duhur për t’i besuar zemrën dhe ndjenjat tuaja.

EKLIPSET 2019

Eklipsi në aksin e Gaforres - Bricjapit (Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar, Eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik, Eklipsi i Hënës në aksin e Gaforres - Bricjapit më 16 Korrik, Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) ju shtyn të rishikoni objektivat , aspiratat, planet që mund të keni, miqësi të rëndësishme në jetën tuaj apo jetën  tuaj erotike. Do të jetë  pika e kthesës për ju në këto sfera prandaj është mirë të jeni të kujdesshëm dhe të mësoni reagimet dhe vendimet tuaja në intervale të caktuara.. Eklipsi më 21 Janar në aksin Ujor-Luan ju fton të mbyllni çështjet e së kaluarës që ende ju shqetësojnë duke ju kujtuar plagët që nuk ju lejojnë të shkoni në rrugën personale që keni zgjedhur. Konfliktet dhe  disponimi shpërthyes janë të mundshme, kështu që përpiquni të mbani durimin tuaj, duke lënë intuitën tuaj të merrni vendimet më të mira të mundshme.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Merkuri tek Peshqit nga 6 Mars deri më 29 Mars mund t'ju sjellë një komunikim me bashkëshortin ose partnerët tuaj, kështu që do të jeni të kujdesshëm ndaj mënyrës sesi shprehni vetveten sepse nuk mund të ketë keqkuptime që do të shkaktojnë konflikte . Është fakt që të hyni në një proces të të menduarit në lidhje me marrëdhënien dhe bashkëpunimin tuaj, dhe nëse jeni të kënaqur me to. Por është e këshillueshme të mos shprehni ankesa apo mendim përpara se Merkuri të kthehet në një rrugë të drejtë.Njerëzit e së kaluarës përsëri mund të tregojnë interes, është e sigurtë se ata do t'ju vënë në procesin e të menduarit për arsyet që sollën në distancë.

Virgjëresha : Viti i Ri fillon me hyrjen e Merkurit tek Bricjapi. Në 06/01/2019 deri 24/01/2019. Në lidhje me Diellin në të njëjtën shenjë, do të ketë disa diskutime rreth planeve të ardhshme. Planet për jetën tuaj emocionale. Sidomos nëse jeni në një marrëdhënie afatgjatë.Ju do të dëshironi ta formalizoni atë! Është një kohë ideale për këtë. Në rast se jeni pronar i një biznesi është një kohë shumë e mirë për ta zgjatur atë, por me ndihmën e familjes suaj, për shkak të Jupiterit në shtëpinë tuaj 4.

Me hyrjen e Marsit më 15/02/2019 në 31/03/2019 tek Demi, ju do të hyni në një periudhë kërkuese ekzistencialë dhe filozofike. Prisni një vendim gjyqësor në këtë kohë. Me shumë mundësi rezultati të jetë në favorin tuaj! Nëse kjo lidhet kryesisht me çështjet financiare.

Nëse jeni student ose jeni duke kërkuar në këtë periudhë punë do të keni një rezultat pozitiv.Me hyrjen e Afërditës më 10/06/2019 deri më 03/07/2019, në nivel profesional, do të ketë shumë lajme! Ata do t'ju kënaqin në veçanti dhe mund të keni ndonjë përfitim financiar që nuk e prisnit.

Nga 19/08/2019 dhe përgjithësisht në fund të Gushtit me hyrjen e Diellit, Merkurit, Afërditës dhe Marsit në shenjën tuaj dhe deri më 05/10/2019, do të përjetoni një periudhë ku personaliteti juaj do të magnetizohet. Ju do të tërhiqni njerëzit me fuqi dhe prestigj.Ju do të jeni veçanërisht social dhe çdo gjë që kërkoni do e keni. Me një përpjekje të vogël, ju do të arrini shumë, sii në sektorin profesional ashtu edhe në atë familjar. Përfitoni nga kjo periudhë e jetës suaj, kjo nuk ndodh çdo ditë.

Me Marsin që hyn tek Peshorja nga 05/10/2019, paratë do të rrjedhin! Kujdes nga gabimet sepse mund të keni edhe humbje të papritura! Përpiquni të menaxhoni mirë blerjet tuaja.Mund të lindin urgjenca nga mjedisi i familjes suaj dhe mund të jeni në një situatë të vështirë. Me hyrjen e Merkurit nga data 10/12/2019 deri më 29/12/2019, do të dalin probleme familjare por do të gjendet një zgjidhje. Optimizmi juaj do ju çojë shpejt në gjetjen e këtyre zgjidhjeve Shans i madh për të qenë me njerëz nga e kaluara.

Eklipset 2019

Eklipsi diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë Virgjëreshën, që ka lindur në 01/09 deri 15/09. Ndikon në çështjet pozitive të emocioneve, argëtimit, planeve të biznesit, formalizimit të marrëdhënieve. Eklipsi Hënor i periudhës 21/01/2019 do të ndikojë Virgjëreshën, e cila ka lindur nga 24/08 deri 31/08. Do të ndikohet, kryesisht negativisht, nga marrëdhëniet sekrete dhe nga çështjet me spitalet. Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Virgjëreshën, e cila ka lindur më 24/08 deri më 11/09. Kjo do të ndikojë kryesisht në marrëdhëniet profesionale dhe shoqërore. Eklipsi Hënor i periudhës 16/07/2019 do të ndikojë Virgjëreshën, e cila ka lindur më 09/09 deri 23/09. Ajo ndikon kryesisht çështjet pozitivisht të përzemërta.

Karma

Viti 2018, ishte një vit krijues për ju. Viti 2019 do të vazhdojë me kusht që të mos pushoni. Me hyrjen e Jupiterit tek Shigjetari, shmangni teprimet. Sidomos me lajme të lumtura do të jenë për ata të lindur 24/08 deri 01/09.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 5-të. Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e pestë shënon një ndryshim në punët tuaja të dashurisë. Pra, ndoshta mund të sqaroni disa nga marrëdhëniet tuaja erotike që zgjatën, por nuk keni një themel të fortë, ndoshta keni një marrëdhënie me një person të moshuar se ju, ose ndoshta u ktheheni njerëzve që keni qenë nga këtu deri tani, sepse tani i shihni faktet e tyre pozitive. Fëmijët mund t'ju ngarkojnë më shumë përgjegjësi, ndërkohë krijimet ju premtojnë stabilitet dhe qëndrueshmëri.

1 Janar 2019 Kalimi i Jupiteri nga shtëpia e 6-të. Për rreth një vit nga sot, një që do të zgjasë për aq kohë sa Jupiteri kalon në shtëpinë tuaj të gjashtë, suksesi juaj profesional përmes punës do të ketë fjalën e parë. Para së gjithash, puna është e ndryshme nga ju, pasi tani e shihni atë si mjet për sukses. Tani nuk ju lodh, por bëheni edhe më organizativ, kushtet e punës janë duke u përmirësuar, duket se jeni më përgjegjës dhe në fund njiheni nga bosët dhe bashkëpunëtorët, gjë që në vetvete është e drejtë. Tarifa do të jetë ose materiale ose morale. Është e mundur një promovim i rëndësishëm. Kujdes dietën tuaj sepse, përveç kilogrameve shtesë, mund t'ju shkaktojë edhe një problem shëndetësor.

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e tetë do të sjellë ndryshime në financat tuaja nëse ato varen nga palët e treta. Pra, nëse jeni financiarisht i varur nga bashkëshorti ose partneri juaj, duhet të jeni të përgatitur për mirë apo edhe për keq. Nuk është ende befasuese të pranoni ndonjë trashëgimi. Shmangni, megjithatë, marrjen e një kredie në këtë kohë, sepse do të ishte e padobishme. Është shumë e mundshme që gjatë këtij efekti të Uranit, një njohje e re do të shquhet në fushën e aktivitetit seksual me origjinalitetin dhe pasionin që e karakterizon, por është i destinuar të mos ketë kohëzgjatje. Së fundi mund të merreni me psikologjinë, parapsikologjinë, ose të merrni pjesë në disa grupe me perceptime dhe aktivitete revolucionare.

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e nëntë ju jep mundësinë dhe dëshirën për t'u marrë me vlerat shpirtërore dhe morale të jetës. Lejojini vetes që të pranoni ndryshimet që do të vijnë, lëshoni perceptimet tuaja paleolitike dhe fitoni një mënyrë të re të menduarit, një filozofi të re. Astrologjia mund të jetë zona me të cilën do të merreni me këtë periudhë. Gjatë gjithë periudhës kërkoni kontakte me disa mësues, shihni haptazi gabimet tuaja të kaluara dhe bëni rivendosjen e nevojshme, dhe në fund do të dilni me shumë fitime.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 5-të. Në këtë kohë, do të dëshironi të merrni dhe ju gëzimin tuaj. Argëtimi, dashuria, krijimi kanë fjalën e parë. Në dashuri, kjo nuk do të thotë do të krijojë një marrëdhënie të re ose  marrëdhëniet e krijuara  do të kenë premtimin e qëndrueshmërisë. Megjithatë, marrëdhënia juaj me fëmijët përmirësohet këtë kohë dhe suksesi i tyre ju mbush me krenari. Nëse i përkisni hapësirës artistike, ka më shumë premtime për sukses ekonomik. Gjithsesi, krijon një tendencë të caktuar ndaj pakujdesisë e kënaqësisë.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merruni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj. Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 6-të. Periudha që vijon do të nxjerrë në pah fushën e punës dhe të shëndetit. Në punë, i kushtoni vëmendje detajit, planifikoni dhe rregulloni punën tuaj, duke ndjekur përsosmërinë. Kjo ka efekte pozitive në këtë fushë.  Kushtojini më shumë vëmendje shëndetit tuaj, veçanërisht dietës tuaj.

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjy nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë se disa ngjarje  nuk mund të parashikohen sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja. Kini kujdes me shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike dhe të shkaktojë që të merrni infeksione. Në fushën e seksit, më në fund, përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, ajo ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhepër mbi të gjitha dietën tuaj.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Dhe tani është koha, pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën që mund të keni lënë pas dore. Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kaloritë". Kjo do edhe t'u shërbejë të tjerëve, qofshin ata bashkëpunëtorë, klientë ose mjedisi juaj i afërt.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të.Do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri, marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë. Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejojini vetes të jetoni këto ditë. Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të.Është koha më e mirë për ta shfrytëzuar për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin. Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime e  që marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të.Gjatë kësaj periudhe ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet tuaja . Ju posedoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj. Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, ajo ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe mbipër të gjitha dietën tuaj.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, , disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të. Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni, nëse nuk jeni një profesioniste e mirë, për të shmangur këputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Punoni në heshtje dhe në mënyrë metodike duke shmangur dëmtimet dhe suksesi është në anën tuaj.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme, merruni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja. Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë.

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë ose brenda një grupi. Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Kujdesuni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Në periudhën që vijon, çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz superiorë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i lartë, i cili do ta gjejë shumë të dobishme. Ndërkohë disa barriera janë liruar, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse përsëri nuk krijohet një lidhje e tillë është shumë e mundur që njohjet do të jenë të vlefshëm.

21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale. Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të. Këtë përiudhë duhet të keni në dorë për të shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës. Do të jetë një periudhë e tensionit dhe trazirave mendore, por është më mirë të merreni me një libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht. Pra kini durim.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime. Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhë do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse. Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të. Herën tjetër është më e mira për ta shfrytëzuar atë për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin. Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime, të marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë.

23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja. Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të. Herën tjetër, do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërcehni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj. Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në disponimin tuaj. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, , disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje që nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja, ku sjellja juaj ndryshon. Kini kujdes me shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike dhe të shkaktojë që të merrni infeksione. Në fushën e seksit, më në fund, përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të. Herën tjetër, ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj. Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë jetën tuaj, që do të perceptohet si në partneritetin tuaj ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja me partnerin tuaj. Ajo që duhet të shikoni është gjendja juaj e humorit, mos u grindni me partnerët tuaj ose bashkëpunëtorin tuaj. Tregoni disa kompromise dhe gjithmonë ekziston një zgjidhje. Pastaj këto konflikte mund të vijnë në sipërfaqe, e cila është më e mira për t'u zgjidhur tani. Çdo gjë është gjithmonë për të treguar shpirtin tuaj të shoqërimit.

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të. Dhe tani është koha, pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore. Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kalorit". Një veçori e ditëve do të jetë edhe t'u shërbejë të tjerëve, qofshin ata bashkëpunëtorë, klientë ose mjedisi juaj i afërt.

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Herën tjetër do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë. Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejoni vetes të jetoni këto ditë. Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj. Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

Parashikimet në dashuri

Saturni tek Bricjapi krijon një ndjenjë krejtësisht tjetër të dashurisë, pasi nuk mund ta shikoni atë në mënyrë të rastësishme, nuk mund ta shihni atë me frikë. Gjëja e rëndësishme për ju është të vendosni themele të forta dhe personi që do të vendosë të jetë pranë jush për t'ju siguruar siguri, për të krijuar kushte për stabilitet dhe rrugë afatgjatë, nëse jo për tërë jetën tuaj. Çdo gjë është e qartë për ju në këtë fushë, sepse është e lehtë të hyni në një proces që nuk ka bazat e mësipërme, por sigurohuni nuk do të jetë mbetet në jetën tuaj diçka që nuk do jetë krijuar në pjekurinë dhe arsyen tuaj, logjik mund të ekzistojë në dashuri. Është gjithashtu e mundur që do të ketë një pasardhës, për ju që e doni atë, duke ndryshuar përgjithmonë jetën tuaj.

Jupiteri tek Shigjetari krijon kushte ideale për të bashkëjetuar me personin e jetës suaj dhe për të vendosur një rrugë të re në jetën tuaj, duke krijuar familjen tuaj. Vetëbesimi juaj është i dukshëm dhe ka një ndikim të fortë në marrëdhënien tuaj, pasi nuk dëshiron të ndikoj në klima negative. Dëshironi dhe do të pretendoni të ketë butësi, romancë, i cili do të favorizojë marrëdhënien tuaj unike dhe do të krijojë kushte ideale për ju dhe bashkëshortin tuaj.

Marsi në shenjën tuaj prej 19 Gusht deri më 4 Tetor e lëshon pjesën dinamike të vetes në qendër të vëmendjes dhe nuk do të hezitoni të flirtoni, kërkoni, jepni beteja erotike për cilindo person që ju intereson. Dashuria intensive dhe pasioni i fortë dhe do të bëni atë që mundeni për të përmbushur dëshirat tuaja personale. Mos harroni vetëm se duhet të keni kuptueshmëri dhe pranueshmëri ndaj dëshirave të partnerit ose të një njohje të re që mund të ndodh.

Afërdita në shenjën tuaj nga 22 Gusht deri më 14 Shtator ju mbush me bukuri, ëmbëlsi, optimizëm dhe humor të fortë për lojra erotike. Nevoja për vetë-promovim dhe konfirmim është e përhapur dhe është e qartë se shumë prej tyre do të jenë viktima të saj që do të pësojnë pozitivitet dhe bukurinë që ju transmetoni.

Eklipsi në aksin e Gaforres - Bricjapit më 6 Janar, 2 Korrik, 16 Korrik dhe 26 Dhjetor mund të sjellë përmirësime unike në jetën tuaj erotike ndërkohë tregoni fillimet e reja që do të jenë katalizatorë të jetës suaj dhe të mbyllni fondet që mund t'ju kushtojnë, por ato do t'ju ndihmojnë në një ndryshim dinamik dhe vendimtar duke i liruar ata nga situata që mund të ju shtypin, stresin, pesimizmin dhe trishtimin.

Në vitin 2019, ky vit do të jetë një moment historik për karrierën tuaj në çështjet emocionale dhe profesionale, pasi këtë vit do të vendosni themele të forta dhe do të ndërtoni marrëdhëniet që dëshironi. Vitet e kaluara kanë pasur disa vështirësi dhe ndoshta ndryshime, të cilat tani i përkasin të kaluarës, por ka pasur mësime që do t'ju shoqërojnë këtu dhe në të ardhmen. Saturni i cili do të jetë tek Bricjapi do t'ju ndihmojë të merreni me çështjet tuaja emocionale dhe marrëdhëniet me pjekurinë dhe seriozitetin dhe kjo do t'ju kursejë momentet kur do krijohen çështjet. Logjika juaj do të forcohet më tej me Saturnin tek Bricjap dhe do t'ju ndihmojë shumë në mënyrë që të mos largoheni nga hija e artë që Neptuni hedh, duke krijuar iluzione. Neptuni, i cili është gjithashtu tek Peshqit këtë vit, prek më shumë ju që keni lindur në dhjetë ditëshin e parë të jetës tuaj dhe mund t'ju çoj në mashtrime dhe iluzione.

Kjo do të rezultojë në zgjedhje të gabuar sentimentale ose duke gabuar një çështje që mund të lindë në marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj. Tendencat që do të keni për të parë çdo bashkëshort të ri të mundshëm mund t'ju çojë në lëvizje krejtësisht të gabuara dhe madje mund të rrezikojë marrëdhënien tuaj - për ju që keni gjetur bashkëshortin tuaj – në rast sedo nënshtroheni në një tundim . Duhet të jeni shumë të dyshimtë nëse gjithçka duket ideale, dhe nuk duhet të harroni se Neptuni mund të krijojë një moment të marrëdhënieve të gabuara dhe idealizimit të personave. Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, ju jep një ndjenjë të thellë optimizmi që do ta nënshtrojë dhe ndihmon psikologjinë tuaj gjatë gjithë vitit, akoma edhe nëse nuk e kuptoni. Çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj do të jenë shumë të favorizuara dhe ju që keni një shok nuk mund të përjashtoni një lëvizje me të, e cila do të bëhet me të mirën e të gjithëve. Jupiteri do të kalojë tek Bricjapi në një shenjë që më së miri ju përshtatet më 3 Dhjetor, duke i ndihmuar më shumë çështjet tuaja sentimentale. Në fakt, nuk përjashtohet të sjellë një çështje dashurie e cila, në lidhje me Saturnin e cila është ende në të njëjtën shenjë, do të keni baza të forta për të evoluar me kalimin e kohës.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Virgjëresha 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Në vitin 2019, është një vit në të cilin do të merrni frytet e përpjekjeve tuaja, pasi Saturni i cili është ende tek Bricjapi do t'ju shpërblejë nëse nuk e ka bërë këtë ende. Këtë vit, jeni të ftuar të shikoni seriozisht në çështjet tuaja emocionale, pasi do të ndjeni nevojën për të matur edhe në jetën tuaj personale. Logjika për të parë çdo çështje - madje edhe një dashuri - do t'ju ndihmojë të qëndroni të palëvizshëm në këmbët tuaja. Jupiteri do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor duke treguar se çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë tuaj, familjen tuaj dhe pasurinë tuaj të patundshme janë shumë të favorizuara. Gjithashtu favorizon një lëvizje nëse keni këtë në mendje, pasi nuk përjashtohet që të keni bashkëjetesë me partnerin tuaj, i cili do të bëhet me mënyrat nga më të mirat. Më 3 Dhjetor, Jupiteri do të shkojë tek Bricjapi, duke sugjeruar që të fillojë një periudhë shumë e mirë për çështjet tuaja dashurie dhe që jeni në dhjetë ditëshin e pare do ta ndjeni menjëherë. Nuk përjashtohet të gjeni dashurinë e jetës tuaj dhe gjithçka do të ndodhë shumë shpejt. Urani do të kalojë tek Demi më 6 Mars dhe nga ky post do të ndihmojë shumë projekte që lidhen me çështjet e arsimit, studimet , seminaret, çertifikatat dhe udhëtimet jashtë vendit. Përfitoni nga mundësia dhe gjendja që Urani do t'ju japë nga shenja e guximshme e Demit për të bërë një udhëtim që do t'ju ndihmojë të zgjeroni horizontet tuaja shpirtërore.

DHJETË DITËSHI I DYTË

Në vitin 2019, është një vit në të cilin jeni thirrur t'i kushtoni vëmendje, pasi ka një numër të konsiderueshëm planetesh që ndikojnë drejtpërdrejtë në dhjetë ditëshin tuaj. Fillojmë me Jupiterin, i cili është tek Shigjetari, dhe ndihmon për çështje të jashtëzakonshme që lidhen me shtëpinë tuaj dhe pasurinë tuaj të patundshme. Jupiteri do të lëvizë për një kohë të gjatë në ditën tuaj të dhejtë ditëshit tuaj për shkak të rrugës së tij retrospektive dhe kjo do të thotë që do të keni mundësi të bëni disa lëvizje korrigjuese për çështjet familjare. Nëse keni në mendje, një veprim është gjithashtu i mundshëm dhe do të shoqërohet me një favor të madh. Saturni i cili është tek Bricjapi ju ndihmon të ndërtoni marrëdhënie të shëndosha personale larg gabimeve të kaluara dhe të punoni për to si dhe me siguri do të shpërbleheni. Neptuni i cili është tek Peshqit dhe ndikon tek ju, të cilët kanë lindur në dhjetë ditëshin e parë, tërheq vëmendjen tuaj tek ju, pasi ka shumë mundësi që do të ketë çështje në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale që nuk do të jenë të qarta. Kështu që duhet t'i kushtoni vëmendje partnerit tuaj dhe bashkëpunëtorëve tuaj të ngushtë, veçanërisht nëse keni mendime për ndershmërinë e tyre. Neptuni nuk ndihmon në bisedat e sinqerta, prandaj tregohuni të kujdesshëm nëse dëshironi të bashkëpunoni, të nënshkruani një marrëveshje të rëndësishme ose të bëni një investim. Eklipset që do të zhvillohen këtë vit në aksin e Gaforres-Bricjapit janë të favorshme për ju, pasi ata do t'ju bëjnë të njohur me mjedisin e ri, do të pasurojnë mjedisin tuaj me shtesa të reja dhe do të takoheni me një shok - ju që i përkisni përfaqësuesve beqarë të shenjës suaj - ndryshe nga çdokush që keni takuar. Ajo që duhet të mbani mend dhe të jeni të kujdesshëm janë kurthet e Neptunit që krijojnë mashtrime, dhe personalizime të personave dhe situatave.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Në vitin 2019, kjo duket e qetë për ju, dhe kjo është shumë e mirë pasi mund të përqendroheni në qëllimet tuaja dhe të organizoni planet tuaja në mënyrë të duhur pa u shqetësuar për ndërhyrjet intensive planetare! Saturni dhe Plutoni janë tek Bricjapi një shenjë që ju përshtatet mirë dhe ndikon në fushën tuaj sentimentale duke u kujdesur për t'ju kujtuar se çdo gjë madje edhe dashurin, dëshiron që puna të vijë në rrugën tuaj. Jupiter, i cili do të gjendet deri më 2 Dhjetor në shenjën e Shigjetarit, ndihmon shumë çështje të lidhura me shtëpinë dhe do të ndiheni më shumë nga favori i tij që nga vjeshta. Tremujori i fundit për të qëndruar tek Shigjetari do të jetë i shkëlqyer për largimet, ndryshimet në shtëpi dhe procedurat burokratike në lidhje me pasurinë tuaj të patundshme. Urani, i cili do të jetë tek Dashi deri më 5 Mars, ndikon në dhjetë ditëshin tuaj dhe ju nxit të kujdeseni për mënyrën se si i menaxhoni çështjet financiare të një biznesi, partnerit tuaj ose bashkëpunëtorëve tuaj. Ka mundësi të merrni disa veprime të rrezikshme që nuk do të kenë rezultatet që ju prisni. Ju duhet të shmangni rrezikun, veçanërisht nëse nuk është vetëm për ju, por edhe për njerëzit tuaj të dashur. Eklipset që ndodhin në aksin e Gaforres-Bricjapit janë të dobishme për ju dhe për çdo gjë që lidhet me punët tuaja të dashurisë. Kujdes duhet të tregoni nga eklipsi Hënor që po ndodh më 16 Korrik, pasi mund të sjellë në sipërfaqe shumë ndjenja që do t'ju bëjnë mjaft të kërkuar me partnerin tuaj dhe me njerëzit që janë afër jush.

Luani vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Luani 2019 Parashikimet Vjetore Astrologjike

Urani tek Dashi (për të lindurit në fund të dhjetë ditëshit të tretë)

Deri në 6 Mars në shtëpinë tuaj të nëntë me Uranin do përjetoni trazirat më të fundit, por edhe përfundimtare në lidhje me rrugën që keni vendosur të ndiqni në aspektin e pikëpamjes suaj personale, në atëqë dëshironi të realizoni. Ndryshime të rëndësishme mund të ndodhin në studimet dhe trajnimet tuaja që keni kërkuar gjithmonë,  por që nuk keni patur mundësi për shkak të stereotipave socialë.

Urani tek Demi (për të lindurit në dhjetë ditëshin të dytë)

Më në fund Urani  kalon në shtëpinë tuaj të dhjetë, më 6 Mars. Që në vitin e kaluar, keni një plan për  atë që do të ndiqni si dhe disa shembuj të ndryshimeve që dëshironi të sillni  në karrierën tuaj dhe në imazhin publik. Slogani është  “  Asgjë nuk mund t'ju kufizojë më”,  nuk do të toleroni askënd që t'ju ofendojë. Pothuajse ështëe sigurt që do të preferoni të ndryshoni rrugën në aspektin tuaj profesionale, në vend që të filloni një profesion që nuk ju mbulon psikologjikisht dhe nuk është në përputhje me personalitetin tuaj. Kjo rrugë e re nuk është e shtruar me petale trëndafilash, pasi do të ketë shumë njerëz që do ju ndalojnë dhe nuk do të jetë e vështirë për ju të reagoni, të rebeloheni. Është mirë të mbani mend se jeni ju që duhet të bëni ndryshime novatore, përndryshe situatat dhe ngjarjet do jenë ato që do përcaktojnë fatin tuaj.

SATURNI TEK BRICJAPI ( për të lindurit në dhjetë ditëshin të dytë)

Ju e shihni jetën tuaj të përditshme të mbushur me detyrime, në punë merrni çështje që nuk mund t'ju kënaqin dhe i shikoni si një punë rutinë. Kjo ju shkakton rritje tëankthit, nervozizmit duke ju bllokuar të jepni maximumin nga vetja. Gjithashtu dhe  kritikat mund të japin ndikimin e tyre dhe ka mundësi të jeni larguar nga trajtimi i vetes “ Përsosmëria Absolute”  që keni marrë. Ajo çka ju duhet është të gjeni ekuilibrin për të shmangur errësirën dhe tendencat e pesimizmit që mund të jenë në dukje. Për më tepër duhet të jeni të vetëdijshëm për shëndetin tuaj duke filluar një dietë, stërvitje ose aktivitet që ju intereson. Kjo është një kohë ideale për të kufizuar kënaqësitë që rëndojnë trupin tuaj dhe nuk ju japin energji që ju nevojitet për të përmbushur një jetë të përditshme.

NDIKIMI I JUPITERIT

Me Jupiterin në shtëpinë e dashurisë dhe krijimit deri më 3 Dhjetor do të mund të mahnisni dhe të shkëlqeni kudo me shpirtin tuaj optimist dhe humorist. Jeta juaj e dashurisë fillon shkëlqen sepse ju drejton me pozitivitet diçka që perceptohet menjëherë nga bashkëshorti juaj duke e rritur dashurinë në marrëdhënien tuaj vertikalisht. Ndjenjat shprehen më lehtë dhe gjithmonë gjejnë zgjidhje, madje edhe në momentet më të vështira janë ato që balancojnë situatën. Për ju që jeni vetëm keni mundësinë për të bërë përshtypje dhe për të pushtuar çdo person që ju intereson. Shikimi i njerëzve po kthehet mbi ju sepse është hijeshia juaj ajo që po I tëheq. Akoma më shumë rritet mundësia në këtë periudhë pushimesh dhe mund të gjendet personi që do t'i japë një frymë të re jetës tuaj erotike. Krijueshmëria merr një dimension tjetër dhe ju jep krahë për të hedhur dhe nxitur frymëzimiet tuaja artistike. Prej 3 Dhjetorit Jupiteri kalon tek Bricjapi dhe jep favorin e tij në aspektin e jetës së përditshme, punës dhe shëndetit. Në vendin e punës, nëse nuk e keni gjetur atë që ju intereson, ekzistojnë të gjitha mundësitë për  propozime mjaft interesante.  Nëse keni një punë, sigurohuni që do të ndiheni të mbrojtur në momentet e vështira dhe nuk do të prekni ndonjë zhvillim negativ. Tregoni kujdes në dietën tuaj, sepse nuk do të jetë e vështirë për të shtuar kilogram shtesë.

EKLIPSET 2019

Katër nga pesë eklipset  të vitit ndodhen në aksin Gaforre - Bricjapi (eklipsi Diellor tek Bricjapit më 6 Janar, eklips Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik, eklipsi iHënësnë aksin e Gaforres–Bricjapi me 16 Korrik, eklips Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) dhe kanë një ndikim të rëndësishëm në jetën dhe punën e përditshme, por edhe në çështjet e së kaluarës, sekretet dhe prejardhjet që mund të ekzistojnë dhe të dalin në dritë. Është mirë që të jeni shumë të kujdesshëm në intervalet e eklipseve, për shkak të ndryshimeve dhe zbulesave që do t'ju trondisin. Më 21 Janar, eklips Hënor që ndodh në aksin tuaj me Ujorin shënon ndryshime të mëdha në marrëdhëniet tuaja personale pasi tregoni se nuk hezitoni dhe ndërmerrni hapa të reja ose hapni  kapituj të rinj në jetën tuaj. Ajo që duhet të mbani mend janë dispozitat subversive të Uranit, megjithëse është tek Dashi miqësor, pjesëmarrja e tij në eklipsin jep një ton shumë të diskutueshëm, kështu që është mirë të jeni të përgatitur për gjithçka. Preken kryesisht të lindurit në fillim të shenjës.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Merkuri retrospektiv në shenjën tuaj prej 4 Korrikut deri më 19 Korrik mund të ketë vështirësi në komunikim, keqkuptime dhe tensione me bashkëshortin ose bashëpunëtorët tuaj, por kryesisht krijon nevojën për një kërkim të fortë personal për atë që dëshirat dhe nevojat tuaja janë nga të tjerët.

LUANI Viti i ri, fillon me Merkurin, Jupiterin dhe Afërditën tek Shigjetari. Nuk do të mendoj asgjë nga viti 2018. Do të jetë një parim i ri krijues. Fati do të jetë në anën tuaj dhe ju nuk do ta besoni atë! Përveç kësaj, dashuria do të godasë fuqishëm në zemrëntuaj! Ju shpesh do të keni lajme të këndshme.

Nga 15/02/2019 deri 31/03/2019 me Marsin duke hyrë tek Demi në shtëpinë tuaj të 10-të, punët  profesionale më në fund hyjnë në një rregull. Pasiguria dhe ngjarjet e vështira që ju kanë lodhur do arkivohen  në të kaluarën.Marrëdhëniet tuaja me eprorët tuaj po hyjnë në një fazë tjetër. Ju do të keni shumë gjëra për të fituar! Ka shumë mundësi një promovim! Ju do të jeni veçanërisht fleksibël dhe dinamik.

Nga 22/05/2019 deri 21/06/2019 me hyrjen e Diellit dhe Merkurit në Binjakët, shoqëria juaj do të jetë në horizont. Kontaktet tuaja publike mund t'ju sjellin pranë njerëzve të lidhur në rrjet dhe me ndikim. Në këtë kohë do të jeni veçanërisht i dashur dhe fokusi i grupit. Diçka e planifikuar për një kohë të gjatë ka shumë mundësi të bëhet realitet në këtë kohë.

Prej 19/08/2019 me hyrjen e Marsit tek Virgjëresha dhe më vonë në Dielli, Merkuri, Afërdita në fund të Gushtit dhe deri më 04/10/2019, do të vendosen baza të forta për financat tuaja. Do të ketë ndryshime rrënjësore që do të jenë vendimtare për vitet që vijnë. Kjo do të përcaktojë faktorin ose të ardhurat që do të rregullojnë çështjen tuaj financiare. Sepse, si një Luan, nuk ju pëlqen paqëndrueshmëria dhe veçanërisht ekonomike. Ju dëshironi të mbroni veten dhe njerëzit që doni.

Nga 02/11/2019 deri 27/11/2019 me hyrjen e Afërditës tek Shigjetari, ju do të keni fitime të rëndësishme. Do të bëni  një zgjerim të biznesit tuaj duke përfituar shuma të mëdha.

Prej 20/11/2019 me hyrjen e Marsit tek Akrepi, disa ngjarje në lidhje me të kaluarën tuaj mund të jenë në kujtesën tuaj. Disa kujtime të pakëndshme mund të lidhen me familjen tuaj. Sigurisht që do të jetë i përkohshëm.

Eklipset 2019

Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019, do të ndikojë Luanin që ka lindur nga 01/08 deri më 16/08. Kryesisht nëpunë dhe disa çështje shëndetësore! Të gjitha të përkohshme! Eklipsi Hënor i periudhës 21/01/2019 do të ndikojë Luanin, i cili është lindur në 24/07 deri në 31/07. Kjo në përgjithësi do të ndikojë në gjendjen shpirtërore. Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Luanin, i cili ka lindur nga 27/07 deri në 10/08. Kjo do të ndikojë kryesisht në marrëdhëniet negative sekrete. Dhe çështjet që kanë të bëjnë me spitalet ose sëmundjet. Eklipsi Hënor i periudhës më 16/07/2019 do të ndikojë Luanin i cili ka lindur nga 01/08 deri 17/08. Kjo ndikon kryesisht çështjet e punës.

Karma

Viti 2018 doli të jetë një nga më të vështirat. Mund të ketë qenë ndryshime të gjërave në jetën tuaj, kryesisht të pakëndshme. Në vitin 2019, me Jupiterin që hyn tek Shigjetari,  do të tregojë një fytyrë krejt tjetër. Fatkeqësia do të jetë në anën tuaj. Në përgjithësi, e këndshmja do të mbizotërojë mbi të pakëndshmen. Kujdes! Hyrja e Uranit tek Demi ndikon në mënyrë shoqërore dhe profesionale të lindur nga 24/07 deri 31/07.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME ( Nga Planete tëngadaltë)

1 Janar 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 5-të. Në këtë kohë, do të dëshironi të merrni dhe jugëzimin tuaj. Argëtimi, dashuria, krijimi kanë fjalën e parë. Kjo nuk do të thotë që në dashuri  do të krijoni një marrëdhënie të re, por që marrëdhëniet e krijuara do të kenë premtimin e qëndrueshmërisë. Megjithatë, marrëdhënia juaj me fëmijët përmirësohet nëkëtë kohë dhe suksesi i tyre ju mbush me krenari. Nëse i përkisni hapësirës artistike, ka më shumë premtime për sukses ekonomik. Gjithsesi, krijoni një tendencë të caktuar ndaj pakujdesisë e  kënaqësisë.

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 6-të. Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e gjashtë do të thotë për ju punë të vështirë dhe shumë detyrime. Duhet tani të parandaloni gjithçka dhe ndërkohë shumë herë nuk do të toleroni lodhje të tjera, do të keni ndjenën se lodhjet tuaja nuk gjejnë kufi. Kujdesuni së puna jashtë orarit do të minojë shëndetin tuaj. Mos e humbni durimin. Vendosninjë rregull se çdo gjë që bëhet se  detyrimet tuaja duan durim.Në fund të kësaj periudhe, pas dy vjet e gjysmë, do të shihni se problemet tuaja nuk shkuan dëm.

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e nëntë ju jep mundësinë dhe dëshirën për t'u marrë me vlerat shpirtërore dhe morale të jetës. Lejojini vetes që të pranoni ndryshimet që do të vijnë, lëshoni perceptimet tuaja paleolitike dhe fitoni një mënyrë të re të menduarit, një filozofi të re. Astrologjia mund të jetë zona me të cilën do të merreni nëkëtë periudhë. Kjo periudhëdo të zgjas shtatë vjet duke filluar që nga tani. Kërkoni kontakte me disa mësues, shihni haptazi gabimet tuaja të kaluara dhe bëni rivendosjen e nevojshme, dhe në fund do të dilni me shumë fitime.

 

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 10-të. Kalimi i Uranit nga Shtëpia e dhjetë do të thotë ndryshime në fushën tuaj profesionale. Këto mund të jenë disa teknika të reja që do t'ju japin përvoja të reja, por shpejt do t'i braktisni ose mund të keni ndonjë ndryshim në punën tuaj. Nëse prej kohësh keni pasur një mendim të tillë, është më mirë që pas një mendimi të mire të vazhdoni vetë ndryshimin, sesa t'ju imponohet nga të tjerët. Gjithsesi kjo do të ketë ndonjë riklasifikim. Mesazhi i Uranit ju fton për të përgatitur dhe pranuar ndryshimet, pa u habitur prej tyre. Gjithashtu shmangni çdo veprim që mund të ju çojë në një skandal.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 6-të. Për rreth një vit nga sot, për aq kohë sa Jupiteri kalon në shtëpinë tuaj të gjashtë, suksesi juaj profesional përmes punës do të ketë fjalën e parë. Para së gjithash, puna është e ndryshe nga ju, pasi tani e shihni atë si mjet për sukses. Tani nuk ju lodh, por bëhuni edhe më organizativ, kushtet e punës janë duke u përmirësuar.Duket se jeni më përgjegjës dhe në fund njiheni nga bosët dhe bashkëpunëtorët, gjë që në vetvete është e drejtë. Tarifa do të jetë ose materiale ose morale. Është e mundur një promovim i rëndësishëm. Kujdes me dietën tuaj sepse përveç kilogrameve shtesë, mund t'ju shkaktojë edhe një problem shëndetësor.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (Nga  Planete të shpejtë)

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të. Herën tjetër do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e mobiljeve, por mos u fshihni në tregjet e panevojshme që lidhen me to. Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre. Kini kujdes me dietën tuaj. Numëroni kaloritë tuaja sepse kilogramet shtesë po ankohen.

1 Janar 2019 Kalimi i Mërkurit nga shtëpia e 5-të.Kalimi i Mërkurit nga shtëpia juaj e pestë ju mbush me optimizëm dhe humor të këndshëm. Koha për të bërë shaka, për t'u argëtuar, për të flirtuar. Megjithatë kujdes mos e teproni sepse keni tendencën të neglizhoni supozimet serioze. Megjithatë, nëse keni një venë artistike, nëse jeni pedagog ose sportist, nëse merreni me pikturë ose zbukurim, kjo periudhë do të jetë mjaft produktive.

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Pas argëtimit, është koha të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore. Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kaloritë". Një dietë e tillëdo t'u shërbejë dhe të tjerëve, qofshin ata bashkëpunëtorë, klientë ose mjedisi juaj i afërt.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të.Është koha më e mirë për ta shfrytëzuar atë për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin. Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion që marrin sa më shumë kufizime e që marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të.Do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë. Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejojini vetes të jetoni këto ditë. Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundmi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të. Ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat për të plotësuar boshllëqet. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj. Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, kjo ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe mbi të gjitha me dietën tuaj.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të. Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni, nëse nuk jeni një profesioniste e mirë, për të shmangur kritikat me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, , disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga ky  nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme do të merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose fe. Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të krijuar kontakte me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërceni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj. Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në disponimin tuaj. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në periudhën e ardhshme duhet të merreni me politikën, por jo vetëm në bashkëpunim me miqtë. Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’imerrni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Kujdesuni për imazhin që ju I paraqisni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Në periudhën që vijon, çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz superiorë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i lartë, i cili do të jetë shumë i dobishëm. Ndërkohë disa barriera janë liruar, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse përsëri nuk krijohet një lidhje e tillë është shumë e mundur që njohjet të jenë të vlefshëm.

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të. Këtë përiudhë duhet të jeni në kohëpër të shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës. Do të jetë një periudhë e tensionit dhe trazirave mendore, por është më mirë të merreni me një libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht. Pra, kini durim.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë dhe në këtë rrugëtë gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale. Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar me të gjithë ose me rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjen tuaj më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit juaj miqësor.

21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime që  mund të ndjeni tërheqje nga disa kujtime të nënndërgjegjeshme nga konflikte emocionale ose psikologjike. Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionit.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të. Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë në jetën tuaj, kjo do të  afektohet dhe në marrëdhëniet tuaja me partnerin tuaj. Ajo që duhet të shikoni është gjendja juaj e humorit, mos ju bëj që të grindeni me bashkëpunëtorët tuaj ose partnerin tuaj. Tregoni disa kompromise sepse gjithmonë ekziston një zgjidhje. Këto konflikte mund të vijnë në sipërfaqe dhe e mira është të zgjidhen tani. Çdo gjë ndodh për të treguar shpirtin tuaj të shoqërimit.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse.Gjithashtu jeta juaj sentimentale do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundmi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të.Ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni mundësitëqë i plotësojnë nevojat tuaja. Ju posedoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj. Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga ky nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 6-të. Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i theksuar. Është koha për terapi profesionale. Problemi është se do të ishte më mirë nëse puna që ofron nuk duhet të bëhet për dikë tjetër sepse kjo ju shqetëson. Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i theksuar. Do të ishte më mirë nëse nuk jeni të vetëpunësuar, të ndërmerrni një punë të njëpasnjëshme, kështu që mendoni të punoni vetëm për veten tuaj. Gjithashtu, kini kujdes me punën e tepërt, të cilat mund të dobësojnë qëndrueshmërinë tuaj dhe thyejnë shëndetin tuaj.

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë kjo do ndihmojë në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.

23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Pas argëtimit është koha  të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore. Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kaloritë". Ky ndryshim  do t'u shërbejë të tjerëve, qofshin ata bashkëpunëtorë, klientë ose mjedisi juaj i afërt.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të.Do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit do të dominojë zbavitja, argëtimi dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë. Ndoshta disa rinxehje të vjetra ose disa të reja do tëlindin. Lejojini vetes të jetoni këto ditë. Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundmi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merruni me diçka krijuese, argëtuese. Nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj. Gjithashtu ju do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar e për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të.Kjo periudhëkarakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për të imponuar personalitetin tuaj. Po ndjeni  se jeni qendra e botës dhe po lironi çdo frikë apo pezullim. Nëse jeni të përfshirë me sporte, kjo është koha më e mirë. Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entusiazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme. Gjithashtu shmangni bixhozin. Në vend të këtij vesi mund të argëtoheni, të shprehni talentet dhe të shijoni dashurinë që është më e rëndësishme për ju. Ndoshta në këtë kohë një problem lind në marrëdhënien tuaj me fëmijët, prandaj shikoni sjelljen tuaj ndaj tyre.

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të.Do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e mobiljeve, por mos u fshihni në tregjet e panevojshme që lidhen me to. Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre. Kini kujdes me dietën tuaj. Numëroni kaloritë tuaja sepse kilogramet shtesë po ankohen.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të. Në këtë kohëdo të merreni me shtëpinë dhe me familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje të lëna në pritje janë në kohë për t'u zgjidhur. Ka mundësi të jeni në një nivel më të thellë me shtëpinë tuaj. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shqyrtoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen pas vetë-analizës dhe vetë-përqendrimit.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të. Herën tjetër do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë. Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejoni vetes të jetoni këto ditë. Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-të.Kjo mundi të cilësohet si një periudhëe vështirë, pasi kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e katërt do të thotë disa ngatërresa të situatave të kaluara, të cilat natyrisht nuk mund të zgjidhen tani. Vetëm puna e vështirë në shtëpi ose në zyrë do t'ju japë një rrugëdalje, por mos u mundoni të zgjidhni çështjet familjare ose pronësore. Kjo periudhë nuk është e favorshme. Mundohuni të provoni sjelljen tuaj për këtë kohë, për të shmangur grindjet  sepse të tjerët nuk janë të gatshëm të pranojnë sjelljen tuaj .

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merruni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj. Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Edhe pse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, kjo do ju ndihmojë në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe mbi të gjitha për dietën tuaj.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionaledo të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga ky nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të.Dhe tani është koha që pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj për të mos e lënë pas dore. Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kaloritë".  Ky ndryshim do të jetë edhe në shërbim tëtë tjerëve, qofshin ata bashkëpunëtorë, klientë ose mjedisi juaj i afërt.

Parashikimet në dashuri

Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor, gjithçka kthehet rreth dashurisë dhe keni mundësinë që  pas një kohe të largoheni e  të ndjeni optimizëm për jetën tuaj, të gëzoni dhe të shijoni çdo moment, të luani dhe të luftoni, të flirtoni! Po erdhi kjo kohë që mund të gëzoni dashurinë, rrahje  zemre dhe keni të gjitha garancitë për t’i bërë përshtypje personit që mund të ju interesoj. Ju keni një mundësi për tu ngritur emocionalisht sepse  mund të bëni një rifillim të vetëm duke regjistruar momente të mrekullueshme të pasionit.

Ju që jeni vetëm, mund të magjepseni kudo që të jeni, ju bëheni pole tërheqëse për njerëzit rreth jush dhe pushtimet do të jenë shumë  konfirmuese për ju. Ndërmjet tyre ka mundësi të jetë personi i duhur për të dhënë krahë të reja në jetën tuaj. Marsi në shenjën tuaj prej 2 Korrikut deri më 17 Gusht ju mbush me vendosmëri, erotizëm, pasion dhe humor për të hyrë në shfaqjen e flirtimit dhe pushtimit. Është e qartë se nuk mund të kaloni pa u vënë re ... dhe nuk e dëshironi. Rruga për lojë erotike është e hapur dhe asgjë nuk ju ndalon. Vetëm kujdes për tendenca intensive egoiste dhe subjektive që mund t’ju prishin të gjithë atmosferën.

Me Afërditën në shenjën tuaj prej 28 Korrikut deri më 20 Gusht, joshja juaj shfaqet dhe është e sigurt se me Marsin në shenjën tuaj, ku  do të përqendroheni te nevojat dhe dëshirat tuaja dhe pasioni juaj do të jetë i tillë që do të barazohet me ... vullkanin. Shoqëria juaj fillon dhe vjedh përshtypjet, duke patur mundësi për të fituar një person që është i interesuar për ju.

Eklipsi Hënor më 21 Janar në aksin tuaj me Ujorin ka mundësi të sjellë ndryshime të rëndësishme në jetën tuaj personale që mund të ju befasojë dhe të keni disponimin shpërthyes nga ana juaj, si dhe në anën e partnerit tuaj. Kujtoni, se ndryshimet që duhet të bëhen janë afatgjata, prandaj mos kini frikë. Është e qartë se duhet të ndërmerrni hapa dinamikë drejt së ardhmes ose duke mbyllur fondet duke larguar njerëzit nga jeta juaj ose duke hapur një kapitull të ri me bashkëshortin tuaj që mund të befasoj ambientin tuaj.2019, është një vit që premton ndryshime në disa fusha të jetës suaj, duke përfshirë edhe emocionet. Megjithatë, do të keni "fatin" tuaj me vete dhe nuk do t'ju lejojë të ankoheni, pasi Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, premton njohje të reja, flirtim, dashuri me shikim të parë, por edhe fitimin e pasardhësve, duke i dhënë ngjyrë jetës tuaj. Ju që tashmë keni një partner është vit i madh dhe ka disa mënyra për të rinxehur marrëdhënien tuaj.

Një njohje e re premtuese mund të vjedh zemrën tuaj (për ju që jeni beqar) dhe nuk do të ketë respekt të ndërsjellë, mirëkuptimit dhe ndjenja të forta që do të mbajnë pasionin mes jush. Përveç Jupiterit i cili do t'ju japë dhurata ajo është shenja që sundon , ekziston edhe Saturni i cili është dhe ai në shenja që sundon Bricjapin dhe siguron që t’ju sjell disa vende pune, përgjegjësitë e punës dhe punët e përditshme.

Pra, Jupiteri dhe Saturni do të kalojnë shpatat e tyre për ju këtë vit dhe do përpiqeni të gjeni një balancë mes një pune të përditshme që do të vjedhë kohën tuaj, por edhe nevojën tuaj për momentet e lumtura dhe argëtim. Urani, i cili do të shkojë tek Demi më 6 Mars, sugjeron që një çështje dashurie mund të dalë, duke filluar me një emërim profesional ose brenda mjedisit tuaj profesional. Në rast se ky skenar vërtetohet, duhet të lini zellin që Jupiteri do t'ju japë dhe të mbani një profil më të ulët, përndryshe lëvizjet tuaja kanë mundësi të krijojnë një çështje në imazhin tuaj dhe në zhvillimin tuaj profesional.

Këtë vit ekziston një eklips në aksin tuaj (Ujori-Luani) më 21 Janar dhe ndikon drejtpërdrejt tek ju duke sinjalizuar ndryshimet në jetën tuaj dhe në marrëdhëniet ndërpersonale. Këto ndryshime mund të jenë nga bashkëjetesa me partnerin tuaj derisa të ndodhë  ndërprerja e marrëdhënies, e cila nuk mund të shkojë më tej. Për shkak të paraqitjes së ankesave të shtypura që do të krijojnë ndjenja të forta, duhet të jeni të kujdesshëm se si t'i shprehni ato në mënyrë që të mos shqetësoni bilancin. Periudha e eklipsit nuk do t'ju ndihmojnë, përkundrazi mund t'ju lëndojë sepse vlen të jeni të kujdesshëm. Trajtoni gjithçka që del nga gjykimi objektiv dhe shmangni reagimet tuaja të tepruara.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Luani 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Në vitin 2019, është një vit në të cilin gjërat që mund të mendoni të ndryshoni në  jetën tuaj do të bëhet me "bekimet" tuaja, pasi keni nevojë për disa ndryshime. Urani, i cili kalon përfundimisht tek Demi më 6 Mars, do të nxisë që të rebeloheni kundër vendeve të shtypura, njerëzve shtypës dhe madje edhe bosëve. Urani do t'ju tregojë se si duhet ta ktheni energjinë tuaj në mënyrë që të mund të largoheni nga çdo gjë që ju shtyp për të mbajtur vetëm atë që është e nevojshme duke lënë hapësirë për gjëra të reja që do të vijnë në jetën tuaj. Jupiteri do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, duke ofruar ndihmë të rëndësishme jo vetëm në dispozicionin tuaj, por edhe në vendimet tuaja përfundimtare. Nga njëra anë mund të jeni të thirrur të përballeni me situatat e konfliktit mes dëshirës dhe nevojës, por nga ana tjetër Jupiteri do t'ju fal hijeshi, favor dhe fat të mirë duke ngritur fansat tuaj dhe duke krijuar kushte të duhura për dashuri me shikim të parë. Eklipsi që ndikon drejtpërdrejt këtë vit është ai që do të zhvillohet më 21 Janar në aksin tuaj (Ujori-Luani). Mundohuni të mbani një ekuilibër me qëllim që të mos ndërhyni në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Edhe nëse ka arsye për ta bërë këtë, duhet të jeni të kujdesshëm, pasi reagimi juaj mund të jetë i tepruar dhe jo-proporcional me situatat me të cilat do të thirreni për t’i përballur. Mirë do ishte - me rastin e ngjarjeve që mund të shkaktojë eklipsi – të vlerësoni qëllimet tuaja dhe dëshirat.

DHJETË DITËSHI I DYTË

Viti 2019 është një vit që do t'ju ndihmojë të ndani dhe ta bëni të qartë se çfarë është ajo që dëshironi dhe çfarë është ajo nuk doni në çdo nivel, veçanërisht në nivelin e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale. Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari dhe do të ketë kontakt të drejtpërdrejtë me dhjetë ditëshin tuaj për shkak të retrospektivave të tij pothuajse gjatë gjithë vitit do të jetë shumë e dobishme për çështjet tuaja personale dhe marrëdhëniet tuaja me partnerin tuaj. Për ju që jeni beqar nuk mund të keni mundësi të mjaftueshme për të jetuar një dashuri të zjarrtë. Saturni, i cili do të jetë tek Bricjapi do të ndikojë në këtë dhejtë ditëshin e dytë duke qenë kundërpeshe e Jupiterit, pasi shpesh do të sigurohet se rutina juaj e përditshme do të jetë e mbushur me shumë angazhime pune, mesazhe dhe vende pune. Megjithatë, duhet ta dini se Jupiteri nuk do t'ju lërë të pambrojtur dhe do të kujdeseni për të stimuluar energjinë dhe humorin tuaj, veçanërisht nëpërmjet çështjeve emocionale. Plutoni, i cili është gjithashtu tek Bricjapi, do t'ju bëjë të "flirtoni" me një ndryshim novator në jetën tuaj të përditshme, si ndryshimi i ambientit të punës. Kjo do të ndodhë nëse mendoni se nuk jeni më në rutinën që keni zgjedhur dhe keni nevojë urgjente për të bërë një ndryshim. Eklipsi i vitit do të zhvillohet kryesisht në aksin e Gaforres-Bricjapit, duke treguar se do të ketë periudha në të cilat do të përballeni me trazira të brendshme, dyshime dhe shqetësime sidomos për çështjet tuaja të punës. Kjo nga ana tjetër mund të rrisë nevojën për të ripërcaktuar atë që është me vlerë për ju dhe atë  që doni të mbani në jetën tuaj dhe në rutinën tuaj të përditshme. Mos kini frikë nga ndryshimet, janë ndonjëherë të nevojshme për evoluimin tuaj.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Ju këtë vit i përkisni fatit të vitit pasi ndikimi i Uranit nga Demi nuk është i drejtpërdrejtë me dhjetë ditëshin tuaj, Saturni tek Bricjap krijon vende pune dhe detyrime në dhjetë ditëshin e parë, kështu që e kuptoni se e gjithë kjo është një frymë! Viti pozitiv, duhet të shtoni dhe Jupiterin, i cili do të jetë tek Shigjetari dhe do të ndikojë pozitivisht tek ju, veçanërisht në gjysmën e dytë të vitit nga stina e verës deri më 2 Dhjetor, ku do të ndryshojë shenjë dhe do të shkojë tek Bricjapi. Këtë vit mund të keni kohë të favorshme për çështjet personale dhe të biznesit, sidomos ju që i përkisni shenjës tuaj, pasi Jupiteri do t'ju japë humor dhe oreks për njohje të reja dhe dashurinë e re! Urani do të jetë tek Dashi deri më 5 Mars duke ndikuar dhjetë ditëshin tuaj dhe nuk përjashtohen kushtet e duhura për një udhëtim jashtë vendit për biznes ose për arsye personale, edhe në këtë udhëtim mund të hasni edhe një njeri që do të bini në dashuri! Çdo gjë që lidhet me informacion, seminare, studime dhe internet është favorizuar nga qëndrimi i Uranit tek Dashi, dhe kjo është arsyeja pse ia vlen të merreni. Plutoni, i cili është tek Bricjapi, po fillon t’ju ndikojë ju që keni lindur ditët e para të dhjetë ditëshit duke krijuar shumë terren për mendimet që kërkojnë ndryshim. Nuk përjashtohet të dëshironi të ndërprisni një zakon të keq që keni në jetën tuaj të përditshme dhe këtë vit ju e dini se si do të keni forcën dhe dëshirën. Eklipsi i vitit ndodh në aksin e Gaforres-Bricjapit, duke krijuar shqetësime dhe mungesë të vetëbesimit. Ajo që do të ndodhë më 16 Korrik tek Gaforrja do të ndikojë drejtpërdrejtë në dhjetë ditëshin tuaj. Ka mundësi të përballeni me procese të brendshme që do t'ju nxisin. Mbani ato pozitive dhe pyesni veten se çfarë është ajo që ju krijon ankth dhe nëse ia vlen të vazhdoni të ekzistoni në jetën tuaj.

Gaforrja vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Gaforrja 2019 Parashikimet Vjetore Astrologjike

PLUTONI TEK BRICJAPI (për të lindurit në fillim dhe në mes të dhjetë ditëshit të tretë)

Do të përjetoni një periudhë transformuese në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe kjo nuk është një çëshjte e lehtë. Çelësi për ju është shoqëria dhe dhembshuria e partnerit ose bashkëpunëtorëve, por tendencat e fuqisë, manipulimit, xhelozisë dhe dyshimit do tëpërçmojnë atmosferën e marrëdhënieve tuaja. Kjo periudhëe jetës suaj  do ju mësojë se sjelljet ekstreme dhe obsesionet nuk mund të mbajnë një marrëdhënie dhe vetëm koha mund të vendosëme kë do të rrini dhe ke do leni pas.Njerëzit të cilët mund të vijnë në jetën tuaj do të kenëndjenja të forta, por jeni të sigurtë se do t’i përballoni ndryshe marrëdhëniet, shoqërimin dhenjerëzit që janë pranë jush.

URANIT TEK DASHI (për të lindurin në fundtë dhjetë ditëshit të tretë)

Një tërmet krijues vjen në karrierën tuaj, me Uranin që prek drejtpërdrejtë shtëpinë tuaj të dhjetë deri më 6 Mars dhe sjell përmirësimet përfundimtare që mund të shokojnë njerëzit tuaj rreth jush.Një karrierë që do të kënaqë mjedisin social, por jo ju, nuk do ju intersojë më dhe do i dilni kundër kujtdo që ju shtyp në zgjedhjet tuaja.Ju nuk do të toleroni asnjëperson  tju nënvlerësojë dhe tju trajtojë padrejtësisht. Çdo gjë do të jetë ndryshe pas kësaj gjendje astrologjike dhe është e qartë se nuk do duroni asnjë që tju trajtoj në mjedisin e punës ashtu siç ju kanë trajtuar më parë.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurinnë dhjetë ditëshin e dytë)

Marrëdhëniet tuaja ndërpersonale janë në qendër tëvëmendjes, ndërkohë Saturni do të kalojë në shtëpinë tuaj të shtatë dhe ju vendosë në një proces veçanërisht të vështirë por konstruktiv sa i përket jetës suaj personale dhe bashkëpunimeve.Gjendja juaj shpesh mund të jetë e keqe dhe duhet të largoheni nga bashkëshorti ose njerëzit me të cilët punoni, sepsemendoni se vetëm në këtë mënyrë mund të dalloni se cilat marrëdhënie i doni në jetën tuaj dhe cilat nuk mund të vazhdojnë. Vendimet që do të merrni janë vendimtare.

NDIKIMI I JUPITERIT

Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor, është e qartë se puna juaj, jeta e përditshme dhe shëndeti juaj janë parësore për ju. Do të mundeni që gjatë kësaj periudhe të kërkoni kushte më të mira jetese, të normalizoni marrëdhëniet me kolegët ose njerëz që janë të angazhuar në detyrat tuaja.Kykalim gjithashtu punon mirë për shëndetin tuaj.Ajo që duhet t'i kushtoni vëmendje është lehtësia me të cilën mund të merrni kilograme, prandaj përpiquni të jeni të kujdesshëm dhe mos e tejkaloni masën.Prej 3 Dhjetorit Jupiteri kalon tek Bricjapi, shtëpia juaj e shtatë, duke sjellë në jetë ata që do të jenë protagonistë në një nivel profesional dhe personal.Fillon një periudhë për ju që të mendoni seriozisht për t'u martuar ose për të bashkëjetuar me partnerin, i cili do ta shpërblejë punën tuaj.Socializmi dhe gjallëria dhe shoqëriajanë në rritje, dhe ju mundëson për të krijuar një rreth njerëzish që ju japin mirëkuptim dhe pranim. Pranim, një fjalë që është e rëndësishme në këtë kohë për ju.

EKLIPSET 2019

Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar është një moment historik në marrëdhënien tuaj ndërpersonale.Nuk është çudi që të shihni fytyrën e vërtetë të njerëzve të rëndësishëm për ju, gjë e cila që do të ndryshojë përgjithmonë mënyrën tuaj të të menduarit. Më shumë do të ndikohen të lindurit e dhjetë ditëshit të dytë.

Eklipsi Diellor më 2 Korrik në shenjën tuaj,ju nxit për të sqaruar atë që ju ndjeni dhe çfarë doni nga partneri ose kolegët tuaj dhe tëjeni të fokusuar në plotësimin e nevojave tuaja mendore dhe emocionale.Kjo do të shkaktojë reagime dhe nuk përjashtohet mundësiatë largohen njerëz të rëndësishëm nga jeta juaj pas konflikteve. Ndikohet i linduri në fund të dhjetë ditëshit të parë dhe fillimit të dhjetë ditëshit të dytë.

Eklipsi Hënor më 16 Korrik në aksine Bricjapit do  prodhojë ndjenja intensive, dhe është mirë të mbani tonin të ulët në jetën tuaj personale për të shmangur situatat shpërthyese që do t'ju kushtojnë.Gjithashtu, jini të vetëdijshëm për bashkëpunimet.Ndikohen të lindurit në dhjetë ditëshin e tretë.

Eklipsi Diellor më 26 Dhjetor tek Bricjapi ju fton të lini pas marrëdhëniet personale dhe partneritetet që nuk kanë asgjë tjetër për t'ju ofruar dhe për të bërë një fillim të ri duke pretenduar lirinë dhe pavarësinë tuaj.Nuk përjashtohetmundësia që të ketë njerëztë rinj për t'ju dhënë shtysë në dashurinë dhe jetën tuaj profesionale.Ndikohen të lindurit në fillim të dhjetë ditëshit të parë.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Nga 20 Korriku deri më 1 Gusht, Merkuri kthehet në shenjën tuaj dhe mund të shkaktojë probleme në komunikimin me fqinjët, bashkëshortin dhe bashkëpunëtorët tuaj, dhe ka shumë nervozizëm. Është mirë që të jeni të kujdesshëm për atë që thoni, sepse impulsi juaj mund t'ju ekspozojë.

Gaforrja: 2019 fillon me Jupiterin tek Shigjetari! Nga data 08/01/2019, me hyrjen e Afërditës në të njëjtën shenjë. Shqetësimi juaj kryesor do të jetë puna. Do të ketë ndryshime të mëdha sigurie për mirë. Do të ketë diskutime dhe dialog me eprorët tuaj në lidhje me planet e ardhshme. Nga 15/02/2019 Marsi tek Demi do t'ju bëjë më spontan.Do ishte mirë të bisedonitgjatë kësaj periudhe. Ju mund të vendosni kontakte me personalitete të rëndësishme ose me njerëz që mund t'ju ndihmojnë financiarisht dhe profesionalisht.Nëse keni të bëni me marrëdhëniet me publikun ose reklamimin, do të jetë një periudhë ideale.Më 27/03/2019 kemi hyrjen e Afërditës tek Peshqit deri më 20/04/2019. Dashuria do të godasë derën tuaj. Ju do të jeni veçanërisht të dashur në këtë kohë. Me shumë mundësi jui që jeni ende vetëm do të takoni gjysmën tjetën! Ka një shansqë kjo njohje të ndodhë në mjedisin tuaj të punës.Prej 17/05/2019 me hyrjen e Marsit tek Gaforrja do nxirrni një fytyrë luftarake, Dinamike dhepothuajse tëgatshme për luftë! Ju do të jeni gati të kërkoni atë për të cilën keni të drejtë! Këtë periudhë nuk do të pranoni lëkundje ose shtypje, sepse do të jeni gati të shpërtheni.Prej 15/09/2019 me hyrjen e njëkohshme të Merkurit dhe Afërditës tekPeshorja deri më 08/10/2019, do të ketë zhvillime pozitive në çështjet familjare! Ju mund të merrni lajme të rëndësishme për financat tuaja.Me hyrjen e Afërditës tek Akrepi nga 09/10/2019, ata që janë në mardhënie do tregojnë posesivitetpër partnerin e tyre.Do e vendosni në një situatë shumëtë vështirë gjysmën tjetër tuajën. Nuk ka arsye të ndiheni i pasigurt! Kjo ndoshta do të zgjasë deri më 01/11/2019. Me hyrjen e Marsit tek Akrepi më 20/12/2019, sidomos beqarët, do ndjejnë tërheqje për një kërkim partneri.

Eklipset 2019

Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019, ndikon Gaforren që ka lindur nga 02/07 deri në 14/07.Do të preken Marrëdhëniet afatgjata si dhe Martesa. Eklipsi Hënor i periudhës më 21/01/2019 do të ndikojë Gaforren që ka lindur më 22/06 - 30/06. Në veçanti, do të preken çështjet e dashurisë dhe çështjet financiare.Eklipsi Diellor i periudhës 02/07/2019 do të ndikojë Gaforren që ka lindur më 27/06 deri në 10/07 ky eklips do të prekë kryesishtgjendjen shpirtërore. Eklipsi Hënor i periudhës 16/07/2019 do të ndikojë Gaforren që ka lindur nga 03/07 deri në 15/07. Lidhjet erotike dhe marrëdhëniet do të kalojnë një krizë të vogël.

Karma

Vitin 2018 ishte një vit kontradiktash. Kishte faza negative dhe pozitive. Jupiteri po largohet! Tashme duhet të mbështeteni tek vetja. Viti 2019 do të jetë më i vështirë për ata që kanë Saturnin, pra ata që kanë lindur më 01/07 deri në 17/07. Mësimet e tij do të jenë vendimtare.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 6-të.Për rreth një vit nga sot, suksesi juaj profesional përmes punës do të ketë fjalën e parë. Para së gjithash, puna juaj do të marrë një rëndësi të madhe për ju, pasi tani e shihni atë si mjet për sukses.Tani nuk ju lodh më puna juaj. Do të  bëheni edhe më organizative sepse kushtet e punës janë duke u përmirësuar dhe ju dukeni se jeni më përgjegjës dhe në fund arritjet tuaja do n njihen nga pronarët dhe bashkëpunëtorët, gjë që vetvete është e drejtë. Kjo mund të vijë me shpërblim si materiale ashtu edhe moral. Është e mundur një promovim i rëndësishëm. Kujdes dietën tuaj sepse, përveç kileve shtesë, mund t'ju shkaktojnë edhe probleme shëndetësore.

1 Janar 2019 Kalimi i Saturni nga shtëpia e 7-të.Ndërkohë Saturni do të jetë në shtëpinë tuaj të shtatë, për më shumë se dy vjet, bashkëpunimet dhe marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të tronditen dhe testohen.Është momenti i së vërtetës. Ju tani do të shihni se cila marrëdhënie ose bashkëpunim ka baza të sakta dhe mund të mbahet në kohë dhe cilatjo.Mardhëniet që nuk janë të qëndrueshme do të shkatërohen.

1 Janar 2019 Kalimi i Urani nga shtëpia e 10-të.Kalimi i Uranit nga Shtëpia e 10-të do të thotë ndryshime në fushën tuaj profesionale. Këto mund të jenë disa teknika të reja që do t'ju japin përvoja të reja, por shpejt do t'i braktisni, ose mund të keni ndonjë ndryshim në punën tuaj.Nëse keni pasur një mendim të tillë për një kohë të gjatë, është më mirë, të vazhdoni vetë ndryshimin, sesa të jetë i imponuar nga të tjerët. .Mesazhi i Uranit ju fton për të përgatitur dhe pranuar ndryshimet. Gjithashtu shmangni çdo veprim që mund të çojë në një skandal.

5 Maj 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 11-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia e njëmbëdhjetë do t'ju sjellë një tendencë për të shpëtuar nga krijimi dhe konservatizmi. Miqtë e vjetër humbin dhe të tjerët vijnë me ide të tjera dhe interesa të reja. Ndryshimet në rrethin miqësor gjithashtu do të ndodhin për shkak të mos përputhjes së ideve.Megjithatë, mund të ktheheni në kërkesa të reja novatore në fusha të cilat më parë nuk keni qenë të interesuar, si astrologjia, kinema, arritjet e reja shkencore. Kini kujdes nga miqtë tuaj, sepse liria juaj e madhe mund t'ju çojë në qëndrime dhe veprime ekstreme.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 7-të.Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e shtatë na jep mesazhin se gjatë kësaj periudhe do të bëhen bashkëpunime të rëndësishme. Ndoshta tani mund të njihni më qartë partnerin tuaj, ose mund të keni një bashkëpunim me një person të huaj. Në martesë mund të jetë në horizont, ndërkohë nëse ndodh martesa,është e sigurt se do tëjetë  shumë e suksesshme.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të. Gjatë kësaj kohe do të keni një pushim në jetën tuaj.Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe sinqeriteti. Lejoni vetes të jetoni këto ditë në maksimum. Gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët do të bëhen më të ngrohta dhe do të kaloni më shumë kohë me ta .Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 6-të.Periudha që vijon do të nxjerrë në pah fushën e punës dhe të shëndetit. Në punë, do ti i kushtoni vëmendjen maksimalepunës dhe do e rregulloni ambientin ku punoni, duke ndjekur përsosmërinë. Kjo do të ketëefekte pozitive  edhe për eprorët tuaj. Kushtojini më shumë vëmendje shëndetit, veçanërisht dietës tuaj.

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të. Ju do tërishikoni të gjitha bashkëpunimet, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet.Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj.Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i rëndësishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesë ose zyrtarizim të mardhënies ekzistuese.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të.Kjo periudhë do ju japënjë favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë dhe mundësitëpër të patur sukses. Por nëse nuk jeni një profesionist i mirë, duhet të shmangni konfliktet me pronarët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të.Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë.Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, ajo ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën.Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju lidhin mardhëniet e punës.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të.Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme.Është koha për fillime të reja. Financat që lidhen me trashëgiminë gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara.Në biznes duhet të shmangni çdo këputje.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Gjatë kësaj periudhe, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit me të cilët ndani të njejtat interesa.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të.Në ditët e ardhshme, do të merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose fe. Nuk është e cuditshme të bëni njëudhëtim të largët, apo të qëndroni për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja interesante.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë do e vendosnitheksin nëfushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike por shpesh do të kapërceni kufijtë dhe do tregonj një xhelozi dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj.Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në vazhdimësinë e mardhënieve tuaja. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Duhet të kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve, bëni vetëkritikë të thellë dhe korrigjoni gabimet e mundshme si dhe kujdesuni për karrierën. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit.Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja.Është një kohë e mirë që festat ti kombinoni me relaksimin dhe dashurinë.Ju gjithashtu mund të keni njohje të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të.Këtë përiudhë duhet të punoni për ti shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush. Do të jetë një periudhë tensioni dhe trazirash mendore. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht.Kini durim.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Gjatë kësaj kohe do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e afërt. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personaleduke pasur këtë parasysh.Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë..

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të.Kjo periudhë karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për ti imponuar personalitetin tuaj të tjerëve.Nëse jeni të përfshirë me sporte, kjo është koha më e mirë.Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entusiazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme.Shmangni gjithashtu bixhozin.

21 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe.Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Kjo periudhë do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të afërmit tuaj. Edhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por qëmë vonë mund të ju zhgënjejë.

21 Qërshor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të.Është koha për të harruar problemet për një dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muajin tjetër do të merreni me diçka krijuese dhe argëtuese. Nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit.Gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar dhe për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushime.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-të. Kjo kohë karakterizohet si e vështirë, pasi kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e katërt do të thotë disa ngatërresa të situatave të kaluara, të cilat nuk mund të zgjidhen tani.Mos u mundoni të zgjidhni çështjet familjare ose pronësore. Kjo periudhë nuk është aspak e favorshme.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të. Kjo periudhë do të sjellëpushim në jetën tuaj. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe sinqeriteti. Lejoni vetes të jetoni këto ditë në maksimum. Gjatëkësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët do tëbëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të. Do të merreni me shtëpinë dhe me familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje të lëna në pritje janë  në kohëpër t'u zgjidhur. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shqyrtoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen pas disa  disa analizash shumë të rëndësishme që do bëni me veten.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-tëDo të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e ambienteve të brendshme.Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 3-të.Kini kujdes, sepse gjatë kësaj periudhe luftimi juaj, padurimi dhe nervozizmi mund të ju përballoj me njerëzit që i konsideroni të afërm ose fqinjë.

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të.Periudha e ardhshme do ti bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj.Marrëdhënia juaj me vëllezërit,motrat ose fqinjët do tëbëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm.

23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Kini kujdes! Megjithëse kjo është një kohë e mirë këtu, dukuni pak të kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira ndaj jush.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të. Këtë periudhë do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e ambienteve të brendshme.Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të.Do të merreni me shtëpinë dhe me familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje të lëna në pritje janë  në kohëpër t'u zgjidhur. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shqyrtoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen pas disa  disa analizash shumë të rëndësishme që do bëni me veten.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-të.Kjo periudhë do ju japënjë favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë dhe mundësitëpër të patur sukses. Por nëse nuk jeni një profesionist i mirë, duhet të shmangni konfliktet me pronarët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj.

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të.Periudha e ardhshme do ti bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj.Marrëdhënia juaj me vëllezërit,motrat ose fqinjët do tëbëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të.Është koha për të harruar problemet dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur për një periudhë.Do tëmerreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike. Gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushime.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të.Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën.Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës.Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të.Kjo periudhë karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për të imponuar personalitetin tuaj të tjerëve.Do ndjeni se jeni qendra e botës .Nëse jeni të përfshirë me sporte, kjo është koha më e mirë për të shfaqur talentin tuaj. Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entusiazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme.Shmangni gjithashtu bixhozin.

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Dhe tani është koha, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore.Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kalorit".

26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërcehni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj.Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj.Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të.Këtë periudhë ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale.Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj.Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i rëndësishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesë.

Parashikimet në dashuri

Saturni lëviz në shtëpinë e marrëdhënieve tuaja personale dhe ju çon për të parë qartë se në cilën drejtim do të lëvizë jeta juaj, nëse bashkëshorti juaj e kupton nevojën tuaj për të qënë i kuptuar dhesa jeni të kënaqur me atë që po merrni.Vështirësitë  do tëjenë të shumta dhe është e qartë se ky proces mund t'ju çojë në ftohje të mardhënies me  partnerin tuaj. Zhvillimet që do të vijnë do të jenë produkt i të menduarit mirë dhe vendimet që do të merrni do tëndikojnë në jetën tuaj..

Jupiteri tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor, mund të sjellë njohje të reja përmes ambientit të punës dhe pas kalimit të tij tek Bricjapi, do tësjellë njerëz që do të ndryshojnë statusin tuaj personal. Ju që keni një partner mund të merrni vendime për të kaluar në hapin e ardhshëm, si bashkëjetesa ose formalizimi.

Marsi nga shenja juaj prej 17 Qershor deri më 1 Korrik ju nxit që të bëheni më proaktive, më sociale, më optimiste dhe më bindëse, të cilat do të kenë një ndikim të drejtpërdrejtë në jetën tuaj personale duke rinovuar marrëdhënien tuaj të tanishme ose duke tërhequr njerëz të rinj që duken të impresionuara me dinamizmin tuaj.Pasioni dhe dëshira për dashuri fiton por duhet të bëni kujdes në lëvizjet e tua, sepse mund të bëheni të subjektiv dhe egoist për dëshirat tuaja, duke injoruar dëshirën e të tjerëve.Është e sigurtë se marrëdhëniet që do t'i rezistojnë vibracioneve sizmike që do të vijnë dhe do të krijojnë një themel të fortë për të ardhmen dhe marrëdhëniet që nuk do të përballojnë presionin do të përfundojnë, duke lënë shije të hidhur.

Viti 2019, është një vit që do t'ju japë mundësi, si dhe mësime përmes marrëdhënieve tuaja ndërpersonale, qoftë personalisht ose në nivel profesional. Saturni përballë Bricjapit, do t'ju ndihmojë të kuptoni zgjedhjet që keni bërë në nivelin tuaj personal në vitet e fundit dhe bëni vetë-kritikë. Kjo nga ana tjetër do t'ju ndihmojë të kuptoni se çfarë është ajo që ju doni tani dhe çfarë është ajo që nuk dëshironi nga një marrëdhënie, pasi Saturni do t'i bëjë kriteret e zgjedhjes së partnerëve edhe më të rreptë.Ka ende mundësi që ndonjëherë të bëheni shumë të rreptë ndaj partnerit tuaj.

Një situatë e tillë mund të krijojë tensione, dhe për këtë, duhet të jeni shumë të kujdesshëm me kritikat tuaja dhe me mënyrën se si vendosni të tregoni diçka që ju shqetëson.Ju që keni gjetur partnerin tuaj nuk përjashtohet të dëshironi të, ndërmerni hapin tjetër me të dhe të angazhoheni më shumë.Ndoshta nga koha në kohë mendoni se "të tjerët" ju shtyjnë dhe nuk ju lejojnë të jeni vetja juaj, dhe kjo mund të jetë një arsye për të marrë vendime impulsive. Ju duhet të punoni për një marrëdhënie që tashmë keni, pasi do të tregojë nëse doni të vazhdoni me atë.

Ju që jeni beqarë gjithashtu do të merrni dhuratat e Saturnit dhe njëra prej tyre është logjika, e cila do t'ju ndihmojë, pasi nuk do t'ju lejojë të humbni kohë me dashuritë e pa vlefshme dhe pa asnjë të ardhme.Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor mund të sjellë një dashuri në vendin tuaj të punës ose të ju bëjë që ju të kuptoni se keni rënënë dashuri me dikë që shihni pothuajse çdo ditë.

Më 3 Dhjetor, do të keni mundësi të mëdha për çështjet tuaja emocionale, dhe ndoshta një marrëdhënie të re për beqarët.Urani do të jetë tek Dashi deri më 5 Mars dhe tërheq vëmendjen tuaj për faktin se presioni profesional në fillim të vitit mund të krijojë shpërthime për partnerin tuaj dhe jetën tuaj personale në përgjithësi. Eklipset e vitit ndodhin në aksin tuaj (Gaforre-Bricjapi) duke sugjeruar që do të jeni në procesin e rivlerësimit të marrëdhënieve për t'u siguruar që të bëni zgjedhjet e duhura.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Gaforrja 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Viti 2019 do të jetë më i qetë se 2018. Tani, në bazë të riklasifikimeve që mund t'i keni bërë marrëdhënieve tuaja ndërpersonale vitin e kaluar,jeni duke mbështetur fuqishëm ata që kanë qëndruar ose duan të qëndrojnë në jetën tuaj, qoftë personalisht ose në nivel profesional.Sidoqoftë, për shkak se eklipset e vitit janë në aksin (Gaforre-Bricjap) duhet të jeni të kujdesshëm me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.Eklipsi Diellor më 2 Korrik në shenjën tuaj, ju fton të armatoseni me forcë dhe durim për të thyer lidhjen e fijeve që ju mban në marrëdhënie që nuk kanë asgjë tjetër për t'ju dhënë.Mundohuni të mos bëni lëvizje impulsive, por mendoni me kujdes se çfarë do të jetë më e mira për ju.Eklipsi i fundit i vitit është më 26 Dhjetor tek Bricjapi dhe gjithashtu ndikon dhe dhjetë ditëshin tuaj. Vëmendja juaj duhet të jetë e madhe ndërkohë entusiazmi tuaj së bashku me impulset do të jetë një kombinim shpërthyes që nuk do të ndihmojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale fare, përkundrazi nëse nuk jeni të kujdesshëm, mund të krijojë çështje të mëdha.

DHJETË DITËSHI I DYTË

2019 është veçanërisht  rëndësishëm për ju, pasi do të jeni nën ndikimin e disa planeve dhe kjo sigurisht do të thotë se do të ketë zhvillime dhe rregullime. Saturni tek Bricjapi ndikon në dhjetë ditëshin tuaj këtë vit, duke ju detyruar të shihni marrëdhënie më të rëndësishme se partneritetet dhe ju shtyn që dhe të punoni për to.Herë pas here, ka mundësi që të ndjeni se njerëzit tuaj të dashur, bashkëshorti juaj apo edhe bashkëpunëtorët tuaj të ngushtë ju shtyjnë dhe nuk ju lënë hapësirë për të qenë vetvetja.Plutoni është gjithashtu tek Bricjapi, duke prekur më shumë prej jush që kanë lindur në ditët e fundit të dhjetë ditëshit të dytë, duke deklaruar se është i gatshëm të transformojë dhe ndoshta të "përmbysë" çdo marrëdhënie që ka bërë rrethin e tij dhe nuk ka arsye për të ekzistuar.Nga njëra anë, ashpërsia e Saturnit, nga ana tjetër, gjendja transformuese e Plutonit, është një vit kyç për marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Neptuni i cili është tek Peshqit shpesh do t'ju bëjë të shikoni mënyra për t'u çlodhur dhe mund ta bëni përmes aktivitetit tuaj artistik.Kujdes nga ata që kërkojnë një dashuri si ajo që takojmë në përrallat, pasi ka mundësi që pritjet e tepruara t'ju zhgënjejnë ose do t'ju çojnë në një dashuri që do të shihni përmes "syzeve rozë". Eklipsi që do të zhvillohet tek Bricjapi më 6 Janar do t'ju udhëheqë për të vlerësuar njerëzit me të cilët jeni shoqëruar dhe bëni ndryshimet e nevojshme.Kujdes se si do ta drejtoni veprimin tuaj, sepse me siguri do të sjellë një reagim. Eklipsi Diellor më 2 Korrik në shenjën tuaj tregon se si t'i harmonizoni nevojat tuaja me nevojat e të tjerëve, por kërkon mjeshtri të veçantë pasi kjo është një punë që mund të sjellë konflikte në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.Jupiteri tek Shigjetari do të ndikojë shumicën e vitit tuaj në dhjetë ditëshin tuaj, duke ofruar mundësi për të zgjeruar punën tuaj ose për të ndjekur një rutinë të përditshme që ju lejon të angazhoheni me veten dhe me aktivitete që mund t'ju çlodhin.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Vitin 2019, është " përgatitor" në të cilin do të keni nevojë për durim dhe të punoni në heshtje për të arritur qëllimet që dëshironi. Saturni në shenjën e Bricjapi, nuk do të ketë efekt të drejtpërdrejtë këto dhjetë ditët e fundit të këtij viti, por sigurisht që do të merrni një ide të energjisë së tij..Plutoni i cili është gjithashtu tek Bricjapi, ka filluar të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj, sidomos ju që keni lindur në fillim të dhjetë ditëshit të tretë- do të jenë vendimtare për marrëdhëniet dhe partneritetet dhe nuk përjashtohet të krijoni nevojën për të lënë pas ata që nuk ju bëjnë edhe nëse janë lidhje vjeçare.Urani do të jetë tek Dashi deri më 5 Mars, duke krijuar një humor revolucionar për zgjedhjet tuaja profesionale.Përmbysjet janë diçka më shumë në qoftë se mendoni se ajo që keni zgjedhur për të bërë nuk ju shpreh dhe nuk mund të funksionojë brenda saj. Eklipsi Hënor që ndikon drejtpërdrejt tek ju është ajo që do të zhvillohet në 16 Korrik në aksin tuaj (Gaforre-Bricjapi), i cili do të përballet me nevojat tuaja, veçanërisht ato që keni shtypur.Nevojitet kujdesi pasi do të jenë arsyeja që shtypni njerëzit pranë jush në një nivel personal ose profesional, duke krijuar tronditje dhe konflikte që do të jenë të vështira për t'u kapërcyer.

Binjakët vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Binjakët 2019      Parashikimet Vjetore Astrologjike

NDIKIMI I NEPTUNIT TEK PESHQIT (për të lindurit në në mes të dhjetë ditëshit të dytë)

Çdo gjë duket sikur po shpërbëhet në karrierën tuaj pasi keni hyrë në një proces të brendshëm të fortë.Me Neptunin në shtëpinë tuaj të dhjetë, çdo gjë duket sikur do të ndryshojë ngadalë, nëpërmjet idealeve që ju keni për funksionimin e gjërave në tërësi. Është e qartë se pas kësaj, asgjë nuk do të jetë si më parë,  ju do të shihni të vërtetat për njerëzit që i kishit afër.Do të bëni dallimet  seke besoni dhe kë jo, me kë doni të punoni dhe me kë jo. Ajo që duhet të bëni është të vendosni qëllime realiste dhe që çfarë mundeni dhe çfarë nuk mundeni të bëni për të shmangur situatat e vështira.Personat e kësaj shenje që meren me art do të bëjnëmaksimumin, kështu që ju që jeni të kësaj fushe, mund të shihni ëndrrat tuaja të bëhen realitet.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurit në dhjetë ditëshin të dytë)

Është fakt se keni hyrë në një proces të heqjes së kufizimeve, si psikologjikisht ashtu edhe financiarisht. Me Saturnini cili po po zgjerohet në shtëpinë tuaj të tetë, do të përballeni me çështje ekonomike dhe duhet të bëni rishikime në këtë fushë të veçantë. Do të shfaqen çështje me bankat, qeverinë, investimet apo trashëgiminë, si dhe do të zgjidhni çështje të pazgjidhura. Është e rëndësishme që këto çështje të zgjidhen sa më shpejt në mënyrë që të mos sjellin pasoja në të ardhmen.Do të mësoni dhe do të njihni personatme cilët duhet të vazhdoni marrëveshjet financiare dhe me kë jo.Në të njëjtën kohë, do të jenimë  të mbyllur dhe më të rezervuar në jetën tuaj erotike, por  nëse personi që keni në krah do t'ju japë atë që dëshironi, mund të keni njëbashkim përfundimtar, duke e  zyrtarizuar mardhënien.Ajo çka ju duhet më së shumtiështë të përballeni me momentet tuaj më tëzymta  të cilat mund të sjelin luhatje nësjelljen tuaj, duke shkaktuar probleme jo të pakta.

NDIKIMI I JUPITERIT

Jupiteri tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor po punon shumë mirë në fushën e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale dhe keni mundësinë për njohje të reja në një nivel personal dhe profesional. Është e qartë se njerëzit që do të vijnë në këtë periudhë do t'ju japin optimizëm.Në jetën tuaj personale, nuk do të ketë vendime të rëndësishme, për shembull, në formalizimin e tij.Ju që jeni vetëm, keni mundësinë të takoni partnerin e jetës, do të jetë një person do t'ju mbush me emocione dhe gëzim. E sigurt është se pavarsisht nëqoftësekeni apo nuk keni partner,do ndiheni të dëshirueshëm dhe kjo do ju sigurojë besim në komunikim me ata që janë përreth jush.Prej 3 Dhjetorit, Jupiterido  kalojë tek Bricjapi, shtëpia juaj e tetë, duke ju dhënë mundësinë për të riparë çështjet në aspektin financiardhe të dashurisë.Shumë të favorizuara mund të jenë investimet, kreditë, çështjet e trashëgimisë që nga ana tjetër mund të jenë shqetësuese për ju.Nga ana tjetër, duhet tëpërballoni frikën dhe frustrimet, sepse kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në marrëdhënien tuaj.

EKLIPSET 2019

Eklipset në aksin e Gaforre - Bricjap (Eklipsi Diellor tek Bricjap më 6 Janar, Eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik, Eklipsi i Hënës në aksin e Gaforre - Bricjap më 16 Korrik, Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) do bëjnëhapa të rëndësishme për çështjet tuaja financiare. Nuk përjashtohet mundësia qëtë rikthehen çështjet e së kaluarës që do të t'ju shqetësojnë. Kushtojini vëmendje të veçantë marrëveshjeve financiare dhe lëvizjeve që do të jenë pikë themelore për rrugën tuaj të mëvonshme.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Është e domosdoshme që të jeni shumë të kujdesshëm nga data 3 deri më 29 Mars, sepse Merkuri retrospektiv tek Peshqit mund të sjellë vështirësi në komunikim, keqinterpretim dhe keqkuptim në lidhje me karrierën tuaj dhe kontaktet tuaja profesionale.Është më mirë të mos vazhdoni me planet tuaja në këtë kohë, pasi evolucioni nuk do të jetë ajo që mund të prisnit.

Binjakët :Me Marsin tek Dashi nga 02/01/2019 fillon Viti i Ri për ju. Profesionalisht do t'ju bëjë më dinamik dhe do t'ju bëjë një person konkurrues krahasuar me të tjerët në mjedisin e punës. Kjo natyrisht do të  jetë diçka pozitive për ju. Por mos  prisni tëarrini direkt majat. Gjatë kësaj periudhe do të takoni njerëz prestigjozë që do t'ju ndihmojnë.

Nga 04/02/2019 hyrja e Afërditës tek Bricjapi dhe deri më 01/03/2019 mund të përballeni me çështje të pasurisë trashëgimore ose pasurive të paluajtshme. Do të ketë një rimëkëmbje ekonomike që do të jetë pozitive për ju.

Nga data 18/04/2019 me hyrjen e Merkurit tek Dashi dhe Afërditës në të njëjtën shenjë dhe nga data 21/04/2019 deri më 16/05/2019, çështjet e komunikimit dhe socialitetit do të jenë në horizont. Prisni ndihmë nga rrethi juaj miqësor për çështje të ndryshme.Në këtë kohë mund të takoni njerëz me autoritet dhe ndikim. Do të jetë një kohë që do tju sjellë shumë fat bashkë me Jupiterin kundër Shigjetarit.

Me hyrjen e Afërditës tek Luani më 29/07/2019 deri më 21/08/2019, një njohje nga mjedisi i afërt mund të ju lë përshtypje dhe ju shtyn të kaloni në diçka më formale. Përgjithësisht jeta e përditshme do të jetë më e këndshme gjatë kësaj kohe.

Nga 04/10/2019 me Merkurintek Akrepi dhe në 09/10/2019 me hyrjen e Afërditës në të njëjtën shenjë dhe nga 09/12/2019 do të jetënjë periudhë ku do të vendosni bazat për të rishikuar disa mendime për kolegët dhe përgjithësisht për njerëzit që janë pranë jush.Ndoshta disa maska do bien dhe këtyre njerëzve u del fytyra e tyre e vërtetë. Kjo gjë do ndodhëkryesisht për vendin tuaj të punës ku do të hiqni qafe pengesat që mund të keni pasur gjatë kësaj periudhe.Disa probleme shëndetësore mund të lindin në këtë kohë. Prej 10/12/2019 me hyrjen e Merkurit tek Shigjetari, do të jetë një kohë kur dialogu me partnerin tuaj do të jetë konstruktiv.

Eklipset 2019

Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë tek Binjakët që kanë lindur në 01/06 deri në 13/06. Do të dalin në sipërfaqe çështje tëlidhura me  pronën prindërore, marrëdhëniet trashëgimore apo ato të paligjshme.Eklipsi Hënor i periudhës më 21/01/2019 do të ndikojë Binjakët të cilët kanë  lindur në 22/05 deri në 27/05. Nga ky eklips do të ndikohen çështjet e përditshme. Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Binjakët që kanë lindur nga 22/05 deri 29/05, ku do të jetë në favor të ekonomisë. Eklipsi i Hënës i periudhës 16/07/2019 do të ndikojë Binjakët që janë të lindur në 10/06 deri në 21/06.

Karma

Viti 2018 ishte një vit mjaft kreativ për ju Binjakët.Në vitin 2019, me Jupiterin tek Shigjetari do të jeni mjaft pozitiv. Kujdesme  teprimet!

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 7-të.Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e shtatë jep mesazhin se do të ketë bashkëpunime në të ardhmen e afërt. Ndoshta tani keni mundësinë tënjihni më mirë partnerin tuaj, ose mund të keni një bashkëpunim me një person të huaj.Ka më shumë mundësi që për një çështje gjyqësore që e keni nisur, do të gjeni një zgjidhje të favorshme ose do të gjeni personin që do t'ju mbështesë në mënyrë që ta zgjidhë atë. Nëse bëhet martesë këtë periudhë, ajo premton të jetëe  suksesshme.

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 8-të.Kalimi i Saturnit nga shtëpia e tetë do të thotë se do të ketë disa konflikte në lidhje me gjërat materiale. Ju duhet të mbështeteni vetëm në pikat tuaja të forta dhe të mos prisni ndihmë nga askush. Kjo natyrisht do të jetë një mësim i vlefshëm kur pas 5 vjetësh, Saturni do të ndikojë në profesion dhe në karrierën tuaj.

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 11-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia e njëmbëdhjetë do t'ju sjellë një tendencë për të shpëtuar nga krijimi dhe konservatorizmi. Miqtë e vjetër humbasin dhe të tjerët vijnë me ide të tjera dhe interesa të reja.Nuk është e habitshme qëtë gjeni pasione të reja në fusha të cilat më parë nuk keni qenë të interesuar, si astrologjia, aviacioni, kinemaja.Kini kujdes nga miqtë tuaj, sepse liria juaj e madhe mund t'ju çojë në qëndrime dhe veprime ekstreme.

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 12-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e dymbëdhjetë do të sjellë disa sqarime të nënndërgjegjjes. Presionet e nënvetëdijes, zbulimi i sekreteve apo energjitë armiqësore do të shfaqen papritmas në jetën tuaj. Këto janë rezultatet e veprimeve tuaja të mëparshme që tani po dalin në sipërfaqe.Në vend që të ndiheni të befasuar, duhet të përpiqeni tisqroni këto situata dhe  tëcliroheni nga ajo që keni mbajtur thellë brenda vetes.Kjo gjë do tju ndihmojë  të përgatiteni për ndryshime tëmëdha. Në  mënyrë të çuditshme hyjnë në jetën tuaj spitalet, azilet, burgjet dhe institucionet e tjera.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 8-të.Për vitin e ardhshëm, është parashikuar përmirësim i financave nga paratë që merrni nga palët e treta nga një hua,ndihmë,apo një trashëgimi. Do zbuloni fuqi të reja të vetes, të cilat ju japin besim dhe optimizëm për jetën dhe tëardhmen.Gjithashtu është e mundur të përfshiheni në kërkimin e një kuptimi më të thellë të jetës përmes fesë ose filozofisë.

 

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë do ndihmojëmarrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse do dominojëpraktika dhe do mungojë dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën. Megjithatë do ketë përmirësim të performancës dhe do kemi zgjidhje të çështjeve të ndryshme që lidhen me punën.Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha për dietën tuaj.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 7-të.Këtë periudhëkeni mundësitë shprehni mendimin tuaj dhe të diskutoni për çështjet që kanë të bëjnë me ju. Përpiquni të rregulloni problemet me njerëzit me të cilët keni pasur vështirësi në komunikim. Gjithashtu mund të negocionipër  marrëveshje me palë të treta.

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të.Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, duhet të fokusoheni nëbotën tuaj të brendshme Është koha për fillime të reja. Fjalën kryesore do e kenëFinancat që lidhen me trashëgiminë apo disa përfitime.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të.Në këtë periudhë duhet të merreni me politikë, ose të jeni kontribues i një inicative që do të bëhet për të mirën e një tërësie më të madhe .Mbështetja e të tjerëve do të jetë shumë e nevojshme dhe e rëndësishme  për ju, dhe për njerëzit me të cilët ndani të njejtat interesa. Mund të keni reagime nga njerëz që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një njohje të re, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer.Në biznes, duhet të jeni në gjendje të bëni dallimet e nevojshme midis njerëzve me të cilët punoni dhe bashkëpunoni në mënyrë që të shmangni çdo shkëputje të mundshme apo prishje mardhëniesh.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të.Në ditët e ardhshme, do të merreni me studime të larta, me diplomë, politik ose fe.Nuk është aspak e çuditshme që të bëni një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të vendosur kontakte me shumë njerëz. Megjithatë, e mira është tëdilni pak nga rutina dhe të përfshiheni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Gjatë kësaj periudhetheksi do të vendoset në fushën erotike ku do të dominojë pasioni dheintensiteti i dëshirave erotike. Shpesh do të kapërcehni kufijtë dhe mund të arini deri nëxhelozi ekstreme dhe zotërimin.Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në disponimin tuaj. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të.Këtë përiudhë duhet punoni për të shmangur shpifjet dhe fjalët e pavërteta kundër jush nga disa njerëz dashamirës.Do të jetë një periudhë tensioni dhe trazirash mendore,  dhe mira ëhstë të angazhoheni me libra psikologjikë se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, dhe me këtë kalim klimado të ndryshojë rrënjësisht. Kini durim.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Duhet tëkujdeseni për imazhin që ju i paraqitni njerëzve, duhet të bëni vetëkritikë të fuqishme, të korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe tëkujdeseni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund tju besohen detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht.Peshoni forcat tuaja dhe kini vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit.Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja.Ju gjithashtu mund të keni njohje të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e rreyhit tuaj të afërt. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen në këtë kuadër, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe do i përhapni idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, do të jetë momenti qëdo të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të.këtë periudhë çështjet tuaja të biznesit do tëfavorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror do ju ndihmojë të avanconi më tej .Ndërkohë disa barriera do të bien , gjë e cila mund të krijojë kushtetpër një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsi nga shtëpia e 3-të.Padurimi dhe nervozizmi që do të shfaqni mund të bëjë që të përballeni me njerëzit e afërm ose fqinjët.Shqetësimet e ditëve të fundit, do tëkomplikojnë akoma më tepër zgjidhjen e problemeve tuaja.

20 Prill 2019 Kalimi i Dielli nga shtëpia e 12-të. Gjatë kësaj periudhe do të kërkoni përmirësime në botën tuaj psikologjike, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime.Mund të ndiheni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshme në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhëdo të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet shoqatave tëbamirësisë. Jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, e cila mund të mos jetë e duhura për ju. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 2-të.Kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e dytë do të nxjerrë në pah pasurinë tuaj materiale dhe emocionale. Financat tuaja do të ndikohen shumë, pasi në këtë fushë do të tentoni të veproni impulsivisht dhe të bëni pazaret tuaja dhe emocionet tuaja, ku tendenca juaj për të dhënë gjithçka në mënyrë spontane, mund t'ju dëmtojë më vonë dhe t’ju lërë një boshllëk të madh. Kini kujdes, tregoni pak përmbajtje dhe shmangni vendimet e nxituara në këto dy fusha.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Ju do të shqetësoheni për çështjet aktuale. Kini kujdes! Megjithëse kjo është një kohë e mirë, dukuni pak të kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira për ju.Ka shumë mundësitë bëni disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të.Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta do tënjihni miq të rinj. Marrëdhënia juaj me vëllezërit, motrat ose fqinjët do të bëhet më e ngrohtë. Është koha për të jetuar më këndshëm.

21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja.Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato financat personale të përkeqësohen nëse përdoren për gjëra të pa nevojshme (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj).

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsi nga shtëpia e 3-të.Padurimi dhe nervozizmi që do të shfaqni mund të bëjë që të përballeni me njerëzit e afërm ose fqinjët.Shqetësimet e ditëve të fundit, do tëkomplikojnë akoma më tepër zgjidhjen e problemeve tuaja.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 2-të.Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja. Përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë.Është koha e përshtatshme për disa "investime" të shtrenjta, nga piktura apo sende për dekorimine shtëpisë.Por kini kujdes të mos e tejkalojnë lirinë tuaj financiare.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Ju do të shqetësoheni për çështjet aktuale. Kini kujdes! Megjithëse kjo është një kohë e mirë, dukuni pak të kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira për ju.Ka shumë mundësitë bëni disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të.Periudha e ardhshme do t'ju sjellë kënaqësi në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi me të tjerët do të bëhet më i bukur dhe  ndoshta do të njiheni memiq të rinj. Marrëdhënia juaj me vëllezërit, motrat ose fqinjët do tëbëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme,të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-të.Kjo periudhë do të karakterizohet si e vështirë, pasi kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e katërt do të thotë disa ngatërresa të situatave të kaluara, të cilat natyrisht nuk mund të zgjidhen tani.Vetëm puna e vështirë në shtëpi ose në zyrë do t'ju japë një rrugëdalje, por mos u mundoni të zgjidhni çështjet familjare ose pronësore. Kjo periudhë nuk është e favorshme.Mundohuni për të shmangur grindjet sepse të tjerët nuk janë të gatshëm të pranojnë sjelljen tuaj .

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të.Gjatë kësaj kohe do të doni të qëndroni në shtëpi më gjatë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e mobiljeve. Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre.Kini kujdes me dietën tuaj.

23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të.Përgjatë kësaj kohe, do të merreni me shtëpinë dhe me familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje të lëna në pritje janë tani koha për t'u zgjidhur. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shqyrtoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të.Kjo kohë do të jetë një pushim në jetën tuaj. Do të ndjeni argëtimdhe zbavitje si dhe shumëdashuri. Në anën personale mund të ketë disa rivendosje të kontakteve të vjetëra ose mund tëkrijohen  disamardhënie të reja. Lejoni vetes të jetoni këto ditë në maksimum. Gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët do tëbëhen më të ngrohta dhe do të kaloni më shumë kohë me ta si dhe do arrini të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të.    Është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muajin tjetër do tëmerreni me diçka krijuese dhe shumë argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit..Gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të.Kjo periudhë karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për ti imponuar personalitetin tuaj të tjerëve.Do ndiheni se jeni qendra e botës dhe do hiqni çdo frikë.Nëse jeni të përfshirë meaktivitete  sportive, kjo është koha më e mirë për të shfaqur talentin tuaj. Nuk është kohë e përshtatshme për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entusiazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme.Shmangni gjithashtu bixhozin. Ndoshta në këtë kohë një problem lind në marrëdhënien tuaj me fëmijët, prandaj shikonisjelljen tuaj ndaj tyre.

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të.Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë me kolegët.Pavarsisht faktit se dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën, do ketë një përmirësim performance dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën.Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit të punës. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha për dietën tuaj.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të.Dhe tani është koha, pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore.Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kaloritë".

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të prishur.Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo konflikt të mundshëm.

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 6-të.Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i rëndësishëm. Do të ishte mirë (nëse nuk jeni të vetëpunësuar), të ndërmerrni një punë të njëpasnjëshme, kështu që mendoni se punoni vetëm për veten tuaj. Gjithashtu, kini kujdes me punën e tepërt, të cilat mund të dobësojnë qëndrueshmërinë dhe rezikon shëndetin.

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të.Mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë profesionale ose sociale.Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhëniet tuaja. Do t'ju duhet mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën ose  për të zyrtarizuar një mërdhënie serioze.

26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të. Theks të madh do të ketë fusha erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotik . Mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnëtek mardhënia juaj. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtorët juaj.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit.Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja.Eshtë një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë.Ju gjithashtu mund të keni njohje të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë larg.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të.Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshmebrenda vetes.Është koha për fillime të reja. Financat që lidhen me trashëgiminë, apo disa  përfitime që mund të fitoni, do të kenë fjalën e parë.

Parashikimet në dashuri

Saturni në shtëpinë tuaj të tetë do tju vendosë nënjë proces më të thellë të të menduarit për jetën tuaj erotike dhe ju nxit për të sqaruar emocionet apo frikën që ngarkojnë marrëdhënien tuaj negativisht dhe nuk e lejojnë të evoluojë.Nuk do të jenë të lehtamomentet që do kaloni, sepse  ka mundësi që ju të dy të dëshironi një periudhë distancimi nga njëri tjetri për të menduar më mirë rreth mardhënies tuaj.Është e sigurt se në fund të këtij procesi asgjë nuk do të jetë si më parë. Do të merrni vendime të rëndësishme. Du janë opsionet. Ose do të vazhdoni dhe kjo gjë tju shërbejë për të qënëmë afër se kurrë me bashkëshortin tuaj ose do të vendosni të largoheni nga marrëdhëniet që nuk ju ofrojnë atë që kërkoni.Jupiteri tek Shigjetari, në mjedisin e marrëdhënieve tuaja personale, mund t'ju japë momente unike me partnerin dhe njohje të mrekullueshme për ju që jeni vetëm.Mund të mendoni të bëni një hap shumë të rëndësishëm në jetën tuaj personale, siç është martesa ose bashkëjetesa.Emocionetdo jenë të shumta dhe nevoja për shoqëri më e fortë se kurrë.Nëse jeni vetëm, mund të keni një njohje të re që do të luaj një rol të rëndësishëm gjatë jetës tuaj personale, duke krijuar kushteqë të gjeni partnerin ideal.

Marsi në shenjën tuaj që nga fillimi i Prillit deri në mes të muajit Maj do ju nxisëqë të jeni më të kërkuar se kurrë, dhe  ju sjell njohje të reja për ju që jeni vetëm.Flaka që digjet brenda jush është e qartë dhe kjo është e mjaftueshme për të tërhequr interesin. Vetëm duhet të tregoni kujdes sepse mund të bllokoheni me sjellje egoiste që do të krijojnë pakënaqësi.

Afërdita në shenjën tuaj prej 9 Majit ju mbush me humor të përshtatshëm për të flirtuar dhe për të fituar personin që ju intereson. Joshja juaj dhe temperamenti i komunikimit veprojnë si një magnet për njerëzit që janë të interesuar për ju.Ajo që duhet të mbani mend është që mund ta zhgënjeni partnerin tuaj. Për ju që keni një partner, është një koha ideale për të marrë iniciativa për marrëdhënien tuaj që do t'i japë asaj një frymë të re.

Në 2019, jeni veçanërisht me fat në çështjet emocionale dhe çdo gjë që lidhet me marrëdhëniet dhe partneritetet! Sigurisht, mire do ishte të mbani mend se pavarësisht fatit tuaj ju duhet të bëni zgjedhjet e duhura.Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, fshihet pas gjithë gjërave pozitive në jetën tuaj personale dhe provokon ndryshime të favorshme në marrëdhëniet emocionale.Ju që keni gjetur bashkëshortin,nukpërjashtohet mundësia të vendosni të bëni hapin tjetër në marrëdhënien tuaj.

Ju që jeni beqar,Jupiteri ju fton të jetoni një përrallë.Por të gjitha përallat gjithashtu kanë një "dragua" dhe në këtë rast është Neptuni i cili është tek Peshqit –këtë vitNeptini do të ndikojë ju që keni lindur në dhjetë ditëshin e parë të shenjës suaj – duke juturbulluar gjykimin , kështu që keni një moment ku fo të bëni një zgjedhje të gabuar.Kushtojini vëmendje të veçantë aspektit profesional, pasi mund të filloni një histori sentimentale me dikë që ka lidhje me të. Kjo mund të krijojë shumë ngatërrime dhe të shqetësojë ekuilibrin në punën tuaj nëse nuk jeni të matur.Ajo që duhet të mbani mend këtë vit është se jo çdo gjë që ndriçon është ar dhe e vërteta është se do të takoni disa njerëz që do të duken të shkëlqejnë.

Ju që jeni në mardhënie duhet të jeni edhe më të kujdesshëm.Saturni i cili është tek Bricjapi nuk mund t'ju prekë menjëherë, por do t'ju kujtojë se do të jeni përgjegjës për veprimet dhe zgjedhjet tuaja dhe këto do të jenë ato që do të formësojnë rezultatin përfundimtar në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Binjakët 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Në vitin 2019 pritet një vit, në të cilin duhet të jeni më të vetëdijshëm për mësimet që keni mësuar gjatë viteve të fundit dhe për të parë se si tani mund të përdorni mësimet që keni mësuar.Jupiteri, i cili është përball jush në shenjën e Shigjetarit deri më 2 Dhjetor, sugjeron se është një kohë e shkëlqyer për marrëdhënie të reja, partneritete të reja dhe ndoshta një martesë, pasi gjatë gjithë vitit, marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do t'ju ushqejnë me momente të bukura.Këtë vit, do të jeni më të qetë dhe më të vendosur.Eklipset që do të ndodhin në aksin Gaforre-Bricjap tregojnë se duhet të jeni veçanërisht të kursyer me atë që shpenzoni dhe të mos josheni nga shpenzime të panevojshme dhe të pamatura, pasi kjo mund t'ju shkaktojë probleme financiare.Eklipsi që ndodh më 21 Janar mund të jetë i dobishëm për ju sidomos për jetën tuaj personale.Kyeklips mund t'i sjellë njerëzit pranë jush dhe nuk përjashtohet një mënyrë të re të të menduarit.Urani, i cili do të jetë tek Demi nga 6 Marsi, krijon nevojën për të nxjerrë në pah ndjenjat, dëshirat dhe plagët e fshehura të së kaluarës.

DHJETË DITËSHI I DYTË

Ky vit është veçanërisht i rëndësishëm për ju, pasi jeni të prekur drejtpërdrejt nga disa planetë që janë në qendër të shenjës tuaj. Si fillim ështëJupiteri i cili do të jetë më 2 Dhjetor në shenjën e Shigjetarit, duke krijuar kushte ideale për marrëdhënie të reja, partneritete dhe njohje.Jupiteri për shkak të lëvizjes së tij retrospektive do të jetë për periudhën më të gjatë të qëndrimit të tij në shenjën e Shigjetarit, në dhjetë ditëshin tuaj, kjo tregon se mundësitë e mira dhe nga të cilat duhet të përfiotoni do të jenë të mjaftueshme dhe do të shfaqen disa herë përpara jush.Përtej Jupiterit ekziston edhe Neptuni i cili është tek Peshqit dhe gjithashtu ndikon direkt në dhjetë ditëshintuaj. Duhet të jeni të kujdesshëm pasi mund të bëni disa zgjedhje të gabuara në lidhje me çështjet e biznesit dhe ndiqni sugjerimet që do të duken si "kontrata të arta" po jo vertet janë të tilla dhe mund tju shkaktojnë probleme shumë të rënda.Mundohuni të mendoni logjikisht dhe të mos josheni nga premtime të mëdha, pasi Jupiteri, i cili është tek Shigjetari do të sjellë një ekzagjerim dhe një optimizëm të tepërt që nuk do t'ju lejojë të shihni gjërat ashtu siç janë.Saturni i cili është tek Bricjapiqëgjithashtu ndikon në dhjetë ditëshin tuaj do të jetë zëri i arsyes dhe do t'ju japë pronat që ju nevojiten.Vëmendje të veçantë do i jepni gjithashtu çështjeve tuaja financiare.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Këtë vit, vëmendja juaj do të fokusohet veçanërisht në çështjet financiare, meqë jeni i vendosur të bëni diçka për të ndryshuar situatën.Plutoni, i cili do të jetë tek Bricjapi duke ndikuar në dhjetë ditëshin tuaj - sidomos ju që keni lindur në fillim të dhjetë ditëshit të tretë - do t'ju japë motivim dhe energji për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja financiare, duke bërë partneritete të favorshme ose duke bërë një marrëveshje biznesi nga të cilat do të përfitoni.Saturn i cili do të jetë gjatë gjithë vitit tekBricjapi, do ju nxitë të merrni vendime egoiste. Do të preferoni të lëvizni me kujdes dhe në heshtje dhe mos bëni veprime vetëm për të tërhequr vëmendjen.Urani, i cili do të jetë më 5 Mars në shenjën e Dashit, duke ndikuar pozitivisht dhjetë ditëshin, ju sugjeron që të keni mundësi dhe njohje të papritura dhe partneritete të reja për t'u afruar më shumë me qëllimin tuaj.Eklipset që ndodhin këtë vit në aksin Gaforre-Bricjap sugjerojnë se ndonjëherë do të ndiheni të shqetësuar për çështjet tuaja financiare, por ky shqetësim nuk duhet të ndikojë të merrni vendime impulsive.Eklipsi Hënor do të zhvillohet më 16 Korrik në aksin Gaforre-Bricjap ju nxit të shmangni sjelljet egoiste të cilat do të kenësi qëllim të sulmojnëpartnerët tuaj si në biznes ashtu edhe në jetën private, të cilat nuk do ju sjellin asgjë përveç shqetësimit emocional.

21/4-20/5
Demi vjetor
01/01/2018 to 31/12/2019

Demi 2019 Parashikimet Vjetore Astrologjike

URANI TEK DEMI ( për të lindurin në fillim të dhjetë ditëshin e parë)

Përçarje dhe anullime… vetëm kështu mund të përshkruhet Urani nga këtu e tutje, që nga 6 Marsi më në fund vjen në shenjën tuaj dhe ju fton të lini prapa lidhjet tuaja dhe motivet konservatore që ndoshta ju ngutën dhe nuk ju lejuan të ndiheni beqar dhe të lirë nga peshat, psikologjikisht dhe emocionalisht.Është e qartë se kjo nuk do të jetë e lehtë, pasi është hera e parë që të përballeni me veten tuaj "revolucionare", e cila edhe dhe vet ju që dëshironi sigurinë dhe stabilitetin. Çdo gjë do të të shkoj drejt ndryshimit, një ndryshim që do të jetë i menjëhershëm dhe radikal në aspektin e personalitetit tuaj dhe atë që rrezatoni për ata që janë përreth jushsa i përket marrëdhënieve tuaja personale dhe bashkëpunimeve tuaja.Në këtë mënyrë do të ketë njerëz që do t'ju shqetësojnë dhe do t'ju çojnë të shihni qartë se shumë nga ato që ju besuat nga ato që "shërbyet" deri më tani nuk ju përshtaten.Vendimet tuaja do t'ju habisin duke treguar se sjelljet dhe situatat që keni deri tani nuk keni vend në jetën tuaj. Mos harroni se nëse i rezistoni check-uttë Uranit dhe nuk shkoni të bëni vetë ndryshime, ka shumë mundësi faktet dhe personat do të punojnë në mënyrë të pandërgjegjshme.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurin në të dhjetë ditëshin e dytë)

Është fakt se ju jeni të guximshëm dhe doni të bëni hapa të qëndrueshëm për çdo çështje që ka të bëjë me ju. Saturni është në shtëpinë tuaj të shtatë dhe intensifikon nevojën për stabilitet dhe vendosmëri në aspektin e pyetjeve tuaja shpirtërore, studimeve dhe çështjeve që mundet deri më tani t’ju kenë shqetësuar, por të mos guxonit të ecnit përpara.Është viti që mund të realizoni ëndrrat tuaja në aspektin e objekteve të reja të eksplorimit, mjafton të bëhet me maturinë dhe përpjekjet e nevojshme, përndryshe nuk do t'ju lejojë të përparoni.Optimizmi është më i spikatur, nuk ju lejon të shikoni rastësisht jetën tuaj, marrëdhëniet tuaja të dashurisë, interesat tuaja shpirtërore. Është e qartë se po e kaloni pamjen tuaj personale të botës nëpërmjet një sitë dhe në fund të këtij udhëtimi do të shihni me realizim ëndrrat dhe shpresat absolute që mund të kishit.Jeta juaj e dashurisë është e prekur drejtpërdrejt, pasi mund të shihni qartë cilët njerëz janë ata që mund të identifikoni me qasjen tuaj filozofike dhe cilëtjo, gjë që mund t'ju çojë në vendime të rëndësishme, duke e bërë hapinta lini pas vetes të cilin mendoni se nuk mund për të vazhdoj me ju.Është e këshillueshme që të jeni të vetëdijshëm për tendencat e fanatizmit që vetëm pengesat do t'i sjellin zgjedhjes suaj.

NDIKIMI I JUPITERIT

Jupiteri tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor punon në dobi të psikologjisë suaj dhe ju ndihmon për t'u përballur me fobitë, pasigurit, që ju frikësojnë dhe fshihni thellë brenda jush. Ka ardhur koha që të liroheni nga dyshimet dhe ligësitë e mundshme, duke lënë pas barrën psikologjike që mund t'ju pengojnë në marrëdhënie dhe partneritete.Një favor i shkëlqyeshëm mund të gjendet në marrëveshjet financiare, investimet, çështjet e trashëgimisë që mund të ju shqetësojnë, duke ju dhënë mundësinë për të rritur të ardhurat tuaja, diçka shumë e rëndësishme për ju.Jeta juaj e dashurisë merr zjarr dhe ndjeni fuqishëm nevojën për t'u bërë një me bashkëshortin tuaj, për të jetuar maksimumin në pasion dhe dashurinë.Prej 3 Dhjetorit Jupiteri kalon tek Bricjapi, duke ju shtyre te beni ëndrra të reja, duke u marrë më shumë me zhvillimin e horizonteve tuaja shpirtërore, duke u kënaqur me shpirtin tuaj dhe duke hyrë dinamikisht në lojë të dashurisë, me një pakujdesi që ju bën përshtypje.Udhëtimet jashtë vendit janë shumë të mundshme dhe vijnë për t'ju mësuar kultura dhe horizonte të ndryshme. Ajo që duhet të shikoni janë ekzagjerimet, sepse nuk do të jetë e vështirë për ju të humbni masën dhe të largoni ushqimin, pijet, argëtimin.

EKPIPSET 2019

Eklipsi që do të zhvillohet këtë vit në aksin e Gaforres - Bricjapit (Eklipsi Diellor tek Bricjap më 6 Janar, eklipsi Diellortek Gaforrja më 2 Korrik, eklipsi Hënor në aksin e Gaforres - Bricjapitmë 16 Korrik, eklispi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) ju shty në hapat dhe vendimet karmike, në aspektin e marrëdhënieve tuaja me mjedisin tuaj të ngushtë dhe më të gjerë, komunikimin dhe kërkimin e njohurive, jetën tuaj shoqërore.Është e sigurt që nuk do të hezitoni të finalizoni rrethin e marrëdhënieve me personat që mund të mendoni se nuk mund të qëndroni me për shkak të një tërhqjedhekërkime shpirtërore.Eklipsi më i rëndësishëm i vitit për ju bëhet më 21 Janar në aksin e Ujorit - Luanit, duke ndikuar në atë në nivel familjar dhe profesional.Mund të ekzistojnë vendime të rëndësishme që do të jenë katalizatorë për ju, por ajo që duhet t'i kushtoni vëmendje është të dilni me një mendim të pastër dhe një qasje pioniere, pa emocione. Përndryshe, zhvillimet mund t'ju zhgënjejnë.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Është mirë të jeni të kujdesshëm në lidhje me komunikimin dhe bashkëbisedimit me bashkëshortin ose bashkëpunëtorët tuaj në Nëntor, pasi Merkuri tek Akrepi mund të krijojë keqkuptime që do të shkaktojnë tension. Mos hyni në partneritete të reja ose diskutime të rëndësishme personale sepse rezultatet nuk do të jenë të dëshirueshme.

Demi :Viti i ri fillon, nga 02/01/2019 në 14/02/2019 me Marsin tek Dashi. Ju do të kaloni një periudhë ku provoni ose do të jeni në një dilemë për të bërë diçka që nuk është aq ligjërisht. Mos harroni, megjithatë, se edhe muret kanë veshë. Kini kujdes që të besoni sekretet tuaja dhe të përdorni rrugën ligjore.Prej 11/02/2019 me hyrjen e Merkurit tek Peshqit, klima në fushën e biznesit tuaj do të përmirësohet ndjeshëm, dhe veçanërisht marrëdhënia juaj me kolegët dhe bashkëpunëtorët tuaj. Diçka që do të zgjerohet më tej me hyrjen e Diellit tek Peshqit më 19/02/2019, ku do të keni favorin e atyre të më lartë jush, por edhe sigurinë e mjedisit tuaj të punës.Nga 01/04/2019 me hyrjen e Marsit tek Binjakët, në shtëpinë tuaj të dytë, do të rriteni financiarisht. Ju do të shihni përmirësimin e financave tuaja, por nevojat e papritura ose disa borxhe të vjetra do t'ju detyrojnë ta humbisni atë. Por që nga 17/05/2019 me hyrjen e Marsit tek Gaforrja deri më 01/07/2019, do të shihni se rutina juaj e përditshme do të përmirësohet. Disa anëtarë të familjes tuaj do t'ju ndihmojnë financiarisht, por edhe moralisht dhe psikologjikisht.Ka disa tensione me një fqinj për t'i dhënë fund dhe për të përmirësuar situatën. Është e këshillueshme që të merren me shërbimet publike në pritje të kësaj kohe, do të lodhenipak.Prej 19/08/2019 me hyrjen e Marsit tek Virgjëresha dhe pak më vonë me Afërditën, Merkurin dhe Dielli në të njëjtën shenjë deri më 05/10/2019, fillon një periudhë në lidhje me ndjenjat tuaja.Ka mundësi të takoni gjysmën tjetër dhe disa prej jush mund të përjetojnë dashurinë e ëndrrave tuaja. Në fakt, me kohëzgjatje dhe formalizim. Të angazhuarit do të fillojnë dhe do ta rinovojnë dashurinë e tyre.Nga 05/10/2019 me hyrjen e Marsit tek Peshorja deri më 20/11/19 aftësitë tuaja profesionale po hyjnë në një rrugë të re dinamike dhe përparim. Rifreskoni vendin e punës dhe marrëdhëniet me punëdhënësin. Më 03/12/2019 kemi hyrjen e Jupiterit tek Bricjapi. Do të keni  ndryshime radikale në mënyrën tuaj të jetesës dhe vendimet.

Eklipset të 2019

Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë Demat, që kanë lindur në 28/04 deri 11/05, ku do të përfitoni nga udhëtimi dhe lëvizjet. Studentët dhe ekzaminuesit gjithashtu janë të favorizuar. Eklipti Hënor i periudhës 21/01/2019 do të ndikojë Demat, të cilët kanë lindur në21/04 deri më 28/04. Fushat që janë prekur janë emocionet, fëmijët dhe bizneset.Eklipti Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Demat, të cilët kanë lindur më 25/04 deri 08/05, ku jeta e tyre e përditshme do të ndikohet.Lëvizjet, studimet, marrëdhëniet me vëllezërit e motrat dhe të afërmit, etj. Eklipsi Hënor i periudhës më 16/07/2019 do të ndikojë Demat, që kanë lindur më 07/05 në 21/05. Do të ndikohen pozitivisht në udhëtime dhe lëvizje. Gjithashtu nëse jeni student, ose jeni duke pritur për një vendim gjyqësor.

Karma

Lëvizjet, studimet, marrëdhëniet me vëllezërit e motrat dhe të afërmit, etj. Eklipsi Hënor i periudhës më 16/07/2019 do të ndikojë Demat, që kanë lindur nga 07/05 deri në 21/05. Do të ndikohen pozitivisht në udhëtime dhe lëvizje. Gjithashtu nëse jeni student, ose jeni duke pritur për një vendim gjyqësore.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 8-të.Për vitin e ardhshëm nga sot, është planifikuar të përmirësoni financat tuaja, nga paratë që merrni nga palët e treta. Një hua ka mundësiose edhe një trashëgimi.Gjithashtu tani po zbuloni fuqi të reja, të cilat ju japin besim dhe optimizëm për jetën. Gjithashtu është e mundur të përfshihet në kërkimin e një kuptimi më të thellë të jetës përmes fees ose filozofisë.

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e nëntë do të thotë vonesa ose vështirësi ose pengesa për udhëtime të gjata ose disa probleme ligjore. Gjithashtu, disi të tensionuar në nivelin shpirtëror, krijon ngushtësi.Nëse mundeni të largoheni nga klishet tuaja dhe të shihni gjërat nga një perspektivë më të gjerë, më filozofikisht, do të keni fituar të paktën gjysmën e përvojave që ju nevojiten në dy vjet që Saturni do të provojë karrierën tuaj.

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 12-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e dymbëdhjetë do të sjellë disa sqarime të nënndërgjegjeshëm. Presionet të nënndërgjegjeshëm, zbulesat e sekreteve, energjitë armiqësore shfaqen papritmas në jetën tuaj. Këto janë rezultatet e veprimeve tuaja të mëparshme që tani po dalin në sipërfaqe.Në vend që të pendohen dhe t’ju befasojnë, duhet të përpiqeni ta sqaroni këtë, të liroheni nga ajo që keni fshehur thellë brenda dhe të përgatiteni për ndryshimin e madh që do të sjellë në disa vite kalimi iUranit nga Horoskopi juaj.Në një mënyrë zë çuditshme hyjnë në jetën tone spitalet, azilet, burgjet dhe institucionet e tjera të tilla.

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e parë.Kalimi i Uranit nga Horoskopi juaj do të thotë një ndryshim i madh në sjelljen tuaj. Është koha e revolucionit tuaj. Do të çliroheni nga kufizimet dhe komoditetet, qoftë nga familja apo nga shoqëria.Mos ju trembky ndryshim. Thjesht duhet të gjeni se cilat janë elementet e jetës tuaj që janë reale, të cilat do të mbani. Ndoshta në këtë kërkim, gjithashtu, mbështeteni në astrologjinë, meditimin, yoga etj., ose në ndonjë mënyrë tjetër që mund t'ju sjellë afër dijes së vërtetë, arma e vetme për rrugën tuaj të ardhshme.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 9-të.Periudha e ardhshme është më e përshtatshme për zgjerimin e njohurive tuaja, nisjen e studimeve mbi çështjet filozofike ose fetare, dhe për udhëtime të gjata.Për botuesit, gazetarët, shkrimtarët, etj. Kjo do të thotë sukses dhe reputacion, por për të tjerët, do të thotë përmirësim përmes njohurisë dhe besimit, i cili do të zëvendësojë paragjykimet. Gjithashtu, është një kohë e mirë për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja me të afërmit tuaj.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të.Gjatë periudhës së ardhshme dhe për rreth një muaji, do favorizohen veçanerisht partneritetet dhe marrëdhëniet, si seksuale ashtu edhe profesionale. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie. Në profesion, ju do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe elasticitetit në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 8-të.Kalimi i Merkurit nga shtëpia juaj e tetë do të thotë kthimin e botës suaj të brendshme dhe angazhimin në tema misterioze ose studime metafizike. Ju mund të keni akoma diskutime ose negociata për çështje financiare ose trashëgimore, ose të pranoni një urdhër të gjykatës, hapja e një prone,disa donacione etj.

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të.Në ditët e ardhshme, mund të merreni mestudime të larta, me diplomë, me politikë ose fenë.Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të.Këtë përiudhë duhet të jeni në dorë për të shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës.Do të jetë një periudhë e tensionit dhe trazirave mendore, por është më mirë të merreni me një libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht. Pra kini durim.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Herën tjetër, do të theksoj fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërcehni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj.Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në disponimin tuaj. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga bashkëpunëtori ose partneri juaj.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër, merruni me imazhin që paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj.Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ndoshta ju ven detyra të rëndësishme, por këto duhet të adresohen seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe jepini vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksin me dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me që kanë udhëtuar shumë.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e parë. Hërën tjetër do ju karakterizoj me pushtet të papërmbajtshëm, vetëbesim dhe liri. Nuk ju lodh puna e vështirë për të zgjeruar interesat tuaja ose pretendoni të drejtat tuaja, pavarësisht nësesjellja juaj ndikohet nga të tjerët.Gjatë kësaj periudhe, egoja juaj dhe liria juaj personale mbizotërojnë. Nuk do të ishte e shëmtuar të devijonit disa nga energjitë e tepërta në sporti ose në punë manuale, me kujdes për shmangien e një aksidenti.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm.Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Herën tjetër do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të.Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për të shfaqur në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, do të bëhen paraqitjet tuaja më sociale, ndonjë party ose të dilni jashtë.Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 2-të.Kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e dytë do të nxjerrë në pah pasurinë tuaj materiale dhe emocionale. Të dyja financat tuaja do të ndikohen shumë, pasi në këtë fushë do të tentoni të veproni impulsivisht dhe të bëni për shembull, pazaret tuaja dhe emocionet tuaja, ku tendenca juaj për të dhënë gjithçka në mënyrë spontane, mund t'ju dëmtojë më vonë dhe t’ju lërë një boshllëk të madh. Kini kujdes, , tregoni pak përmbajtje dhe shmangni vendimet e nxituara në këto dy fusha.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e parë.Që nga sot dhe për pothuajse një muaj, është koha të merreni me veten dhe me çështjet tuaja. Ju do të gjeni se personaliteti juaj është i theksuar dhe proporcion me përshtypjen që do t'ju bëni të tjerëve.Kini kujdes, sepse mund t'ju krijojë disa grindje, por edhe reagimi i të tjerëve mund ta shkaktojë atë. Kujdesuni për çështjet tuaja dhe më mirë vetëm, sepse partneritetet nuk janë favorizuar për shumicën e kësaj kohe.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e pare.Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t'ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek ata përreth jush. Është paqja dhe qetësia juaj, dhe ju mungon disponimi juaj saqë i çarmatosni edhe më irrituesit.Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merreni me disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë vetes tuaj. Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 3-të.Kini kujdes për herën tjetër, sepse luftimi juaj, padurimi juaj dhe nervozizmi mund të ju përballoj me njerëzit që tregoni, ose me të afërmit ose fqinjët.Shqetësimet e ditëve, kërkimi i vazhdueshëm dhe ndryshimi, oreksi për disa nga çështjet tuaja, përfundimisht komplikojnë dhe jo zgjidhjen e problemeve tuaja. Besoj se disa vepra shpirtërore do ndihmonte lehtësimin për ta bërë atë më të lehtë.

21 Maj 2019 Kalimi I Diellit nga shtëpia e 2-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja.Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato të përkeqësohen nëse përdoren për shfaqjen tuaj personale (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj.).

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 2-të.Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja, por gjithashtu do të keni një moment të shpenzimeve të kota, veçanërisht nëse përfshin marrjen e sendeve me vlerë. Pra, përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë.Moti është i përshtatshëm për disa "investime" të shtrenjta, nga piktura apo sende të dekorimit tuaj të shtëpisë, në disa pjesë të reja të veshjes tuaj që do të dallohen për bukurinë e tyre. Por kini kujdes që këto tregje të mos e tejkalojnë lirinë tuaj financiare.

21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të.Herën tjetër dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me njerëzit tuaj të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Do ju pushtojnë çështjet aktuale dhe do të jetë e tillë shfaqja që do t'ju duket 24 orë në ditë për të bërë gjithçka.Kini kujdes! Megjithëse kjo është një kohë e mirë këtu, dukuni pak të kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira. Ka shumë mundësi disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-të.Herën tjetër karakterizohet si e vështirë, pasi kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e katërt do të thotë disa ngatërresa të situatave të kaluara, të cilat natyrisht nuk mund të zgjidhen tani. Vetëm puna e vështirë në shtëpi ose në zyrë do t'ju japë një rrugëdalje, por mos u mundoni të zgjidhni çështjet familjare ose pronësore.Kjo periudhë nuk është e favorshme. Mundohuni të provoni sjelljen tuaj për këtë kohë, për të shmangur grindjet sepse të tjerët nuk janë të gatshëm të pranojnë sjelljen tuaj.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të.Periudha e ardhshme do t'ju bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj. Ju do të keni shkëmbime mesazhe, thirrje telefonike ose me postë. Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Të pakëndshmet mund të presin.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-të.Në kohën e ardhshme, do të merreni me shtëpinë dhe me familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje të lëna në pritje janë tani koha për t'u zgjidhur.Ka mundësi të jeni në një nivel më të thellë me shtëpinë tuaj. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shqyrtoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen pas disa vetë-përqendrimit dhe vetë-analizës.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të.Herën tjetër do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni për atë ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Do të interesoheni për dekorimin e mobiljeve, por mos u fshihni në tregjet e panevojshme që lidhen me to. Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për mbështetjen e tyre. Kini kujdes me dietën tuaj. Numëroni kaloritë tuaja sepse kilogramet shtesë po ankohen.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 5-të.Periudha e ardhshme karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për të imponuar personalitetin tuaj. Ndjeni se jeni qendra e botës dhe po lironi çdo frikë apo pezullim. Nëse merreni me sporte, kjo është koha më e mirë.Nuk është koha e duhur për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entusiazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme. Shmangni gjithashtu lojrat e fatit. Por mund të argëtoheni, të shprehni talentet dhe të shijoni dashurinë që është më e rëndësishme për ju.Ndoshta në këtë kohë një problem lind në marrëdhënien tuaj me fëmijët, prandaj kujdes sjellja juaj ndaj tyre.

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të.Herën tjetër do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë.Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejoni vetes të jetoni këto ditë.Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

23 Gusht  2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të.Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj.Gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

14 Shtator2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të.Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën.Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të.Dhe tani është koha, pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore.Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kalorit".Një veçori e ditëve do të jetë edhe t'u shërbejë të tjerëve, qofshin ata bashkëpunëtorë, klientë ose mjedisi juaj i afërt.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 6-të.Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i theksuar. Është koha për terapi profesionale. Problemi është se do të ishte më mirë nëse puna që ofron nuk duhet të bëhet për dikë tjetër, sepse kjo ju shqetëson.Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i theksuar. Do të ishte më mirë nëse nuk jeni të vetëpunësuar, të ndërmerrni një punë të njëpasnjëshme, kështu që mendoni se punoni vetëm për veten tuaj. Gjithashtu, kini kujdes me punën e tepërt, të cilat mund të dobësojnë qëndrueshmërinë tuaj dhe thyen shëndetin tuaj.

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer.Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të.Herën tjetër, ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj.Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Herën tjetër, do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërcehni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj.Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në disponimin tuaj. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të.Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë në jetën tuaj, që do të perceptohet si në partneritetin tuaj ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja me partnerin tuaj. Ajo që duhet të shikoni është gjendja juaj e humorit, mos ju bëj që të grindeni me bashkëpunëtorët tuaj ose partnerin tuaj.Tregoni disa kompromise dhe gjithmonë ekziston një zgjidhje. Pastaj këto konflikte mund të vijnë në sipërfaqe, e cila është më e mira për t'u zgjidhur tani. Çdo gjë është për të treguar shpirtin tuaj të shoqërimit.

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të.Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, , disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të.Në periudhën që vijon, çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz superiorë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni.Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i lartë, i cili do ta gjejë shumë të dobishme. Ndërkohë disa barriera janë liruar, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse përsëri nuk krijohet një lidhje e tillë është shumë e mundur që njohjet të jenë të vlefshëm.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të.Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja.Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

Parashikimet në dashuri

Urani në shenjën tuaj më në fund po kalon përmes Marsit dhe ju fton në revolucionin tuaj personal. Kjo do të ketë një ndikim të drejtpërdrejtë në jetën tuaj personale pasi nuk do të hezitoni të largoheni dhe të liroheni nga persona që mund të mendojnë se nuk janë në përputhje me evolucionin tuaj, me rrugën e re që dëshironi të ndiqni.Dashuritë me shikim të parë vijnë për t'ju mësuar rëndësinë e pavarësisë dhe hapësirës personale në marrëdhënie.

Saturni tek Bricjapi nuk ju lejon të fluturoni, ju zhvendosni dhe ju fton të përballeni me dashuri me terma seriozë dhe realë dhe të konsideroni pjekurinë nëse partneri juaj që keni pranë jush ose një i njohur i ri mund të përkojë me perceptimet tuaja filozofike , për t'ju shtyrë në rritjen shpirtërore për të cilën po kërkoni.Jupiteri tek Shigjetari deri në fillim të Dhjetorit ka frikë dhe është i neveritshëm dhe është koha e duhur për të shprehur ndjenjat tuaja më të thella ndaj bashkëshortit tuaj. Nuk jufrikëson nga pasioni që ndjeni dhe jeni gati të kërkoni më shumë se partneri tuaj larg nga dyshimi dhe xhelozia. Ju që jeni vetëm, është e  mundurtë keni mundësi për një njohje të re që do t'ju bëjë të humbni vendin nën këmbët tuaja dhe të ndjeni ndjenja të paimagjinueshme, ndoshta për herë të parë në jetën tuaj.

Marsi nga mesi i Shkurtit në shenjën tuaj ju jep mundësinë të manifestoni të gjitha dëshirat tuaja në një mënyrë dinamike, impulsive dhe dominante.Jeta juaj shoqërore fillon dhe nuk humbisni një moment për të flirtuar dhe për të kërkuar personin që ju intereson. Jeta juaj erotike rinovohet dhe mund të shkoni në hapa të rëndësishëm me partnerin ose me njohje të re. Vetë qendrimi i fortë dhe gjendja agresive disa herë nuk do të ndihmojnë, vetëm problemet do të krijojnë.

Afërdita në shenjën tuaj prej 16 majit deri më 9 Qershor nuk lë hapësirë për ndërhyrje, pasi e bën nevojën për shikueshmëri personale më intensive se kurrë.Dashuria dominon dhe kjo është diçka që bëhet e qartë në jetën tuaj personale, duke shprehur nevojat dhe ndjenjat në partnerin tuaj, ose "duke luajtur" dhe duke fituar njerëz të rinj interesantë në jetën tuaj.Ajo për të cilën duhet të jeni të kujdesshëm nuk është që të bllokohet në "ego" dhe të bëheni shumë subjektiv, duke mos respektuar nevojat e njerëzve që janë pranë jush. Kujdes ,mirëështë për të treguar në mes të Janarit, me eklipsin e fundit në aksin e Luanit-Ujorit që shkakton tensione në jetën tuaj personale.

Këtë vit, jeni të vendosur për të bërë revolucionin tuaj dhe sigurisht që ky humor do të ketë gjithashtu një ndikim në çështjet tuaja sentimentale. Megjithëse nuk ju pëlqejnë ndryshimet dhe preferoni sigurinë e rutinës, këtë vit do të vini re se do të filloni t'i kërkoni ato.Jupiteri i cili do të jetë në shenjën e Shigjetarit deri më 2 Dhjetor, do t'ju ndihmojë të shprehni ndjenjat tuaja më të thella, shqetësimet tuaja dhe seksualitetin tuaj intensive ndaj partnerit tuaj duke krijuar një bazë të fortë në marrëdhënien që tashmë keni.Ju, që i përkisni beqarëve të shenjës suaj, do të vini re se mund të ndiheni të tërhequr nga një person i ndryshëm nga ajo që keni në mendjen tuaj mjaft larg standardeve tuaja.Në çdo rast, jeta juaj erotike do të zgjasë këtë vit dhe duhet të jeni të kujdesshëm pasi mund t'ju çojë në teprime nëse keni gjetur partnerin tuaj ose jo.Më 3 Dhjetor Jupiteri do të kalojë në shenjën tuaj të Bricjapit që  do të shënojë fillimin e një periudhe kur ekstrovertat tuaja dhe komunikimi juaj do të sjellin një botë të re rreth jush! Mundësitë për njohjet e reja do të kenë mjaft, por përpiqen të bëjnë zgjedhjen e duhur për të nisur një marrëdhënie kuptimplote sesa një aventurë kalimtare.Urani që do të jetë në shenjën tuaj prej 6 Marsit do të krijojë nevojën për ndryshim. Këto ndryshime mund të bien sikrejtësisht papritmas në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale, duke përfshirë ato sentimentale.Një nevojë intensive për ndryshim do t'ju bëjë të ndiheni ju që keni lindur gjatë dhjetë ditëshit të parë të shenjës tuaj, pasi Urani do të ndikojë drejtpërdrejt tek ju. E vërteta është se nuk mund t’i duroni shenjat në tabelat për këtë dhe jeni i vendosur të bëni një lloj revolucioni.Përsëri, ju duhet të mbani ekuilibrin ndërkohë mund të shkoni në anën tjetër dhe të bëheni rebelë pa shkak, me rezultuat në marrëdhënie të pafavorshme dhe marrëdhënie të panevojshme!

Eklipsiqë bëhet më 21 Janar në aksin e shenjës (Ujorit-Luanit) ndikon drejtpërdrejt tek ju dhe mund t'ju shqetësojë në ndonjë gjë të re që keni filluar.Në rast se keni filluar një marrëdhënie të re duhet të jeni shumë të kujdesshëm, pasi grindja juaj do të jetë çështje intensive duke krijuar çështje që do të shkaktojnë reagimin e partnerit tuaj.Në rast se keni një marrëdhënie afatgjatë, përpiquni të mbani balancat që të mos krijohen më çëshjte.Ajo që duhet të mbani mend është se gjithçka do të varet nga dëshira juaj për të ruajtur ose ndërprerë një marrëdhënie.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Demi 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Viti 2019 është një vit i veçantë për ju, pasi hyrja e Uranit në shenjën tuaj më 6 Mars shënon fillimin e një periudhe të gjatë në të cilën do të ndjeni nevojën për ndryshime novatore. E vërteta është se nuk jeni një shenjë që kërkon ndryshime, e doni rutinën tuaj dhe kjo është arsyeja pse ndjenja e parë do të jetë një ndjesi që do të punojë lirshëm për ju.Marrëdhëniet tuaja ndërpersonale nuk i plotësojnë dëshirat dhe nevojat tuaja, janë të vështira për të vazhduar ndërkohë edhe ju do të vini re se ato do t'ju bëjnë presion të veçantë dhe nuk do të jetë e lehtë për t'u toleruar.Lumturia është një virtyt që do të karakterizojë tërë vitin dhe ju fton të bëni revolucionin tuaj këtu, mjafton të jetë pa shkak.Eklipset që ndodhin gjatë vitit do të jenë në aksin e Gaforres-Bricjapit, i cili tregon se si do të mbështesin dhe planet tuaja, edhe pse mund të kenë disa vështirësi. I vetmi eklips që do të zhvillohet në aksin e shenjave të qëndrueshme dhe që do të ndikoj drejtpërdrejt dhjetë ditëshin tuaj është ajo që do të zhvillohet më 21 Janar në aksin Ujor-Luan.Çështjet që ata rrisin lidhen me çështjet e familjes dhe biznesit, dhe jeni thirrur të vendosni përparësitë në mënyrë që të mund të barazoni punën dhe familjen.Para marrjes së vendimeve, përpiquni të dëgjoni dëshirat tuaja më të thella, pasi ato do të jenë shumë të rëndësishme dhe do t'ju tregojnë ku keni nevojë për të vënë peshën tuaj në atë kohë.Jupiteri i cili do të shkojë tek Bricjapi më 3 Dhjetor gjithashtu do të zbutë disponimin tuaj, pasi do të kthejë vëmendjen tuaj tek njerëzit dhe situatat ku do t'ju ndihmojnë për të hapur krahët tuaj.Vendimi për një udhëtim apo edhe një lëvizje në një vend të huaj është në skenat e Jupiterit dhe Uranit, i cili komandon ndryshimet.

DHJETË DITËSHI I DYTË

Në vitin 2019, është një vit për ju që do të sjellë ndryshime dhe mundësi të rëndësishme për të krijuar një sistem të ri vlerash që është më afër asaj që dëshironi, e cila do të jetë më afër se ato që dëshironi ju dhe jo këto që dëshirojnë të tjerët.Saturni i cili do të jetë tek Bricjapi do t'ju ndihmojë në aspiratat tuaja, por nuk duhet të harroni - edhe pse është shumë e dobishme për ju - se kjo kërkon që të keni një ndjenjë të fortë të detyrës dhe të punoni në mënyrë të vazhdueshme dhe kokëfortësi për qëllimin që dëshironi të arrini.Plutoni, i cili është tek Bricjapi dhe do të favorizojmë shumë ju që keni lindur në fund të periudhës së dhjetë ditëshit të dytë, po planifikoni të lini prapa disa besime të vendosura në fusha të rëndësishme të jetës suaj, që nuk do t'ju lejojë të shkoni në drejtimin që dëshironi.Për të ndodhur kjo duhet të përdorni fleksibilitetin tuaj dhe të mos bindni veten duke këmbëngulur në ushqimin e njerëzve dhe situatave që në fund të fundit ju mbajnë mbrapa.Eklipsi Diellor që do të ndodh më 2 Korrik tek Gaforrja nuk mund të jetë një problem në kontaktet tuaja me njerëzit në mjedisin tuaj të ngushtë dhe të gjerë.Bisedat me disa njerëz mund t'ju vë në procesin e fillimit të mendimit të gjërave ndryshe nga çka po bëni, gjë që do të jetë e çuditshme, por gjithashtu lehtësuese.Jupiteri do të jetë deri më 2 Dhjetor dhe favorizon marrëdhëniet financiare me bankat, duke ofruar ndihmë të konsiderueshme për fondin tuaj.Më 3 Dhjetor, Jupiteri do të kalojë në shenjën e Bricjapit duke vënë vulën e tij në projekte që lidhen me çështjet e arsimit, udhëtimit jashtë vendit dhe lëvizjes në një vend tjetër nën kushte të caktuara!

DHJETË DITËSHI I TRETË

Në vitin 2019, është një vit që do të përfitojë shumë për qëllimet tuaja personale, veçanërisht për ata që keni punuar gjatë viteve të fundit. Saturni i cili është tek Bricjapi është i dobishëm për çështjet që lidhen me arsimimin tuaj dhe udhëtimin jashtë vendit dhe do t'ju ndihmojë të formoni një koncept tjetër dhe të zgjeroni horizontet tuaja shpirtërore.Plutoni i cili vazhdon udhëtimin e tij të gjatë në shenjën e Bricjapit këtë vit do të ndikojë më shumë tekqë keni lindur në ditët e para të dhjetë ditëshit të tretë të shenjës suaj, duke krijuar kushte të duhura për të thyer lidhjet e besimeve që janë konsoliduar, por përfundimisht ju mbanin pa asnjë arsye.Është e mundur që të ketë polemika me njerëzit rreth jush për perceptimet tuaja, por edhe këto mund të jenë arsyeja për të parë çështje filozofike dhe sociale nga një këndvështrim tjetër.Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do të ndikoj në dhjetë ditëshin tuaj më shumë në Tetor deri në Dhjetor dhe do të kalojë me sukses lëvizjen tuaj të biznesit ose financiare që lidhen me bankat, kreditë dhe sektorin publik.Eklipsi i Hënës që do të ndodh më 16 Korrik në aksin Gaforre-Bricjap do t'ju sjellë njohje të reja dhe zhvillime sentimentale që do të ndikojnë jo vetëm në jetën tuaj personale por edhe në çështjet tuaja profesionale.

Dashi vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Dashi 2019 Parashikimet Vjetore Astrologjike

PLUTONI TEK BRICJAPI (për të lindurin në fillim dhe në mes të dhjetë ditëshit të tretë)

Është viti i transformimit tuaj personal në karrierën tuaj dhe në imazhin shoqëror..Mosmarrëveshjet me njerëz të pushtetshëm, por edhe tendencat intensive të energjisë që ka mundësi të ndodhin krijojnë një përzierje shpërthimesh dhe tensione, diçka që do të përjetoni me vështirësi, por është e sigurt që do të rilind për veten dhe zhvillimin tuaj të karrierës personale.Ajo që ju duhet të bëni është të lini menjanë autoritariymin, tendencat mbizotëruese, dyshimi dhe zvarritja për të marrë sa më shumë që të jetë e mundur për atë që ju përshtatet në mënyrë të përsosur.

URANI TEK DASHI (për të lindurin në fund të dhjetë ditëshit të tretë)

Urani po kalon gradat e fundit në shenjën tuaj dhe deri më 6 Mars keni mundësinë të bëni bëni të qartë të gjithëve se asgjë nuk është e njëjtë për ju në aspektin e marrëdhënieve personale dhe partneriteteve.Liria juaj personale është ajo që kërkoni dhe nuk do të hezitoni të punoni në mënyrë të paanshme për atë dhe kush mendoni se nuk e respekton atë..

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurin në dhjetë ditëshin e dytë)

Është një fakt që në jetën tuaj profesionale përgjegjësitë dhe detyrimet janë të shumta dhe kjo është diçka që ju ngut , ndonjëherë duke përkeqësuar ankthin. Nga ana tjetër, jeni të dyshimtë nëse paguani sa më shumë nga sa meritoni, nëse pranohet përpjekja juaj që bëni , nëse përparimi juaj është i dëshirueshëm.Ajo që duhet të vendosni në mendjen tuaj është se asgjë nuk do t'ju japë ndonjë kënaqësi, ju duhet punë, energji dhe kohë për të qenë në gjendje të vendosni themele të forta në përpjekjet tuaja profesionale.Përndryshe, çfarë krijohet dhe trajtoni do të shembet si një kullë letre dhe do duhet të ktheheni në rishikime, por këtë herë duhet të filloni nga vetë vetja juaj.

Ndikim Jupiteri

Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor nuk do ju mungoj optimizmi dhe humori për të jetuar jetën tuaj si një aventurë, duke ndryshuar mjerimin dhe rutinën.Zhvillimi juaj shpirtëror është elementi mbizotërues që do të ju shqetësojë, dhe është e mundur të zgjidhni rrugë të reja edukimi që hapin një derë filozofike, duke ndryshuar mendimet dhe pikëpamjet personale që keni pasur deri tani.Udhëtimi dhe angazhimi me qëndrime të huaja për ju janë duke u bërë ballë dhe nuk përjashtohet se do të ketë mundësi që janë të rëndësishme dhe është mirë t'i kapni ato.Dashuria fshihet dhe ka mundësi që të shfaqet një person në jetën tuaj i cili do t'ju shpëtojë nga normat dhe do t'ju udhëheqë për të parë jetën tuaj personale në anën e tij aventureske.Nga 3 Dhjetor e tutje, Jupiteri kalon tek Bricjapi dhe e kthen interesin tuaj në karrierën tuaj dhe në imazhin publik. Qëllimet tuaja profesionale do të jenë të lehta për t'u arritur,

EKLIPSET 2019

Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar mund të jetë shkak për jetën tuaj profesionale dhe imazhin shoqëror, pasi ju jepet mundësia për një rrugë që gjithmonë mund të dëshironi, por keni në mendjen tuaj se nuk do të jetë e shtruar me petale trëndafilash, pasi keni nevojë për punë të vështirë dhe ndryshime rrënjësore në mentalitetin dhe menaxhimin. Ndikohet i linduri në dhjetë ditëshin e dytë.

Eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik ju shtyn në një hap të rëndësishëm në familjen dhe pasurinë e patundshme.Një lëvizje ose fillimi i familjes suaj mund të shënojë një kapitull të ri në jetën tuaj, por kjo nuk do të bëhet pa përpjekje, pasi mund të ketë pengesa dhe vështirësi që do t'ju zhgënjejnë për një moment.Ndikohen të lindurit në fund të të parit dhe fillimit të dhjetë ditëshit të dytë.

Eklipsi i Hënës në aksin e Gaforres - Bricjapit më 16 Korrik ju fton të mbyllni çështjet në karrierën tuaj profesionale, si dhe çështjet familjare që mund t'ju shqetësojnë. Vendimet që merrni nuk do të jenë të lehta.Kryeneçësia dhe dinamizmi, të kombinuara me ndjeshmëri dhe intuitë, do t'ju udhëheqin në ndryshime katalitike. Ndikohen të lindurit në dhjetë ditëshin e tretë.

Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor i jep ndjenjën që të zgjerohet në karrierë, vetëm të shikoni për shkak se optimizmi, subjektiviteti dhe qëndrimi juaj ultra i qëndrueshëm rri në mënyrë që të venë pengesa në çfarëdo përpjekjeje.Besoni depërtimin tuaj dhe hapni krahët tuaj, gjithmonë në kushte reale, këto janë furnizimet për një veprim të suksesshëm të biznesit. Ndikoheti linduri në fillim të dhjetë ditëshit të parë.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Veçanërisht i kujdesshëm duhet të jeni në kontakt me bashkëshortin dhe familjen prej 8 Korrikut deri më 1 Gusht, pasi Merkuri retrospektivtek Luani dhe tek Gaforrja mund të ketë keqkuptime dhe mospërputhje, duke shkaktuar tensione me persona të rëndësishëm për ju.

Transmetimet planetare 2019

Viti i Ri fillon me Jupiterin tek Shigjetari dhe gjithashtu me Afërditën në shtëpinë tuaj të 9-të. Nga 08/01/2019 deri 03/02/2019 në lidhje me Merkurin tek Shigjetari deri më 05/01/2019, do të favorizoheni veçanërisht që të bëni një udhëtim që keni qenë duke pritur për një kohë të gjatë.Ajo mund të lidhet me sektorin profesional dhe rezultati do të jetë pozitiv. Sa prej jush që presin një vendim nga një proces gjyqësor do të kenë një rezultat pozitiv.Me Marsin duke hyrë tek Demi nga 15/02/2019 deri në 31/03/2019, do të ketë një rimëkëmbje të konsiderueshme ekonomike.Një trekëndësh realizohet me Plutonin. Fitimet do të jenë të lidhura me palët e treta dhe gjithashtu mund të kombinohen me çështjet e trashëgimisë.

Nga 18/04/2019 me hyrjen e Merkurit dhe Afërditës në 21/04/2019 deri 17/05/2019 në shenjën tuaj do të keni magnet dhe ju do të jeni shumë tërheqës.Në fushën profesionale ju do të jeni një person shumë i kërkuar. Gjithashtu në kujdesin tuaj shoqëror ju do të jeni në qendër të shoqërisë dhe do të jeni veçanërisht të dashur, forca juaj do të jetë flirtimi dhe nuk do të dini se çfarë të zgjidhni më parë.

Qershori fillon me Marsin tek Gaforrja deri më 01/07/2019 ku borxhet dhe punët e familjes suaj do të mbivlerësohen. Ndoshta me një anëtar të familjes suaj, do të lodheni.Prej 19/08/2019 me hyrjen e Marsit tek Virgjëresha dhe së shpejti pas Afërditës dhe Diellin në të njëjtën shenjë deri më 04/10/2019, çështjet e punës do të bisedohen dhe do të ndodhin ndryshime radikale që mund t'ju çojnë jashtë programit dhe ndryshimit të projektit. Kjo nuk është negative, por një periudhë rregullimi.

Prej 09/10/2019 deri 01/11/2019 me hyrjen e Afërditës në shtëpinë tuaj të 8-të, tërheqja juaj për gjetjen e një partneri dashurie do t'ju çojë në njohje me dëshirën rastësore. Kini kujdes të mos mashtroheni.Nga 27/11/2019 deri 20/12/2019 me hyrjen e Afërditës tekBricjapi, pozicioni juaj në sektorin profesional është përmirësuar ndjeshëm dhe fitoni disa pikë por edhe favorin e eprorëve tuaj.

EKLIPSET 2019

Eklipsi Diellor i periudhës 06/01/2019 do të ndikojDashët që janë të lindur nga data 27/03 deri më 13/04 dhe veçanërisht sektori profesional me ndryshime.

Eklipti Hënor i periudhës 21/01/2019 do të ndikojë Dashët, të cilët janë të lindur në 21/03 deri në 29/03 dhe kryesisht në sektorin e biznesit. Gjithashtu do të ndikojë në familjen në një mënyrë pozitive.

Eklipsi Diellor i periudhës 02/07/2019 do të ndikojë Dashin, i cili është i lindur në 22/03 deri 08/04 dhe do të ndikojë kryesisht në çështjet familjare. Problemet që lidhen me ri-lindjen e individëve nga e kaluara dhe çështjet e brendshme.

Eklipsi Hënor i periudhës 16/07/2019 do të ndikojë Dashin, i cili ka lindur më 06/04 deri 20/04 kryesisht në sektorin profesional në lidhje me eprorët e tij. Por edhe në marrëdhëniet shoqërore ku do të ketë ndryshime të rëndësishme.

Karma

Viti 2019, në përgjithësi do të jetë një vit konstruktiv për Dashët. Në 2018 tregoi një fytyrë të vështirë! Megjithatë, në vitin 2019, do të ketë një karakter më të butë dhe më filozofik. Në karrierën e tij profesionale Saturni do t'i tregojë pak dhëmbët e tij në dhjetë ditëshin e dytë të shenjës.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 2-të.Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e dytë ju fton të peshoni vlerat reale të jetës, qoftë për ju, qoftë për pasuri materiale, ose kuptime shpirtërore dhe morale.Por sidomos në fushën e financave, do t'ju duhet një menaxhim i mirë dhe një ndjenjë e ekonomisë, sepse në dy vjet e gjysmë të këtij pasazhi, sektori financiar do të testohet më shumë. Përtej kësaj, megjithatë, tani duhet të peshoni se cilat janë nevojat tuaja reale, të cilat mund të jenë mjaft të ndryshme nga ajo që keni menduar deri më tani.

1 janar 2019 Kalimi iJupiterit nga shtëpia e 3-të.Herën tjetër, jeta e përditsmhme bëhet më interesante për ju.Përvojat e përditshme, rehati në komunikimet tuaja të përditshme, gjerësia e ideve, ju çojnë në udhëtime të tjera, në njohjen e plotë të jetës së përditshme, dhe në organizimin e jetës suaj të përditshme për ta bërë më të rehatshme.Perceptimi i vërtetë i asaj që po ndodh rreth jush do të thotë disa rishikime për ju, si dhe disa plane të reja për të ardhmen. Së fundmi, me njerëzit tuaj të afërm dhe fqinjët do të ketë më shumë komunikim dhe mirëkuptim, pa përjashtuar ndonjë përfitim prej tyre.

1 janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 11-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia e njëmbëdhjetë do t'ju sjellë një tendencë për të shpëtuar nga krijimi. Miqtë e vjetër humbasin dhe të tjerët vijnë me ide të tjera dhe interesa të reja.Ndryshimet në pjesëmarrjen tuaj në grupe, mbledhje gjithashtu do të ndodhin për shkak të mos përputhjes së ideve. Megjithatë mund të ktheheni në kërkime të reja novatore në fusha të cilat më parë nuk keni qenë të interesuar, si astrologjia, aviacioni, kinema, arritjet e reja shkencore.Kini kujdes nga miqtë tuaj, sepse liria juaj e madhe mund t'ju çojë në qëndrime dhe veprime ekstreme.

5 Mars 2019 Kalimi I Uranit nga shtëpia e 10-të.Kalimi i Uranit nga Shtëpia e 10-të do të thotë ndryshime në fushën tuaj profesionale. Këto mund të jenë disa teknika të reja që do t'ju japin përvoja të reja, por shpejt do t'i braktisni, ose mund të keni ndonjë ndryshim në punën tuaj. gjithsesi.Mesazhi i Uranit ju fton të përgatisni dhe të pranoni ndryshimet pa u habitur prej tyre. Gjithashtu shmangni çdo veprim që mund të çojë në një telash.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 2-të.Herën tjetër që karakterizohet nga lëvizja e Jupiterit në shtëpinë tuaj të dytë, interesi juaj do të përqëndrohet në atë që ju konsideroni si "vlerë" dhe sigurisht edhe në mallra materiale.Në të vërtetë, financat tuaja janë të favorizuara, në kuptimin që do të keni mundësi për t'i përmirësuar ato, por kini kujdes nga lakmia, nga njëra anë, dhe tendenca për shpenzime të panevojshme.Do të keni financa më të mira por mos e mbytni optimizmin tuaj dhe bëni menaxhim të dobët. Mundësitë do t'ju jepen "të gjitha të mirat".

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të.Në periudhën e ardhshme për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja individuale.Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato të përkeqësohen nëse përdoren për shfaqjen tuaj personale (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj.).

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme, do të ketë aktivitet intensiv në njohje të reja, biseda, komunikime, përditësime, udhëtime dhe më shumë kontakte me të afërmit ose fqinjët. Është një kohë ku nuk do të jeni në gjendje të mbeteni të paepur.Ju do të jeni vazhdimisht në lëvizje, me një ritëm të shpejtë, duke u përpjekur t'i arrini të gjitha. Sidoqoftë, duhet të keni kujdes.Mbi nxitimin tuaj mund të bëni gabime të rëndësishme. Kjo është arsyeja pse më mirë t’ikushtoni kohën tuaj në komunikim dhe informacion, por mos merrni vendime pasi ta keni menduar mirë.

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 4-të.Në ditët e ardhshme do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të kujdeseni ose të kaloni më shumë orë në një atmosferë familjare. Ju do të jeni të interesuar në dekorimin e mobiljeve, por nuk bien në tregje të panevojshme që janë të lidhura me to.Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për simpatinë e tyre

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit në shtëpinë e 11-të.Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës në shtëpinë e 3-të.Periudha e ardhshme do t'ju bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta fitoni miq të rinj.Ju do të keni shkëmbime mesazhe, thirrje telefonike ose me postë. Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Të pakëndshme mund të presin.

20 Janar 2019 Kalimi i Afërditësnë shtëpinë e pare.Nga sot dhe pothuajse një muaj, është koha të merreni me veten dhe me çështjet tuaja. Ju do të gjeni se personaliteti juaj është i theksuar dhe në proporcion me përshtypjen që ju do t'i bëni të tjerëve.Kini kujdes, megjithatë, sepse kjo gjithashtu mund t'ju krijojë disa keqkuptime, por edhe reagimi i të tjerëve mund ta shkaktojë atë. Kujdesuni për çështjet tuaja dhe më mirë vetëm, sepse partneritetet nuk janë favorizuar për shumicën e kësaj kohe.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e dytë.Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja, por gjithashtu do të keni një moment të shpenyimeve të panevojshme, veçanërisht nëse përfshin marrjen e sendeve me vlerë. Pra, përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë.Moti është i përshtatshëm për disa "investime" të shtrenjta, nga piktura apo sende të dekorimit tuaj të shtëpisë, në disa pjesë të reja të veshjes tuaj që do të dallohen për bukurinë e tyre. Por kujdes këto tregje të mos e tejkalojnë lirinë tuaj financiare.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të.Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Ndërkohë nuk llogarisni lodhje apo rreziqe, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses.Por duhet të keni kujdes, nëse nuk jeni një profesioniste, për të shmangur këputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse ata nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj. Favorizohen Atletët, ushtarët, inxhinierët,etj.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Herën tjetër, do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe.Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndiheni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri për progres dhe evolucion.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë.Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t'ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek njerëzit përreth jush. Është paqja dhe qetësia jote, dhe ju mungon disponimi juaj.Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merrni disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë për veten tuaj. Aktivitetet më mirë të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Herën tjetër, do të ktheheni më shumë tek miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme.Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për njerëzit tuaj të dashur ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse.Jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

31 Mars 2018 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të.Herën tjetër është më e mira për ta shfrytëzuar atë për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin.Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime, të marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër, kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

15 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të.Në periudhën që vijon, çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz superiorë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni.Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i lartë, i cili do ta gjejë shumë të dobishme. Ndërkohë disa barriera janë liruar, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse përsëri nuk krijohet një lidhje e tillë është shumë e mundur që njohjet të jenë të vlefshëm.

16 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje që nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja, dhe sjellja juaj ndryshon.Kini me kujdes shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike dhe të shkaktojë që të merrni infeksione. Në fushën e seksualitetit, përpiqenitë shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të.Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja.Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë.

21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të.Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, , disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të.Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë në jetën tuaj, që do të perceptohet si në partneritetin tuaj ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja me partnerin tuaj. Ajo që duhet të shikoni është gjendja juaj e humorit, mos ju bëj që të grindeni me bashkëpunëtorët tuaj ose partnerin tuaj.Tregoni disa kompromise dhe gjithmonë ekziston një zgjidhje. Pastaj këto konflikte mund të vijnë në sipërfaqe, e cila është më e mira për t'u zgjidhur tani. Çdo gjë është për të treguar shpirtin tuaj të shoqërimit.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditëa nga shtëpia e 8-të.Herën tjetër, do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërcehni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj.Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në disponimin tuaj. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

23Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të.Herën tjetër, ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj.Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer.Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 6-të.Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i theksuar. Është koha për terapi profesionale. Problemi është se do të ishte më mirë nëse puna që ofron nuk duhet të bëhet për dikë tjetër, sepse kjo ju shqetëson.Nga fillimi i sotëm, sektori i punës do të jetë veçanërisht i theksuar. Do të ishte më mirë nëse nuk jeni të vetëpunësuar, të ndërmerrni një punë të njëpasnjëshme, kështu që mendoni se punoni vetëm për veten tuaj. Gjithashtu, kini kujdes me punën e tepërt, të cilat mund të dobësojnë qëndrueshmërinë tuaj dhe thyen shëndetin tuaj.

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të.Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën.Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.

23Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të.Dhe tani është koha, pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore.Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kalorit".Një veçori e ditëve do të jetë edhe t'u shërbejë të tjerëve, qofshin ata bashkëpunëtorë, klientë ose mjedisi juaj i afërt.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-tëHerën tjetër do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë.Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejoni vetes të jetoni këto ditë.Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-tëPra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj.Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-tëPeriudha e ardhshme karakterizohet nga vetëbesimi dhe dëshira për të imponuar personalitetin tuaj. Ndjeni se jeni qendra e botës dhe po lironi çdo frikë apo pezullim. Nëse merreni me sporte, kjo është koha më e mirë.Nuk është koha e mirë për të filluar aktivitete të reja tregtare, sepse nxitimi dhe entusiazmi mund të mos ju lejojnë të shihni rreziqet e mundshme.Shmangni gjithashtu lojrat e fatit. Por mund të argëtoheni, të shprehni talentet dhe të shijoni dashurinë që është më e rëndësishme për ju.Ndoshta në këtë kohë një problem lind në marrëdhënien tuaj me fëmijët, prandaj keni kujdes me sjelljen tuaj ndaj tyre.

8Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-tëHerën tjetër do të jeni të gatshëm të qëndroni në shtëpi më gjatë, të merreni me atë ose të kaloni më shumë kohë në një atmosferë familjare.Ju do të jeni të interesuar në dekorimin e mobiljeve, por nuk bien në tregje të panevojshme që janë të lidhura me to. Marrëdhëniet tuaja me prindërit po afrohen dhe mund të shpresoni për simpatinë e tyre. Kujdes dietët tuaj. Numëroni kaloritë tuaja sepse kilogramet shtesë po ankohen.

23Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 4-tëHerën tjetrër do të merreni me shtëpinë dhe familjen tuaj. Tani do të qëndroni më shumë në shtëpi, do të shfaqni disa aktivitete brenda saj, disa çështje në pritje është koha për t'u zgjidhur.Ka mundësi të merreni më thellë me shtëpinë tuaj. Ndoshta pas kësaj kohe, do të shikoni shumë gjëra që do të lidhen me shtëpinë dhe familjen pas disa vetë-përqendrimit dhe vetë-analizës.

1 Nëntor2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të.Herën tjetër do t'ju bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj. Ju do të keni shkëmbime mesazhe, thirrje telefonike ose me postë.Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Ato të pakëndshme mund të presin

19Nëntor2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 4-të.Herën tjetër karakterizohet si e vështirë, pasi kalimi i Marsit nga shtëpia juaj e katërt do të thotë disa ngatërresa të situatave të kaluara, të cilat natyrisht nuk mund të zgjidhen tani.Vetëm puna e vështirë në shtëpi ose në zyrë do t'ju japë një rrugëdalje, por mos u mundoni të zgjidhni çështjet familjare ose pronësore.Kjo periudhë nuk është e favorshme. Mundohuni të mbani sjelljen tuaj për këtë kohë, për të shmangur grindjet sepse të tjerët nuk janë të gatshëm të pranojnë sjelljen tuaj.

22Nëntor2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Do ju shqetësojnë çështjet aktuale dhe do të jetë një shfaqje e tillë që do t'ju duken pak 24 orë në ditë për të bërë gjithçka.Kini kujdes! Megjithëse kjo është një kohë e mirë këtu, dukuni pak të kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira. Ka shumë mundësi disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.

26Nëntor2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 2-të.Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja, por gjithashtu do të keni një moment të shpenzimeve të panevojshme, veçanërisht nëse përfshin marrjen e sendeve me vlerë. Pra, përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë.Moti është i përshtatshëm për disa "investime" të shtrenjta, nga piktura apo sende të dekorimit tuaj të shtëpisë, në disa pjesë të reja të veshjes tuaj që do të dallohen për bukurinë e tyre. Por kini kujdes që këto tregje të mos e tejkalojnë lirinë tuaj financiare.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë.Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t'ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek njerëzit përreth jush. Është paqja dhe qetësia jote, dhe ju mungon disponimi juaj i mërzitshëm.Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merrni disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë për veten tuaj. Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.

22Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të.Herën tjetër dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja.Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato të përkeqësohen nëse përdoren për shfaqjen tuaj personale (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj.).

 

Parashikimet në dashuri

Urani shkon deri në gradën e fundit të shenjës suaj deri më 6 Mars dhe ju rezervon dashuri me shikim të parë, por edhe largim të papritur. Uljet dhe ngritjet e vazhdueshme krijojnë ndjenja intensive, si dhe tendencat ekstreme të pavarësisë.Me Jupiterin tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor shihni dashurinë me një vështrim tjetër, gjithçka është optimiste dhe e gëzuar. Aventura është ajo që ju doni më së shumti të përjetoni dhe të shfaqni në të gjitha aspektet, pasi nuk do të hezitoni të flirtoni, të "luani" me këdo që është i interesuar për ju.Humori dhe mendimi juaj pozitiv janë pole tërheqëse për njerëzit e rinj që vijnë në jetën tuaj për t'ju ofruar momente unike të gëzimit. Njerëzit nga jashtë shtetit mund të shfaqen dhe të angazhohen me ju.Marsi në shenjën tuaj që nga fillimi i vitit deri në mes të Shkurtit ju nxit të kërkoni dhe të fitoni njohuri të re. Është e qartë për ju se dëshirat tuaja janë dominante dhe të dukshme në të gjitha nivelet, meqenëse pasioni është gjithçka këtë periudhë.Njohjet e reja kanë mundësi të dalin teksa i bëni përshtypje dinamikës dhe impulsivitetit që keni.

Afërdita në shenjën tuaj nga 21 Prill deri më 15 Maj  vë nevojat tuaja në plan të parë.Joshja juaj niset dhe me anë të shoqërisë intensive njerëzit vijnë që mund të ndryshojnë kohën e jetës tuaj erotike. Optimizmi dhe zgjerimi juaj bëhe pole tërheqëse për ata që janë përreth jush. Mirë është të shmangni tendencat egoiste dhe subjektive, sepse ato do t'ju pengojnë të shihni nevojat e atyre që janë të interesuar për ju dhe do të jeni të bllokuar në sjellje që mund të shkaktojnë tension dhe pakënaqësi.Kujdesi i veçantë duhet të merret gjatë gjithë vitit, veçanërisht ata të lindur në dhjetë ditëshin e dytë, sepse Saturni ju jep përgjegjësi dhe detyrime, stresi dhe presioni janë eleminuar dhe nuk përjashtohet të nxirrni inatin bashkëshortit tuaj ose të paktën ta neglizhoni atë.

Mundohuni të gjeni kohë, sepse është e sigurt se jeta juaj personale mund të jetë një burim gëzimi dhe rinovimi që do t'ju ndihmojë të përballoni çfarëdo plani që keni për karrierën tuaj.Është mire gjithashtu koha e eklipseve, të cilat ndikojnë drejtpërdrejt në ju, për të mbajtur durimin tuaj dhe jo për ta shprehur tensionin, pasigurinë, tendencat e imponimit dhe manipulimit partnerit tuaj. Qëndrimi juaj do të luajë një rol katalitik, sepse nuk do të jetë e vështirë të krijohen situata shpërthyese që vetëm ndihmë nuk do t'ju ofrojnë.

Këtë vit, do ta përqendroni vëmendjen tuaj më shumë në çështjet profesionale, duke lënë si një vend të dytë çështjet emocionale dhe gjithçka që ka të bëjë me jetën tuaj personale në një kontekst më të përgjithshëm. Megjithatë, është mirë të mbani mend se bateritë tuaja do të mbushen me kohën që kaloni në jetën tuaj personale dhe kjo është diçka që nuk duhet harruar.Shumë herë nuk mund të transferoni çështjet e sektorit tuaj profesional tek partneri juaj ose dikush që dëshironi të bëhet partneri juaj dhe kjo është diçka që duhet të shikoni përderisa do ju krijojë fërkime në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.

Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor 2019, do të ndihmojë njohjet dhe dashurinë e re. Ju që i përkisni përfaqësuesve të lirë të subjektit tuaj, nuk përjashtoni të njihni një person - i cili do të ndërhyjë ndjeshëm në perceptimet tuaja - gjatë një udhëtimi, qoftë për biznes apo për arsye personale.Ju që i përkisni atyre që janë të angazhuar duhet të mbani mend se këtë vit do të jeni në gjendje të stimuloni marrëdhënien tuaj me udhëtime dhe arratisje në destinacionet e afërta. Për shkak se do të keni një rutinë ditore të përditshme me shumë detyrime profesionale, vlen të kujdeseni për veten dhe bashkëshortin tuaj duke bërë ndërprerjet e nevojshme, përndryshe do të jetë shumë e lehtë të krijohen tensione mes jush.

Urani, i cili do të jetë në shenjën tuaj deri më 5 Mars, mund të sjellë dashuri me shikim të parë, por edhe ndërprerje të papritura në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Mbani nevojën tuaj për të "revolucionuar" nëse nuk ka arsye të vërtetë për ta bërë këtë.Por nëse ndiheni të shtangur, preferoni ta diskutoni atë me partnerin tuaj dhe të mos merrni vendime impulsive në lidhje me marrëdhënien tuaj.Saturni i cili është tek Bricjapi mund të krijojë një nevojë për angazhim dhe një ndjenjë emocioni, kështu që nuk përjashtohet ju që jeni në një marrëdhënie e cila ju mbulon dhepërballon kohën, merrni vendime për të bërë një hap më të madh dhe detyrues me partnerin tuaj.Parakusht i vetëm për sukses është ta bëni, sepse vërtet ju e doni atë dhe jo sepse janë imperativë socialë.Gjatë gjithë vitit dhe me favor të Jupiterit, joshja juaj nuk do të kalojë pa u vënë re për të ndjekur kontaktet sociale dhe takimet me njerëzit. Është shumë e mundshme që një dashuri e re të shfaqet gjatë një ftese sociale.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Dashi 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Në vitin 2018 ishte veçanërisht e ngutshme për ju që keni lindur në dhjetë ditëshin e parë të, pasi Saturni ju detyroi të merrni përgjegjësinë dhe punoni shumë për çdo gjë që dëshironi të arrini.Këtë vit, megjithëse Saturni vazhdon të jetë tek Bricjapi, ajo nuk ndikon drejtpërdrejt tek ju, duke lënë mundësinë të kuptoni më mirë ndryshimet që keni bërë vitin e kaluar dhe mësimet që keni mësuar prej tyre. Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do t'ju japë momente relaksimi duke sjellë disponimin tuaj nëpërmjet udhëtimeve dhe njohjeve të reja.Urani, i cili do të kalojë tek Demi më 6 Mars, krijon një bazë të mirë për ngritjet dhe uljet ekonomike që do t'ju ndihmojnë të kuptoni se çfarë në fund të fundit ka vlerë reale për ju.Eklipsi që do të zhvillohet më 21 Janar në aksin Ujor-Luan mund të sjellë njohje që do të ndryshojnë situatën çështjet tuaja personale. Për ata që duan një rilidhje me një person të së kaluarës të dini se kjo kohë ka mundësi të ndodhë.Eklipsi që ndodh në aksin e Gaforress-Bricjapit sjellin çështjet e biznesit dhe familjes. Eklipsi diellor që do të ndodh më 2 Korrik do t'ju ndihmojë të kuptoni çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj dhe t'u jepni atyre vëmendjen e duhur, pasi detyrimet tuaja profesionale ju kishin larguar nga familja juaj.Më 26 Dhjetor, eklipsi Diellor tek Bricjapi sugjeron se ndoshta është koha për ndryshim, në mënyrë që të kombinoni më mirë jetën personale dhe profesionale. Tani padyshim jeni të aftë të merrni vendime të ndjeshme kur të kuptoni se çfarë është ajo që dëshironi.Jupiteri i cili do të shkojë tek Bricjapi më 3 Dhjetor vjen t'ju japë dhurata bujare të biznesit, veçanërisht për ju që jeni përpjekur shumë për to.

DHJETË DITËSHI I DYTË

Viti 2019 do të jetë i veçantë për ju, pasi Saturni, i cili është në shenjën e Bricjapit, mund të ketë filluar të ushtrojë presion mbi çështjet e biznesit tuaj dhe presioni i këtij viti do të bëhet më intensiv. Ju jeni në një rrugë të rëndësishme të jetës suaj, ku ju kërkohet të merrni vendime dhe të kuptoni nëse zgjedhjet tuaja profesionale ishin një çështje me fat ose që ju mbulojnë.Këtë vit, do t'ju duhet të punoni shumë për të provuar se e meritoni kredinë, por e dini se si do ta merrni më vonë dhe jo menjëherë. Viti është shumë i mirë për të ndërtuar themele të forta në çështjet e karrierës. Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, do t'ju ndihmojë të mos e humbni guximin, forcën dhe optimizmin tuaj, diçka që do të ketë ndikim në të gjitha fushat e jetës suaj dhe sigurisht në atë profesional.Eklips Diellor që do të zhvillohet më 6 Janar në aksin e Gaforres-Bricjapit do të krijojë obsesione me çështjet e biznesit tuaj dhe duhet të relaksoheni, përndryshe ka mundësi të bëni një seri lëvizjesh të gabuara dhe impulse që do të kenë efekt të kundërt nga ajo që ju dëshironi.Tek eklipsi pozitiv është fuqia që do t'ju japë dhe do t'ju ndihmojë të mos dorëzoni dhe të kërkoni atë që mendoni se është me vlerë. Eklipsi Diellor, që ndodh në verë në 2 Korrikut tek Gaforrja, do të alarmojë nëse keni lënë pas dore familjen, shtëpinë tuaj dhe jetën tuaj personale në përgjithësi, pasi mund të keni kuptuar se keni humbur stabilitetin.Mundohuni të gjeni kryqëzimin e artë midis jetës profesionale dhe personale, pasi kjo do të jetë basti i vitit.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Në 2019, është një vit historik për ju si dhe Plutoni, i cili është tek Bricjapi, ndikon në Dhjetë ditëshin tuaj dhe ju shtyn në ndryshime novatore. Ju mund të ndjeni nevojën për të ndryshuar punën edhe për të ndryshuar interesin tuaj profesional, veçanërisht nëse jeni ende në një punë që ka shërbyer kontrolle sociale, por jo edhe ju.Të vërtetat që doni të kuptoni - me Plutonin duke qenë në shtëpi që lidhen me çështjet e biznesit tuaj - janë çelësi i rrugës tuaj të mëvonshëm.Urani, i cili do të jetë në shenjën tuaj dhe do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj, sugjeron që herë pas here - deri në Mars që patjetër do largohet nga shenja tuaj - do të keni pikëpamje dhe disponim shumë revolucionar që do të sjellin konflikte në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe në bashkëpunimet tuaja. Mos bëni lëvizje impulsive pasi nuk do të ndihmojnë në stabilizimin e asaj që dëshironi.Jupiteri, i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, është një "dorë ndihmëse" për disponimin tuaj, por edhe për planet tuaja, duke u kujdesur t'ju tregojë se ka mbrojtje hyjnore për ju edhe në minutën e fundit.Eklipset që ndodhin në aksin e Gaforres-Bricjapit tregojnë çështje në sferat profesionale dhe familjare. Ajo që ndikon në dhejtë ditëshin  tuaj është eklipsi Hënor që do të zhvillohet më 16 Korrik, i cili do t'ju detyrojë të punoni shumë dhe ndoshta të keni një çmim për të ruajtur sfondin tuaj profesional. Kini kujdes se kjo mund të krijojë probleme në shtëpinë tuaj me njerëzit tuaj.