Parashikimet

Peshqit javor
17/02/2020 to 23/02/2020

Të përgjithshmet

Këtë javë do të nderoheni pasi shumica e ngjarjeve astrologjike ndodhin në shenjën tuaj të Horoskopit ! Mërkuri fillon kursin e tij retrograde në 18/2, duke treguar që herën tjetër do të prireni për vendimeperfekte edhe pse me pak lodhjekëtë  javë por keni për t’ja dalë, pasi të menduarit tuaj do të jetë tejet subjektiv. Nëse doni të negocioni çështje të rëndësishme, duhet të mbani një shportë të vogël dhe të jeni të kujdesshëm pasi do të jetë e lehtë të krijoni keqkuptime. Në 19/2, me Diellin që hyn në zodiakun tuaj, fillon muaji i ditëlindjes tuaj, duke treguar që herën tjetër do të "rrezatoni" dhe do të keni mundësinë të ndjeni praninë tuaj kudo që dëshironi. Në 23/2 Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën tuaj të zodiakut ju nxit të mos nxitoni në përfundime, pasi do të jetë e lehtë të kapeni me përshtypje të gabuara.

Parashikimet në dashuri

Hyrja e Diellit në shenjën tuaj të Horoskopit  në19/2 tregon që po filloni një periudhë ku do të keni mundësinë për të arritur një person që ju intereson dhe të fitojë. Nëse ky person shoqërohet gjithashtu me një histori emocionale të së kaluarës, atëherë shanset rriten. Sigurisht që ekziston edhe Merkuri  retrograde i cili nga 18/2 nuk do të bëjë me lehtësi gjëra në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale, duke krijuar "shkëmbinj nënujorë" në komunikim. Nëse jeni në një lidhje, përpiquni të mos lejoni që mendimi juaj subjektiv të jetë i pakontrolluar, pasi do të jetë e lehtë të gjykoni për i/e dashurën  tuaj.

Parashikimet profesionale

Komunikimi gjithashtu do të jetë shumë i rëndësishëm për çështjet e biznesit tuaj, pasi nuk do të jetë e lehtë për të zgjidhur çështjet në punë nëse askush nga palët e interesuara nuk është i gatshëm t'i diskutojë ato për t'i zgjidhur ato. Ajo për të cilën duhet të kujdeseni është tendenca për të parë gjërat nga njëra anë, duke harruar që monedha gjithmonë ka dy anë. Nga 19/2 me hyrjen e Diellit në shenjën tuaj të horoskopit, fillon një periudhë ku ju mund të identifikoni aftësitë tuaja në një mënyrë profesionale.

, , ,