Parashikimet

20/2-20-3
Peshqit ditor
20/09/2019

Të përgjithshmet

Në ditët e sotme nuk mund të ndjeheni që mendoni se ju mungon siguria, materiali apo emocioni. Nëse jeni prind, merrni parasysh sot disa çështje që mund të lindin në lidhje me fëmijët tuaj. Ju keni mundësi, megjithatë, të bëni imazhin tuaj, siç është takimi i Merkurit me Diellin dhe Jupiterin në horizontin e horoskopit tuaj.

Dashuria

Nuk përjashtohet sot që mund të ketë disa tensione me njerëzit tuaj të dashur ose grindje të vogla me personin që ju intereson. Në përgjithësi, kjo nuk është një ditë e veshtire, ju thjesht po mendoni  më shumë për t'u marrë me çështjet tuaja sentimentale  dhe për të shmangur sjelljen e pahijshme.

Karriera dhe financat

Ju mund të keni për të shpenzuar ne blerje te ndryshme  që nuk janë përfshirë në planifikimin financiar. Sidoqoftë, përkushtimi ndaj qëllimeve tuaja është një nga pikat e forta, por në mjedisin e punës,  për shkak të Merkurit-Diellit-Jupiterit ne ndihmesesn tuaj.

, ,
20/1-19/2
Ujori ditor
20/09/2019

Të përgjithshmet

 Dielli ne virgjereshe dhe Merkuri me  Aferdita ne Peshore ju ndihmojne shume  ne ceshtjet  te punes dhe ne disa problem qe sot marrin zgjidhje njehere e mire.. Shmangni reagimin dhe provokimin me njerëzit e mjedisit tuaj sot dhe mënyrën se si shprehni veten, nuk perjashtohet mundesia te nisni dick ate re .

Dashuria

Disa ndjenja ose mendime të rendesishme  mund të shfaqen pas një situate të papritur, e cila ju bën më të lumtur , ndërkohë Merkuri ,Diellin dhe Jupiterin në një pozitë miqësore dhe ndihmon në rishikimin e dukshëm të mënyrës sesi komonikoni  në dashuri.

Karriera dhe financat

Sot, nuk mund të ju duhet të bëni garë me shpejtësi për të kapur deri në të gjitha punët e biznesit. Lajm i mirë është se njerëzit e rendesishem e shohin përpjekjen e rëndësishme që ju bëni dhe ju mbështesin. Por qëndroni larg prapa skenes në aspektin e financave tuaja.

, ,
22/12-19/1
Bricjapi ditor
20/09/2019

Të përgjithshmet

 Dielli ne virgjereshe dhe Merkuri me  Aferdita ne Peshore ju ndihmojne shume  ne ceshtjet  te punes dhe ne disa problem qe sot marrin zgjidhje njehere e mire.Në këtë ditë të vështirë, aleatët tuaj të rëndësishëm janë miqtë që mbështesin përpjekjet tuaja.

Dashuria

Mos bëni vendime sot për personalitetin tuaj, pasi ndoshta jeni duke vepruar në mënyrë impulsive. Pra, shmangni të jeni të nxituarme njerëzit rreth jush dhe përpiquni të shihni situatat dhe pozitën e të tjerëve.

Karriera dhe financat

Klima intensive në marrëdhëniet dhe në shtëpi, do të ishte e preferueshme te bisedoni me njerez qe ju ndihmojne  në vendin tuaj të punës nëse jeni pjesë e atyre që bashkepunoni.

, ,
23/11-21/12
Shigjetari ditor
20/09/2019

Të përgjithshmet

Një ditë, shumë e mire ne komonikim që mund t'ju bëjnë te ndiheni superkor ne pune dhe ne takime sepse eshte dhe dite kontratash  sot. Pra, nëse keni një plan pune te ri, mund të vazhdoni sot sepse eshte dite e mire, Dielli ne virgjereshe dhe Merkuri me  Aferdita ne Peshore ju ndihmojne shume  ne ceshtjet  te punes dhe ne disa problem qe sot marrin zgjidhje njehere e mire.

Dashuria

Ju mund të ndjeni emocione ne kete aspect  dhe nje mundesi me shume per juve qe jeni ne lidhje apo njohje te reja . Pra, duhet më shumë qetësi dhe logjikë, duke u përpjekur të përballeni me situatat te ndryshme ne dashuri .

Karriera dhe financat

Dita e sotme është më e favorshme për të marrë vendime të rëndësishme për financat tuaja, pasi mund të keni shume ndihmesa ne mardhenje me te tjeret . Në të njëjtën kohë, është një ditë e mirë për t'u marrë me financat  sepse kjo perjudhe eshte e mire sepse keni ngritje dhe mundesira  te reja ne stabilizim te ekonomise

, ,
23/10-22/11
Akrepi ditor
20/09/2019

Të përgjithshmet

Dita e sotme është disi më intensive dhe jeni thirrur për të sjellë shumë gjëra në realizim. Por kujdes se si e trajtoni arsyen dhe ta bëni të vështirë për qëndrimin tuaj ndaj marrëdhënieve ndërpersonale, por Marsi në një pozicion ndihmës tregon se keni guximin që i nevojitet!

Dashuria

Mund të jetë e vështirë për ju të leni mënjanë egoizmin dhe ta bëni veten më bashkëpunues me njerëzit tuaj të dashur. Tregoni veten deri në sfidat me të cilat ju hasni sot, edhe jeni në një kohë pozitive.

 

Karriera dhe financat

Disa ngjarje në jetën e përditshme duket se do te ju bejn te ndiheni shume mire dhe mjaft praktik. Pra, skeni pse te shqetesoheni fare sepse eshte dite qe mund te ju sjelli supriza ne ekonimi . Në të njëjtën kohë, vazhdoni përpjekjet tuaja për të zbatuar projekte që kanë të bëjnë me financat.

, ,
23/9-22/10
Peshorja ditor
20/09/2019

Të përgjithshmet

Nëse keni planifikuar për sot një hap të rëndësishëm për karrierën ose biznesin, eshte dita me perfekte kjo e sotmja , dita është shumë më e favorhmese sa juve e prisni . Çfarëdo që të keni, ju jeni të gatshem dhe  me durim, veçanërisht nëse kseni lindur në Tetor, sepse do t'ju kërkohet të  stabilizoni nje here e mire punen tuaj dhe ceshtjet e tjera qe ju interesojne , madje edhe në nivel familjar. Por një qëllim nga e vjetra"ndriçon" përsëri.

Dashuria

Nga njëra anë, nevoja juaj për siguri, dhe nga ana tjetër nevoja për hapësirë dhe pavarësi, krijon një konflikt të madh brenda jush dhe nuk mund të ketë konflikte të papritura me personin që ju intereson.

Karriera dhe financat

Shmangni debatet qe mund te krijoni  me bashkëpunëtorë ose me njerëz te ndryshem , pasi situatat janë disi te veshtira , dhe në përgjithësi në lidhje me financat tuaja, po kaloni një periudhë stabilizimi.

, ,
24/8-22/9
Virgjëresha ditor
20/09/2019

Të përgjithshmet

Disa nga planet që keni planifikuar për sot nuk mund të shkojnë siç dëshironi Dielli ne virgjereshe dhe Merkuri me  Aferdita ne Peshore ju ndihmojne shume  ne ceshtjet  te punes dhe ne disa problem qe sot marrin zgjidhje njehere e mire, nëse jeni i përfshirë në ndonjë përpjekje kolektive, nuk përjashtohet që do të çoni në disa përçarje me Marsin ne shenjen tuaj .

Dashuria

Sjellja absolute dhe indiferenca nuk janë konsulentë të drejtë sot për marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Përveç kësaj, përmes komunikimit të duhur do të bëni hapa të rëndësishëm, ne jeten tuaj si dhe nje shans me teper per juve qe keni nje njohje te gjat  mund ta zyrtarizoni.

Karriera dhe financat

Ju mund të keni te gjitha mundesit per te stabilizuar ekonomine tuaj , sepse puna eshte ne rruge tem bare dhe jo vetem eshte nje perjudhe teper e mire duke filluar nga sot  . Pra, bëni disa njohje ose krijoni kontakte që mund t'ju ndihmojnë me çdo aspect   që mund të ju duhet .

, ,
23/7-23/8
Luani ditor
20/09/2019

Të përgjithshmet

Në ditët e sotme, presioni i jetës së përditshme me shumë detyrime mund t'ju ngarkojë dhe prishni nevojën tuaj për qetësi. Në të njëjtën kohë, Dielli ne virgjereshe dhe Merkuri me  Aferdita ne Peshore ju ndihmojne shume  ne ceshtjet  te punes dhe ne disa problem qe sot marrin zgjidhje njehere e mire., duke treguar se nga njëra anë tregon se ata "ndriçojnë" në ju disa gjëra qe lidhen direct me punen , në anën tjetër do te keni dhe shume supriza si ne pune dhe ne sfgeren ekonomike

Dashuria

Ndoshta sot të tjerët kanë fjalën e parë në marrëdhëniet tuaja dhe kjo nuk ju pëlqen vërtet. Pra, mos hiqni dorë për komente të pafavorshme dhe të përpiqeni të jeni diplomat.

Karriera dhe financat

Ju duhet të nxitoni për të parashikuar të gjitha punët tuaja dhe kjo mund të ju lodhë. Kërkesat në vendin e punës janë mjaft sot dhe përpiquni të mbani tonin e ulët sepse dita e premte ka shum angazhime per juve .

, ,
22/6-22/7
Gaforrja ditor
20/09/2019

Të përgjithshmet

Dita e sotme është shumë e kërkuar për ju, pasi mund të ndiheni mjaft mire . Prandaj  jeni të fortë përballë ndonjë sfide që kanë lindur dhe keni lënë zgjidhjen e çështjeve tuaja të rëndësishme për ditën e nesërme që është më e dobishme për ju sesa sot.

Dashuria

Të tjerët, dhe mbi të gjitha partnerët tuaj, kanë shumë kërkesa dhe pritshmëri nga ju, dhe ata nuk mund të kenë tendenca kontrolluese ndaj jush, por keni lënë situatat në fatin e tyre sepse nuk doni të merrni vendime të vështira. Pra, duhet të bëni ndryshime të dhimbshme dhe të merrni pjesë në përgjegjësinë tuaj.

Karriera dhe financat

Të dhënat e reja mbi punën e sotme pengojnë ujërat dhe i nxjerrin ato nga programi, ndërkohë mund të ketë konflikte me njerëz tuaj pak vemendje me teper . Në të njëjtën kohë, është më mirë të shmangni ekspozimin financiar.

, ,
22/5-21/6
Binjakët ditor
20/09/2019

Të përgjithshmet

Hëna sot nga sektori juaj i financave ka një pikëpamje të favorshme me Aferditen , gjë që tregon se dita është e përshtatshme për hapje dhe marrëveshje të rëndësishme për gjithcka ju intereson . Por përpjekjet që bëni për të zgjidhur detyrimet tuaja janë shumë të dobishme.

Dashuria

 Dielli ne virgjereshe dhe Merkuri me  Aferdita ne Peshore ju ndihmojne shume  ne ceshtjet  te dashurise  dhe ne disa problem qe sot marrin zgjidhje njehere e mire, por ka mundësi të mëdha. Per juve qe nuk keni ndonje lidhje te rendesishshme ose ndonje njohje eshte ne favorin tuaj te krijoni lidhjet apo njohje ku gjithcka kthehet ne favorin tuaj.

Karriera dhe financat

Nuk përjashtohet sot që disa ndihmesa qe mund te keni nga ceshtjet financiare dhe mundesi te reja qe do te ja dilni me sukses, financat shikohen ne anen tuaj nga me te mirat dhe mjaft positive dhe I keni mundesit per nje rritje te ekonomise.Gjëja e rëndësishme që ruan disi balancat e punes dhe biznesit tuaj.

, ,
Demi ditor
20/09/2019

Të përgjithshmet

Nëse keni planifikuar disa kontakte të rëndësishme për diten e sotme , është më mirë ta realizoni ne oren 12 eshte ore perfekte per juve , pasi mundesia  juaj i komunikimit është mjaft positive  sot, ndërkohë Merkuri ne trekendesh  takon Diellin dhe Jupiterin tek Shigjetari dhe ju ndihmon me disa mundesi te reja  qe mund te keni gjat dites . Ju mund të jeni tërësisht subjektiv, ndërkohë në të njëjtën kohë është më mirë të bisedoni per  trajtimin e çështjeve ligjore ose procedurale sot.

Dashuria

Njerëzit e mjedisit tuaj mund t'ju mbështesin nëse juve jeni gati per nje vendim te rendesishem  per nje te ardhme te afert. Megjithatë, duke pasur parasysh se edhe ju duhet të bëni një përpjekje për shkuar mire në dashurinë tuaj, ju mund të leni të shkuarën dhe te perqafoni te ardhmen .

Karriera dhe financat

Në transaksione të vështira, tani mund të mbështeteni ne drejtesin  tuaj (ose persona te rendesishem ne punen tuaj ) për të gjetur një rrugëdalje. Ne ceshtjet ekonomike shikohjet nje dite e qet dhe pa problem ne lidhje me ekonomine dhe ne ceshtjet bankare dite perfekte mund te konsiderohet.

, ,
21/3-20/4
Dashi sot
20/09/2019

Të përgjithshmet

 Dielli ne virgjereshe dhe Merkuri me  Aferdita ne Peshore ju ndihmojne shume  ne ceshtjet e punes dhe ne disa problem qe sot marrin zgjidhje njehere e mire.Sjellja juaj ju ndihmon shume ne  marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.

Dashuria

Sjellja perfekte , nga njëra anë, dhe nevoja juaj për kontroll nga ana tjetër, janë një ndikim shume  i rëndësishem në marrëdhëniet tuaja, por sektori sentimental i Afërditës disi stabilizon anen tuaj sentimentale, veçanërisht për ata që kanë lindur në dhjetë ditëshin e tretë.

Karriera dhe financat

eshte mire sot qe te mereni me ceshtje te brendeshme te punes suaj, sepse mund të keni shume shanse ne punen tuaj dhe nje bised mjaft interesante ne lidhje me ekonomine tuaj. Në të njëjtën kohë, takimi i trefishtë Dielli-Virgjeresha -Merkuri sjell shanse te medhaja ne  këte ditë.

, ,