Parashikimet

21/3-20/4
Dashi Ditor /05/
05/12/2021

Të përgjithshmet

Sot dëshironi të shfrytëzoni në maksimum ditën e sotme për të kaluar bukur pa bërë dicka të lodhshme këtë periudhë por ekziston ama një terren i turbullt në mënyrën sesi i menaxhoni cështjet e rutinës dhe është e sigurt se nëse programi jua lejon, do preferoni të shplodheni, por në përgjithësi jeni në një ditë të jashtzakonshme për të ndjerë më shumë ckujdes.

Dashuria

Kontrolli i situatave në shtëpi apo familje nuk ndodhen plotësisht në duart tuaja dhe kjo duket se ju besdis mjaftueshëm, ndërkohë paralelisht, nëse keni lindur në dhjetditëshin e tretë ka mundësi të hidhni benzinë zjarrit me lëvizjet tuaja. Flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  për të mos u përfshirë në telashe.

Karriera dhe financat

Në ambjentin e punës tuaj ekzistojnë disa kurthe apo pika të verbra që do duhet të keni kujdes, nëse bëni pjesë tek ata që punojnë. Për më tepër, ekzistojnë sot dhe mundësi të rëndësishme ekonomike.

, , , , ,