Parashikimet Taro në dashuri për javën 30/04/18 – 06/05/18

28/04/2018

Dashi :  

Letra Taro: Ruleta e fatit

 

♥Ribashkimi: Për ju rrota do të kthehet, ngjarjet e rastësishme do të sjellin sërisht përqafimin e ish bashkëshortit tuaj. Gjatë javës do të takoheni nga një rast krejtësisht të papritur, me siguri ju them se do të pajtoheni, fundi do të jetë i ngrohtë dhe i përhershëm. Rrëfimet spontane do të provojnë se ndjenjat tuaja janë reciproke dhe të vërteta.

♥Njohje e re: Fati juaj hapet, ndërthurjet do t’ju çojnë në një person që do bini në dashuri dhe do t’ju dashuroj. Tërheqja që do të ndjeni do të jetë e fortë, ndjenjat tuaja do të jenë tërësisht reciproke. Ju të dy, para se të mbylleti java, do të gjeni veten në një takim personal, një marrëdhënie afatgjatë është duke u promovuar. 

♥Lidhja – Martesa: Ka shumë mundësi që në javën e tanishme të dëgjoni një propozim të detyrueshëm. Kushtet do të jenë të favorshme për finalizimin, ngjarjet nuk do të sjellin ndonjë fatkeqësi, java juaj do të rrokulliset premtuese. Ju keni një periudhë besimi dhe dashurie, ju këshilloj ta pranoni propozimin që do të merrni.

Demi :

Letra Taro:Fuqia

♥Ribashkimi:Ju do të gjeni fuqinë për t’u afruar me personin që po mendoni, dhe tani nuk do të keni qëllimin e nxitjes së situatës më, me nismën tuaj ju do të hapni një rrugë komunikimi. Brenda javës do të jetë rasti, i cili do t’ju ndihmojë të merrni hapin e parë, sa më shpejt dhe sa më qartë të lëvizni, aq më shpejt do të vijë ribashkimi.

♥Njohje e re: Që në fillim do të jeni të interesuar për personin e ri që do t’ju prezantojë. Shumë mirë do bëni dhe nuk do të lejoni që faktet të largohen pashfrytëzuar, në dorën tuaj do të jetë biseda juaj zyrtare për të filluar një marrëdhënie.Tregoni interesin tuaj, përgjigjja që merrni do t’ju gëzoj.

♥Lidhja – Martesa: Në një mënyrë dinamike ju vendosni gjërat në vendin e tyre, brenda javës vendimet tuaja do të hapin një rrugë të zhvillimit të ardhshëm. Ju do të mbani frenat, do të veproni, do të shihni se gjithçka do të shpërthejë sipas dëshirave dhe iniciativave tuaja.

Binjakët:

Letra Taro: Perandori

♥Ribashkimi: Merrni faktet në duart tuaja, nëse doni ish bashkëshortin tuaj atëhere veproni, do të arrini të ndryshoni faktet negative. Kërkoni një takim, tregoni ndjenjat tuaja, rezultati do të jetë pozitiv. Personi që ju doni ju dashuron, do bëjë menjanë gabimet dhe do të fokusohet në tërheqjen tuaj reciproke.

♥Njohje e re: Do i lini pershtypje personit tërheqëse që do të shfaqet para jush. Që në fillim do të bashkëbisedoni, do të fokusojë interesin tuaj tek ju. Ky njohje nuk do të jetë e panevojshëm, kontaktet tuaja do të rriten në dashuri të madhe,do jetë një lidhje afatgjatë me ndjenja të forta reciproke.

♥Lidhja – Martesa: Me dashurinë, diplomacinë dhe kuptimin tuaj, do të jeni në gjendje të balanconi situatat në marrëdhënien tuaj. Në këtë fazë, do të gjeni mënyrën e duhur të komunikimit, dhe mirëkuptimit që do ketë mes jush. Ju dhe partneri juaj po kaloni një periudhë dashurie, pajtimi dhe dashuri intensive.

Gaforrja:

Letra Taro: I dashuruari

♥Ribashkimi Arrijnë përparime të menjëhershme dhe të shpejta, surpriza dhe ngjarje të këndshme që do t’ju stimulojnë psikologjinë tuaj.Do keni kontakte me ish bashkëshortin tuaj tuaj, një telefonatë e papritur do ketë si përfundim një takimi. Sapo të ndjeheni, tërheqja juaj do të ringjallet, ndjenjat tuaja do të jenë kaq të forta sa që nuk do të jeni në gjendje t’i injoroni ato.

♥Njohje e re: Një person simpatik do afrohet me ju, mirë do bëni dhe do të përgjigjeni me guxim dhe gatishmëri, dialogu juaj do të mbyllet me një rezultat të ngrohtë.Jeni duke kërkuar për një çështje të re dashuri, tani do të jetë mundësia e duhur për të shpëtuar nga stanjacioni dhe për të filluar një marrëdhënie të re me një person të ri.

♥Lidhja – Martesa: Bashkëshorti juaj do të lërë mënjanë zemërimin, kundërshtimet dhe egoizmin, dhe do të shkojë në veprime të drejtpërdrejta dhe veçanërisht të nxehta. Do të jetë e drejtë të zgjidhni të përgjigjeni dhe t’i vendosni në sipërfaqen në anën erotike të karakterit tuaj. Qetësi, balancë dhe tërheqje do të ketë mes jush dhe bashkëshortit tuaj.

Luani:

Letra Taro: Perandoresha

♥Ribashkimi: Nëse ndaheni me personin që doni, mos u zhgënjeni, brenda javës do të pajtoheni. Kaloni në një periudhë pajtimi dhe ribashkimi, hapet një kapitull i ri i dashurisë. Në mes të javës do të ketë një takim mes jush, tani të dy ju do të jepni ndjenjat tuaja, jo gara për të sunduar ose bashkimi juaj do të jetë i përhershëm.

♥Njohje e re: Shumë interes do tregoj për ju personi,që në fillimi që do të përballeni impresionoheni, do ndjeni tërheqje të fortë. Ju këshilloj që të mos përpiqeni të fshehni ndjenjat që do të ndiheni, të besoni fjalët që do të dëgjoni, rezultati do të jetë pozitiv, hapet një perspektivë e një lidhjeje të qëndrueshme.

♥Lidhja – Martesa: Një qëndrim mospërfillës do të ketë bashkëshortin tuaj, do të prisni sugjerime të këndshme, ndoshta do të bëhet një hap i angazhimit ose bashkëjetesës. Diçka shumë e këndshme do t’ju sugjerojë personi që ju doni, stimuloni ndjenjat tuaja emocionale,do hapet një rrugë të zhvillimit të ardhshëm.

Virgjëresha:

Letra Taro: Arma

♥Ribashkimi: Tani do të jetë koha e duhur për t’u ribashkuar me bashkëshortin tuaj, do të jetë një gabim nëse nuk veproni. Ngjarjet do t’ju çojnë në një takim, nëse flisni me ndershmëri, atëherë bashkimi juaj do të jetë në çështje kohe. Zhvillimet do të presin lëvizjet tuaja, të përfitojnë nga mundësitë që do të jepen.

♥Njohje e re:Ju do të magjepseni nga personi që do t’ju prezantojnë dhe ju ana juaj nuk do të keni një qëndrim indiferent, por nëse kontaktet tuaja do të bëhen të gjera dhe të thella, kjo do të varet nëse do jepni hapjen përkatëse. Ju këshilloj që të lëvizni menjëherë në mënyrë spontane, kjo njohje do të arrijë të ndryshojë jetën tuaj, do të ketë një perspektivë për një lidhje të qëndrueshme.

♥Lidhja – Martesa: Merrni iniciativën për të thyer akullin dhe për t’i dhënë fund tensioneve për aq kohë sa mbani një qëndrim pasiv, kështu që klima do të mbetet e ngrirë. Nëse doni ndryshime dhe diferencime, atëherë veproni, në sqarimet dhe në propozimet e rendësishme.

Peshorja:

Letra Taro: Shenjtori

♥Ribashkimi:Një ribashkim e papritur do ta bëjë ish-basheshortin tuaj, do të gëzoheni dhe do të jeni të lumtur. Në takimi që do të keni do flisni me ndershmëri, do të analizoni shkaqet, do të bëni premtime,ku këtë herë do të respektohen. Rrëfimi i ndërsjelltë do të rezultojë një fillim të ri erotik. 

♥Njohje e re: Ju këshilloj të jeni emocionalisht me personin që do të takoni. Largoni pasigurin, ky person do të jetë i denjë për dashurinë dhe besimin tuaj. Njohja juaj do të ketë një përfundim optimist, një marrëdhënie të qëndrueshme, dhe afatgjatë.

♥Lidhja – Martesa: Nëse kundërshtonit ose grindeshit do të ribashkoheni me bashkëshortin tuaj, nëse keni bërë një sugjerim, do të merrni një përgjigje pozitive.Diçka që prisni do të bëhet realitet, ngjarjet do t’ju sjellin gëzim, lumturi dhe besim. Nëse jeni duke kërkuar një angazhim, diskutimet do të jenë thelbësore dhe të vlefshme para mbylljes së javës.

Akrepi:

Letra Taro: Priftëresha

♥Ribashkimi:Në telefonata që do ju bëj bashkëshorti juaj, do dëgjoni fjalë zbuluese dhe të sinqerta. E pranoni propozimin e mbledhjes, zhvillimet do të kenë një rrugë pozitive, do të mësoni rreth situatave që do të zgjidhen pyetjet dhe do t’ju nxjerrin jashtë pasigurisë ose mashtrimeve. Nëse doni të pajtoheni, atëherë mbani një qëndrim të hapur, fundi do t’ju japë gëzim të madh.

♥Njohje e re:Shfrytëzojeni njohjen e re që vjen, unë ju këshilloj të lëvizni pa hezitim dhe mbi të gjitha pa paragjykime. Një person simpatik do të përqendrohet tek vëmendja ndaj jush, thoni “po” për takimin që do t’ju kërkojë, ky person do të arrijë të ndryshojë të dhënat tuaja.

♥Lidhja – Martesa:Nëse zemërimi dhe tensioni u krijuan në marrëdhënien tuaj, tani një rast i rastësishëm do t’ju lejojë të rishikoni, dhe ju me bashkëshortin tuaj do të ndryshoni qëndrimin tuaj emocional. Një përgjigje ose një surprizë pozitive do t’ju çojë në një debat serioz për një përfundim të detyrueshëm.

Shigjetari:

Letra Taro: I çmenduri

♥Ribashkimi: Kujdes ndaj përgjigjeve që do të jepni, bota juaj intuitive do të ngatërrohet. Ish bashkëshorti juaj do të kërkojë të ribashkoheni, është e këshillueshme që të mos veproni në mënyrë impulsive,të mendoni shumë mirë se çfarë të thoni dhe atë që premtoni, në mënyrë që të mos ketë ndonjë rrezik për t’u penduar më vonë për zgjedhjet tuaja.

♥Njohje e re:Dashuria arrin dhe madje ashpër.Do t’ja vjedh zemrën tuaj personi i ri që do të takoni, do të harroni të kaluarën, e vetmja gjë që do të dëshironi do jenë momente të pasioneve intensive dashurie. Njohja e re që do të dalë do të zbulojë ndjenjat tuaja, megjithatë kujdes ndaj teprimeve dhe idealizimeve të nxituara.

♥Lidhja – Martesa:Ankthi do të jetë mendimi juaj, qëndrimi juaj kokëfortë, mendja juaj të mos sjellë tension në marrëdhënien tuaj. Ndjenjat kontradiktore do t’ju çojnë në lëvizje spazmike, është mirë të mos prishet balanca mes jush dhe bashkëshortit tuaj. Bëni një përpjekje për të sqaruar me veten se çfarë doni dhe çfarë perspektive i jepni lidhjes suaj.

Bricjapi:

Letra Taro: Drejtësia

♥Ribashkimi:I penduar vjen personi që dashuroni,di që ka bërë gabim që t’ju mashtronte. Përgatituni gjatë javës do merrni falje dhe një propozim për ribashkim. Ngjarjet do të përmbysen në një mënyrë që do të zbulohet një e vërtetë. Tani do t’i tregoni bashkëshortit tuaj që ju ka akuzuar kot ose ju ka keqkuptuar.

♥Njohje e re:Ja vlen dhe do të përshtateni me personin që do të gjendet aksidentalisht në rrugën tuaj. Njohja juaj e re mund të jetë e vonuar në jetën tuaj, por ajo që do të ndodhë do të justifikojë pritjet tuaja. Brenda javës do të takoheni me një person, këtë herë nuk do të arrini deri në pikën e pendimit për zgjedhjet tuaja. 

♥Lidhja – Martesa:Në rast se bashkëshorti juaj i dashur ju karakterizoj me fjalë të gabuara, të cilat janë të papërshtatshme në veprimet ose aspiratat tuaja, tani do të pranojë kritikën e tij të gabuar, ndryshon qëndrim. Ju do të shfaqësoheni ,do të qetësoheni dhe nëse do të keni qëndrim mospërfillës, atëherë do të gjeni përsëri balancën tuaj të vjetër dhe të mirë.

Ujori:

Letra Taro: Bota

♥Ribashkimi:Ju dhe ish bashkëshorti juaj keni ndjenja të forta që nuk fiken lehtë, përveç kësaj ngjarjet do t’ju bindin se ju dhe fati juaj ju duan së bashku. Para se të mbyllet java do pajtoheni përsëri, do të përfundoni përsëri të përqafuar, duke i dhënë premtime për zhvillimin e ardhshëm.

♥Njohje e re:Ta besoni personin që do të njihni, do të keni një rrugë të gjatë. Ju do të bini në dashuri me fytyrën simpatike me stilin e sofistikuar, që nga fillimi do të ndjeni se ky person është bërë për ju. Ju do të përshtateni, do të keni komunikim dhe kimi erotike mes jush, do duheni, do të keni rrugë të gjatë bashkimi dhe tërheqje.

♥Lidhja – Martesa:Bukur dhe krijues do të jetë java me bashkëshortin tuaj të dashur. Mirë do shkoni, do të ketë momente të forta, jo vetëm erotizëm, por edhe dashuri. Veprat tuaja do t’ju tregojnë në praktikë që ju jeni të prerë dhe të qepur për njëri-tjetrin, arrin një ngjarje e papritur dhe e këndshme.

Peshqit:

Letra Taro: Dielli

♥Ribashkimi:Do të habiteni nga kontakti që do të keni me njerëzit e vjetër. Pas rrëfimit që do t’ju bëjë dhe fjalëve të ngrohta që do të dëgjoni, do ta lini mënjanë të kaluarën negative dhe do t’i jepni një shans të dytë fillimit. Ju do të përqëndroheni në ndjenjat dhe jo në gabimet e vjetra, një zgjedhje që nuk do të jetë e gabuar.

♥Njohje e re: Mahnitëse do jetë fytyra, rrethanat do t’ju sjellin të kundërtën. Të thjehstë dhe të gëzuar do të jetë sjellja e tij, ju do të kapni menjëherë bisedën dhe shumë shpejt do t’i ktheni fjalët formale në një bisedë shumë personale. Ky person do të bëhet partneri juaj, tërheqja juaj reciproke do të hapë një lidhje afatgjatë.

♥Lidhja – Martesa: Një pengesë përfundon, gjendja që ju merrni do t’ju japë gëzim dhe kënaqësi morale. Në rast se lidhja juaj u bllokua dhe nuk mund të zhvillohej, nyjet tani zgjidhen, fillon për ju periudha stabilitetit, përkushtimit, ndoshta edhe formalizëm.

Shiko gjithashtu