Parashikimet Taro në dashuri për javën 21/05/18 – 27/05/18

18/05/2018

Dashi :  

Letra Taro:  Perandoresha

♥Ribashkimi: Krijuese dhe paqësore do jetë biseda me ish bashkëshortin tuaj. Fjalët midis jush do të jenë të sinqerta dhe të qarta, do të dëgjoni një propozim për ribashkim, në dorën tuaj do të jetë rezultati përfundimtar. Brenda javës do të ketë ngjarje të këndshme, perfundimi nuk do t’ju zhgënjejë. 

♥Njohje e re: Ju do njiheni me personin qe pëlqeni , kjo njohje do të hapë një rrugë të specifikimeve të ardhshme. Rrethanat do të jenë me fat dhe do ju entuziazmojë , do ndjeni optimizëm dhe gëzim. Afrimi e tij do të jetë e menjëhershme, ju keshilloj të reagoni, ju siguroj se tërheqja do të jetë reciproke. 

♥Lidhja – Martesa: Për ju që jeni prej kohësh në të njëjtën marrëdhënie hapet rrugë e formalizimit. Bashkëshorti juaj tashmë ëshë siguruar se cfarë ndjen dhe se çfarë dëshiron, nuk ka dyshime apo mosmarrëveshje . Do të merrni një ofertku do të angazhoheni fuqishëm dhe do ja arrini qëllimit tuaj fal instiktit të vetvetes suaj.

Demi :

Letra Taro: Magjistari

♥Ribashkimi:Do ja dilni të fitoni ish bashkëshortin tuaj, shprehuni pa hezitim dhe dokuptoni se ky person nuk ka për qëllim t’ju fsheh nga zemra e tij. Rezultati do jetëribashkimi, ajo që duhet të bëni është të tregoni tërheqjen dhe ndjenjat tuaja në një mënyrë të drejtpërdrejtë dhe të qartë.

♥Njohje e re: Do vjedhni zemrën e personit simpatik që do t’ju shohë me këmbëngulje ndoshta dhe me admirim. Ju të dy do të bëheni një çift shumë i bukur, të përshtatshëm dhe të suksesshëm. Njohja e re do të marrë dimensione të ardhshme, këtë fytyrë të re do ta dashuroni dhe do ju dashuroj me shikim të parë.

♥Lidhja – Martesa: Ju do të gjeni mënyrën të drejtoni bashkëshortin tuaj në ujërat tuaja, do të jetë një javë bashkimi, qetësi dhe dashuri intensive.Mendoni çfarë dëshiroi dhe formulojeni atë drejt, përgjigjet që do të merrni do të jenë pozitive, personi që dashuroni do ju kuptojë dhe ju besoj.

Binjakët:

Letra Taro: Shenjtori

♥Ribashkimi: Rezultati do të jetë pozitiv që do jetë me personin nga e kaluara juaj. Gëzimi dhe befasia juaj do të jetë e madhe, mos ndalni entuziazmin tuaj, përfundimet nuk do t’ju zhgënjejnë. Që nga fillimi i bisedës suaj, fjalët tuaja do të jenë zbuluese, ju të dy do të ribashkoheni dhe do të lidheni. 

♥Njohje e re: Arrin një njohje e re që do të krijojë një hapje të re për jetën tuaj erotike. Brenda javës do ta gjeni veten në një vend ku do të ndodh një takim fatal, do të njiheni me personin ku që nga fillimi ju të dy do të keni një lidhje të gjatë. 

♥Lidhja – Martesa: Mbyllen pengesa, gjeni zgjidhje, ju dhe bashkëshorti juaj do të qetësoheni. Pritshmëritë tuaja do të jenë të kënaqura , ju do kaloni në një fazë të re erotike, tani do të merrni pikërisht atë që dëshironi. Do arrijnë ngjarje optimiste dhe të lumtura, do ndiheni të sigurt dhe të plotë.

Gaforrja:

Letra Taro: I çmendur

♥Ribashkimi Do të jeni të pavendosur, do flisni dhe do takoheni me ish bashkëshortin tuaj, por qëndrimi juaj ndoshta nuk do të jetë mjaft i qartë.Perpiquni të kuptoni çfarë ndjeni dhe çfarë prisni, ju këshilloj të mos ktheheni në situata që ju zhgënjejnë.

♥Njohje e re: Nuk perjashtohet fakti se mund të bini në dashuri me personin e ri që do të takoni.Me këtë person do të arrini të fshini të kaluarën tuaj negative, ngjarjet do t’ju rigjallërojnë. Brenda javës do këtë perfundime te vendosura që do të jenë në dorën tuaj.

♥Lidhja – Martesa: Një ngjarje do ju çorientoj, ndoshta mund të keni dergesa emocionale nga ana juaj. Ju mund të ndiheni nën presion nga marrëdhënia juaj. Ju keshilloj të ndaloni mendimet dhe ndjenjat, përpiquni të mbani ekuilibrin tuaj të brendshëm.

Luani:

Letra Taro: Bota

♥Ribashkimi: Ngjarjet karmike do t’ju lidhin me ish bashkëshortin tuaj. Një incident i rastësishëm do t’ju sjellë ballë për ballë, do të shpërbleheni, do të flisni dhe do të pajtoheni. Para mbylljes së javës do bëhet ribashkim, këtë herë do të diskutoni me ndershmëri, do të vendosni baza të reja dhe të qëndrueshme.

♥Njohje e re: Një person simpatik do të jetë në hapësirën tuaj personale, do të ketë arsye specifike për çfarë arsye duhet të takoheni.Shumë shpejt, kontaktet formale do të jenë erotike dhe afatgjata. Fati do jetë në ju, vjen personi me të cilin do të keni një lidhje të qëndrueshme.

♥Lidhja – Martesa: Diçka që dëshironi shumë ju dhe bashkëshorti juaj do të bëhet realitet. Vjen një ngjarje e lumtur që do t’ju gëzoj shumë.Zgjidhet një problem që dëmtonte rrugen tuaj, në rast se deshironi të një lidhje serioz të përhershme, nuk përjashtohet që të degjohetnjë propozim i arsyeshëm.

Virgjëresha:

Letra Taro: I varuri 

♥Ribashkimi: Në këtë fazë, përpiquni të shmangni lëvizjet e nxituara. Gjatë javës do të keni një bisedë me ish bashkëshortin tuaj , ju këshilloj të lini bisedën të thot vete ate që dëshiron, në qoftë se përpiqeni të drejtoni biseden me qëllim të rezultatit përfundimtar, rezultati nuk do t’ju kënaq. Për momentin duhet të lini kohën te shkojë.

♥Njohje e re:Një person i ri do të tërheqë vëmendjen tuaj, kontaktet midis jush do të përparojnë, por me një ritëm shumë të ngadaltë. Me kalimin e kohës do të ketë dashuri midis jush, por të gjitha do të jenë graduale, prandaj përpiquni të kufizoni padurimin tuaj. Jepini kohë ngjarjeve, mos nxitoni për të nxjerrë përfundime.

♥Lidhja – Martesa: Kushtojini vëmendje të veçantë qëndrimit që do të mbani bashkëshortit tuaj, këmbënguljët, fiksimet dhe nxitimet do të krijojnë një klimë negative. Që mos sillni ngatërrime dhe me pas te zhgënjeheni, mbani qëndrim të relaksuar.Brenda javës së tanishme, është një ide e mirë të shmangni bisedat në lidhje meangazhimet.

Peshorja:

Letra Taro: Ruleta e fatit 

♥Ribashkimi:Përtëritje dhe optimizëm do t’ju sjellin ngjarjet me fat që po vijnë. Ish bashkëshorti juaj do të gjejë rastin e duhur dhe do kontaktojë me ju, përgatituni për të marrë një ofert takimi. Në takimi tuaj që do bëhet do dëgjoni fjalë premtueseqë do respektohen.

♥Njohje e re: Arrin një njohje e re që do këtë një fund të lumtur. Ta dashuroni pa frikë personintuaj të dashur që do të njihni, dashurojeni lirisht pa rezerva, ndjenjat tuaja do të jenë të ndërsjella dhe të bazuara. Jepni fjalën për kontakte dhe takime të mëtejshme, fillimi i një lidhje të qëndrueshme dhe afatgjatë.

♥Lidhja – Martesa: Gëzim do ju jap partneri tuaj, do të dëgjohenoferta.Zbulimi i fjalëve do të stimulojnë ndjenjat tuaja, do të bindeni se ky person dëshiron t’ju mbajë vazhdimisht në jetën e tij. Një diskutim i detajuar dhe i sinqertë që do bëhet midis jush do të hapë mundësinë e formalizimit.

Akrepi:

Letra Taro: Arma

♥Ribashkimi:Ngjarjet do të kërkojnë veprime dhe vendosmëri nëse i flisni ish bashkëshortit tuaj me ndershmëri atëherë do të arrini qëllimin të fitoni përsëri zemrën e tij. Vendosni në veprim aftësitë tuaja, guximin tuaj dhe dashurinë tuaj dhe do të shihni se si veprimet tuaja do të sjellin një efekt që do t’ju kënaqë plotësisht. 

♥Njohje e re:Do të impresionoheni nga një person veçanërisht tërheqës, nuk përjashtohet që mund të bini në dashuri nga një moment në tjetri. Ngjarjet do t’ju sjellin në një dialog personal, nëse lëvizni me spontanitet atëherë do të krijohet një perspektivë marrëdhëniesh.Brenda javës, do të bëhet një njohje e re, shfrytëzoni ngjarjet. 

♥Lidhja – Martesa:Në dorën tuaj do të jetë rruga e lidhjes suaj, zhvillimet do të presin veprimet tuaja. Merni vendimin për të lëvizur menjëher, do të behet ajo që dëshironi mjafton të flisni me ndershmëri, mos u mundoni të maskoni synimet tuaja.

Shigjetari:

Letra Taro: Ylli

♥Ribashkimi: Vijnë ngjarje të papritura qe do ju befasojne . Brenda javës do të keni një telefonatë dhe një takim me ish bashkeshortin tuaj, sinqeriteti dhe tërheqja juaj do t’ju bashkojnë, do dëgjohen fjalë dashurie. Me pëlqimin e njeri-tjetrit dhe pjekurinë ju shkoni në një parim të dytë erotik. 

♥Njohje e re:Do të impresionoheni nga personi i ri i lëzeçëm dhe i sjellshëm që do të takoni. Menjëherë do të vjedhë zemrën tuaj, do të tregojë sinqeritet për qëllimet e tij, do të bëni mirë qe do t’i besoni atij.Para mbylljes së javës, takimi që do të zhvillohet midis jush do të krijohet një lidhje afatgjatë! 

♥Lidhja – Martesa:Në një nivel me lart do ngjitet marrëdhënia tuaj, ka shumë mundësitë kenivendime radikale dhe detyruese.Ngjarje të favorshme do të hapin rrugën për formalizim ose bashkëjetesë.Do lini pas pasigurite dhe frikën tuaj, ecni në mënyrë dinamike me dëshirën e përbashkët për tu stabilizuar dhe te angazhoheni.

Bricjapi:

Letra Taro: Dielli

♥Ribashkimi:Dritë në zemrën tuaj do sjellë takimi që do të keni me personin që po mendoni. Fjalët zbuluese që do të bëhen midis jush do të sjellin ribashkim. Rrëfimet e papritura do ta ngjallin dashurinë tuaj, tërheqja juaj është e forte nuk do t’ju lejoj qe t’ju ndajë. Filloni një çështje të dytë dashurie me premtime të reja.

♥Njohje e re:Në mënyrë të rastësishme do të bisedoni me një person të ri, i cili ju këshilloj të mos e lini atë të shkojë. Pamja e bukur, sjellja e sjellshme dhe intime menjëherë do të fitojë zemrën tuaj. Që ne fillim te bisedës tuaj do të tregoni interes të përbashkët, fundi do të jetë një lidhje e qëndrueshme. 

♥Lidhja – Martesa:Një ngjarje e papritur do të zgjidh një problem që mundon ju dhe bashkëshortin tuaj. Një barrë do largohet nga lidhja tuaj, duke mbyllur pengesat dhe vështirësitë. Nëse dëshira juaj është të angazhoheni, përgatituni, hapet një perspektivë që do t’ju japë kënaqësi të madhe emocionale, fitoni siguri dhe një rrugë të qëndrueshme në të ardhmen.

Ujori:

Letra Taro: I dashuruari

♥Ribashkimi:Ndjenja të nxehta ka per ju ish bashkeshorti juaj dhe do ta shfaq. Në takimi qe do t’ju kërkojë , do t’ju tregojë se çfarë ndjen dhe çfarë mendon. Ngjarjet që do të ndodhin do t’ju nxjerin jashtë dyshimeve dhe mosmarrëveshjeve, do të bindeni se personi që dashuroni, nuk do të keni asnje arsye të refuzoni përpjekjet e tij për tu ribashkuar.

♥Njohje e re:I këndshëm dhe tërheqës do të jetë personi i ri që do tënjihni, ndoshta në fillim nuk do të jeni në gjendje të dalloni interesin e tij erotik, por gjatë kontakteve tuaja ai do të gjejë një mënyrë për të shprehur qëllimet e tij erotike. Përfitoni nga kjo sfidë e re, gjithçka do të shkojë mirë dhe nuk do të zhgënjeheni. Intuita juaj do të jetë pozitive dhe nuk do t’ju mashtrojë. 

♥Lidhja – Martesa:Bashkëshorti juaj ka aspirata serioze, me një sugjerim krijuese mbi buzët e tij. Do t’ju shfaq dëshirat dhe planet që bën për ju, mos u habitni nëse kërkon formalizëm. Diskutimet e sinqerta do t’ju ndihmojnë të ecni përpara, të stabilizoni ndjenjat tuaja, hapen perspektivat e ardhshme.

Peshqit:

Letra Taro: Kriza

♥Ribashkimi:Tensionet do të fillojnë nga telefonata që do të merni dhe do të sjellin takimin tuaj, megjithatë asgjë negative nuk do të ndodhë. Shpërthyese do të jetë biseda me ish bashkëshortin tuaj, do të ketë periudha të shkurta dhe zgjerime që do të rezultojnë në ribashkimin dhe jo në ndarje përfundimtare.

♥Njohje e re: Do të mendoni personin që do të takoni në një kohë që nuk dyshon.Njohja e re që do të ndodh do t’ju shqetësojë, nuk perjashtohet fakti se mund të vendosni të fshini të kaluarën përgjithmonë. Në dorën tuaj do të jetë nëse do të keni dashuri të re ose nëse do të ktheheni në të kaluarën.

♥Lidhja – Martesa: Ndoshta të jenëpaksa ndryshe dëshirat që keni ju dhe bashkëshorti tuaj, do të këtë kundërshtime që do t’ju detyrojnë të sqaroni disa çështje.Ju do të thoni gjërat ashtu siç janë, të guximshme dhe zbuluese do të jenë fjalët tuaja, vijnë sqarime të caktuara.

Shiko gjithashtu