Parashikimet Taro në dashuri për javën 14/05/18 – 20/05/18

12/05/2018

Dashi :  

Letra Taro: I vemtuari

♥Ribashkimi: Në këtë javë do të shmangni rilidhjen, do t’ju duhet kohë për të menduar. Ajo që do të kërkoni do të jetë qetësia juaj, nuk do të doni të shqetësoheni.Dëshira juaj themelore do të jetë të relaksoheni nga tensione dhe dilema emocionale.

♥Njohje e re: Një person i ri do të ndërmarrë hapin për t’u afruar, është mirë të mos e mbani zemrën e mbyllur.Unë ju këshilloj për të lënë hapësirë për kontaktet e mëtejshëm, takimet tuaja do të jenë të këndshme, ju do të rinovoni psikologjinë tuaj.

♥Lidhja – Martesa: Disi e largët do të jetë qëndrimi juaj ndaj bashkëshortit tuaj. Ju do të kërkoni për qetësinë tuaj mendore, prandaj ka shumë mundësi të jeni të izoluar në botën tuaj të brendshme. Bëni atë që vërtet keni nevoj, por përpiquni të mbani ekuilibrin, mos shmangni bisedat që janë të nevojshme për të zgjidhur problemet.

Demi :

Letra Taro: Priftëresha

♥Ribashkimi:Mundohuni të shmangni ngutjen e brendshme, vëmendjen ndaj mendimeve stresuese dhe energjive të nxituara.Pasi të flisni me ish bashkëshortintuaj, do të ketë interes dhe tërheqje mes jush, do të kuptoni që nuk duhet të mendoni në menyre optimiste.

♥Njohje e re: Çështjet tuaja të dashurisë ndryshojnë, gëzimi dhe optimizmi vijnë, gjatë javës ju do të jepet mundësia për të vënë një fytyrë të re në jetën tuaj të përditshme.Ju do të takoni një person i cili do t’ju japë mundësinë për të vazhduar në një marrëdhënie,ju këshilloj për të bërë përpjekje për të hequr qafe fobitë dhe negativitetin.

♥Lidhja – Martesa: Tani do të heqësh peshën emocionale, në javë me bashkëshortin tuaj do të ketë sqarime që do t’ju ndihmojnë të keni besim dhe të qetësoheni psikologjikisht.Ju do të dëgjoni fjalë të ndershme dhe premtime të konsiderueshme, besoni në atë që do të dëgjoni, do të ketë hipokrizi.

Binjakët:

Letra Taro: Perandoresha

♥Ribashkimi: Ju që dëshironi të rilidheni do të keni gëzim, ju shkoni në pajtim dhe ribashkim. Në një takim që do të keni me ish bashkëshortin tuaj, do të jeni të kënaqur me fjalët që do të dëgjoni. Brenda javës ju do t’i gjeni përsëri, ju do të filloni marrëdhënien tuaj në baza të reja.

♥Njohje e re: Personi i ri që takoni do të ketë aftësitë për t’u bërë një partner i fortë në jetën tuaj. Ky person do të përshtatet në karakterin tuaj, do të kënaqë pritjet tuaja, ju do të dashuroheni, do të konsolidoni, lidhja do të bëhet, do të arrijë në të ardhmen e largët.

♥Lidhja – Martesa: Problemet dhe përpjekjet tuaja kanë ndodhur, tani do të gëzoni fitoren, do të jeni të lumtur dhe do të jeni të kënaqur plotësisht.Brenda javës, për të cilën keni luftuar do të bëhet një akt gëzimi dhe lumturie.Mund të ketë një sugjerim të bashkëjetesës, madje edhe të martesës.

Gaforrja:

Letra Taro: Magjistari

♥Ribashkimi Arrin ish-bashkëshorti juaj papritmas dhe papritur. Gjatë javës ju do të keni një takim, do shpjegoni, do qartësoheni, dhe do të sillni balancën që dëshironi.Ndjenjat tuaja reciproke do të ndryshojnë të dhënat negative, rilidhja juaj do të jetë e menjëhershme.

♥Njohje e re: Metodike do të jetë taktika që ju do të rrethoni personin e ri që do t’ju nxisë. Ju do ta tregoni personalitetin tuaj në një mënyrë veçanërisht atraktive, ju do të afroheni me edukatë dhe diskrete, kështu që rezultati do të jetë i mbyllur për ju.Në fund të javës ju do të keni pushtuar tashmë zemrën e personit që do t’ju këshillojë.

♥Lidhja – Martesa: Rrahjet dhe tensionet kanë mbaruar, ju do të impresionoheni nga ndryshimi në qëndrimin e personit që doni. Java juaj do të jetë e qetë, erotike dhe krijuese, sugjerimet që do të dëgjoni do të jenë në gjendje të përtërijnë tërheqjen tuaj.Ju jeni duke marrë vendime serioze së bashku në temën e angazhimit.

Luani:

Letra Taro: Arma

♥Ribashkimi: Ju këshilloj për të lënë poshtë diktaturat dhe për të marrë masa të menjëhershme. Brenda javës ju do të keni një takim me personin që po mendoni, në dorën tuaj do të jetë rilidhja. Tërheqja midis jush është e mundur dhe kjo do ta provojë këtë, mos lejoni që egoizmi t’ju hedh në inercinë.

♥Njohje e re: Prania mbresëlënëse e një personi do t’ju vë në mendime, do të ketë tundim erotik. Duke ardhur në zhvillime të këndshme, duke përfituar nga ngjarjet, parashikohet një lidhje e re erotike. Lëvizjet tuaja duhet të jenë vendimtare dhe të menjëhershme.

♥Lidhja – Martesa: Nxirrni në sipërfaqe dashurinë e ngorhtë, ju ndihmon të ikni nga situatat që ju mbytin ju dhe partnerin tuaj.E gëzuar dhe e ngrohtë do të jetë java juaj, unë ju këshilloj të përqëndroheni në pikat që ju bashkojnë.Përveç propozimeve dinamike, përgjigja që do merrni nuk do të jenë negative.

Virgjëresha:

Letra Taro: I dashuruari

♥Ribashkimi: Ka ndjenja mes jush dhe ish bashkëshortit tuaj, nëse mbani një qëndrim pozitiv, nuk do të zhgënjeheni.Thirrja telefonike dhe sugjerimi i takimit do ketë si qëllim rilidhjen.Ju do të kuptoni se nuk ka më ndonjë arsye për të mbajtur distanca, duke bërë këtë do t’ju tregojë se ka dashuri të vërtetë për ju.

♥Njohje e re:I sjellshëm dhe simpatik do të jetë personi i cili do t’ju rekomandojë, që nga fillimi do të ndjeni tërheqje, që do të provohet në mënyrë të ndërsjelltë.Intuita juaj do t’ju tregojë që të besoni dhe ta hapni atë për kontakte të mëtejshme.Unë ju këshilloj për të dëgjuar zërin e zemrës suaj, do të jetë mirë për ju

♥Lidhja – Martesa: Dyshimet janë zhdukur, mosmarrëveshjet përfundojnë, do të gjeni bilancin tuaj psikologjik.Debati që do të hapë ju dhe bashkëshorti juaj do të përfundojë me një propozim shumë serioz që nuk do të lidhet vetëm me të tashmen, por edhe me të ardhmen. Brenda javës do të merrni vendime radikale, angazhimet do të vijnë.

Peshorja:

Letra Taro: I çmendur 

♥Ribashkimi:E ngaterruar do të jetë zemra juaj, mënyra juaj e të menduarit e paqartë, ndoshta do të ketë dilema në lidhje me atë nëse doni të rilidheni ose jo. Në javë ju do të keni një telefonatë, do t’ju ofrohet një takim, vendimi për ribashkimin do të jetë juaji. Mendoni mirë para se të jepni përgjigjet përfundimtare.

♥Njohje e re: Ju do të jeni në gjendje të rinovoni gjendjen tuaj personale personin tërheqës që do të takoni.Kujdes nga optimizmi i tepruar dhe ngathtësia e pakontrollueshme.Ngjarjet do t’ju hapin për një çështje të re dashurie, por i keni shmangur vendimet e nxituara.

♥Lidhja – Martesa: Ju do t’i bëni ato konflikte dhe tensione, qëndrimi juaj do të jetë i mjerë.Bashkëshorti juaj do të ketë durimin dhe qetësinë për t’u marrë me situatat në paqe, të jetë i kujdesshëm që të mos abuzoni me qëndrimin mospërfillës që do t’ju tregojë. Mundohuni të riorganizoni periudhat tuaja të luftimit.

Akrepi:

Letra Taro: Shenjtori

♥Ribashkimi:Zhvillime optimiste po vijnë, brenda javës, ish-bashkëshorti juaj do të lëvizë, duke pritur një telefonatë. Ju do të habiteni nga ndryshimi në mendimin e tij, qëndrimi i tij do të jetë i menjëhershëm dhe i drejtpërdrejtë.Para mbylljes së javës, do të jeni në një takim personal, do të dëgjoni fjalët që do të ngrohin zemrën tuaj, takimi përfundon me bashkim.

♥Njohje e re:Ju do të impresionoheni nga personi që do t’ju rekomandojnë.Do ketë pamje simpatike, menjëherë do të ndjeni se me këtë person do ta çoni larg valixhen. Intimiteti juaj dhe tërheqja reciproke do të rezultojnë në emërimin tuaj personal.Kjo njohje do të jetë fatale, do të jeni së bashku për shumë vite.

♥Lidhja – Martesa:Diçka që kërkuat nga bashkëshorti ose diçka që ju keni pritur për një kohë të gjatë, do ta merrni atë, ngjarja e papritur vjen. Marrëdhënia juaj kalon në një nivel të detyrueshëm, ndryshon të dhënat e jetës tuaj të përditshme erotike, gjen jetën tuaj në rrugën e drejtë.

Shigjetari:

Letra Taro: Hëna

♥Ribashkimi: Mendja juaj, gjykimi juaj nuk do të jetë i drejtë, ajo do të errësojë përfundimet e gabuara. Do të jetë e gabuar nëse mendoni se indiferenca do të bëjë kthimin e ish bashkëshortit tuaj. Në këtë fazë, perceptimi juaj do të jetë i pavlefshëm, disa situata do të interpretohen duke klikuar mbi shembujt e deformuar.

♥Njohje e re:A do të jeni të ngazëllyer për bukurinë që do të keni fytyrën e re që do të takoni, por me siguri do të ketë vlerë të largoheni nga shpirti dhe nga trupi? Unë këshilloj për të hulumtuar situatat shumë mirë, mos tregoni besim absolut, ndoshta atë që do të shihni të jetë e maskuar dhe jo absolutisht të vërtetë.

♥Lidhja – Martesa:E errët dhe e re do të jetë peizazhi në marrëdhënien tuaj, sepse tani nuk do të jeni në gjendje të shpjegoni ndonjë gjë të pashpjegueshme.Mos u mbështetni në dyshime, jo në bazë të supozimeve, më e mira që duhet të bëni është të prisni për prova konkrete. Ai mori kohë për të rrokullisur,shmangur përfundimet dhe vendimet përfundimtare.

Bricjapi:

Letra Taro: Ruleta e fatit

♥Ribashkimi:Ju dhe ish bashkëshorti juaj po kaloni një fazë të re, bashkimi vjen. Në mes të javës do të ketë një ngjarje që do t’ju bashkojë, do të gjeni se fati juaj do që ju të bashkoheni, ju dy u takuat për të shkuar në një rrugë me dashuri të qëndrueshme.

♥Njohje e re:Nuk do të jetë shumë kohë para se një njohje e re të ndodhë në jetën tuaj, ngjarjet e rastësishme dhe rrethanat e çuditshme do të ndodhin gjatë javës do t’ju çojë hap pas hapi në pikën e duhur në kohën e duhur. Ju aksidentalisht do të kapni një bisedë me një fytyrë që do bini në dashuri dhe do t’ju tregojë tërheqjen e saj.Ky person në dorën tuaj do të jetë për t’u bërë shoku juaj i qëndrueshëm.

♥Lidhja – Martesa:Faza e pritjes përfundon, arrin fakti që ju dhe partneri juaj prisni nga ju me rrahje zemre dhe agoni. Një dëshirë e zakonshme do të bëhet realitet, do të jeni i lumtur, do të ndiheni i lumtur, do të shkoni para me planet tuaja krijuese dhe ëndrrat.

Ujori:

Letra Taro: Perandori

♥Ribashkimi:Udhëheqja juaj do të dominojë, me vetëbesim dhe dinamizëm ju do të përfundoni pritjen dhe stagnimin.Brenda javës do të afroheni me ish bashkëshortin tuaj , do të kërkoni një sqarim përfundimtar. Cilado qoftë rezultati, do t’ju lehtësojë peshën psikologjike.

♥Njohje e re:Ju nuk do të jeni aspak i shkurtër, do të gjeni një mënyrë për të njohur personin që do të duket veçanërisht tërheqës për ju.Mbresëlënëse do të jetë ekspozita juaj, dinamizmi do të tregojë lëvizjet tuaja, ju do të jeni në gjendje t’i udhëzoni zhvillimet deri në pikën ku java juaj do të mbyllet me takim.

♥Lidhja – Martesa:Pretendoni ndryshimet që ju dëshironi, megjithatë, vëmendje ndaj tendencave tuaja sunduese.Merrni me bashkëshortin tuaj të butë, mendoni psikologjikisht situatën, ju këshilloj të preferoni mënyrën diplomatike të trajtimit me të. Për të shmangur tensionet dhe grindjet, përpiquni të lëvizni në mënyrë strategjike, me mprehtësi dhe metodë.

Peshqit:

Letra Taro: Ylli

♥Ribashkimi:Në një moment të papritur bie telefoni juaj, nuk do të besoni në atë që do të dëgjoni. Menjëherë do të ktheheni në bashkëshortin tuaj të mëparshëm, do ta shihni qëndrimin e tij të ndryshuar, do të krijohen pyetje të çuditshme.Të besoni fjalët që do t’ju tregojnë, çfarëdo premtimi që ju jep, do ta mbajë.

♥Njohje e re: Magjepsëse do të jetë ekspozita juaj, ju do të jeni në gjendje të magnetizoni dhe të tërhiqni sytë tuaj. Një person i caktuar do t’ju tregojë interes të ngrohtë, ai do të jetë në gjendje t’ju joshë me qëndrimin e tij të hirshëm.Brenda javës ju do të njiheni me specifikimet e ardhshme dhe detyruese.

♥Lidhja – Martesa: Këtë herë, përgjigjja që merrni nga partneri juaj do të jetë pozitive, do të ndjeni gëzim të madh. Në fund të javës ju do të jeni të ngazëllyer dhe të kënaqur, lidhja juaj dhe dashuria juaj tani po hyjnë në një udhë të re, ka mundësi që të ketë formalizime.

Shiko gjithashtu