Merkuri në trekëndësh me Marsin

30/05/2018

Me armë mendja juaj

Nga 30 maji deri më 3 qershor, Merkuri nga shenja komunikuese të Binjakëve do të jetë në trekëndëshin me Marsin në shenjën humanitare të Ujorit, një pikëpamje e favorshme për Binjakët, Peshoret dheUjorët të parë, por edhe për Dashët dhe Shigjetarët së dyti ,që kanë lindur në dhjetë ditëshin e pare dhe për ata që kanë horoskopin dhe / ose planetë personalë (Hëna, Merkurin, Afërdita dhe Marsi) nga 0 deri në fatin e tetë të shenjave të mësipërme.

Merkuri planeti I komunikimit, shkrimit, tregtisë, dhe … është në “shtëpinë” e tij, në shenjën dëmëthënë sundon dhe mund “të shpaloset” me ngushëllim të gjitha karakteristikat e tij. Marsi, nga ana tjetër, planeti kuq,I pasionit, intensitetit dhe zemërimit nga Ujori na bën të luftojmë për besimet tona.Këto pesë ditë përmirësohet komunikimi tuaj me ata që janë për rreth jush, jeni të shpejtë për t’iupërgjigjur përgjigjeve tuaja dhe të parashtroni argumente  të forta në çdo aspekt që do të sjellin rezultate positive për qëllimet tuaja. Produktiviteti juaj në punë do të rritet ndër sa prodhoni rezultatet e dëshiruara me shpejtësi se sa pritej dhe do të performoni më mirë se të tjerët.

Nëse punoni në media ose për një shkrim ose përpunën tuaj në teknologji, këto pesë ditë janë mire për ju, pasi arma juaj më e fuqishme (Marsi) është mendja juaj (Merkuri- Binjakët). Nëse merrni pjesë në ndeshje atletike (Marsi) ose provimet, shanset e suksesit janë rritur.Keni ide të reja dhe origjina lenë punën tuaj, dhe kjo ju ndihmon ta përfundoni me sukses.Është gjithashtu e mundur të keni lajme të lumtura nga një mik I juaj I këto pesë ditë të negocioni një marrëveshje të re ose të bëni një udhëtim.Nëpër gjithësi, do të keni mbështetje nga njerëzit rreth jush dhe merrni iniciativën për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja, ndërkohë është koha e duhur për të fituar mirësinë tuaj dhe ato që mendoni se ju meritoni.

Shiko gjithashtu