Hëna tek Demi

28/03/2018

Kalimi i Hënës nga Demi

Hëna në shenjë tokësore të Demit jep një energji të ngrohtë dhe të qendrushme. Demi është i sunduar nga Afërdita dhe kërkon ndjeshmëri, ngushëllim dhe para.

Emocionet janë të qëndrueshme gjatë këtij pasazhi dhe ju jeni të armatosur me durim dhe qetësi emocionale. Mund të merreni me bukurinë dhe trupin tuaj, të tilla si duke bërë një manikyr, masazh ose ndonjë trajtim tjetër.

Afërdita mund të shtojë bukurinë tek të  gjithë dhe në gjithçka. Nëse besoni në bukurinë tuaj,ju do te shihni gjithë botën rreth jush. Demi rregullon shqisat: shikimin, dëgjimin, shijen, prekjen dhe nuhatjen.

Pra, kjo hënë ju inkurajon të shijoni imazhet rreth jush, të dëgjoni një melodi të ëmbël, të hani ushqimin tuaj të preferuar dhe të shijoni vërtet shijen.

Përveç kësaj, ju mund të merremi me financat tuaja, të kontrolloni bilancin, të eksploroni mënyra qe do ju ndihmojnë të rrisni fitimet tuaja.

Çfarë mund të bëni kur Hëna është tek Demi?

Kenaquni më një masazh, ofroni lule, kontrolloni financat tuaja, ftoni për darkë partnerin tuaj, vishni veshje tuaj të preferuar, shkoni për një shëtitje në fshat, trajtoni veten me diçka të veçantë, rishikoni atë që keni arritur financiarisht dhe vlerësoni gjithashtu vlerën e vetes!

Shiko gjithashtu