Dielli në trekëndësh me Saturnin

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/astrolog/public_html/includes/menu.inc).

Nga data e 20 deri në 24 Maj, në shenjën komunikuese të Binjakëve do të ndodhet në trekëndësh me Saturnin e kundërt, një kënd favorizuese për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetditëshin e parë dhe për ata që kanë horoskop ose/dhe planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 0 deri në 4 të shenjave të mësipërme.

Dielli është simboli i identitetit tonë, treguesi i shprehimit të Unë-it tonë dhe kur bashkëpunon në mënyrë harmonike me Saturnin është periudhë në të cilën shkelim fort në këmbët tona.Gjatë kësaj kohe, ju riorganizoheni dhe ripërcaktoni qëllimet tuaja, mund të merrni përgjegjësi dhe t'u bindeni rregullave dhe në të njëjtën kohë të mos humbni spontanitetin, energjinë dhe entuziazmin tuaj. Një detyrim që në të kaluarën ishte i bezdisshëm për ju, tani do e pranoni dhe e zbatoni atë, pasi Saturni i kundërt, tashmë është aleati juaj. Do të rishqyrtoni qëllimet tuaja nëse ato janë të mundshme për tu arritur dhe mbajtur me kalimin e kohës.

Këtë periudhë, gjëja më e rëndësishme për ju, është se fuqia dhe guximi juaj, do të merrni iniciativën për ndërtimin e stabilitetit në jetën tuaj dhe të lidhjeve afatgjata. Dielli ju fal gjallë dhe Saturni ju shpërblen përpjekjet tuaja.Eshtë një kërkesë e rëndësishme e Binjakëve është komunikimi thelbësor, kështu që janë ditë të përshtatshme për të vendosur themelet për ta plotësuar. Por mbani mend se, si të gjithë planetet e kundërt, kështu dhe Saturni i kundërt, ju fton të të përqendrohemi më shumë nëcështjet  e paprekshme sesa në materiale që aktualisht janë vonuar ose përfshijnë pengesa.Keni disiplinë dhe organizimin e duhur, si rezultat i së cilës arrini shumë në punën tuaj dhe fitoni vlerësimin e eprorëve tuaj.Gjithashtu, universi ju favorizon nëse doni të dërgoni CV-në tuaj për një punë të re ose të tregoni një projekt për të cilin keni punuar për shumë kohë.

Shiko gjithashtu